Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αχρστο δεν το λες απλως δεν διορθωθηκαν τα προβληματα που μας ενδιαφερουν. Πιο πολυ αλλαγες στο γραφικο περιβαλλον εκαναν.

Fixed items:

* Added option to toggle subtitle default to 'On' or 'Off'

* Added subtitle outline thickness selection

* Added hard drive spindown on WDTV power off
Ακόμη κι αν η λέξη "άχρηστο" είναι κάπως άκομψη, δεν παραμένει το γεγονός ότι το νέο firmware "αχρηστεύει" τη χρήση της συσκευής καθώς ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσεις κανονικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ video με ελληνικούς υπότιτλους....

Άσε που δεν πρόκειται για "μη διόρθωση" (αφού με το προηγούμενο FW οι υπότιτλοι λειτουργούσαν ως προς την εμφάνισή τους μια χαρά), αλλά περισσότερο για "χειροτέρευση" ή καλύτερα "χάλασμα" μίας ήδη λειτουργικής επιλογής.

Reaction score
0
Λοιπον guys ανακαλυψα κατι... Δεν ξερω αν το εχει ανακαλυψει καποιος πιο πριν αλλα επειδη μου ειχαν σπασει τα νευρα με τα 1080p, πραγματικα δεν μπορουσα να καταλαβω την λογικη που κολλαγαν τοσο πολυ (μεχρι και ο ηχος χανοταν και η εικονα ηταν σα να εκανες forward!!) τελικα βρηκα την λυση: Για δοκιμαστε, οταν βαλετε ενα mkv 1080p που ξερετε οτι κολλαει, να επιλεξετε "Subtitle: off" στα "options" και θα δειτε ως δια μαγειας οτι θα σταματησει να κολλαει!!! Δεν ξερω για σας, αλλα εγω επαθα πλακα οταν το διαπιστωσα!! ΚΑτι παιζει λοιπον με τους υποτιτλους! Τωρα, βεβαια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αλλα mkv 1080p δεν χρειαζεται να το κανω αυτο, αφου δεν κολλανε..να προσθεσω οτι ολα τα αρχεια μου δεν ξεπερνανε το οριο που θετει το λογισμικο του WD TV των ref frames συμφωνα με την αναλυση τους! Γιατι λοιπον αλλα κολλανε κι αλλα οχι?? Αν μπορει καποιος να μου λυσει αυτη την απορια... Πιστευω παντως να βοηθησα λιγακι!

Reaction score
0
Κι επανερχομαι, λοιπον, μετα το προηγουμενο post μου για να σας πω οτι τελικα υπαρχει λυση!!! Οπως ειπα στο προηγουμενο post, στα αρχεια mkv με αναλυση 1080p που κολλανε αν βγαλετε τους υποτιτλους δεν θα κολλανε. Το επομενο και πιο ενδιαφερον που παρατηρησα ειναι οτι αν ενα απο αυτα τα αρχεια εχει ενσωματομενους υποτιτλους, οποιασδηποτε γλωσσας, και βλεπεις τη ταινια με αυτους, τοτε δεν κολλαει (φυσικα αν επιλεξεις τους ελληνικους, που εχεις σε srt ξεχωριστα τοτε θα αρχισει να κολλαει παλι!). Τελικα, χρησιμοποιησα το mkvmerge GUI v.2.7.0 κι ενσωματωσα τους ελληνικους υποτιτλους SRT που ειχα σε ενα mkv 1080p που κολλαγε, βαζοντας "Language: Gre (Greek)" στη καρτελα "General track options" και "Subtitle charset: ISO-8859-7" στη καρτελα "Format specific options". (Μπορειτε να επιλεξετε σαν Charset και το "Windows 1253" αν θελετε και σε περιπτωση που οι υποτιτλοι ειναι μορφης SUB ή καποιας αλλης εκτος SRT και θελουν Unicode τοτε επιλεγετε "UTF-8").
Αφου λοιπον τελειωσε το muxing και το δοκιμασα στο WD TV, με μεγαλη χαρα και ανακουφιση ειδα οτι δεν κολλαγε!!! Ενταξει για να πω την αληθεια κολλησε σε μερικα διαστηματα λιγο το frame, αλλα 1-2 δευτερολεπτα και μονο 2-3 φορες!! Το πιο εκνευριστικο, ομως, να κολλησει τελειως χωρις ηχο και να δειχνει σα να πηγαινει foraward η ταινια δεν εγινε!!! Οποτε εκατσα και την απολαυσα ευχαριστα και ακουραστα!!!
Α! Και κατι αλλο...Μπορει και να ειναι ιδεα μου, αλλα μαλλον με αυτο τον τροπο οι υποτιτλοι δεν εξαφανιζονται αμεσως!!!!!!!
Ελπιζω, λοιπον, να βοηθησα οσους (που νομιζω οτι ειναι πααααρα πολλοι!) αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα!
Να προσθεσω, οτι το muxing με το MkvMerge κραταει 10-20 λεπτακια, αναλογα με τις δυνατοτητες του υπολογιστη σας.
Περιμενω τα σχολια και τα δικα σας συμπερασματα!

Reaction score
0
Προφανώς, γιατί με ενσωματωμένους στο βίντεο υπότιτλους, απλά... δεν υπάρχουν (εξωτερικοί) υπότιτλοι για παράλληλη επεξεργασία από τη συσκευή. Αυτή παίζει μόνο το βίντεο.

Τελικά και γω πιστεύv ότι κάτι παίζει με την δύναμη της συσκευής στην παράλληλη επεξεργασία και αναπαραγωγή βίντεο και εξωτερικών υποτίτλων..... αφού από αυτό το σημείο ξεκινούν όλα τα δεινά (το πιο πρόσφατο είναι η αδυναμία να δούμε βίντεο με ελληνικά, με το καινούργιο firmware).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

dj_flocibus said:
Α! Και κατι αλλο...Μπορει και να ειναι ιδεα μου, αλλα μαλλον με αυτο τον τροπο οι υποτιτλοι δεν εξαφανιζονται αμεσως!!!!!!!
Ελπιζω, λοιπον, να βοηθησα οσους (που νομιζω οτι ειναι πααααρα πολλοι!) αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα!
Να προσθεσω, οτι το muxing με το MkvMerge κραταει 10-20 λεπτακια, αναλογα με τις δυνατοτητες του υπολογιστη σας.

10-20 λεπτά επί "x" αρχεία, δηλαδή αμέτρητες ώρες για να ενσωματώσεις υπότιτλους και να διορθώσεις ενα πρόβλημα που ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ στο προηγούμενο firmware!!!!!!!
Κρίμα γιατί οι νέες επεμβάσεις-βελτιώσεις (να προσθέσω τα thumbnails, δυνατότητα chapters, info με το πάτημα του enter οταν παίζει η ταινία) είναι σημαντικές.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Σε εμενα ακομα και μετα την ενσωματωση ελληνικων υποτιτλων δεν ειδα διαφορα ούτε στην 1.01.02 ούτε στην 1.01.07. Παλι αργει να τους εμφανισει σαν να ειναι εξωτερικοι. Με τους αγγλικους που ειχε ηδη ενσωματωμενους ηταν ολα ΟΚ αρα προφανως εχουν τα ελληνικα προβλημα..

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Για όσους έκαναν upgrade στην τελευταία 1.02.07 έκδοση και έχουν το πρόβλημα του γρήγορου περάσματος των ελληνικών υπότιτλων ή οποιδήποτε άλλο πρόβλημα και θέλουν όπως κι εγώ να κάνουν downgrade στην 1.01.02 βρήκα ένα απλό τρόπο. Συγνώμη αν έχει αναφερθεί, αλλά δε βρήκα κάποια αναφορά.

Κάνουμε copy/paste το wdtv.ver και wdtv.bin της 1.01.02 στο root του σκληρού που συνδέουμε στο WD HD.
Ανοίγουμε το αρχείο wdtv.ver με notepad και εκεί που γράφει
VERSION='1.01.02' LOCATION='wdtv.bin' το αντικαθιστούμε με
VERSION='1.02.08' LOCATION='wdtv.bin' ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό μεγαλύτερο της τελευταίας έκδοσης που έχουμε βάλει και έχουμε πρόβλημα.
Σώζουμε το αρχείο, το συνδέουμε στο WD HD και βρίσκει ότι υπάρχει καινούρια έκδοση, που στην ουσία είναι η παλιότερη. Κάνουμε upgrade firmware και είμαστε στην έκδοση που θέλουμε.
p.s. Αν αφήσουμε τα wdtv.ver και wdtv.bin στο root του σκληρού θα μας δείχνει πάλι ότι υπάρχει καινούρια έκδοση.

kez

Reaction score
0
Αγόρασα και εγώ το μηχανάκι στις 2 Μαΐου. Όντως το νέο firmware το έβαλα και το έβγαλα αμέσως γιατί απλά δεν γίνεται να δεις ταινία έτσι όπως είναι οι υπότιτλοι που εξαφανίζονται αμέσως. Πως γίνεται στο παλιό να είναι εντάξει και τώρα να υπάρχει πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω. Αν γίνει διαμαρτυρία προς την WD είμαι και εγώ μέσα. Παιδιά επειδή το CD ήταν σπασμένο στην συσκευασία και το πήρα από άλλον νομό, μπορεί κάποιος να ανεβάσει τα HD samples Videos σε Rapidshare; Please! Είναι σπασμένο στην άκρη και είναι αδύνατον να διαβαστούν από το DVD-ROM. Ευχαριστώ

Reaction score
75
Πριν μια βδομαδα το αγορασα και εγω.
Ακομα δε το εχω ξεπακεταρει. Ελειψη χρονου βλεπετε. Αλλα βασικα ηθελα πρωτα να σιγουρευτω για το τι μπορει να κανει.
Επειδη το θεμα ειναι πια μεγαλο, για να το διαβασει κανεις σελιδα σελιδα και για να μη κανω ερωτησεις που μπορει να εχουν απαντηθει,
μηπως θα ηταν εφικτο να αναλαβει καποιος απο τα μελη που εχει ασχοληθει με το θεμα να κανει μια ανακεφαλαιωση
(σε ενα καινουργιο thread ισως?)
για τους νεοτερους στην αγορα του μηχανηματος?
Ευχαριστω.

Reaction score
0

Αναφορικά με προβλημα υποτίτλων σε νεο firmware, θεώρησα σωστό να στείλλω ακόλουθο σε WD Support team.

" Have just upgraded to 1.02.07 new firmware, however greek subtitles, this time,load with a time delay, thus "eating-up" the available reading time, or in some cases not shown at all, especially in subs having 2-3 secs length.
Have tried, both external and embedded greek subs with same negative results, whereas with english subs everything is perfect.
Going through the AVSite forum of the Greek community (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=56906) have noticed that this problem has already been raised by many other WD TV users.
Downgrading to the previous 1.01.02 version is disappointing.

Desperate for a prompt solution. Any chance?????????

d_k_a"

Να περιμένουμε λύση?

Ίδωμεν.

Reaction score
0

να ρωτησω κατι..
Πως γινεται να αλλαξουμε τον ηχο μονο, σε αρχειο WMV 1080p. Εικονα δειχνει μια χαρα αλλα δεν παιζει τον ηχο που ειναι wma3 (wmap) και αν το μετατρεψω σε αλλο format χαλαει η εικονα και φτιαχνει ο ηχος!

Reaction score
0
...........Πως γινεται να αλλαξουμε τον ηχο μονο, σε αρχειο WMV 1080p. Εικονα δειχνει μια χαρα αλλα δεν παιζει τον ηχο που ειναι wma3 (wmap) και αν το μετατρεψω σε αλλο format χαλαει η εικονα και φτιαχνει ο ηχος!.....

το ίδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζω με μια ταινεια WMV.Τελεια εικονα χωρις ήχο!!
οι ειδικοι εχουν να μας προτεινουν καποα λυση,χωρις να χαλασει η ποιοτητα της
εικονας??????

Reaction score
5

να κάνω μια ερώτηση?

εγώ που έχω το .02 και ΟΛΑ τα Mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους στο container (με το mkvmerge) θα έχω πρόβλημα με το .07? Να την κάνω την αναβάθμιση ή θα έχω πρόβλημα και να μείνω ως έχω?

Reaction score
0
Παιδια θα ηθελα εντυπωσεις απο καποιους που το εχουν παρει γιατι δεν μπορω να διαβασω 150σελιδες.
Διαβασα 4-5 στην αρχη που λεγανε για προβλημα με υποτιτλους. Τελικα παιζει υποτιτλους κανονικα; Και ξεχωριστο αρχειο και ενσωματωμενους;
1080ρ παιζει απροβληματιστα; χωρις κολληματα;
Με τον ηχο τι ακριβως παιζει;

Γενικα να μου πειτε αν αξιζει να το αγορασω γιατι πηρα καινουρια οθονη και ο υπολογιστης μου δεν παιζει 1080ρ και δεν μπορω να ευχαριστηθω απλες ταινιες σε 1920Χ1200....βγαινουν αθλιες!!

Reaction score
0

να κάνω μια ερώτηση?

εγώ που έχω το .02 και ΟΛΑ τα Mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους στο container (με το mkvmerge) θα έχω πρόβλημα με το .07? Να την κάνω την αναβάθμιση ή θα έχω πρόβλημα και να μείνω ως έχω?
Στους αγγλικους δεν θα εχεις. Στους ελληνικους ειναι το προβλημα. εγω που δοκιμασα την ιδια ταινια με εξωτερικους και ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους δεν ειδα διαφορα απο την .02 Στην .02 δεν εχεις προβλημα καθυστερησης ελληνικων subs?

Reaction score
0

Ανακοινώθηκε απο WD οτι συντομα κυκλοφορεί νεο (!) WD TV product, και ζητάνε feedback για τη σωστή οργάνωση του χωρίς bugs (http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general).
Να μια ευκαιρία να μπείτε ΟΛΟΙ σε παραπάνω link και να ζητήσετε διόρθωση των Ελληνικών υποτίτλων σε νεο firmware (είναι το τέταρτο κατά σειρά αίτημα σε μια λίστα 40 +)

Εμπρός λοιπόν. "Η ισχύς εν τη ενώσει".

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αυτό από που προκύπτει?
Aπο εδώ:

"The current product is not capable of decoding DTS. DTS licensing model switched after the implementation of WD TV and requires a very specific chipset. We hear this request loud-and-clear and it is planned for future products."

..και 'γω ετσι το καταλαβαίνω.

Reaction score
19
Μια διπλωματική τρίπλα στην απάντηση νομίζω απέχει πολύ από το
"Ανακοινώθηκε απο WD οτι συντομα κυκλοφορεί νεο (!) WD TV product, και ζητάνε feedback για τη σωστή οργάνωση του χωρίς bugs"

Γιατί:
1) Δεν ανακοινώθηκε τίποτα
2) Ούτε ζητάνε feedback για κανένα νέο προϊόν. Για το τωρινό μιλάνε.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger