WEISS DAC202 by avmentor

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.822
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Σωστή απάντηση.

Εγώ πάντως, που είμαι "άσχετος", καθόλου αναγνωρισμένος σε οποιαδήποτε επιστημονική κοινότητα, ξέρω την αξία του κλοκ και θα χρησιμοποιήσω ανάλογο εργαλείο όταν με το καλό θα προβώ σε ντακ της προκοπής με είσοδο για ρολογάκι.

όχι γιατί "πιστεύω" σε κάτι. Γιατί ξέρω κάτι. :126:

πιθανά όμως να είμαι νέος χαιεντάς, φυλάξου....:142::142::142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.822

να κι ένας άσχετος χαιεντάς που πιστεύει στο κλοκ:

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DP-jNMPsH9g&amp;hl=el_GR&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DP-jNMPsH9g&amp;hl=el_GR&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

μ'αρέσει....:138::137:

Reaction score
1

Αγαπητε Κωστα ear....
φταις....φταις σε ολα
Γιατι επιμενεις?
Δηλαδη θα πεισεις καποιο οτι υπαρχουν διαφορες,ενω στο συστημα του δεν υπαρχουν?Λαθος!

Εδω η ιδια η Αsus αν της αλλαξεις μονο ενα δυο πυκνωτες τροφοδοσιας αλλαζει ηχο>μην αρχισουμε να λεμε για αλλαγες στα opamps της κτλ.

Μετα ακουσαμε για τα dac και οτι ολα ειναι το ιδιο.Χμμμ
Και για το νεο κινημα των clockbelievers....φτου φτου μακρια.

Αν θελεις να μιλησουμε για jitter,μετρησεις jitter και υποκειμενικες εκτιμησεις,σχεδιασεις dac ανοιξε θεμα στα τεχνικα.

Εδω εισαι λαθος που επιμενεις.Leave it be.....

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

σου δίνω απαντήσεις και σχόλια από 2 "αναγνωρισμένους γνώστες στην επιστημονική κοινότητα", πχ από παλιούς στουντιάδες (που δε γράφουν σε φόρουμ όπως εδώ που "ο καθένας λέει ότι θέλει") κι όχι από νέους χαιεντάδες:

μάλλον εσύ είσαι ο "νέος" στο θέμα. δε πειράζει, εδώ ο καθένας λέει ότι θέλει.:138::137::136:

Προσωπικά πάντως, ως "ασχετος" που είμαι, μέσα στα χαριτωμένα πλαίσια του φόρουμ μας όπου "ο καθένας λέει ότι θέλει", είπα και γω το μακρύ και το κοντό μου, με μπόλικη δόση χιούμορ όπως πάντα, είπα "τζίτερ". Μέχρι κ το site της αντιλόπης σας έδειξα, μέχρι και για ατομικό ρολόι μίλησα, για να ρίξετε λίγο διάβασμα, μπας και ξεστραβωθείτε. Αλλά στου κουφού την πόρτα, δεν ακουν διαφορές...:136:
Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
Το στούντιο είναι άλλη υπόθεση.Υπάρχει πληθώρα και πολυπλοκότητα συσκευών οπότε εκεί χρειάζεται ένα κοινό κλόκ και γι αυτό παρουσιάζονται αυτά τα προιόντα.

Reaction score
777
Και όχι Κώστα...μήν επιμένεις για το θέμη και τον Σταματάκο όταν την ίδια ώρα βρίζεις καμια 40άρα κατασκευαστές.Δέχομαι την επίκληση απλά δέν την δέχομαι απο εσένα που τόσο την αρνείσαι άλλες φορές.

Δέν θα ξαναγυρίσω στο θέμα του κλόκ.Η σημασία του για μένα είναι όσο αυτή των καλωδίων.Δέν το δέχεσαι και προχωράμε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Στο θέμα του dac είμαι κάθετος επίσης.Πάρε ένα playstation 1 και άκου πώς παίζει το 1995 με το 2010.

D

deleted user 10898

Guest
Στο θέμα του dac είμαι κάθετος επίσης.Πάρε ένα playstation 1 και άκου πώς παίζει το 1995 με το 2010.
ελπιζω να ξερεις και γιατι το πσ ενα παιζει ετσι...

Reaction score
10
με όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Καλά το άλλο Σάββατο θα σε πάω σε ένα συστηματάκι, να βγάλουμε το dac που έχει από πάνω και να βάλουμε το Playstation! Τι λες?

Σου υπόσχομαι θα είναι εμπειρία ζώης...:143:

Reaction score
777
Καλά το άλλο Σάββατο θα σε πάω σε ένα συστηματάκι, να βγάλουμε το dac που έχει από πάνω και να βάλουμε το Playstation! Τι λες?

Σου υπόσχομαι θα είναι εμπειρία ζώης...:143:
μιλάμε!!!έχω και bluesky για γερές κόντρες...:142:

Reaction score
777
χαχαχα, πλάκα θα έχει.
το θέμα δέν είναι όμως να δούμε ποιο είναι καλύτερο -που είναι προφανές - αλλα το κατα πόσο ένα καλό dac αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα...

Reaction score
10
το θέμα δέν είναι όμως να δούμε ποιο είναι καλύτερο -που είναι προφανές - αλλα το κατα πόσο ένα καλό dac αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα...
Εννοειται αυτό βρε...:126:

Reaction score
460

Πότε είπα εγω οτι φταίει το μακ που δεν άκουσες σπουδαία πράματα στον μπατζανάκη σου ρε αντώνη?
Εχθες το απογευμα που μιλησαμε βρε Γιαννακο και σου ειπα και για τα μηχανακια του μπατζανακι μου,δεν θυμασαι που μου ειπες επι λεξη οτι μαλλον φταιει ο μακ.Εκτος εαν ενοουσες κατι αλλο και εγω καταλαβα λαθος.Τοτε σορυ.

Reaction score
2.248

Μια φορά σας θαυμάζω που προσπαθείτε να βγάλετε ήχους από τα ψηφία :136:

:622:

Καλό Σουκου παίδες και καλή επιστροφή να έχετε:132:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.822
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor

Όχι...δέν πιστεύω στο τζίτερ.λυπάμαι που είμαι τόσο κάθετος...μου φαίνεται αστείο που υπάρχει κόσμος που πιστεύει.
εμένα μου φαίνεται αστείο που μιλάς για πίστη, λες κι είναι θέμα θρησκείας. :140:

το τζιτερ ζει και βασιλεύει, και συ κάνε και λέγε ότι θες. :136:

Το στούντιο είναι άλλη υπόθεση.Υπάρχει πληθώρα και πολυπλοκότητα συσκευών οπότε εκεί χρειάζεται ένα κοινό κλόκ και γι αυτό παρουσιάζονται αυτά τα προιόντα.
Ναι, άλλη υπόθεση το στούντιο. Όπως και το βίνδεο που σας έβαλα, που ο παίχτης απλά αναπαράγει ένα τεμάχιο μέσω 1 ντακ (δηλωμένος πιουρίστας είναι αυτός). πολύ πολύπλοκο το πράμα, φαντάσου, μπερδεύτηκα κι εγώ. Από το σκληρό στο ντακ. Κοίτα μπέρδεμα. πω πω .................... πω. :138:

Τες πα.

Αν είσαι άπιστος θωμάς, και περιμένεις να ακούσεις κάτι για να πειστείς, τότε συνεχίζεις μια σειρά λαθών που οφείλονται στην δήθεν αναγκαιότητα της με το αυτί επιβεβαίωσης ότι το ...φλακ ακούγεται, δεν είναι δηλαδή σα το τιφ που μόνο βλέπεται και δεν ακούγεται. :137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.822

συνοψίζω:

1. όλα τα ντακ ακούγονται το ίδιο. Αφού την ίδια δουλειά κάνουν, παίζουν την ίδια μουσική.
2. δεν υπάρχει τζίτερ. Είναι φαντασίωση ντιτζιταλοφρίκουλων.

καλό ΣΒΚ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.822

Μια φορά σας θαυμάζω που προσπαθείτε να βγάλετε ήχους από τα ψηφία :136:

:622:

Καλό Σουκου παίδες και καλή επιστροφή να έχετε:132:
Εγώ πάλι θαυμάζω εσάς που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με ένα τόσο υπερβολικά πολύπλοκο και συνάμα απαρχαιωμένο θέμα όπως το πικάπ!

Τουλάχιστον τα παλιοψηφία είναι μετρημένα κουκιά.

Ομοίως, και προσοχή στους δρόμους, ο καύσωνας χτυπάει τον εγκέφαλο και τα αντανακλαστικά παν περίπατο στην παραλία...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan