XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αν δεν κάνεις εσύ μα... τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το μηχάνημα σου άρα...

Να σου πω για διάβασε άλλη μια φορά τον τίτλο του τοπικ σου και θα καταλάβεις ότι αυτά που λέω δεν είναι οφ τοπικ αλλά ον τοπικ.
Αν θέλεις/ετε να γράφουμε μόνο πληροφορίες για το xtreamer εδώ τότε ας έβαζες/ατε σαν τίτλο του τοπικ κάτι σαν αυτό "πληροφορίες & δυνατότητες του xtreamer media player" και όχι τον τίτλο που έχεις τώρα "XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..."
Έγινα κατανοητός?
Καλά, όπως νομίζεις, ότι και να σου πω, δε θα το καταλάβεις άρα δεν έχει νόημα. Κοίτα τον τίτλο και συνέχισε τον πόλεμο. Στο ντούκου περνάνε έτσι όπως το έκανες το νήμα.

Πάντως, σου κάνω δώρο την κεραία του xtreamer αν ανοίξεις νέο νήμα και δεν συνεχίσεις εδώ.

Reaction score
1.988
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αρκετα νομίζω....ας επιστρέψουμε στο θέμα μας....!

Reaction score
3

Αφού όπως λέτε το xtreamer είναι καλύτερο του wd tv live για διάφορα(Όπως το να περάσεις ένα ανεπίσημο fw είναι δύσκολο πράγμα(Να το βάλεις στο φλασακι και μετά στο wd tv live)
Για πέστε μου λοιπόν πως συμπεριφέρεται το xtreamer στα βαριά αρχεία βίντεο όπως αυτό που είναι από τα βαρύτερα αρχεία βίντεο που κυκλοφορούν στο νετ.

Τα παιζει κανονικά ή πιξελιάζει, κολλάει κ.τ.λ.

Εγω πιστεύω αυτό είναι ένα από τα βασικότερα για να μην πω το βασικότερο πράγμα σε ένα hd media player.

Reaction score
3

Τι έγινε τα βρήκαμε σκούρα με αυτό το βίντεο και αλλάζουμε θέμα εεε?
Οκ δεν επιμένω άλλο με κάλυψε με το σχόλιο του ο konn4312 για το xtreamer και πόσο καλή αγορά είναι.

Reaction score
20.816

Για πέστε μου λοιπόν πως συμπεριφέρεται το xtreamer στα βαριά αρχεία βίντεο όπως αυτό που είναι από τα βαρύτερα αρχεία βίντεο που κυκλοφορούν στο νετ.

Τα παιζει κανονικά ή πιξελιάζει, κολλάει κ.τ.λ.

Εγω πιστεύω αυτό είναι ένα από τα βασικότερα για να μην πω το βασικότερο πράγμα σε ένα hd media player.
Μπορείς να αγοράσεις ένα Xtreamer να δεις μόνο σου πως δουλεύει με τα διάφορα αρχεία (τα κανονικά που κυκλοφορούν, όχι τα τεστ με τα περίεργα encoding που χρησιμεύουν μόνο για να αυτοϊκανοποιείται ο κάτοχος κάποιου μηχανήματος ότι τα αναπαράγει σωστά), αφού τόσο πολύ καίγεσαι να μάθεις ποιο είναι ανώτερο. Οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε τις ταινίες μας, χωρίς να μας απασχολούν αυτού του τύπου οι "κόντρες".

Κι αφού επιμένεις λοιπόν με τα "βαριά αρχεία βίντεο" κατέβασε αυτό, και πες μας αν το αναπαράγει το WD Live, ή οποιοδήποτε άλλο media player (ακόμα και pc, με χίλια ζόρια)

"Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD.mkv"

Reaction score
1.988

Οκ δεν επιμένω άλλο με κάλυψε με το σχόλιο του ο konn4312 για το xtreamer και πόσο καλή αγορά είναι.
Εντάξει φίλε μου....τα είπες, μας ρούμποσες, έχεις το καλυτερότερο μηχάνημα.....μην δίνεις σημασία και αξία σε εμάς τα ....υποδέλειπα...!!!

Πήγαινε τώρα εδώ και κάνε κάτι επικοδομητικό. Πρόσφερε τις γνώσεις σου (εσύ που ξέρεις και ασχολείσαι πολύ με αυτά) σε ένα παλικάρι που εδώ και 2 μέρες έχει μια απορία για τους υπότιτλους στο WD και απάντηση δεν παίρνει!!!!!

Reaction score
1.988

Αρκετα νομίζω....ας επιστρέψουμε στο θέμα μας....!
Nikosfp μόλις τώρα έφυγε από τα χέρια μου η ψύκτρα!
Λογικά αυριο (;) θα την έχεις!

Reaction score
3

Εντάξει φίλε μου....τα είπες, μας ρούμποσες, έχεις το καλυτερότερο μηχάνημα.....μην δίνεις σημασία και αξία σε εμάς τα ....υποδέλειπα...!!!

Πήγαινε τώρα εδώ και κάνε κάτι επικοδομητικό. Πρόσφερε τις γνώσεις σου (εσύ που ξέρεις και ασχολείσαι πολύ με αυτά) σε ένα παλικάρι που εδώ και 2 μέρες έχει μια απορία για τους υπότιτλους στο WD και απάντηση δεν παίρνει!!!!!
Φίλε την ειρωνεία σου αλλού.
Και αν κάποιοι θέλουν μεγαλύτερους υπότιτλους από 40 τότε δεν φταίει η wd γι' αυτό.
Δηλαδη αν είναι να γεμίζουν όλη την οθόνη οι υπότιτλοι τι να πω.
Πάντως και μεχρι 40 μια χαρά μέγεθος είναι για υπότιτλους.

Το xtreamer δηλαδή μεχρι τι μέγεθος έχει?
Μέχρι 80!

Reaction score
3

Μπορείς να αγοράσεις ένα Xtreamer να δεις μόνο σου πως δουλεύει με τα διάφορα αρχεία (τα κανονικά που κυκλοφορούν, όχι τα τεστ με τα περίεργα encoding που χρησιμεύουν μόνο για να αυτοϊκανοποιείται ο κάτοχος κάποιου μηχανήματος ότι τα αναπαράγει σωστά), αφού τόσο πολύ καίγεσαι να μάθεις ποιο είναι ανώτερο. Οι υπόλοιποι απολαμβάνουμε τις ταινίες μας, χωρίς να μας απασχολούν αυτού του τύπου οι "κόντρες".

Κι αφού επιμένεις λοιπόν με τα "βαριά αρχεία βίντεο" κατέβασε αυτό, και πες μας αν το αναπαράγει το WD Live, ή οποιοδήποτε άλλο media player (ακόμα και pc, με χίλια ζόρια)

"Ducks.Take.Off.2160p.QHD.CRF25.x264-CtrlHD.mkv"
Και πίστεψε με το εν λόγο αρχείο βίντεο δεν έχει τόσο τρομερά χαρακτηριστικά καθότι υπάρχουν και μερικές ταινίες(Όχι πολλές αλλά υπάρχουν) με αυτά τα χαρακτηριστικά για το αρχείο που λες εσύ δεν ξέρω αν υπάρχουν ταινίες με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Δηλαδη αυτό το αρχείο βίντεο το xtreamer το παιζει άνετα εεε?
Θα το κατεβάσω έτσι για να δω πως θα το παιζει το wd tv live.

Reaction score
1.988

Φίλε την ειρωνεία σου αλλού.
Και αν κάποιοι θέλουν μεγαλύτερους υπότιτλους από 40 τότε δεν φταίει η wd γι' αυτό.
Δηλαδη αν είναι να γεμίζουν όλη την οθόνη οι υπότιτλοι τι να πω.
Πάντως και μεχρι 40 μια χαρά μέγεθος είναι για υπότιτλους.

Το xtreamer δηλαδή μεχρι τι μέγεθος έχει?
Μέχρι 80!
Και πάλι σε λάθος θέμα έδωσες απάντηση φίλε μου....!!

Εσύ δηλαδή μπορείς να ειρωνεύεσαι ? με το ύφος που γράφεις και απαντάς σου απαντάω. Αν θέλεις καλύτερη αντιμετώπιση κέρδισε την....!!!

Μέχρι να γίνει αυτό, σε αυτό εδώ το θέμα θα ασχοληθώ από εδώ και ΄μπρός (όπως έκανα και πριν) μόνο με το XTreamer media player...!

Reaction score
20.816

Και πίστεψε με το εν λόγο αρχείο βίντεο δεν έχει τόσο τρομερά χαρακτηριστικά καθότι υπάρχουν και μερικές ταινίες(Όχι πολλές αλλά υπάρχουν) με αυτά τα χαρακτηριστικά για το αρχείο που λες εσύ δεν ξέρω αν υπάρχουν ταινίες με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Δηλαδη αυτό το αρχείο βίντεο το xtreamer το παιζει άνετα εεε?
Θα το κατεβάσω έτσι για να δω πως θα το παιζει το wd tv live.
Φίλε σταμάτα να κάνεις πλάκα, να διαβάζεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε συμφέρει. Γράφω ξεκάθαρα ότι αυτό το βίντεο είναι σχεδόν αδύνατο να το αναπαράγει σωστά ένα pc, και συ ρωτάς αν το αναπαράγει το Xtreamer ή οποιοδήποτε media player; Το κατέβασες καν, να δεις αν δουλεύει και σε τι frame rate στον υπολογιστή σου;

Reaction score
3

Και πάλι σε λάθος θέμα έδωσες απάντηση φίλε μου....!!

Εσύ δηλαδή μπορείς να ειρωνεύεσαι ? με το ύφος που γράφεις και απαντάς σου απαντάω. Αν θέλεις καλύτερη αντιμετώπιση κέρδισε την....!!!

Μέχρι να γίνει αυτό, σε αυτό εδώ το θέμα θα ασχοληθώ από εδώ και ΄μπρός (όπως έκανα και πριν) μόνο με το XTreamer media player...!
Εγω δεν σε ειρωνεύτηκα ποτέ απλά σου τόνισα ότι δεν μου απάντησες στην ερώτηση μου και γι' αυτό έβγαλα το συμπέρασμα που έβγαλα.
Που σε ειρωνεύτηκα δηλαδή?

Φίλε σταμάτα να κάνεις πλάκα, να διαβάζεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε συμφέρει. Γράφω ξεκάθαρα ότι αυτό το βίντεο είναι σχεδόν αδύνατο να το αναπαράγει σωστά ένα pc, και συ ρωτάς αν το αναπαράγει το Xtreamer ή οποιοδήποτε media player; Το κατέβασες καν, να δεις αν δουλεύει και σε τι frame rate στον υπολογιστή σου;
Μολις θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν παιζει και κατά πόσο παιζει και στο pc και στο wd tv live.

Reaction score
20.816

Reaction score
3

Λοιπόν το κατέβασα και τα αποτελέσματα είναι:

το 1 βίντεο 720p το παιζει ανετότατα
το 2 βίντεο 1080p το παιζει αλλά μάλλον(Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί με τα ματια μου φαίνεται να τρέχει λίγο ποιο αργά το βίντεο απ' ότι κανονικά αλλά δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να παιζει το βίντεο ή όχι) με λιγότερα fps απ' ότι κανονικά.
το 3 βίντεο 2160p το παιζει με συνεχόμενο πιξέλιασμα και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο που δεν μπορεί να παίξει καθόλου το μηχάνημα wd tv live.

Μα δεν νομίζω να περιμένει κάνεις να μπορεί κάποιο media player που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή να μπορεί να παίξει αυτό το 3 αρχείο βίντεο(Ίσως τα μελλοντικά media players να μπορούν).

Για πες μου τώρα το xtreamer με το realtek chipset πως το παιζει.

Υ.γ. πιστεύω να κατέβασα τα σωστά βίντεο.
Μέσα είχε και ένα αρχείο με τα τεχν. χαρακτηριστικά του κάθε βίντεο.
Σας τα παραθέτω εδώ:

General Information
RUNTIME.........: 16s:666ms
SIZE............: 493 MB
FRAMERATE.......: 29.97 fps
BITRATE.........: 238 Mbps
RESOLUTION......: 3840x2160
SOURCE..........: RAW input from HD film camera

Ducks Take Off 1080p QHD CRF25 TEST DEMO x264-CtrlHD

General Information
SIZE............: 219 MB
BITRATE.........: 106 Mbps
RESOLUTION......: 1920x1080

Ducks Take Off 720p QHD CRF25 TEST DEMO x264-CtrlHD

General Information
SIZE............: 39.9 MB
BITRATE.........: 19.3 Mbps
RESOLUTION......: 1280x720

Post Information
ENCODER.........: blink
RELEASE DATE....: 04/28/2008

Reaction score
20.816

Λοιπόν το κατέβασα και τα αποτελέσματα είναι:

το 1 βίντεο 720p το παιζει ανετότατα
το 2 βίντεο 1080p το παιζει αλλά μάλλον(Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί με τα ματια μου φαίνεται να τρέχει λίγο ποιο αργά το βίντεο απ' ότι κανονικά αλλά δεν ξέρω αν έτσι πρέπει να παιζει το βίντεο ή όχι) με λιγότερα fps απ' ότι κανονικά.
το 3 βίντεο 2160p το παιζει με συνεχόμενο πιξέλιασμα και είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βίντεο που δεν μπορεί να παίξει καθόλου το μηχάνημα wd tv live.

Για πες μου τώρα το xtreamer με το realtek chipset πως το παιζει.

Υ.γ. πιστεύω να κατέβασα τα σωστά βίντεο.
Μέσα είχε και ένα αρχείο με τα τεχν. χαρακτηριστικά του κάθε βίντεο.
Σας τα παραθέτω εδώ:
Επειδή δεν κατάλαβες γιατί στο έδωσα το λινκ, θα στο πω με πιο απλά λόγια. Επιμένεις σε ένα argument, περί "βαριών βίντεο" που δεν παίζει το Xtreamer. Τα συγκεκριμένα βίντεο είναι δοκιμαστικά κλιπάκια, φτιαγμένα επίτηδες να ζορίζουν όσο περισσότερο γίνεται τους επεξεργαστές είτε των media player είτε των υπολογιστών. Καμία πρακτική χρησιμότητα δεν έχουν, διότι τέτοια βίντεο, ολόκληρες ταινίες, σειρές (αυτά που κατεβάζουμε και βλέπουμε κάθε μέρα δηλαδή), με τέτοιες κωδικοποιήσεις απλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ! Ε λοιπόν, για να σου ενισχύσω κι εγώ το argument, σου βρήκα ένα αρχείο βίντεο που δεν το αναπαράγει ούτε το αγαπημένο σου WD Live. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά δηλαδή, ότι είναι άχρηστο; Όπως λίγο πολύ ισχυρίζεσαι για το Xtreamer; Είναι τελείως λάθος ο τρόπος που βλέπεις αυτά τα πράγματα, και το γιατί έχουμε αγοράσει τα διάφορα media player. Για να βλέπουμε ταινίες, σειρές, ντοκυμαντέρ, όχι να κάνουμε δοκιμές και benchmark. Αυτά, και ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ...

Reaction score
20.816
Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Στη σελίδα έχουν βάλει λάθος λινκ για το firmware, για την προηγούμενη έκδοση. Το σωστό (που το δίνουν και στο φόρουμ) είναι

Code:
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/Xtreamer_2.2.zip

Reaction score
20.816

Το έβαλα πριν λίγο, δεν το έχω ψάξει ακόμα στις λεπτομέρειες, πάντως κάτι που θα ικανοποιήσει πιστεύω όσους είχαν πρόβλημα με την αναπαραγωγή των ταινιών σε 24p (23.99fps αντί του σωστού 23.976) είναι ότι μάλλον διορθώθηκε, αφού στο info φαίνονται πλέον 23.98fps

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508