XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
0
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Κυριοι καλημερα και καλο μηνα.Εκει που εβλεπα κανονικα ασυρματα τις ταινιες μου απο τo pc στον xt με win xp,μολις εβαλα τα win 7 αν και βλεπω ip δεν βλεπω τον δισκο του pc και το αντιστροφο,στην tv η στο pc.Tι φταιει?Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0

πρεπει να ενεργοποιησεις την κοινη χρηση του δισκου για να μπορεις να τον δεις ασυρματα

Reaction score
0
μάλλον πρέπει να κάνεις share στα win 7 τους φακέλους που έχεις τις ταινίες

Reaction score
0

πρεπει να ενεργοποιησεις την κοινη χρηση του δισκου για να μπορεις να τον δεις ασυρματα
Eιναι ενεργοποιημενη και share εχω κανει!!!

Reaction score
0

Κοίταξε αυτό (οι ρυθμίσεις στην registry που δείχνει για Vista ισχύουν και στα 7). Με αυτές βλέπω κανονικά τα share μου...

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/82/How-to: Enable file sharing on Windows Vista?
Ναι αλλά αυτές οι ρυθμίσεις "ανοίγουν" κερκόπορτα στο σύστημα και πρέπει να αποφεύγονται.
Φτιάχνεται ένα user με password, κάνουμε share ότι θέλουμε και βάζουμε αυτό το user/pass στο xtreamer.
Εγραψα το ίδιο και στο Dune thread γιατί είναι μεγάλη βλακεία να αφήνετε anonymous ή guest access στα windows, σύντομα κάποιος θα κάνει πάρτυ στο μηχάνημά σας...

Reaction score
20.813

Δεν θυμάμαι να μίλησε κανείς για anonymous ή guest με αυτές τις ρυθμίσεις. Αυτές έχω κάνει, και χρησιμοποιώ τα user/pass του κανονικού λογαριασμού μου των win 7 για την πρόσβαση στους διαμοιραζόμενους φακέλους μέσα από το Xtreamer.

Reaction score
0

Κοίταξε αυτό (οι ρυθμίσεις στην registry που δείχνει για Vista ισχύουν και στα 7). Με αυτές βλέπω κανονικά τα share μου...

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/82/How-to: Enable file sharing on Windows Vista?
Οκ φιλε μου τα εκανα ολα αυτα και τωρα ειναι κομπλε.Σε ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1.988

Εγω πάλι ότι φάκελο θέλω να ''βλέπω'' από το laptop στο οποίο έχω win7, στον explorer εχει επάνω μια μπάρα με επιλογές. Μια απ'αυτες λεει: Συμπερίληψη στην Βιβλιοθήκη.
Την επιλέγω και έτσι ο φάκελος συμπεριλαμβάνεται στις βιβλιοθήκες των win7.

Στο XTreamer πηγαίνοντας μέσα από λειτοργεία UPnP έχω κανονικά πρόσβαση στης βιβλιοθήκες και συνεπως στα αρχεία που βρίσκονται εκει.

Στη επιλοφη Net, στο xtreamer, μου ζητάει όντως username/pass αλλά δεν έχω φτάξει κάποιον λογαριασμό για αυτη την δουλειά. Και δεν έχω πειράξει την registry που προτείνει ο Sotos.

Reaction score
20.813

Όπως και να το κάνω, φακέλους δεν βλέπω στο Xtreamer χωρίς τις ρυθμίσεις στη registry. Από περιέργεια τις άλλαξα στις προεπιλεγμένες, έφτιαξα και νέο λογαριασμό χρήστη, τίποτα στο Xtreamer. Έκανα κι αυτό που λες Γιώργο, και πάλι τίποτα και στο UPnP. Ίσως σε κάποιες εγκαταστάσεις των Win 7 να υπάρχουν κάποιες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε ότι αφορά το μοίρασμα στο δίκτυο που δεν υπάρχουν σε άλλες, άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή...

Reaction score
1.988

Όπως και να το κάνω, φακέλους δεν βλέπω στο Xtreamer χωρίς τις ρυθμίσεις στη registry. Από περιέργεια τις άλλαξα στις προεπιλεγμένες, έφτιαξα και νέο λογαριασμό χρήστη, τίποτα στο Xtreamer. Έκανα κι αυτό που λες Γιώργο, και πάλι τίποτα και στο UPnP. Ίσως σε κάποιες εγκαταστάσεις των Win 7 να υπάρχουν κάποιες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σε ότι αφορά το μοίρασμα στο δίκτυο που δεν υπάρχουν σε άλλες, άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή...
Τί να πω...!
Δεν ξέρω καλά και τον τρόπο λειτουργίας των 7 (2 μήνες μόνο τα δουλεύω στο λαπτοπ).

Reaction score
0

Βλέπει μια χαρά τους δίκους των 7 χωρις καμμια αλχημεια σε registry κτλ.
Εχω Win 7 Enterprise 64-bit (είναι το ίδιο με τα Ultimate) κι απλώς έχω κάνει share τα directory που θέλω.
Στο xtreamer πρέπει να δώσεις το user/pass για ν' ανοίξει τα directory (όχι κάθε φορά, μια φορά και το κάνεις save).
Δεν καταλαβαίνω που κολλάτε...
Μήπως όντως φταίει η έκδοση των 7 που πιθανόν τρέχετε;

Reaction score
20.813

Βλέπει μια χαρά τους δίκους των 7 χωρις καμμια αλχημεια σε registry κτλ.
Εχω Win 7 Enterprise 64-bit (είναι το ίδιο με τα Ultimate) κι απλώς έχω κάνει share τα directory που θέλω.
Στο xtreamer πρέπει να δώσεις το user/pass για ν' ανοίξει τα directory (όχι κάθε φορά, μια φορά και το κάνεις save).
Δεν καταλαβαίνω που κολλάτε...
Μήπως όντως φταίει η έκδοση των 7 που πιθανόν τρέχετε;
Δεν κολλάμε πουθενά, αλλά για να δώσεις user/pass πρέπει πρώτα να βλέπεις τα share, και χωρίς τις αλχημείες δεν εμφανίζονται. Δεν ξέρω τι φταίει, αν είναι η έκδοση των 7, εδώ είναι ultimate 64 πάντως. Από την άλλη, αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα ή ήταν απλά σποραδικό και θέμα ρυθμίσεων δεν θα υπήρχαν και οι αντίστοιχες οδηγίες στο site του Xtreamer, έτσι δεν είναι;

http://shop.xtreamer.net/Support/qu...ing+Windows+XP{47}Vista{47}7{47}Server+shares

Reaction score
0

καποια στιημη καταφερα και βλεπω το pc απο το χτ το θεμα παλι εγινε με το γνωστο με καμμια δυναμη δεν κανει logon στο pc αν και εχω κανει share τον δισκο κλπ κλπ συνεχεια το ιδιο μυνημα logon fail δεν ηερω πια τι να κανω
επισης μηπως ξερει καποιος να μου πει εχω το pc & router & xtreamer μεσα στο σπιτι απο xtreamer βλεπω το pc απο το pc και το router βλεπω το xtreamer πως μπορω να μπω στο xtreamer μεσω web browser?ποια διευθυνση δινω?
dimosx is online now Report Post Edit/Delete Message

Reaction score
20.813

http://myxtreamer/
(αν δεν είναι ανοιχτό το Xtreamer ή υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης θα σε βγάλει σε λάθος σελίδα στο internet)

Ή δίνεις την ip του Xtreamer στον browser, πχ 192.168.1.50 (στην τύχη, την κανονική μπορείς να την δεις στο ίδιο το xtreamer, κάτω δεξιά)

Reaction score
0

Παιδιά, η ερώτησή μου απευθύνεται σε όσους αγόρασαν το Xtreamer από το ηλεκτρονικό κατάστημα της μαμάς εταιρείας:
Πληρώσατε επιπλέον δασμούς κατά την παραλαβή του?

Reaction score
0

Παιδιά, η ερώτησή μου απευθύνεται σε όσους αγόρασαν το Xtreamer από το ηλεκτρονικό κατάστημα της μαμάς εταιρείας:
Πληρώσατε επιπλέον δασμούς κατά την παραλαβή του?
Όχι βέβαια. Από ΕΕ γίνεται η αποστολή.

Reaction score
0

Όχι βέβαια. Από ΕΕ γίνεται η αποστολή.
Σ' ευχαριστώ πολύ gandalf... Είσαι σοφός!!! :102:

Reaction score
0

μηπως παιδια ξερει καποιος πως μπορουμε να βαλουμε νεους ραδιοφωνικους σταθμους στο xtreamer?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef