Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware update.

Reaction score
0
Από τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα στα σχετικά threads, έχω συγκεντρώσει τα παρακάτω:

1. Υπότιτλοι.
Ζητάτε μεγαλύτερο μέγεθος. Ποιά θα πρέπει να είναι ή μέγιστη ρύθμιση? Τώρα είναι 40.
Θα ήταν χρήσιμη η ρύθμιση της θέσης των υποτίτλων πάνω στην οθόνη?
Μήπως η δυνατότητα αλλαγή του χρώματος, του φόντου ή του περγράμματος των υποτίτλων?
Εγώ μάλιστα θα ήθελα οι όποιες ρυθμίσεις να γίνονται και κατά την αναπαραγωγή μέσω του πλήκτρου option.

2. Γραμματοσειρά υποτίτλων.
Υπάρχει μέχρι στιγμής πρόβλημα στην απεικόνιση του τονισμένου κεφαλαίου Ά, του κεφαλαίου Θ και στο μικρό δ (τα δύο τελευταία δεν ενοχλούν ιδιαίτερα αλλά αν γίνει κάποια διόρθωση καλό είναι να γνωρίζει η WD όλο το πρόβλημα.
Ένα ακόμα πρόβλημα που έχω δει εγώ είναι το εξής. Συχνά εμφανίζεται το σύμβολο <i/> στην αρχή και στο τέλος κάποιων προτάσεων.
Ξέρει κανείς τι είναι? Νομίζω οτι εμφανίζεται αντί για τα εισαγωγικά (<<, >>).

3. Υποστήριξη DVD iso. Υπάρχει μέχρι στιγμής μόνο μερική υποστήριξη.

3. Υποστήριξη DTS. Από όσο γνωρίζω, αν και μπορεί να λυθεί με αναβάθμιση firmware, προκύπτουν θέματα licencing και άρα επιπλέον κόστους (αυτό θα ήθελα καποιος που ξέρει σίγουρα να το επιβεβαιώσει). Θα ήθελε κανείς υποστήριξη DTS ενδεχομένως με κάποιο κόστος (αγοράζοντας αυτή την δυνατότητα)?

4. Υποστήριξη εξωτερικών συσκεών ανάγνωσης (DVD ή BD players). Δεν ξέρω αν είναι θέμα μόνο firmware.

5. Και μια δική μου πρόταση: Ενας file manager θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος. Χρήσιμες δυνατότητες:
- Μεταφορά ενός αρχείου από USB σε USB (π.χ. από memory stick στον σκληρό),
- Διαγραφή, μετακίνηση αρχείων,
- Μετονομασία αρχείου (ποσες φορές έχει χρειαστεί να αποσυνδέσετε τον σκληρό από το WD, να το συνδέσετε το PC, να αλλάξετε το όνομα του αρχείου υποτίτλων που δεν έπαιζε και να τον συνδέσετε ξανά στο WD ?),
- Δημιουργία folders

Παρακαλώ για τις δικές σας προτάσεις (αν είναι δυνατό, όσο γίνεται πιο συγκεκριμένες και κατά το δυνατόν υλοιποιήσιμες).
Προφανώς αυτά που ζητάμε θα πρέπει να λύνονται με ένα firmware update χωρίς να χρειάζεται άλλο hardware.

Reaction score
164
Αν δεν κάνω λάθος, το </i> είναι απλά εντολή για να δείξει τον υπότιτλο με italic. Το WD, όπως και τα NMT και πολλά άλλα players δεν την αναγνωρίζουν και έτσι την εμφανίζουν στην οθόνη.

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

Αρα να ζητήσουμε και italics?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

Μιά συμβουλή εάν μου επιτρέπεται, μην ζητάτε πολλά, για να πραγματοποιηθούν!

Reaction score
0
το νουμερο 1 πιστευω ειναι το σημαντικοτερο...
και τα </i> ειαι πολυ ενοχλητικα ειναι τα πλαγια γραμματα και σε καποιες ταινιες χρησιμοποιουται πολυ καλο θα ηταν να διωρθωθει..

Reaction score
0

Μιά συμβουλή εάν μου επιτρέπεται, μην ζητάτε πολλά, για να πραγματοποιηθούν!
Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να μαζέψουμε κάπου όλες τις "ευχές".
Απο εκεί και πέρα θα αξιολογηθούν και θα υποβληθούν οι πιο σημαντικές.

Reaction score
1

Ναταααα ξεκινησαμεεεεε αλλα μ'αρεσει :137:

Λοιπον μεγαλυτεροι υποτιτλοι με το 'Α διορθωμενο και πληρης υποστηριξη .iso

Αυτα τα σημαντικα πσιτευω για αρχη.

ΥΓ. Ειναι και κατι αλλο το οποιο το ειχαμε σχολιασει καπου και μου διαφευγει τωρα. Που θα παει ομως, θα μου ΄ρθει..... :138:

Reaction score
0

Ναταααα ξεκινησαμεεεεε αλλα μ'αρεσει :137:

Λοιπον μεγαλυτεροι υποτιτλοι με το 'Α διορθωμενο και πληρης υποστηριξη .iso

Αυτα τα σημαντικα πσιτευω για αρχη.

ΥΓ. Ειναι και κατι αλλο το οποιο το ειχαμε σχολιασει καπου και μου διαφευγει τωρα. Που θα παει ομως, θα μου ΄ρθει..... :138:
Μεγαλύτεροι υπότιτλοι είναι και το μέγεθος 41.
Παρακαλώ να είμαστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται.

Reaction score
1

Δεν ξερω να σου πω ακριβως μιας και δεν ασχολουμαι τοσο με τα subs. Αλλα υποθετω οτι αν στην 32'' μου οι 40ρηδες υποτιτλοι φαινονται απλα στο κεντρο και η πλειοψηφια βλεπει σε 40-47'' τοτε το μεγεθος πρεπει να μεγαλωσει αρκετα.

Ας μας προτεινει καποιος που γνωριζει σχετικα.

Reaction score
0
Νομίζω εως 42 ειναι αρκετά. Εκείνο που θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο θα είναι το μαύρο περίγραμμα για να φαίνονται στα φωτεινά πλάνα.
Επίσης και η διμιουργεία playlist

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmwar

Νομίζω εως 42 ειναι αρκετά. Εκείνο που θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο θα είναι το μαύρο περίγραμμα για να φαίνονται στα φωτεινά πλάνα.
Ολε! Το playlist δεν μπορουσα να θυμηθω!

Ευχαριστω loufjohn :107:

Oσο για τους υποτιτλους, μιας και το συζηταμε, μηπως πρεπει να "παχυνουν" και λιγο? 'Η με το περιγραμμα και την αυξηση μεγεθους θα ειναι jet?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmwar

Εννοείς playlist σε MP3?
Γίνεται σε άλλα media players?
Σε κάποια MP3 palyers της Creative που έχω δει (των παιδιών μου) τα playlists δημιουργούνται στο PC και μεταφέρονται στο player για αναπαραγωγή. Φαντάζομαι οτι με το WD HD TV θα υπάρχει πρόβλημα με το οτι το media palyer δεν έχει ενσωματωμένη μνήμη.

Reaction score
1

Δεν εχει σημασια που δεν εχει εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο.

Λεμε playlists και για τα mp3 και για video.

Φτιαχνεις επι τοπου μια λιστα με τραγουδια και το αφηνεις να παιξει ή για φαντασου να θες να δεις 5-6 επεισοδια απο LOST και να πρεπει μολις τελειωνει το καθενα να ψαχνεις να βρεις το επομενο. Δεν ειναι λιγο σπαστικο?

Τουλαχιστον στο θεμα του video θα επρεπε να το εχει ηδη μιας και εχει το ονομα WD TV.

Reaction score
0

Ok τώρα κατάλαβα.
Στην περίπτωση των ταινιών είναι μάλλον απλό. Αποθηκέυεις τα 5-6 αρχεία στο ιδιο folder και παίζουν το ένα μετά το άλλο.
Στην περίπτωση των MP3 είναι λίγο πιο δύσκολο. Εδώ χρειάζεται η playlist.

P.S. 6 επεισόδια LOST στη σειρά? Πως αντέχεις?

Reaction score
1

Επειδη ομως ειμαστε πρακτικοι χρηστες, εχουμε ηδη τακτοποιημενο το video υλικο μας σε folders στους σκληρους μας δισκους, οποτε το θεμα του video πες οτι λυθηκε :105:

Στα mp3 ομως θα μπορουσε το μηχανημα να διαβαζει αρχεια .pls να φτιαχνουμε τις playlists στο PC που ειναι σαφως πιο ευκολο και να τις ανοιγει μετα το WD TV.

Αρα δωστε playlists στον λαο.

PS: Και εγω αυτο ελεγα οταν ξεκινησε το Lost, μετα ομως μου ηρθε η ορεξη.
Υπαρχουν και χειροτερα: Οι 4 πρωτες season του 24, μου...τελειωσαν σε εναμιση μηνα μολις :139::139:

Reaction score
0
Μήπως θα ήταν καλύτερο να ρωτήσεις και την WD;
Γιατί μέχρι να μαζέψεις τις απαιτήσεις σου και να τις στείλεις για να περαστούν σε μελλοντικό firmware, θα κάνουμε Πάσχα.
Μπες στο WD Support > Knowledge Base > Frequently Asked Questions αφού κάνεις registration και υπόβαλε τις ερωτήσεις σου στο Ask a question.

Reaction score
0

Θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα.

Reaction score
0

Επειδη ομως ειμαστε πρακτικοι χρηστες, εχουμε ηδη τακτοποιημενο το video υλικο μας σε folders στους σκληρους μας δισκους, οποτε το θεμα του video πες οτι λυθηκε :105:

Στα mp3 ομως θα μπορουσε το μηχανημα να διαβαζει αρχεια .pls να φτιαχνουμε τις playlists στο PC που ειναι σαφως πιο ευκολο και να τις ανοιγει μετα το WD TV.

Αρα δωστε playlists στον λαο.

PS: Και εγω αυτο ελεγα οταν ξεκινησε το Lost, μετα ομως μου ηρθε η ορεξη.
Υπαρχουν και χειροτερα: Οι 4 πρωτες season του 24, μου...τελειωσαν σε εναμιση μηνα μολις :139::139:
Το WD HD TV υποστηρίζει ήδη playlists για video και μουσική (PLS, M3U, WPL). Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημρώσω σχετικά.

Reaction score
0

Κι όμως! Υποστηρίζει playlists.
Χρησιμοποιώντας το playlist creator 3.5 http://www.soft32.com/download_66536.html δημιούργησα playlist μουσικής σε format PLS.
Απλά δημιουργείτε το playlist και το αποθηκεύετε στο root directory του εξωτερικού σκληρού (ή του memory stick). Ενδεχομένως να λειτουργεί και σε άλλο directory αλλά δεν το δοκίμασα.

Reaction score
1

To δοκιμασα και εγω και υποστηριζει.

Το γραφει και στο site (Playlist - PLS, M3U, WPL)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis