XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

600x600 ή 600x800 κι είσαι μια χαρά.!! Επίσης εάν μέσα σε φάκελο έχεις την φωτογραφία θα δείχνει αυτήν όταν είσαι επάνω στον φάκελο κι όταν μπείς μέσα (πάντα με το preview ON ) θα σου δείχνει αποσπάσματα από την ταινία.
Καλά μου τα λές...Δεν βρίσκω όμως την επιλογή PREVIEW...
Aπλά όταν είμαι πάνω στο φάκελο της ταινίας και το έχω στην επιλογή Pictures τότε μου δείχνει το εξώφυλλο που έχω μέσα στο φάκελο, χωρίς όμως να βλέπω σκηνές απο την ταινία.
Αν έχεις την καλωσύνη εξήγησε μου πως θα γίνει αυτό που μου λές.

Reaction score
20.792
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μην το ψάχνεις στο μενού, το preview ενεργοποιείται πατώντας το κουμπί 0 στο τηλεχειριστήριο (αν προσέξεις το γράφει από κάτω).

Reaction score
0

Καλά δεν παιζόσαστε !
Ούτε η EXPRESS SERVICE να ήσαστε !

Ευχαριστώ !

Κανένα λίνκ για Skins ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλά δεν παιζόσαστε !
Ούτε η EXPRESS SERVICE να ήσαστε !

Ευχαριστώ !

Κανένα λίνκ για Skins ?
Κατ'αρχάς πήγαινε εδώ : http://forum.xtreamer.net/viewforum.php?f=147 και κατέβασέ το . Αποσυμπίεσε το zip file μέσα στον εσωτερικό σου δίσκο . (Ελπίζω να έχεις) Θα σου δημιουργήσει ένα φάκελο που ονομάζεται scripts .
Μετά από την επιλογή Internet του μενού του Xtreamer επέλεξε RSS - αν θυμάμαι καλα . Μέσα εκεί θα βρείς τα skins που θέλεις και πολλά άλλα....:102:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Κατ'αρχάς πήγαινε εδώ : http://forum.xtreamer.net/viewforum.php?f=147 και κατέβασέ το . Αποσυμπίεσε το zip file μέσα στον εσωτερικό σου δίσκο . (Ελπίζω να έχεις) Θα σου δημιουργήσει ένα φάκελο που ονομάζεται scripts .
Μετά από την επιλογή Internet του μενού του Xtreamer επέλεξε RSS - αν θυμάμαι καλα . Μέσα εκεί θα βρείς τα skins που θέλεις και πολλά άλλα....:102:
Ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
2

καλησπέρα! Μόλις χθες αγόρασα το xtreamer, το έχω συνδέσει με wi-fi και τώρα θέλω να κάνω δίκτυο αλλα έχω IMAC και δυσκολεύομαι!Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βήμα προς βήμα?ευχαριστώ!

Reaction score
2

HELP παιδια!!!Κάποιος να ξέρει κάτι...??????

Reaction score
2

επίσης,προσπαθώ να κάνω log in στο internet για να δω τη συσκευή και δε μαφήνει,λεει πως ειναι λάθος οι κωδικοι.σιγουρα όμως ειναι οι σωστοι.τι μπορω να κανω?

Reaction score
20.792

Εννοείς στο web interface; Αν εννοείς εκεί δεν έχει κωδικούς αρχικά, εσύ επιλέγεις αν βάλεις ή όχι...

Reaction score
2

οκ!αυτό λυθηκε!με το δικτυο δεν ξέρω τι να κάνω.ειναι τόσο δυσκολη διαδικασια για mac?

Reaction score
2

κανεις...?????οοοχχχ....

Reaction score
20.792

Θέλεις να κάνεις share κάποιον φάκελο από το Macosx στο Xtreamer; Κατ' αρχήν κοίταξε αν στο Ρυθμίσεις>Application είναι ενεργοποιημένες όλες οι εφαρμογές. Δεν έχω κανονικό υπολογιστή με Macosx, αλλά μία εγκατάσταση σε Vmware στα Windows 7. Δε νομίζω οι ρυθμίσεις να διαφέρουν πάντως και από ένα αυθεντικό υπολογιστή Apple. Πήγαινε System Preferences > Internet and Wireless > sharing. Τσέκαρε το "File Sharing", στο Shared Folders μπορείς να επιλέξεις (και να προσθέσεις ή αφαιρέσεις) τους φακέλους που θα κάνεις share, και ποιοι θα έχουν δικαίωμα να βλέπουν τους φακέλους (ο χρήστης, όλοι).

Πατάς Options και τσεκάρεις το "Share files and folders using SMB" και πατάς Done.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έχεις αμέσως το share στο Xtreamer (Πολυμέσα>Network Shares> πατάς το κουμπί 1 - refresh - του τηλεχειριστηρίου αν δεν εμφανίζεται αμέσως ο shared folder), και για να μπεις μέσα θα σου ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο αντίστοιχος κωδικός που έχεις ρυθμίσει στο Mac (αν έχεις επιλέξει everyone να έχουν πρόσβαση, δεν θα ζητηθεί κωδικός, αλλά καλύτερα να μην έχουν πρόσβαση όλοι).

Περισσότερα μπορείς να δεις και εδώ,

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=72&t=7571

Reaction score
2

EΕισαι τεράστιος!!!!!!!!Αλήθεια!!!εγώ είχα τικάρει τα 2 πρωτα κουτάκια και όχι το 3ο γιατί δεν καταλάβαινα τι είναι!Σ'ευχαριστώ παρα πάρα πολύ!!!Η καθυστέρηση που έχουν οι ταινίες ειναι λόγω ποιότητας της συνδεσης?

Reaction score
20.792

Πιθανό, δεν έχω εμπειρία με τη σύνδεση σε SMB μέσω macosx, γενικά το πρωτόκολλο SMB δεν είναι και ότι γρηγορότερο. Τσέκαρε αν μπορείς και τη σύνδεση με NFS...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=147&p=107234

Επίσης αν γίνεται προτίμησε ενσύρματη σύνδεση.

Reaction score
2

Πως το κάνω αυτό?και κάτι άλλο...μου χρησιμεύει κάπου η σελιδα διαχειρισης που εχει μέσω ip?

Reaction score
20.792

Για το NFS μάλλον άκυρο, διαβάζοντας καλύτερα όσα αναφέρονται στο link και κοιτάζοντας και το macosx πρέπει να αναφέρεται στο να κάνεις mount στον Mac κάποιο nfs share που βρίσκεται σε άλλη συσκευή (πχ ένα NFS share σε κάποιον υπολογιστή που τρέχει Linux). Όχι πως θα φτιάξεις ένα NFS share στο Mac και να το βλέπει το Xtreamer. Τώρα για την διαχείριση μέσω web interface, παίζεται. Προσωπικά σπανίως έως καθόλου τη χρησιμοποιώ...

Edit. Δες αυτό για NFS, έχει αναλυτική περιγραφή (δεν το δοκίμασα ακόμα)

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/717/How+to+use+your+MacOSX+as+NFS+Server

Reaction score
2

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για μια ακόμη φορα!μια τελευταία ερώτηση:ποια η χρησιμοτητα του NFS?και κατι ακομα?υπάρχει κάποιο προγραμμα για mac να μπορώ να τακτοποιώ τις ταινίες μαζί με εξώφυλλα και τρεϊλερς?ευχαριστώ και καλό βράδυ!!!1

Reaction score
20.792

Είναι σύστημα αρχείων δικτύου αντίστοιχο με το SMB, μόνο που είναι πιο γρήγορο, τουλάχιστον με το Xtreamer. Απ' ότι βλέπω η διαδικασία δεν είναι και πολύ απλή, θέλει αρκετή προσοχή. Αν έχεις σχετικά καλή απόδοση με το SMB δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με το NFS. Για πρόγραμμα που να τρέχει σε Mac δεν γνωρίζω, σε windows υπάρχει ένα (για εξώφυλλα), όχι και τίποτα το ιδιαίτερο πάντως...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5011
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=48&t=1452

Reaction score
2

600x600 ή 600x800 κι είσαι μια χαρά.!! Επίσης εάν μέσα σε φάκελο έχεις την φωτογραφία θα δείχνει αυτήν όταν είσαι επάνω στον φάκελο κι όταν μπείς μέσα (πάντα με το preview ON ) θα σου δείχνει αποσπάσματα από την ταινία.
όλα αυτα γίνονται μόνο σε windows? σε mac?

Reaction score
20.792

Δεν έχει σημασία το λειτουργικό.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss