XTZ Divine

Reaction score
5.614
Απάντηση: Re: XTZ Divine

Γιάννη, είσαι άπαιχτος, τα divine δορυφόροι; Τίποτα 805D θα τα είχες για super-tweeter!
Στο τελικό setup ως main θα μπουν μεγάλες κόρνες και τα Divine θα πάνε πίσω σε χρήση surround.

Ήδη φορτώθηκε και ταξιδεύει από Σκωτία το 75 κιλών κεντρικό Zingali, μαζί με τη βάση του! 1,14μ. πλάτος έχει το κεντρικό, οπότε μαζί με το κουτί του λογικό να προεξέχει της μακριάς πλευράς της παλέτας που είναι 1,20μ.!

Reaction score
2.051
Απάντηση: XTZ Divine

Ποιες κόρνες? Εγώ πάντως θα τα έβαζα ανάποδα...Και εκεί θα καταλήξεις και εσύ χωρίς να θέλω να σε προκαταβάλλω! :116:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

Στο τελικό setup ως main θα μπουν μεγάλες κόρνες και τα Divine θα πάνε πίσω σε χρήση surround.

Ήδη φορτώθηκε και ταξιδεύει από Σκωτία το 75 κιλών κεντρικό Zingali, μαζί με τη βάση του! 1,14μ. πλάτος έχει το κεντρικό, οπότε μαζί με το κουτί του λογικό να προεξέχει της μακριάς πλευράς της παλέτας που είναι 1,20μ.!

ω ρε μαγκα!! τι εχουμε εδω? κορνα κ ξερο ψωμι!!
τι θα παρεις παλι Γ@μω την τρελλα μου? τι μεγαλες κορνες παλι???

Reaction score
5.614

Ποιες κόρνες? Εγώ πάντως θα τα έβαζα ανάποδα...Και εκεί θα καταλήξεις και εσύ χωρίς να θέλω να σε προκαταβάλλω! :116:
Αναλόγως την ευκαιρία που θα προκύψει.

Προς το παρόν στο home cinema δεν θα με ενοχλήσουν τα Divine ως main, από τη στιγμή που θα έχω τους λαρυγγάτους διαλόγους από το θηριώδες κορνάτο κεντρικό. Ως surround θα μπουν τα βελτιωμένα με νέα κροσόβερ Heresy III.

Reaction score
5.614
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

ω ρε μαγκα!! τι εχουμε εδω? κορνα κ ξερο ψωμι!!
τι θα παρεις παλι Γ@μω την τρελλα μου? τι μεγαλες κορνες παλι???
Zingali Home Monitor Center. 2x12'' woofer + 1x12'' κόρνα Omniray.
Θεωρείται από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο κεντρικό ηχείο που κατασκευάστηκε ποτέ, με άριστη αντιληπτότητα στους διαλόγους.

Reaction score
5.614

Οι " main μεγάλες κόρνες " ποιες θα ειναι?
Αναλόγως την ευκαιρία που θα προκύψει. Δεύτερο χέρι εννοείται. Να δούμε πρώτα και το Zingali τι καπνό φουμάρει. Αν δε μας αρέσει, θα το καρφώσω back surround από το ταβάνι, να μας αδειάζει τη γωνιά.

Reaction score
5.614

Δεν μπορώ να μη ρωτήσω: Τι subwoofer(s) θα έχει το τελικό setup σου;
Έξι Klipsch KW-120-THX. Δύο όρθια πλευρικά από τα main, και δύο ως βάση για το κεντρικό. Ταιριάζουν αισθητικά με τα woofers των Divine.

Τα surround HeresyIII θα στέκονται σε σωληνωτά stand πάνω στα επαγγελματικά 21'' sub Cerwin-Vega CVA-121. Τα περιμένω τα sub σε 10 μέρες.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Re: XTZ Divine

γιαννη ειμαι ετοιμος.
μου περασε ο πονος στην μεση ...

Reaction score
13

Μελέτη στατικότητας του κτηρίου έχεις κάνει;:116:

Πολύ "γκάζι" λέμε!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Γιάννη είσαι "βλαμμένος" με περικεφαλαία.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά.
Έχω δει αρκετά σε σένα και πλέον δεν εκπλήσσομαι όπως παλιά.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: XTZ Divine

....ως main θα μπουν μεγάλες κόρνες και τα Divine θα πάνε πίσω(!!!)

Βρε Γιάννη, όλα σου τα συγχωρώ αλλά πως γίνεται να διαλέγεις την ισορροπία του Divine και να ονειρεύεσαι κόρνες? και στη συνέχεια τι σόι δέσιμο του surround θα είναι αυτό?.
Εξακολουθώ να μαθαίνω ακόμη.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Το δέσιμο με τα surround είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Προέχει η αγωνία πώς θα ακουστεί το Zingali στο κέντρο ανάμεσα στα Divine. Μιλώ για ταινίες, όχι για πολυκάναλη μουσική.

Με ενδιαφέρον επίσης περιμένω την παρουσίαση του κεντρικού της σειράς Divine. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να βγει το κεντρικό προτού αποφασίσω την αγορά των Divine. Σκέφτηκα όμως ότι μάλλον θα είναι ένα οριζόντιο ηχειάκι κι όχι αντάξιο ή και ανώτερο των main. Θα προτιμούσα τρία ίδια Divine μπροστά, αν δεν με κέρδιζε η ιδέα ενός θηριώδους κορνάτου κεντρικού. Με ένα ζευγάρι ML Purity stacked στο κέντρο είχα απολαυστικούς διαλόγους. Τώρα με την 12ιντση κόρνα ελπίζω σε καθηλωτικούς βρηχυθμούς, σε βαθμό ανώτερο από το σετ THX Ultra2 της Klipsch, ή τα τρία HeresyIII, που είχα παλιότερα.

Reaction score
29.542

John είσαι της υπερβολής , και μου αρέσει αυτό. Μην με παρεξηγήσεις , γράφω οτι αισθάνομαι.
Καλό το zingali , αλλά δύσκολα θα δέσει με τα divine νομίζω.
Οπως είπες και συ ενα τρίτο divine θα είναι ολα τα λεφτά. Αν θέλεις να εχεις ομοιόμορφο και σωστό front end. Τώρα στα sourounds βάλε οτι νομίζεις.
Περίμενε όμως να δείς τι κεντρικό θα βγάλουν οι τύποι και βλέπεις.
Αποψή μου πάντα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7