Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Φίλε giordi, οι παραλληλισμοί σου είναι εντελώς λάθος.Με βαση τα παραπάνω ένα Hundai Atos δεν είναι αποδεκτή αγορά επειδή δεν έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,0 sec?
Αν θέλω επιδόσεις Ferrari θα πρέπει να αγοράσω Ferrari. Αντίστοιχα, αν αγοράσω Ferrari τότε προφανώς θα απαιτήσω επιδόσεις Ferrari.
Συμπερασματικά, το WD HD TV είναι μια "τίμια" πρόταση για τα λεφτά που ζητάει.
Έχω δει πάνω από 30 ταινίες High Definition. Σε μια έως δυο είχα μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων αλλά διαπίστωσα ότι έφταιγε το αρχείο SRT. Με το DVD player που αναφέρεται δεν υπάρχει καμιά σχέση αφού δεν μπορεί να παίξει αρχεία υψηλής ανάλυσης. Άμα φυσικά θέλει κάποιος καλύτερο μηχανάκι δίνει 2.5 φορές παραπάνω λεφτά περίπου και παίρνει το Egreat με τα γνωστά προβλήματα που αναφέρονται στο forum…
1) Δεν το έχω παρατηρήσει (είμαι όμως στις 32"...)Εμένα παιδιά τα παράπονά μου είναι 4 που τα έχω συναντήσει και θέλουν διόρθωση:
1) Κουκίδες κάτω από τους υπότιτλους πυο εμφανίζονται και εξαφανίζονται όταν κάνεις pause,fast forward ή rewind και είναι ενοχλητικοί
2) Μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων (γύρω στα 0,5 δευτερόλεπτα)
3) Θέλω να έχουμε chapters γιατί μέχρι να πάω π.χ. στην μέση της ταινίας έχει νυχτώσει να πούμε
4) Κάποιες φορές εξαφανίζονται οι υπότιτλοι και δεν τους δείχνει. Πρέπει λοιπόν να πατήσω info και να αναβοσβήσω τους υπότιτλους για να ξαναενεργοποιηθούν...
Τί λέτε, διορθώνονται αυτά με firmware?
Aυτο το θεμα θυμαμαι ειχε λυθει με το πρωτο update....υπάρχει περίπτωση να σβήνει ο εξωτερικός σκληρός όταν σβήνει και wdtv...????
+1 οι υποτιτλοι θελουν πολυ δουλεια ακομαKαλημέρα σε όλους !!!!
Από σήμερα και γω ευτυχής ιδιοκτήτης !!!! :107:
Πέρασα το τελευταίο firmware (1.01.02) από το site τους και εμφανίστηκαν οι ελληνικοί υπότιτλοι, αλλά.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν φαίνονται καλά, φαίνονται ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ ακόμη και σε μία φορητή που έχω στο υπνοδωμάτιο σε μικρή από σταση όπως καταλαβαίνετε....
1) Χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχει επιλογή για BOLD font, ή εναλλακτικά ένα πλαίσιο από πίσω. Όσο για το μέγεθος και αυτό καλό είναι αλλά και ένα 42 πολύ καλύτερο.
2) Οι οριζόντιες κουκίδες φαίνονται και σε μένα προς το παρόν δεν ενοχλούν αλλά χρειάζεται να φύγουν.
3) Επίσης μία καλή προσθήκη θα ήταν να μπορούμε να παίξουμε με το κάδρο της οθόνης ώστε σε κάποιες περιπτώσεις να μπορούμε να ξεφορτωθούμε (ολόκληρο ή στο μεγαλύτερο μέρος) τις μαύρες οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω απ' την ταινία.
Αυτά... μακάρι να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα με την επόμενη αναβάθμιση, γιατί το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά ο ανταγωνισμός ανοίγει και δεν μένει και πολύς χρόνος !!!! :109: