Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware update.

Reaction score
0
Δεν επισήμανα κάτι που δεν έχει και δεν το πληρώσαμε, όπως καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, αλλά σε κάτι απλό, standard, που το έχει, το πληρώσαμε και έπρεπε να λειτουργεί σωστά.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο fir

Με βαση τα παραπάνω ένα Hundai Atos δεν είναι αποδεκτή αγορά επειδή δεν έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,0 sec?

Αν θέλω επιδόσεις Ferrari θα πρέπει να αγοράσω Ferrari. Αντίστοιχα, αν αγοράσω Ferrari τότε προφανώς θα απαιτήσω επιδόσεις Ferrari.
Συμπερασματικά, το WD HD TV είναι μια "τίμια" πρόταση για τα λεφτά που ζητάει.
Φίλε giordi, οι παραλληλισμοί σου είναι εντελώς λάθος.

Ο άνθρωπος ζήτησε τα βασικά και έχει απόλυτο δίκιο. Όταν αγοράζεις ένα αμάξι οποιουδήποτε κόστους πρέπει να ξεκινάει και να προχωράει. Δεν ζήτησε κανείς επιδόσεις, τα αυτονόητα ζήτησε. Αν δηλαδή το WD αποφάσιζε ότι έπρεπε να δείξει μόνο την μισή ταινία και έκλεινε στα μίσα τι θα του έλεγες του ανθρώπου; Ότι ζητάει παράλογα πράγματα και να βάλει το χέρι στην τσέπη;

Ας ελπίσουμε η WD να τα διορθώσει.

Reaction score
0
Έχω δει πάνω από 30 ταινίες High Definition. Σε μια έως δυο είχα μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων αλλά διαπίστωσα ότι έφταιγε το αρχείο SRT. Με το DVD player που αναφέρεται δεν υπάρχει καμιά σχέση αφού δεν μπορεί να παίξει αρχεία υψηλής ανάλυσης. Άμα φυσικά θέλει κάποιος καλύτερο μηχανάκι δίνει 2.5 φορές παραπάνω λεφτά περίπου και παίρνει το Egreat με τα γνωστά προβλήματα που αναφέρονται στο forum…

Reaction score
0
Έχω δει πάνω από 30 ταινίες High Definition. Σε μια έως δυο είχα μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων αλλά διαπίστωσα ότι έφταιγε το αρχείο SRT. Με το DVD player που αναφέρεται δεν υπάρχει καμιά σχέση αφού δεν μπορεί να παίξει αρχεία υψηλής ανάλυσης. Άμα φυσικά θέλει κάποιος καλύτερο μηχανάκι δίνει 2.5 φορές παραπάνω λεφτά περίπου και παίρνει το Egreat με τα γνωστά προβλήματα που αναφέρονται στο forum…

+1 :444:

Reaction score
164
Θα διορθώσω κάτι: όποιος θέλει διαφορετικό και πιο ώριμο μηχανάκι, πάει στα ΝΜΤ. Δεν είναι καλύτερα. Είναι διαφορετικά, απλά. Και πιο ώριμα, μιας και βρίσκονται πιο πολύ καιρό στην αγορά.

Reaction score
7
Εμένα παιδιά τα παράπονά μου είναι 4 που τα έχω συναντήσει και θέλουν διόρθωση:

1) Κουκίδες κάτω από τους υπότιτλους πυο εμφανίζονται και εξαφανίζονται όταν κάνεις pause,fast forward ή rewind και είναι ενοχλητικοί
2) Μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων (γύρω στα 0,5 δευτερόλεπτα)
3) Θέλω να έχουμε chapters γιατί μέχρι να πάω π.χ. στην μέση της ταινίας έχει νυχτώσει να πούμε
4) Κάποιες φορές εξαφανίζονται οι υπότιτλοι και δεν τους δείχνει. Πρέπει λοιπόν να πατήσω info και να αναβοσβήσω τους υπότιτλους για να ξαναενεργοποιηθούν...

Τί λέτε, διορθώνονται αυτά με firmware?

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

1. Στις 32'' μου δεν το έχω προσέξει. Προφανώς είναι πιο έντονο σε μεγάλες οθόνες. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
2. Έχει συζητηθεί (και ίσως έντονα) τις προηγούμενες ημέρες. Έχει ήδη αναφερθεί το πρόβλημα στην WD.
3. Γίνεται να κάνει chapters? Ίσως μια λειτουργία Goto? Πάντως η κίνηση μπρος - πίσω κατά 10 min φαίνεται αρκετά βολική (με 4-5 πατήματα φτάνεις στην μέση).
4. Στο κάνει σε όλες τις ταινίες? Πρώτη φορά το ακούω.

Reaction score
52
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmware up

και σε μενα οι υποτιτλοι σε DVD του iron man παιζουν για λιγο και μετα εξαφανιζονται,δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Reaction score
7
Εγώ πάντως τους έστειλα σήμερα email με τις 4 αυτές παρατηρήσεις και θα περιμένω απάντηση...Μόλις μου απαντήσουν θα σας πω

Reaction score
6
Εμένα παιδιά τα παράπονά μου είναι 4 που τα έχω συναντήσει και θέλουν διόρθωση:

1) Κουκίδες κάτω από τους υπότιτλους πυο εμφανίζονται και εξαφανίζονται όταν κάνεις pause,fast forward ή rewind και είναι ενοχλητικοί
2) Μια ελάχιστη καθυστέρηση υποτίτλων (γύρω στα 0,5 δευτερόλεπτα)
3) Θέλω να έχουμε chapters γιατί μέχρι να πάω π.χ. στην μέση της ταινίας έχει νυχτώσει να πούμε
4) Κάποιες φορές εξαφανίζονται οι υπότιτλοι και δεν τους δείχνει. Πρέπει λοιπόν να πατήσω info και να αναβοσβήσω τους υπότιτλους για να ξαναενεργοποιηθούν...

Τί λέτε, διορθώνονται αυτά με firmware?
1) Δεν το έχω παρατηρήσει (είμαι όμως στις 32"...)
2) Η καθυστέρηση σε εμένα απλά δεν υφίσταται (παίζουν ακριβώς όπως και στο PC - μιλάμε για εξωτερικό αρχείο)
3) Chapters υποστηρίζει κανονικά, αρκεί να υπάρχουν στην ταινία (να είναι δηλαδή ενσωματωμένα). Έχω συναυλίες της Shakira καθώς και του Robbie Williams όπου πατώντας option και επιλέγοντας Chapters, μου δείχνει να διαλέξω το κεφάλαιο που θέλω και μάλιστα με το όνομα του τραγουδιού! Εγώ αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μπορούμε να αλλάξουμε chapter απλά πατώντας το Next/Previous Και όχι να μπαίνουμε σε 3 μενού...
4) Δεν μου έχει τύχει, πρέπει όμως να είναι κάποιος χαρακτήρας του τύπου </i> μέσα στο srt, ο οποίος το μπερδεύει...Ψάξε το srt και αφαίρεσε τυχόν τέτοιους χαρακτήρες...

Όλα αυτά σίγουρα διορθώνονται με firmware update, ο ScottWD δήλωσε στο avsforum.com ότι έχει ήδη συμπεριλάβει πάρα πολλά requests στην λίστα του, μένει τώρα να δούμε τι από όλα αυτά θα καταφέρει να μπει στο επόμενο Update...:126:

Reaction score
0
Στην 32αρα Samsung, οι κουκίδες φαίνονται μόνο από κοντά. Άντε, να υποστηρίξουν και τίποτα thumbnails της προκοπής για αρχεία mkv.

sda

Reaction score
0
Ενα Parential Lock με pin θα ήταν χρήσημο για καποιο-(α) directory για τα παιδικα μας έργα.
Επίσης και κάποια απενεργοποίηση του video enhancing που έχει προσθεθεί στήν εικόνα. Σε SD ταινίες τίς πιο πολλές φορές είναι αποδεκτό, αλλα σε HD ειναι απαράδεκτο.
Πρίν το αγοράσω το Media Player, έβλεπα τίς HD ταινίες μου μέσω της δεύτερης VGA του Notebook μου στιν αντιστοιχη είσοδο της Sony 46V2000 (res 1366X720 ), η διαφορά στήν ποιότητα της εικόνας ήταν τεράστια απο αυτή σε HDMI (both 720 & scaled 1080).

Φιλικα,
sda

Reaction score
7
Παιδιά πάντως εμένα στις 70 ίντσες που βλέπω με την Σόνυ μου, οι κουκίδες κάτω από τους υπότιτλους φαίνονται έντονα...

Reaction score
0

υπάρχει περίπτωση να σβήνει ο εξωτερικός σκληρός όταν σβήνει και wdtv...????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player, τι θα θέλαμε από το επομενο firmwar

υπάρχει περίπτωση να σβήνει ο εξωτερικός σκληρός όταν σβήνει και wdtv...????
Aυτο το θεμα θυμαμαι ειχε λυθει με το πρωτο update....
αλλα παραμενει ακομα και σιγουρα θα ναι μεσα στο επομενο

Reaction score
7
Η απάντησή τους σήμερα στο email που τους έστειλα προχθες για τα 4 πράγματα που τους είχα αναφέρει:

Dear Polykarpos,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

The problems mentioned are being looked into.

If you have any further questions do not hesitate too contact us.

Sincerely,
Danny
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Reaction score
0
Kαλημέρα σε όλους !!!!

Από σήμερα και γω ευτυχής ιδιοκτήτης !!!! :107:

Πέρασα το τελευταίο firmware (1.01.02) από το site τους και εμφανίστηκαν οι ελληνικοί υπότιτλοι, αλλά.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν φαίνονται καλά, φαίνονται ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ ακόμη και σε μία φορητή που έχω στο υπνοδωμάτιο σε μικρή από σταση όπως καταλαβαίνετε....

1) Χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχει επιλογή για BOLD font, ή εναλλακτικά ένα πλαίσιο από πίσω. Όσο για το μέγεθος και αυτό καλό είναι αλλά και ένα 42 πολύ καλύτερο.

2) Οι οριζόντιες κουκίδες φαίνονται και σε μένα προς το παρόν δεν ενοχλούν αλλά χρειάζεται να φύγουν.

3) Επίσης μία καλή προσθήκη θα ήταν να μπορούμε να παίξουμε με το κάδρο της οθόνης ώστε σε κάποιες περιπτώσεις να μπορούμε να ξεφορτωθούμε (ολόκληρο ή στο μεγαλύτερο μέρος) τις μαύρες οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω απ' την ταινία.

Αυτά... μακάρι να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα με την επόμενη αναβάθμιση, γιατί το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά ο ανταγωνισμός ανοίγει και δεν μένει και πολύς χρόνος !!!! :109:

Reaction score
0
Kαλημέρα σε όλους !!!!

Από σήμερα και γω ευτυχής ιδιοκτήτης !!!! :107:

Πέρασα το τελευταίο firmware (1.01.02) από το site τους και εμφανίστηκαν οι ελληνικοί υπότιτλοι, αλλά.... ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν φαίνονται καλά, φαίνονται ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ ακόμη και σε μία φορητή που έχω στο υπνοδωμάτιο σε μικρή από σταση όπως καταλαβαίνετε....

1) Χρειάζεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχει επιλογή για BOLD font, ή εναλλακτικά ένα πλαίσιο από πίσω. Όσο για το μέγεθος και αυτό καλό είναι αλλά και ένα 42 πολύ καλύτερο.

2) Οι οριζόντιες κουκίδες φαίνονται και σε μένα προς το παρόν δεν ενοχλούν αλλά χρειάζεται να φύγουν.

3) Επίσης μία καλή προσθήκη θα ήταν να μπορούμε να παίξουμε με το κάδρο της οθόνης ώστε σε κάποιες περιπτώσεις να μπορούμε να ξεφορτωθούμε (ολόκληρο ή στο μεγαλύτερο μέρος) τις μαύρες οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω απ' την ταινία.

Αυτά... μακάρι να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα με την επόμενη αναβάθμιση, γιατί το μηχανάκι είναι πολύ καλό αλλά ο ανταγωνισμός ανοίγει και δεν μένει και πολύς χρόνος !!!! :109:
+1 οι υποτιτλοι θελουν πολυ δουλεια ακομα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis