Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
6
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

....
Ακόμα και τη συναυλία του robbie williams που για την παίξει σωστά ένα Pc πρέπει να το σετάρεις κανένα 4ωρο.
...
Εμένα γιατί την παίζει άψογα και το WD TV και το pc (το οποίο μου πήρε μόλις 10 λεπτά να σετάρω...) ..?????:121:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Να ειναι λαθος η εντυπωση μου οτι το EGREAT εχει καλυτερη εικονα απο το WD;

dimitris2003 ειχες δικαιο, αθωο το Egreat! εφταιγε η κακη συσχετιση αρχειων βιντεο και υποτιτλων. Συγκεκριμενα (για να γινει...μαθημα) στο φακελλο ΤΑΙΝΙΑ πχ υπηρχε υποφακελλος "ταινια" εντος του οποιου (!!!) υπηρχαν υποφακελλοι "ταινια" και "ταινια.srt". Και βεβαια το μηχανακι αναγνωριζε μονο το κυριο φακελλο "ταινια" και εως εκει, ανευ υποτιτλων - φυσικα η διορθωση της αφηρημαδας ειναι ευκολη αλλα αντε να σκεφτεις κατι τετοιο:137:

Reaction score
0
Το καινούργιο TRANSFORMERS είναι σε profile 5.1 και ως γνωστο το μηχανακι δεν το παιζει σωστα. Τι μπορουμε να κανουμε;

Reaction score
1
Καλημέρα,

μόλις δοκίμασα και εγώ το νέο μου wd και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα θέματακι που παρατήρησα είναι το εξής. Κάνω eject ένα δίσκο απο το wd, του περνάω μέσα νέο υλικό (ταινίες και μουσική), το κουμπώνω ξανά πάνω στο wd, και δεν το βλέπει. Το media library το έχω απενεργοποιημένο. Το άναψα-έσβησα απο το remote και τίποτα. Μόνο όταν το τράβηξα απο την πρίζα και το ξανα έβαλα είδε τα νέα αρχεία. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?

Να πω επίσης οτι δοκιμάστηκε με 1080p και παίζει μια χαρά, στέλνει και ψηφιακό σήμα στον ενισχυτή (dts 5.1) και του ανάβει ... το μπλε λαμπάκι. ΕΥΤΥΧΙΑΑΑ ;) Παρατήρησα επίσης οτι σε audio (flac) η οπτική έξοδος δίνει ποιο δυνατό σήμα στον ενισχυτή απο την RCA. Αναμένουμε το νέο firmware...

Reaction score
0
Και σε μένα έγινε αυτό μετά για πρώτη φορά χθές μετά από μήνες χρήσης....Συνδέω το δίσκο και βγάζει κάτι σαν "Unknown media on USB2" ή κάτι σχετικό δε θυμάμαι ακριβώς.

Μόνο όταν έβγαλα την τροφοδοσία ίσιωσε και τα είδε όλα πάλι.

Reaction score
0

μελετώντας τα θέματα με το wd digital media player βλέπω ότι υπαρχει μεγάλο πρόβλημα
με τις ματρόσκες στα Format settings, ReFrames : 12 frames. Δεν παίζει αρχεία με πάνω απο 7 reframes απο ότι έχω καταλάβει
αυτό είναι αρκετά σημαντικό για κάποιον που διαθέτει υλικό απο ματρόσκες και σίγουρα είναι χρονοβόρο για οποιαδήποτε μετατροπή.
αυτό είναι πρόβλημα hardware ή firmware δεν ξέρω και επίσης δεν είδα πουθενά αν η WD το επιλύσει με τυχόν firmware updates.
αν κάποιος γνωρίζει κάτι με αυτό το θέμα να δημοσιεύσει την γνώση του.
για τα υπόλοιπα προβλήματα όπως remote, υπότιτλους και άλλα λύνονται

Reaction score
385

μελετώντας τα θέματα με το wd digital media player βλέπω ότι υπαρχει μεγάλο πρόβλημα
με τις ματρόσκες στα Format settings, ReFrames : 12 frames.
έχεις πολλά τέτοια αρχεία ?
Συνήθως τέτοιες προδιαγραφές έχουν μόνο οι κορυφαίες εκδόσεις των διαφόρων ομάδων, σχετικά σπάνια.
Τέτοια αρχεία παίζουν μόνο σε βαρβάτα pc και σε κανένα media player

Reaction score
0

Μόλις σήμερα αγόρασα και γω το WD TV.
Από πλευράς λειτουργίας όλα πήγαν καλά.

Το κακό έγινε όταν είδα ότι δεν παίζει σε πολλές rippαρισμένες ταινίες που έχω σε μορφή .iso τους ελληνικούς υπότιτλους.
Σε άλλες τους παίζει και σε άλλες όχι.

Ενω αναγνωρίζεται μέσα απ'το option menu ότι π.χ. υπάρχουν 2 είδη υπότιτλων (π.χ. αγγλικά και ελληνικά) παίζει μόνο τα αγγλικά.

Είχε προεγκαταεστημένο το τελευταίο firmware 1.01.02

Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το θέμα?

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν.

Δηλαδή απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να ξαναριπαριστούν. :110:

Πιστευεις ότι θα μπορούσε σε κανένα μελλοντικό firmware να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα?

Reaction score
3

Καλησπέρα σας.

Υπάρχει κανένα φτηνό πακέτο 5.1 ηχείων(Σαν αυτά) που να έχει και dts decoder ώστε να όταν συνδεθεί με το wd hd tv να μπορεί να παίζει κανονικά τα αρχεία με dts ήχο.

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

γεια χαρα
προσφατα μια φιλη αγορασε το εν λογω παιχνιδακι και το συνδεσε σε μια philips 9703.
το παραδοξο ειναι οτι δεν ακουει τις εντολες του τηλεχειριστηριου.
για να γινω πιο σαφης πιεζω το on/off και καααποια στιγμη αναβει.
μετα στην επιλογη πηγης στο μενου πηδαει απο επιλογη σε επιλογη μονο του!!!!
και φυσικα... αυτο το κανει μονο σ αυτη τη tv.
το συνδεσα στη δικη μου philips 9632 χωρις κανενα προβλημα οπως και στις tv του καταστηματος που το αγορασε!!
αν το απομακρυνω καποια μετρα απ τη tv φυσικα δουλευει κανονικα (ασυνδετο).
δοκιμασα επισης και αναλογικη και ψηφιακη συνδεση χωρις αποτελεσμα.
να υποθεσω οτι μπορει να φταιει το πεδιο της συγκεκριμενης tv? (δεν ειμαι ηλεκτρονικος.)
παρακαλω αν εχει ξαναναφερθει παρομοιο προβλημα υποδειξτε μου το thread.
περιμενω με αγωνια απαντησεις απο κατοχους και μη... τι συμβαινει;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

γεια χαρα
προσφατα μια φιλη αγορασε το εν λογω παιχνιδακι και το συνδεσε σε μια philips 9703.
το παραδοξο ειναι οτι δεν ακουει τις εντολες του τηλεχειριστηριου.
για να γινω πιο σαφης πιεζω το on/off και καααποια στιγμη αναβει.
μετα στην επιλογη πηγης στο μενου πηδαει απο επιλογη σε επιλογη μονο του!!!!
και φυσικα... αυτο το κανει μονο σ αυτη τη tv.
το συνδεσα στη δικη μου philips 9632 χωρις κανενα προβλημα οπως και στις tv του καταστηματος που το αγορασε!!
αν το απομακρυνω καποια μετρα απ τη tv φυσικα δουλευει κανονικα (ασυνδετο).
δοκιμασα επισης και αναλογικη και ψηφιακη συνδεση χωρις αποτελεσμα.
να υποθεσω οτι μπορει να φταιει το πεδιο της συγκεκριμενης tv? (δεν ειμαι ηλεκτρονικος.)
παρακαλω αν εχει ξαναναφερθει παρομοιο προβλημα υποδειξτε μου το thread.
περιμενω με αγωνια απαντησεις απο κατοχους και μη... τι συμβαινει;
Έχει απαντηθεί. Ψάξε το θρεντ για "ακτινοβολία", υπέρυθρες, "οικονομικοί λαμπτήρες" κλπ

Reaction score
0
γεια χαρα
Χρησιμοποίησα το audioconverter για ένα mkv αρχειο με DTS ήχο που έκανε σπασίματα και συγκεκριμένα εδωσα εντολή για cleanup track και ενώ ο ήχος όντως διορθώθηκε δεν είναι πια συγχρονισμένος. Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το τι φταίει;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
"προσφατα μια φιλη αγορασε το εν λογω παιχνιδακι και το συνδεσε σε μια philips 9703............."
δοκιμασε με κλειστο το ampilight, μηπως αυτο φταιει ή ψαξε για καποια αλλη κοντινη πηγη ακτινοβολιας που ισως το επιρεαζει.

Reaction score
0

abject
Έχει απαντηθεί. Ψάξε το θρεντ για "ακτινοβολία", υπέρυθρες, "οικονομικοί λαμπτήρες" κλπ
anavatis
δοκιμασε με κλειστο το ampilight, μηπως αυτο φταιει ή ψαξε για καποια αλλη κοντινη πηγη ακτινοβολιας που ισως το επιρεαζει.
ευχαριστω για τις απαντησεις
τελικα ανακαλυψα (σελ.15) οτι αν το απομακρυνεις απ τη tv παιζει και ειναι η μονη λυση προς το παρον
δεν εψαξα παρακατω...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μετα απο σαββατο κυριακατικη χρηση, ιδου οι εντυπωσεις:
Κατ΄αρχην εαν δεν εχετε ηδη εξωτερικο δισκο η αγορα του WD ειναι ασυμφορη. Ενδεικτικα: WD + USB (750gb)=125+137=262€ οταν ακριβως το ιδιο στοιχιζει το Egreat+640gb σκληρο εσωτερικο. Ομολογω ο,τι εκανα μια μαλλον κακη αγορα, εχοντας βεβαια υπ' οψη οτι το Egreat (που ηδη εχω) ειναι καλυτερο σε δυνατοτητες (ΚΑΙ αποδοση) απο το WD. Παρασυρθηκα απο το βολικο μεγεθος, ξεχνωντας οτι και παλι θα κουβαλω τον εξωτερικο εξοχικο-σπιτι για...ενημερωση!
Οι ρυθμισεις στο WD ειναι περιορισμενες, οι υποτιλοι δεν βγαινουν καλα (δεν ρυθμιζονται), και ο ηχος σε RCA ειναι ΠΟΛΥ χαμηλος και οχι τοσο καλος. Με 100αρη ενισχυτη αναγκαστικα να τον ανοιξω στα 2/3 για να ακουω κατι- οταν στο Egreat με αυτην την ενταση θα ειχαν φυγει ολοι απο το σπιτι!
Συμπερασμα: ας μην βιαζομαστε εν ενθουσιασμω!

Να συμπληρωσω κατι περι αποδοσης: ειναι εμφανεστατη η διαφορα υπερ του Egreat σε υλικο 720!

Reaction score
2

Eγω δοκιμασα και τα 2 αυτο το ΣΚ αλλα και τα 2 απετυχαν να αποδωσουν καλα 1080p στα περισοτερα δυσκολα αρχεια.
Οποτε παραμενω με το HTPC .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef