XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Τι ακριβώς δεν σου γίνεται;γιατί εγώ έτσι το δουλεύω.
Α! Μπες και στο firewall των windows και δώσε εξαίρεση στα δύο αρχεία του Hanewin.
To firewall των windows το εχω απενεργοποιημενο τελειως.
Το comodo firewall που χρησιμοποιω το κλείνω (κάνω exit αλλα το net παιζει κανονικα).

Έχω εγκαταστησει το hanewin στα vista64.
Στα services βλεπω ότι τρέχει ο NFS server.

Στις ρυθμισεις τοτ hanewin έχω ακολουθήσει τον οδηγο και έχω ορίσει τα folders που θα γίνουν export.

Παω απο φωφη ή απο ΙΕ8 και μπαινω στο web interface του xtreamer. Κλικαρω εκει που λεει για NFS. κανω create το shortcurt.
Πάω και γράφω μετά "IP address του PC:/drive/folder" (χωρις τα quota) και βάζω επίσης το -o rsize=32768,wsize=32768,tcp
και μετα λεω apply.

Αυτα και τρωω πορτα. Λέει οτι ο server δε δουλευει ή οτι δεν έχει connection.
Άμα αμεσως μετα σβήσω το -ο και γραψω μόνο rsize=32768,wsize=32768,tcp τοτε κανει πολλα λεπτα και βγαζει το ιδιο error.

αυτα εχω εγκαταληψει την προσπαθεια. Δε μου ερχεται κατι αλλο.

Ερώτηση: όσοι έχετε καταφέρει να σεταρετε το NFS να δουλευει σωστα, το εχετε ενσύρματα ή ασύρματα;

Reaction score
2
Το comodo firewall που χρησιμοποιω το κλείνω (κάνω exit αλλα το net παιζει κανονικα).

Στις ρυθμισεις τοτ hanewin έχω ακολουθήσει τον οδηγο και έχω ορίσει τα folders που θα γίνουν export.

Παω απο φωφη ή απο ΙΕ8 και μπαινω στο web interface του xtreamer. Κλικαρω εκει που λεει για NFS. κανω create το shortcurt.
Πάω και γράφω μετά "IP address του PC:/drive/folder" (χωρις τα quota) και βάζω επίσης το -o rsize=32768,wsize=32768,tcp
και μετα λεω apply.

Άμα αμεσως μετα σβήσω το -ο και γραψω μόνο rsize=32768,wsize=32768,tcp τοτε κανει πολλα λεπτα και βγαζει το ιδιο error.

Ερώτηση: όσοι έχετε καταφέρει να σεταρετε το NFS να δουλευει σωστα, το εχετε ενσύρματα ή ασύρματα;
Το έχω ενσύρματα σε Win XP.
Όταν πρωτοπροσπάθησα είχα το ίδιο πρόβλημα, μέχρι που έδωσα εξαίρεση στο Windows firewall.

Τώρα, με τα Vista 64, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά σίγουρα κάτι σου το κόβει.
Καλού κακού, διάβασε όλο τον οδηγό στο forum τους, μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Στις επιλογές -ο, το σωστό είναι το δεύτερο που έκανες (χωρίς το -ο).
Ρίξε και καμιά ματιά για κανένα firewall του router.
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και το firewall και να του δώσεις εξαίρεση (μην τυχόν δουλεύει στο παρασκήνιο).

Reaction score
0
Το έχω ενσύρματα σε Win XP.
Όταν πρωτοπροσπάθησα είχα το ίδιο πρόβλημα, μέχρι που έδωσα εξαίρεση στο Windows firewall.

Τώρα, με τα Vista 64, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά σίγουρα κάτι σου το κόβει.
Καλού κακού, διάβασε όλο τον οδηγό στο forum τους, μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.
Στις επιλογές -ο, το σωστό είναι το δεύτερο που έκανες (χωρίς το -ο).
Ρίξε και καμιά ματιά για κανένα firewall του router.
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις και το firewall και να του δώσεις εξαίρεση (μην τυχόν δουλεύει στο παρασκήνιο).
Έχω μια υποψία ότι στο ασύρματο δεν πρέπει να δουλεύει αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Πάντως θα το ψάξω περισσότερο γύρω στα Χριστούγεννα που ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο

Reaction score
0
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

και μετα λεω apply.

δοκιμασε αυτο:
οταν περνας το ip adress/adress/folder και θελεις να δηλωσεις πολλους φακελους καταχωρησετα με τη σειρα που τα εμφανιζει το export file του hanewin. σε εμενα επιασε ( πηγαινα τα περνουσα με τυχαια σειρα και ετρωγα και εγω πορτα)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

δοκιμασε αυτο:
οταν περνας το ip adress/adress/folder και θελεις να δηλωσεις πολλους φακελους καταχωρησετα με τη σειρα που τα εμφανιζει το export file του hanewin. σε εμενα επιασε ( πηγαινα τα περνουσα με τυχαια σειρα και ετρωγα και εγω πορτα)
Νομίζω ότι έτσι το κάνω, το πρώτο folder στα exports πάω να φτιάξω αλλά τζίφος.

Το δουλεύεις ενσύρματα ή ασύρματα;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Νομίζω ότι έτσι το κάνω, το πρώτο folder στα exports πάω να φτιάξω αλλά τζίφος.

Το δουλεύεις ενσύρματα ή ασύρματα;
ασυρματα και οι φακελλοι στο pc δεν εχουν ελληνικο ονομα. δες μηπως και ειναι αυτο

Reaction score
0
Βγήκε νέο beta firmware. to 2.1b6. http://www.mediafire.com/?okjzm3jluhn . To link το ανακάλυψε φίλος από άλλο φορουμ, το δανείζομαι και το παραθέτω αφού το έχω δοκιμάσει πρώτα για να είμαι σίγουρος ότι δουλεύει. Έχει μια καινούρια δυνατότητα το Network shares.Εάν χρησιμοποιείτε nfs server (εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον nfsAxe) απλά του δηλώνετε ποιο αρχείο θέλετε να γίνει mount και τα άλλα τα κάνει αυτόματα πια το Xtreamer. Ψάχνει και βρίσκει τα διαμοιραζόμενα αρχεία από όπου κι αν τα έχετε δηλώσει. enjoy!!

Reaction score
0
Τελικά το κατάφερα να δει το xtreamer το folder με τα avi μέσω NFS ασύρματα.
Το βλαμμένο το firewall το εμπόδιζε (αν και το είχα κλειστό) και τώρα παρατήρησα ότι είχα βάλει λάθος exemption. Με το που έβαλα το σωστό exemption, τσουπ έγινε το link.

Το κουφό τώρα είναι ότι όταν πατάω σε ένα AVI να παίξει, δεν κάνει τίποτα. Απλά ξεκινάει το κυκλάκι το κόκκινο να γυρνάει και μετά από λίγο εμφανίζεται το Ø ή το ᴓ στην πάνω πλευρά της οθόνης και σταματάει. Δεν έχει αναπαραγωγή.

Κανείς καμία ιδέα;

Reaction score
0
το έλυσα το πρόβλημα. Άλλαξα τα permissions στα AVI (έβαλα και το everyone για read + execute, read) και τώρα παίζουν ασύρματα.

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Και εδω το final version.

Code:
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/Xtreamer_2.1.zip

What's new in 2.1 version:

1. “Favorite” in Home menu.

- Needs Restore Defaults in setup menu.

- Add your favorite contents from HDD (Internal/External) to “Favorite”

- By pressing “Func(8)” key from Remote Control select “Add to Favorite”

- To remove from Favorite press “Func(8)” key and select “Delete from Favorite” from Favorite menu.

- Folders and files are displayed from “All” menu only, “Music/Photo/Video” menu only shows respective files not folders

2. Network shares (samba/NFS) auto scan.

- Accessible from “Media Library->Network Shares” menu.

- NFS Shortcut replaced by Network Shares

- NFS Client option also remover from Xtreamer Web UI “Setup” menu

- To reload list of share folders press “1” key

3. eTrayz auto search and mount.

- eTrayz can be auto searched and mounted from media library.

- Only one eTrayz device supported for auto mount now.

4. Estonian language support.

- Estonian language support for OSD and subtitle.

5. Not pirated DVD with CSS support.

6. User’s font(ttf) support for subtitles only

- Subtitle font can be change from Setup->Playback->User Subtitle Font

- Font file should be in internal HDD(first partition) or USB HDD(first partition) in “user_font” folder.

7. Subtitles on/off option

- Subtitle can be turn on/off from “Setup->Playback->Subtitle Default”

- Factory default in “subtitle on”

8. Subtitles border thickness can be changed

- During movie playback, press subtitles button from remote control and select thickness

- Thickness option is next to size option.

9. USB DVD AutoRun

- From “Setup->Playback->DVD AutoRun” on/off option can be selected

10. Unzip and Archive option from Xtreamer web UI

- From Xtreamer web UI .zip, .tar, .tar.bz2 type files can be unzipped

- Just click unzip icon located next to file name, select target dir and press “unzip” button

- So user can upload more than 10 files at a time as a zip file

- Select “File Manager->Archive” option and choose folder to make archive(tar)

- Folder can be downloaded at a time instead of downloading files one by one

11. Workgroup option

- User can change their workgroup from Xtreamer Web UI “Setup->Workgroup/Hostname”

- Under this workgroup they will find their Xtreamer samba share

- Samba share name change from samba 3.0.23c to xtreamer’s hostname..

12. HDMI chroma Sub-sampling set

- Can be selected from “Setup->A/V->HDMI chroma Sub-sampling set”

- “Auto” option will auto select one of YCbCr422 and YCbCr 444.

- “On” means YCbCr 422 (if supported).

- If Xtreamer connect to DVI, output is RGB444

Improvements:

13. Photo preview UI improved

14. Movie preview UI improved.

15. Change UI string.

Bug Fixes:

16. “Kerning” (black line between letters) from Arabic subtitle removed and space between some Arabic character removed.

17. During movie playback, after pressing “Stop” button it went to “All” menu from “Movie” menu.

18. ODD (audio & data disc) detection.

19. Playback OGG with CoverArt.

- Not display tag information and cover art.

20. Smooth Fast Forward

21. User cannot upload files from Xtreamer Web UI to USB (if don’t have internal HDD)

22. Mac users can’t upload file to Xtreamer samba share.

23. “503 upload error” during file upload from Xtreamer web UI

24. File can’t be uploaded to folder containing multi-byte character(Korean/Chinese/Japanese) in folder name

25. FTP file uploaded error “530 server busy”

- If this symptom found, Restore Default will be needed.

26. Can’t write ext3 file system

27. Korean missing character in subtitle

Reaction score
4

τελικα εκανε καποιος συγκριση μεταξυ του xtreamer και του WDTV live ;

ποιο θεωρειται αυτη τη στιγμη η καλυτερη αγορα;

Reaction score
8
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

τελικα εκανε καποιος συγκριση μεταξυ του xtreamer και του WDTV live ;

ποιο θεωρειται αυτη τη στιγμη η καλυτερη αγορα;
To wdtv live εχει ισως καλυτερο chip αλλα σε θεμα firmware το xtreamer εχει ξεφυγει.

Reaction score
0

Εγώ αν και έχω φορτώσει με το γεγονός ότι μας έταξαν hd audio και ακόμα να το δούμε (τους έκραξα και στο φορουμ) ,πρέπει να παραδεχτώ ότι: ότι και αν του έχω βάλει το παίζει και με πολύ καλή ποιότητα. Συγκριτικά δεν είμαι σε θέση να κάνω (και στο πσ τα παίζει όλα ,αλλά μου βγαίνει η πίστη μερικές φορές π.χ. reclock ,ac3filter,mpc,tmt,pdvd ποιος συνδυασμός θα τα παίξει καλύτερα ) , αλλά όταν ένα μηχάνημα το ανάβεις του συνδέεις το δίσκο ή στο δίκτυο και σου παίζει απροβλημάτιστα ότι του δώσεις : είναι ένα καλό μηχάνημα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

To wdtv live εχει ισως καλυτερο chip αλλα σε θεμα firmware το xtreamer εχει ξεφυγει.
thanks

το θεμα του καλυτερου τσιπ, πως μεταφραζεται;

καλυτερη εικονα/ηχος; μεγαλυτερη ταχυτητα; περισσοτερη συμβατοτητα;

δλδ υπερτερει το wdtv live σε καποιο τομεα;

Reaction score
0
δοκίμασε κανείς το νέο firmware;
εγώ το έβαλα αλλά το βλέπω να έχει προβλήματα. Μου έχει κολλήσει πολλές φορές.
Επίσης, τα network shares βλέπουν τα folders με τα AVI που έχω ορίσει στο NFS αλλά τα AVI δε μου τα παίζει. Με το προηγούμενο firmware τα έπαιζε μια χαρά.
Μάλλον θα πάω στο προηγούμενο.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να αγοράσω το EGREAT EG-M32B http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=152 με προβληματίζουν αυτά που γράφει στίς πληροφορίες στο σάιτ του eshop μου φαίνονται ελειπή οσο αφορά τα 1080p σε Mkv PAL κλπ. αρχεία, τι γίνεται με αυτά? τα παίζει όλα τελικά και μεγάλα αρχεία?
Επίσης τι προτείνετε είναι καλή αγορά στα 210 euro η υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο που προτείνεται?
Επίσης για το EG-M33H-DVB έχετε άποψη. http://www.egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=163
Όποιος έχει την καλή θέληση ας δώσει μια διαφωτιστική απάντηση στα ερωτήματά μου.
Ευχαριστώ πολύ....

Reaction score
0

Φίλε frixosgr1 δεν έχω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή να σου δώσω αλλά θα σου μεταφέρω τον εξής προβληματισμό: Αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχουν player σε 3 κατηγορίες τιμών , α. 100-130 (xtreamer,wdtv...) β.200-250 (egreategm32b ,popcornhour110...) γ.300+ (c-200, dune bd ...) . Η μεγάλη -ουσιαστική- διαφορά ,στα δικά μου μάτια είναι , μεταξύ α και γ = blue ray disc player. Κατά την άποψη μου και με την εμπειρία μου στον χώρο της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών , θα έλεγα ή παίρνεις το φτηνό και κάνεις την δουλέια σου (απλά μπορεί να παίρνεις καινούριο κάθε 1,5 χρόνο) ή παίρνεις το ακριβό και τα έχεις όλα (πάλι αν είσαι λίγο μουρλός ,όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα πάρεις καινούριο σε 2 χρόνια ).
π.χ. όταν βγαίνει ο τελευταίος dreambox είναι πάντα 1,5 με 2 φορές πιο ακριβός από τα παραπλήσια μοντέλα αλλά όποιος τον πάρει τον κρατάει για χρόνια ενώ τα παραπλήσια μοντέλα τα αλλάζει συνέχεια προσπαθώντας να πετύχει αυτά πoυ κάνει ο dreambox (μάταια).

Reaction score
0

Φίλε frixosgr1 δεν έχω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή να σου δώσω αλλά θα σου μεταφέρω τον εξής προβληματισμό: Αυτή την στιγμή στην αγορά υπάρχουν player σε 3 κατηγορίες τιμών , α. 100-130 (xtreamer,wdtv...) β.200-250 (egreategm32b ,popcornhour110...) γ.300+ (c-200, dune bd ...) . Η μεγάλη -ουσιαστική- διαφορά ,στα δικά μου μάτια είναι , μεταξύ α και γ = blue ray disc player. Κατά την άποψη μου και με την εμπειρία μου στον χώρο της αγοράς ηλεκτρονικών ειδών , θα έλεγα ή παίρνεις το φτηνό και κάνεις την δουλέια σου (απλά μπορεί να παίρνεις καινούριο κάθε 1,5 χρόνο) ή παίρνεις το ακριβό και τα έχεις όλα (πάλι αν είσαι λίγο μουρλός ,όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα πάρεις καινούριο σε 2 χρόνια ).
π.χ. όταν βγαίνει ο τελευταίος dreambox είναι πάντα 1,5 με 2 φορές πιο ακριβός από τα παραπλήσια μοντέλα αλλά όποιος τον πάρει τον κρατάει για χρόνια ενώ τα παραπλήσια μοντέλα τα αλλάζει συνέχεια προσπαθώντας να πετύχει αυτά πoυ κάνει ο dreambox (μάταια).
-------------------------------------------------------------------
Πολύ σωστός φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, αφού λοιπόν κι εγώ έχω κάποια μούρλια ειδικής κατηγορίας, λέω να πάρω την μεσαία τιμή παρότι θα γούσταρα το ακριβό γιατί έτσι όπως μας έχουν κάνει σίγουρα σε 2-3 χρόνια θα θέλουμε να πάρουμε κάτι άλλο.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου. :140:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός