- Reaction score
- 78.537
Δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί. 
Δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί.![]()
κατάλαβα..μπορω να σου πω εγω οτι θες![]()
τα γνωστα ...απογοητευση σε auto ....θελει manualκατάλαβα..
κάνε ανάλυση Κωστή...
πως παιζ στου ζιζικ?![]()
Οχι.Crystal audio thx t3 για κεντρικα και bipolar της ιδιας εταιριας για 7.2 ( front wide) με marantz sr7008.εχεις κλιπς ;
[DOUBLEPOST=1534434971][/DOUBLEPOST]
για δειξε μας καλε τι εννοεις
απ έξω τα μαθα εκείνη την χρυσή εποχή του καλιμπραρίσματοςκανε ενα googlαρισμα και δες την διαφορα φιλτρων FIR vs IIR
μετά το auto δεν μπορείς να επέμβεις μάνουαλ όπως το app?τα γνωστα ...απογοητευση σε auto ....θελει manual
....φερνει συχνοτητες σε spl αναλογα το προβλημα....π.χ. το δικο σου θεμα στα χαμηλα δεν το φερνει
και χρησιμοποιει iir φιλτρα με ολα τα προβληματα αυτου ....
....μην πω σε λεπτομερειες γιατι θαχουμε θεμα
αν ακουσεις τα αλλα δεν γυρνας πισω !!!!....αν σου λεει κατι αυτο.
κανε ενα googlαρισμα και δες την διαφορα φιλτρων FIR vs IIR
ωραιο σετακι ...!!!!Οχι.Crystal audio thx t3 για κεντρικα και bipolar της ιδιας εταιριας για 7.2 ( front wide) με marantz sr7008.
Ναι έχει επιλογή. .Για όλα τα ηχεια το ιδιο αποτελεσμα έχει......αλλα μπορει να ειχα βάλει κι εγω το χεράκι στην αρχη που πειραμτιζόμουν λιγακι....
ειναι λογικο να εινια το ίδιο για ολα τα ηχεία?
View attachment 103029
Eχοντας το παλαιοτερο xt και συγκρινοντας με εφαρμογη peq (behringer fbq) στην "ευαισθητη"μπαντα του κεντρικου και παρολο που στην αποκριση συχνοτητας το ειχα φερει καλυτερα , ως αποτελεσμα ηταν χειροτερο επειδη σαφεστατα στο πεδιο χρονου ηταν εκτος.... χαμηλα παντως το παλαιοτερο δεν εκανε τιποτε ισως λογω της μικροτερης επεξεργαστικης ισχυος σε σχεση με το xt32.τα γνωστα ...απογοητευση σε auto ....θελει manual
....φερνει συχνοτητες σε spl αναλογα το προβλημα....π.χ. το δικο σου θεμα στα χαμηλα δεν το φερνει
και χρησιμοποιει iir φιλτρα με ολα τα προβληματα αυτου ....
....μην πω σε λεπτομερειες γιατι θαχουμε θεμα
αν ακουσεις τα αλλα δεν γυρνας πισω !!!!....αν σου λεει κατι αυτο.
κανε ενα googlαρισμα και δες την διαφορα φιλτρων FIR vs IIR
αυτο ειναι manual οπως ολων των αλλων AV και με σταθερο QΓια όλα τα ηχεια το ιδιο αποτελεσμα έχει......αλλα μπορει να ειχα βάλει κι εγω το χεράκι στην αρχη που πειραμτιζόμουν λιγακι....
ειναι λογικο να εινια το ίδιο για ολα τα ηχεία?
View attachment 103029
δεν μου ειπες Ιακωβε ....το καλιμπρεισον εγινε με αυτι ?
και αυτος στο βιντεακι με το αυτι Ιακωβε !!