XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

έχεις ενεργό το DHCP;
Αν ενοείς στο ρουτερακι, η απάντηση είναι ναι. Όλες οι συσκευές μου πάιρνουν ΙΡ από DHCP. Ακόμα και το xtreamer όταν συνδέθηκε ενσύρματα πήρε ΙΡ κανονικά.

Αν εννοείς στο Xtreamer, όταν επιλέγεις ασύρματη δικτύωση δεν δίνει επιλογή για DHCP (όπως στο μενουδάκι της ενσύρματης δικτύωσης...).

Μήπως έχει να κανει με κάποιο bug του τελευταίου firmware (2.1.2) που πέρασα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Αν ενοείς στο ρουτερακι, η απάντηση είναι ναι. Όλες οι συσκευές μου πάιρνουν ΙΡ από DHCP. Ακόμα και το xtreamer όταν συνδέθηκε ενσύρματα πήρε ΙΡ κανονικά.

Αν εννοείς στο Xtreamer, όταν επιλέγεις ασύρματη δικτύωση δεν δίνει επιλογή για DHCP (όπως στο μενουδάκι της ενσύρματης δικτύωσης...).

Μήπως έχει να κανει με κάποιο bug του τελευταίου firmware (2.1.2) που πέρασα?
Ναι στο ρουτερ εννοώ. Και εγώ μέσω DHCP παίρνω ασύρματα αφού το xtreamer δεν έχει static για ασύρματο.

Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις και ένα reset στο router και να προσπαθήσεις πάλι αν δεν είναι πολύ κόπος. Αν υπάρχει και γνωστός με ασύρματο router να κάνετε και σε άλλο μία προσπάθεια.

Εγώ που έβαλα το 2.1.2, δεν είχα πρόβλημα με το ασύρματο. Δούλεψε κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Είναι πιο καλό από το 2.1 & 2.1.1 αλλά νομίζω ότι το πιο σταθερό και καλό είναι ακόμα το 2.0.2

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media P

Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις και ένα reset στο router και να προσπαθήσεις πάλι αν δεν είναι πολύ κόπος. Αν υπάρχει και γνωστός με ασύρματο router να κάνετε και σε άλλο μία προσπάθεια.

Εγώ που έβαλα το 2.1.2, δεν είχα πρόβλημα με το ασύρματο. Δούλεψε κατευθείαν χωρίς πρόβλημα. Είναι πιο καλό από το 2.1 & 2.1.1 αλλά νομίζω ότι το πιο σταθερό και καλό είναι ακόμα το 2.0.2
ΟΚ. Το απόγευμα θα ''παίξω'' πάλι. Να τεσταριστέι άλλο ρουτεράκι δεν παίζει. Restart στο ήδη υπάρχων θα γίνει και βλέπουμε. Απλά κάνω την όλη μανούρα γιατί δεν θέλω να φορτώσω με εξτρα μηχανακια και καλωδίωση (switcher, ρεύματα, καλώδια δικτύου) έναν ήδη φορτωμένο χώρο (ΤV, DVD RECORDER, SAT. RECEIVER, XTREAMER, AV RECEIVER, AV WiFi TRANSMITTER). Το ασύρματο θα βόλευε απίστευτα!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Med

ΟΚ. Το απόγευμα θα ''παίξω'' πάλι. Να τεσταριστέι άλλο ρουτεράκι δεν παίζει. Restart στο ήδη υπάρχων θα γίνει και βλέπουμε. Απλά κάνω την όλη μανούρα γιατί δεν θέλω να φορτώσω με εξτρα μηχανακια και καλωδίωση (switcher, ρεύματα, καλώδια δικτύου) έναν ήδη φορτωμένο χώρο (ΤV, DVD RECORDER, SAT. RECEIVER, XTREAMER, AV RECEIVER, AV WiFi TRANSMITTER). Το ασύρματο θα βόλευε απίστευτα!
Το ασύρματο βολεύει αφάνταστα, το ξέρω πολύ καλά.

Κοίτα μήπως υπάρχει τίποτα άλλο ασύρματο που μπορεί να ενοχλεί, να παρεμβάλει θόρυβο όπως ένα ασύρματο τηλέφωνο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμ

Το ασύρματο βολεύει αφάνταστα, το ξέρω πολύ καλά.

Κοίτα μήπως υπάρχει τίποτα άλλο ασύρματο που μπορεί να ενοχλεί, να παρεμβάλει θόρυβο όπως ένα ασύρματο τηλέφωνο. Ποτέ δεν ξέρεις.
Και απάυτό έχω......:116:

Θα το βγάλω από την πρίζα για να δοκιμάσω...:138:! (ρε που καταντάει ο άνθρωπος.....!!!)

Reaction score
0
Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα βγάζουν νέα firmware.
Διορθώνει και το bug του crash/restart κατά τη διάρκεια της ταινίας

Ver 2.1.3

What's new in this firmware

Improvements

1. NFS shares mounted via WEB GUI will be displayed in “Media Library->Network Shares”
- It has been moved from “Favorites” to “Network Shares”
- You can add a NSF mounted directory to “Favorites” by pressing “FUNC->Add to Favorites”

2. Photo preview EXIF info font size increased.

Bugs Fixed:

1. Xtreamer crashes or reboots during video playback or when starting a next file. Fixed.
2. Thumbnail display bug. Fixed.
3. “Forbidden” symbol removed during reconnecting to network.
4. “DELETE(3)” button blocked in “Favorites” menu.

Downloading

Download it here:
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/Xtreamer_2.1.3.zip

Reaction score
1.988
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Λοιπόν....το θέμα με την ασύρματη σύνδεση λύθηκε....και φυσικά το λάθος ήταν δικό μου!!!:138:
Είχα ενεργοποιήση το mac filtering στον ρούτερ και δεν το θυμόμουν. Μόλις πέρασα την mac του xtreamer αμέσως συνδέθηκε. βέβαια η ταχύτητα είναι τραγικη. Προσπάθησα να παίξω ένα avi και σερνόταν.....!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Λοιπόν....το θέμα με την ασύρματη σύνδεση λύθηκε....και φυσικά το λάθος ήταν δικό μου!!!:138:
Είχα ενεργοποιήση το mac filtering στον ρούτερ και δεν το θυμόμουν. Μόλις πέρασα την mac του xtreamer αμέσως συνδέθηκε. βέβαια η ταχύτητα είναι τραγικη. Προσπάθησα να παίξω ένα avi και σερνόταν.....!!!!
Το έκανες μέσω NFS;

Reaction score
1.988
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Το έκανες μέσω NFS;
Όχι, έκανα αναπαραγωγή κατευθείαν από τον κοινόχρηστο φάκελο.
Μέσω nfs θα παίξει καλύτερα?

Επίσης σε .vob αρχείο από τον εσωτερικό σκληρό μου έκανε μικρο κολήματα συνέχεια όμως. Δλδ ανά 5-6 sec κολάει στιγμιαία (αλλά αρκετά ώστε να καθιστά κουραστικότατη την παρακολούθηση). Υπάρχει αδυναμία στον συγκεκριμένο τύπο αρχείου (?) ή πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι ακόμα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Όχι, έκανα αναπαραγωγή κατευθείαν από τον κοινόχρηστο φάκελο.
Μέσω nfs θα παίξει καλύτερα?

Επίσης σε .vob αρχείο από τον εσωτερικό σκληρό μου έκανε μικρο κολήματα συνέχεια όμως. Δλδ ανά 5-6 sec κολάει στιγμιαία (αλλά αρκετά ώστε να καθιστά κουραστικότατη την παρακολούθηση). Υπάρχει αδυναμία στον συγκεκριμένο τύπο αρχείου (?) ή πρέπει να ρυθμίσω εγώ κάτι ακόμα?
Για το vob δεν ξέρω αλλά για το NFS πιστεύω πως ναι

Reaction score
0

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα XTreamer αλλα μπορει να μου πει κάποιος
1)Μπορέι να παίξει 1080ρ μεσω wi-fi χωρίς διακοπές?
2)Μπορω να δω βιντεο απο το youtube μεσω wi-fi?
αν ναι η ταχυτητα εχαρταται απο την ταχύτητα του ρούτερ?
3)τι ενναλακτικες εχω αν θέλω ασυρματη σύνδεση χωρίσ να αγράσω επιπλεον εξοπλισμο?
Ευχαριστω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα XTreamer αλλα μπορει να μου πει κάποιος
1)Μπορέι να παίξει 1080ρ μεσω wi-fi χωρίς διακοπές?
2)Μπορω να δω βιντεο απο το youtube μεσω wi-fi?
αν ναι η ταχυτητα εχαρταται απο την ταχύτητα του ρούτερ?
3)τι ενναλακτικες εχω αν θέλω ασυρματη σύνδεση χωρίσ να αγράσω επιπλεον εξοπλισμο?
Ευχαριστω
1) Δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ακόμα
2) Ναι μπορείς να δεις video από το youtube μέσω wi-fi
η ταχύτητα εξαρτάται από τη γραμμή σου. Η ποιότητα εξαρτάται από
το router, από την απόσταση και από την ένταση του σήματος
3) δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Πρέπει να έχεις ένα ασύρματο router/modem τουλάχιστον

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση papdoux.
Αν θέλω να έχει πρόσβαση το xtramer στον σκληρό του υπολογιστή μου ασύρματα υπάχει αλλος τρόπος εκτός απο wi-fi?
Αν ναι απαιτείται κάτι επιπλέον εκτός απο το ρούτερ το υπολογιστή?
Εχει δοκιμάσει στο κάποιος απο δώ να παίξει 1080ρ μεσω wi-fi?

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση papdoux.
Αν θέλω να έχει πρόσβαση το xtramer στον σκληρό του υπολογιστή μου ασύρματα υπάχει αλλος τρόπος εκτός απο wi-fi?
Αν ναι απαιτείται κάτι επιπλέον εκτός απο το ρούτερ το υπολογιστή?
Εχει δοκιμάσει στο κάποιος απο δώ να παίξει 1080ρ μεσω wi-fi?
Μόνο μέσω wi-fi γίνεται ασύρματα γιατί αυτό υποστηρίζει το μηχάνημα. Άλλο τρόπο τελείως ασύρματα δεν ξέρω.

Μία επιλογή για περίπου "ασύρματο" είναι η μεταφορά μέσω ηλεκτρικής γραμμής. Αυτό θέλει αντάπτορες που κάθονται στις πρίζες και ο ένας αντάπτορας ενώνεται με το router ενσύρματα και ο άλλος με το xtreamer ενσύρματα.

Reaction score
1.988

Είδα ότι στην έκδοση 2.1.2 μπορείς και ρυθμίζεις χειροκίνητα τον αριθμό στροφών του ανεμιστήρα. Προεπιλεγμένη τιμή έχειι το 100.
Έχει νόημα? Εννοώ ότι θα έχει πραγματικά 100 σαλ. ? Ή είναι στο περίπου ρύθμιση?
Δεν μπορώ να μετρήσω ΄πραγματικές στροφές, και με το αυτί δεν ξέρω άν ειναι αισθητή η διαφορά από 100 σε πχ 120 σαλ. ...!!

Πάντως μέχρι στιγμής το μηχάνημα με ικανοποιεί 100%. Και τελικά παίζει κανονικά .vob αρχεία. 2-3 ταινείες μου έκαναν πρόβλημα αλλά μάλλον εκεί φταίει η διαδικασία που είχα ακολουθήσει....!

Reaction score
802

νομιζω οτι εχει να κανει με 100%

Reaction score
0

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!Μήπως έχουμε κανα νεότερο για δημιουργία Playlist στο xtreamer? ευχαριστώ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss