Zingali Duevel Re!

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

H οπτική γωνία από τη θέση ακρόασης:

Reaction score
5.614
Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE Audio 1

Η δυσκολία στην τοποθέτηση προέκυπτε από τις δύο πόρτες που έπρεπε να ανοίγουν επαρκώς χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση από το ηχείο.

Reaction score
5.614

Ακουστικές εντυπώσεις ελπίζω απόψε που θα περάσω καλώδιο. Μια μικρή προσθήκη καναλιού απλά χρειάζεται και είμαι έτοιμος.

Δυστυχώς δεν το ακούσαμε χτες, αλλά απόλαυσε τα υπόλοιπα ηχεία ο Μιχάλης, με προτίμηση στο κεντρικό (αφού στανιάραμε με καμιά 10ριά σουβλάκια και μια μερίδα γύρο και μπύρες). :602:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.718
Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

(αφού στανιάραμε με καμιά 10ριά σουβλάκια και μια μερίδα γύρο και μπύρες). :602:
μοναχοφάηδες! :116::138::137:

Reaction score
766
Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE A

Γιάννη, αφού πω για άλλη μια φορά ότι γουστάρω πολύ που πειραματίζεσαι με το "άθλημα" και μας δίνεις και μας τροφή για μάτια και σκέψη, θέλω να ανοίξω μια παρένθεση σχετικά με τα ηχεία L-R surround και να σε ρωτήσω αν νομίζεις οτι τα ηχεία mirage omd 5 θα δώσει αυτή την αίσθηση surround, καλύτερα απ οτι κάποια δίπολα πχ klipsch...

ψάχνω και γω, σε μικρόοοοτερη βέβαια κλίμακα, να έχω αυτό που λες οτι σου δίνουν τα συγκεκριμένα ηχεία που έχεις σαν πίσω περιφερειακά....

κλείνει η παρένθεση....ευχαριστώ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.618
Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-RE A

Όταν κάποιος είναι "βλαμμένος" φαίνεται από μακρυά. Μου έβαλε για πίσω κεντρικό ένα Klipsch Heresy!!!
Ο Γιάννης καρα-γουστάρει αυτό που κάνει με το χόμπυ του.
Τα θηρία σαμπ των 21" που άκουσα με ενθουσίασαν.
Ωραίο μπάσο, πολύ δυνατό, ελεγχόμενο, χωρίς ουρές, ταχύτατο.
Μ΄αρέσει που θέλει να βάλει και δονητή στον καναπέ του.
Σε κάποια αποσπάσματα ταινιών που βλέπαμε εγώ μαζί με τον καναπέ χορεύαμε σαν να είχε ήδη δονητή.
Τα ζιγκάλια είναι υπέροχα, το κεντρικό του το ερωτεύτηκα.
Τα πίσω suround ηχεία έχουν καλή διασπορά αλλά δεν θα έλεγα ότι και τα δίπολα Klipsch υστερούν.
Ο γύρος και τα σουβλάκια ήταν το "the best part" συνοδεία μπύρας.
Γιάννη συνέχισε, μην ακούς αυτούς τους βλαμμένους.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

...να σε ρωτήσω αν νομίζεις οτι τα ηχεία mirage omd 5 θα δώσει αυτή την αίσθηση surround, καλύτερα απ οτι κάποια δίπολα πχ klipsch...
Τα διπλοκατευθυντικά RS της Klipsch είναι safe bet. Όποιος τα χρησιμοποιεί δεν τα αποχωρίζεται.
Τώρα εγώ πώς αποχωρίστηκα το σετ THX Ultra2 της Klipsch άλλη υπόθεση, χαχα!

Και τα mirage θα δοκίμαζα, αν υπήρχαν δαπέδου με εκτόνωση του μπάσου προς τα πάνω, και όχι απλά παθητικό ακτινοβολητή. Πάντως, ναι, λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία με τα Visaton Fontana που χρησιμοποιώ και μου αρέσουν.

Όποιο και να διαλέξεις θα σε ικανοποιήσει. Προβάδισμα πάντως δίνω στα Klipsch RS.
RS-62II και είσαι αρχηγός, ανεξαρτήτως κατηγορίας και όσο κι αν αναβαθμιστείς στα μπροστινά!
Και τα RS-52II επίσης πολύ καλά.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch

Όποιο και να διαλέξεις θα σε ικανοποιήσει. Προβάδισμα πάντως δίνω στα Klipsch RS.
RS-62II και είσαι αρχηγός, ανεξαρτήτως κατηγορίας και όσο κι αν αναβαθμιστείς στα μπροστινά!
Και τα RS-52II επίσης πολύ καλά.
οκ Γιάννη...ευχαριστώ...

περίπου στα 500+ ευρώ βρίσκω απο ελλάδα τα omd 5...δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνά για τόσο μικρά ηχεία...

Reaction score
5.614

Wow, στέφθηκε με επιτυχία χτες το εγχείρημα! :607:

Έβαλα το Avengers bd 7.1 και το τέρας σερνόταν από πίσω προς τα μπρος, από την κόρνα του πίσω Heresy στην Omniray των Zingali μπροστά, με τα πλαϊνά surround σαν ράγες να το καθοδηγούν! Οι κόρνες κλέβουν την παράσταση.

Εντάξει, το Heresy δεν χάνεται ακουστικά στον χώρο, το καταλαβαίνεις ότι από εκεί βγαίνει ο ήχος, (όχι όπως τα παντοκατευθυντικά Visaton), αλλά αυτό αντισταθμίζεται σαν αίσθηση από το πληθωρικό του μεσαίο. Μην ξεχνάμε ότι έχει τεράστια κόρνα για τα μεσαία, που κάνει τη διαφορά έναντι της σειράς Reference της Klipsch.

Το Heresy ορισμένο στο -12 στον Pioneer 85, οδηγούμενο από εκείνον, αφού με την υψηλή του ευαισθησία δέχεται υπεραρκετή οδήγηση.

Προστίθενται οι λόγοι για ακόμη πιο δυνατά πλαϊνά surround!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Ar

μοναχοφάηδες! :116::138::137:
Στάσου να στήσουμε και τα θηρία-σαμπ και θα κανονιστεί συνάντηση-γλέντι και ταυτόχρονα έλεγχο από την επιτροπή της ΕΒΒΕ!

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klip

περίπου στα 500+ ευρώ βρίσκω απο ελλάδα τα omd 5...δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνά για τόσο μικρά ηχεία...
Ρώτα με πριν αγοράσεις, μπας και σου δώσω τα Fontana. :615:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.105

να ερθω που ειμαι οικονομικος στο φαι κ στο ποτο?

Reaction score
5.614

να ερθω που ειμαι οικονομικος στο φαι κ στο ποτο?
Εννοείται ότι θα έρθεις. Εσύ θα χορεύεις πάνω στις νέες μπασοκαμπίνες!

O Μάριος λέει ότι θα αντέχουν δύο μαντράχαλους επάνω, οπότε μπορείς να έχεις και κανά-δυο μοντέλα μαζί σου, χαχα!

Και θα μου δώσεις σε μένα την Nikon D4 να βγάζω φωτό.

Reaction score
766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Stroker

Ρώτα με πριν αγοράσεις, μπας και σου δώσω τα Fontana. :615:
ουπς!!!...:404:....

αμ δε τα βάζω main αν γίνει κάτι τέτοιο?...μη σου πω τώρα τι main έχω...άστο...αν είχα φράγκα όπως σου είπα θα έπαιρνα τη μεγάλη μου αγάπη, τα Home 112 απο τον Χάιτα...κι ας μην είχα κεντρικό...αλλά σου είχα πει τους λόγους που δεν...

βασικά τα fontana μόνο main μπαίνουν, γιατί πίσω χώρος γιοκ...γι αυτό ρώταγα για bookshelf...

αλλά ο λόγος σου με χόρτασε φίλε Γιάννη, που λένε και στο χωριό μου....:622:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Array-

Τετράγερη η κατασκευή του Μελίδη, με δυνατότητα οριζόντιας και κάθετης περιστροφής.

Τρομερη η δουλεια του Κ.Μελιδη να ρωτησω εγω που δεν τον γνωριζω ειναι το χομπυ του ας πουμε η η δουλεια του???

Ευχαριστω!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Το Klipsch Heresy III στη θέση του! Τοποθετήθηκε ανάποδα, ώστε τα μεσοϋψηλά να μην έρχονται από πολύ ψηλά. Η βάση τοποθετήθηκε σε ύψος τέτοιο, που να μην ενοχλεί κάποιον που θα περάσει από κάτω.

Κλαμπ το κάναμε! Επιβλητική η όψη του Heresy έτσι όπως σε κοιτάζει από ψηλά! Δεν το χορταίνω το θέαμα.

Πολυ ωραιο μπραβο!!
Κλαμπ δεν λες τιποτα!!!!

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

Ακουστικές εντυπώσεις ελπίζω απόψε που θα περάσω καλώδιο. Μια μικρή προσθήκη καναλιού απλά χρειάζεται και είμαι έτοιμος.

Δυστυχώς δεν το ακούσαμε χτες, αλλά απόλαυσε τα υπόλοιπα ηχεία ο Μιχάλης, με προτίμηση στο κεντρικό (αφού στανιάραμε με καμιά 10ριά σουβλάκια και μια μερίδα γύρο και μπύρες). :602:
Πω πω αυτο κεντρικο:404::404: πρεπει να παιζει τρομερα...

Reaction score
152

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Zingali HM115-HM212 Center-Cerwin-Vega! Strokers 21"-Klipsch THX Ar

Τρομερη η δουλεια του Κ.Μελιδη να ρωτησω εγω που δεν τον γνωριζω ειναι το χομπυ του ας πουμε η η δουλεια του???
Ευχαριστω!
Η δουλειά του είναι κι εξυπηρετεί με την τεχνογνωσία του όλα τα μέλη της ΕΒΒΕ, της οποίας είναι ο Πρόεδρος.

ΕΒΒΕ = Ένωση Βλαμμένων Βορείου Ελλάδος

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος