Y
Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Ίσως τελικά αξίζει να τον αγοράσεις για χρήση ως ΤΕΛΙΚΟ!!!Μια και την βγάζω συνέχεια σπίτι (χιαστός δεξιoύ γονάτου) όλο και πειραματίζομαι με τα ηχητικά για να περνάει η ώρα. Χτες έβγαλα τον W4S STP-SE από το κύριο σύστημα, και τον έβαλα να οδηγεί το τελικό στάδιο του Yamaha A-S2000. Απόλαυση!
Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω με τον Κόγια ότι ο Yamaha ανταγωνίζεται μηχανήματα 15.000 Ευρώ, αλλά θα πω ότι αν η Yamaha τον είχε βγάλει ως τελικό, με κάποιον πιο προσεγμένο pre, θα ήταν φοβερό σετάκι.
Και τι οδηγεί ο παραπάνω συνδυασμός? 2 μικρούλια ATC SCM7 που κάνουν τα αδύνατα δυνατά…
Ξέρω, θα μου πείτε μπράβο που κατάφερα να πάρω τον καλύτερο ήχο από τα 7ράκια με τέσσερα χιλιάρικα σε ενισχυτικά…
πολυ ενδιαφερον ........να αναμενομεν ....νεα σας .......Αν βρεις έναν σωστό pre στα 700-1200 ευρώ, έχεις ένα ζεύγος pre-τελικού καλύτερο από πολλά που κυκλοφορούν σε πολλαπλάσιες τιμές.
Τα προενισχυτικά στάδια του A-S2000 πως είναι;Αν βρεις έναν σωστό pre στα 700-1200 ευρώ, έχεις ένα ζεύγος pre-τελικού καλύτερο από πολλά που κυκλοφορούν σε πολλαπλάσιες τιμές.
κρυψ'την ορεξη σου περιπου 4000 ευρω το καθενα .........:110::110:Τιμουλα?
ναι αν ισχύσει αυτη η τιμη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα σε αυτη την τιμη υπαρχουν μοντελα hi-end εταιρειων που αυτοι που μπορουν να δωσουν το ποσο μαλλον πηγαινουν προς τα εκει.κρυψ'την ορεξη σου περιπου 4000 ευρω το καθενα .........:110::110:
δεν το νομιζω φιλε μου με τα 1000-2000 μπαινει ξανα στην αγορα την συγκεκριμενη οπου απουσιαζε τελευταιως λογω home theater ....με την νεα σειρα που ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μπομπα παιρνει επαξια την θεση που της αξιζει γιατι ειμαι σιγουρος οτι τα μηχανηματα θα < παιζουν> ......ναι αν ισχύσει αυτη η τιμη ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα σε αυτη την τιμη υπαρχουν μοντελα hi-end εταιρειων που αυτοι που μπορουν να δωσουν το ποσο μαλλον πηγαινουν προς τα εκει.
Νομιζω η yamaha παει να μαζεψει την λαθος τιμολογιακη πολιτικη των as1000-2000 , o 2000 εφτασε ως και κατω απο τα 1100 μετρητα! , με ενα νεο λαθος! Στα 4000 ακομα και στα 3500 να παει θεωρω οτι θα μείνει στα ραφια... Νωρις ειναι ακομα θα δουμε.
!!!!!!:107:Εδώ τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ. Ο γίγαντας δεν αστειεύεται.
Βλέπω πολλές hali-endάδικες βιοτεχνιούλες να χάνουν τον ύπνο τους...
!!!!!!!:102:μπορει να κανει 4000 ευρω ο ενισχυτης αλλα η εταιρεια λογω μεγεθους και παραγωγης μπορει να δωσει συσκευες που αν ηταν απο αλλον κατασκευαστη θα κοστιζαν τα διπλα. Αρα το μηχανημα αυτο θα πρεπει να κοντραριστει με συσκευες της κατηγοριας 6000-8000 ευρω.