XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
20.792
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τα κανάλια στο Live δεν δουλεύουν όλα, ή και αυτά που δουλεύουν δεν δουλεύουν πάντα.

Για το firmware, δοκίμασε το παρακάτω magnet link, αν χρησιμοποιείς κάποιο torrent client που υποστηρίζει magnet (uTorrent, Bittorrent, Azureus/vuze κλπ, το DHT πρέπει να είναι ενεργοποιημένο).

Code:
magnet:?xt=urn:btih:KXYCPWTJNX7HCYWKSYYEV7USBRR3WDH6

Reaction score
0

Τα κανάλια στο Live δεν δουλεύουν όλα, ή και αυτά που δουλεύουν δεν δουλεύουν πάντα.

Για το firmware, δοκίμασε το παρακάτω magnet link, αν χρησιμοποιείς κάποιο torrent client που υποστηρίζει magnet (uTorrent, Bittorrent, Azureus/vuze κλπ, το DHT πρέπει να είναι ενεργοποιημένο).

Code:
magnet:?xt=urn:btih:KXYCPWTJNX7HCYWKSYYEV7USBRR3WDH6

ΑΗΑ! Σε ευχαριστώ MAN!! Το κατεβάζω ευθύς αμέσως !! Για τα κανάλια παντως δεν έπαιζε τίποτα και γενικά κόλησε αρκετές φορές και χρειάστηκε να τραβίξω το καλώδιο απο την πρίζα. Τώρα σχετικά με το FW update έχει σημασία αν κάνω update πάνω στο υπάρχον FW ή μήπως να κάνω ένα emergency fw procedure πρώτα με το 2.3.1 ; Το πρώτο update που είχα κάνει ήταν απο 1.0.2 (οταν το αγόρασα) σε v2.3.1 boot 12 ,απευθείας .

Reaction score
0

Παρακολουθώ εδώ και καιρό εδω το συγκεκριμένο τόπικ γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Xtreamer.
Σκέφτομαι να κάνω την παραγγελεία απο την εταιρία κατευθείαν μιάς και θα μου κοστίσει 149 ευρώ κομπλέ με μεταφορικά και ψύκτρα.
Τι γίνεται όμως σε περίπτωση βλάβης ?
'Εχει κανείς εμπειρία σε τέτοιο πρόβλημα ?
Και κάτι άλλο...αν τελικά το αγοράσω απο Ελλάδα υπάρχει πουθενά η ψύκτρα ή πρέπει να την φέρω απο το Εξωτερικό ?

Reaction score
20.792

ΑΗΑ! Σε ευχαριστώ MAN!! Το κατεβάζω ευθύς αμέσως !! Για τα κανάλια παντως δεν έπαιζε τίποτα και γενικά κόλησε αρκετές φορές και χρειάστηκε να τραβίξω το καλώδιο απο την πρίζα. Τώρα σχετικά με το FW update έχει σημασία αν κάνω update πάνω στο υπάρχον FW ή μήπως να κάνω ένα emergency fw procedure πρώτα με το 2.3.1 ; Το πρώτο update που είχα κάνει ήταν απο 1.0.2 (οταν το αγόρασα) σε v2.3.1 boot 12 ,απευθείας .
Απευθείας το βάζω, μόνο αν υπάρξει ανάγκη χρησιμοποιείς το emergency.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό εδω το συγκεκριμένο τόπικ γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Xtreamer.
Σκέφτομαι να κάνω την παραγγελεία απο την εταιρία κατευθείαν μιάς και θα μου κοστίσει 149 ευρώ κομπλέ με μεταφορικά και ψύκτρα.
Και κάτι άλλο...αν τελικά το αγοράσω απο Ελλάδα υπάρχει πουθενά η ψύκτρα ή πρέπει να την φέρω απο το Εξωτερικό ?
Στο site του Xtreamer έχει σελίδα με την διαδικασία RMA, αν θυμάμαι καλά 1-2 χρήστες την έχουν χρησιμοποιήσει.

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/27/Return+Material+Authorization+(RMA)+

Την ψύκτρα νομίζω μόνο από εξωτερικό, δεν την έχω δει κάπου στην Ελλάδα...

Reaction score
1.988

Από εξωτερικό φίλε μου...δεν την φέρνουν Ελλάδα....ακόμα τουλάχιστον!!!

Reaction score
0

Εγώ παντως απο MEdia markt το πήρα 109 ευρώ μαζί με την κεραια usb.

Reaction score
0

Απευθείας το βάζω, μόνο αν υπάρξει ανάγκη χρησιμοποιείς το emergency.

Στο site του Xtreamer έχει σελίδα με την διαδικασία RMA, αν θυμάμαι καλά 1-2 χρήστες την έχουν χρησιμοποιήσει.

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/27/Return+Material+Authorization+(RMA)+

Την ψύκτρα νομίζω μόνο από εξωτερικό, δεν την έχω δει κάπου στην Ελλάδα...
Σωστός ο συνωνόματος!!!!!!!

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
Και κάτι τελευταίο....άσχετο !
Αν μέσα στο φάκελλο της ταινίας έχω και φωτό θα την δείχνει στο Μενού ?

Reaction score
0

Ρωτάω γιατί είδα εδώ στο τόπικ μια παλαιότερη συνομιλία όπου απαντήθηκε ότι δείχνει τις φωτό αλλά με κάποια συγκεκριμένη ανάλυση...Ισχύει αυτό ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ρωτάω γιατί είδα εδώ στο τόπικ μια παλαιότερη συνομιλία όπου απαντήθηκε ότι δείχνει τις φωτό αλλά με κάποια συγκεκριμένη ανάλυση...Ισχύει αυτό ?
600x600 ή 600x800 κι είσαι μια χαρά.!! Επίσης εάν μέσα σε φάκελο έχεις την φωτογραφία θα δείχνει αυτήν όταν είσαι επάνω στον φάκελο κι όταν μπείς μέσα (πάντα με το preview ON ) θα σου δείχνει αποσπάσματα από την ταινία.

Reaction score
0

Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο !
Το extreamer 2.5'' στο Πλαίσιο αναμένεται....Το E-Shop δεν το έχει....Τα MediaMarkt δεν το έχουν κι ούτε ξέρουν αν θα το ξαναφέρουν...
Καμμιά ιδέα κανείς ?
Που μπορώ να το βρώ ?

bel

Reaction score
0

Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο !
Το extreamer 2.5'' στο Πλαίσιο αναμένεται....Το E-Shop δεν το έχει....Τα MediaMarkt δεν το έχουν κι ούτε ξέρουν αν θα το ξαναφέρουν...
Καμμιά ιδέα κανείς ?
Που μπορώ να το βρώ ?
Saturn(σταθμό λαρίσης) είχα δει αρκετά κομμάτια πρίν μερικές μέρες.

Reaction score
0

Ευχαριστώ παιδιά για την ανταπόκριση !
Το παράγγειλα στα Multirama.

Reaction score
0

μόλις το παραλάβεις βάλτο με την μία στην πρίζα και δές αν μαρσάρει ο ανεμιστήρας του σαν να βρίσκει. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό άλλα με το που το πήγα πίσω και μου δώσαν άλλο, η μέρα με την νύχτα. Το δεύτερο ούτε που ακούγεται!
Νομίζω ότι έχει να κάνει με παρτίδα xtreamer που ήταν προβληματικός ο ανεμιστήρας γι αυτό έχε το νού σου!

Βγήκε νέο Xtreamer Live v.9
Download και οδηγίες εγκατάστασης εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=180&t=12253&sid=efc03f18c9ab7f4c5b2219c0ef5d5052

Reaction score
801

τι ειναι το live?

Reaction score
0

Έτοιμα Custom RSS Feeds για διάφορα video, οργανωμένα σε κατηγορίες. Ουσιαστικά σαν έξτρα πρόσθετο στην καρτέλα internet του Xtreamer.
Επίσης έχει και εργαλεία όπως skin browser και Jukebox (το οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει)

Reaction score
0

Πολύ καλό το Xtreamer Live αν και το jukebox ουτε και εγώ δεν το έχω καταφέρει (αλλά δεν με πολυαπασχολεί κι όλας ) όμως με τα LIVE TV έχω πρόβλημα . Πολύ λίγα τα παίζει . Αυτό μήπως οφείλεται σε περιορισμούς ανα περιοχή δηλαδή επειδή είμαστε στην Ελλάδα ; Γιατι για παράδειγμα το pandora radio και το hulu.com δεν μπορεις να τα παρακολουθήσεις στον Η/Υ .

Reaction score
20.792

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται λινκ σε ενδιάμεσους server για κάποια κανάλια (όπως τα βρετανικά πχ) που κάποια στιγμή είτε πέφτουν οι server είτε διακόπτεται η αναμετάδοση μέσω αυτών. Ουσιαστικά τα Live TV είναι συλλογές από link που δημοσιεύονται αρχικά εδώ,

http://www.myp2pforum.eu/threads/34834-UKTV-VLC-Playlist

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss