Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.291
Απάντηση: Re: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Sorry για την συνέχεια του off topic...

Δεν διαφωνώ "γενικά" (ειδικά αφού μιλάμε για δισκάκια) αλλά για παράδειγμα αν το e-shop έχει τα Printable Verbatim που αγοράζω 0.5€ και ο γείτονας (με τον οποίο βγαίνουμε και για ρετσίνες! :124: ) 0.55€ ε, τότε θα τα πάρω από τον γείτονα!

Το παράδειγμα βέβαια που ανέφερες δείχνει καθαρή αισχροκέρδεια (αν και δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως είναι έτσι)...

Ελπίζω να με καταλαβαίνετε... :123:
Μόνο που το παράδειγμα είναι λάθος!

Όχι 0,5 με 0,55 αλλά

0,5 με 1,5!

3πλάσια τιμή!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Πιστοποιημένες εγγραφές σε δισκάκια Blu-ray...

Παναγιώτη πάλι Χ1 μου γράφει το imgburn τι γίνεται ρε γ@μ@το! δεν πείραξα τίποτα,
την μια μέρα 2Χ την άλλη 1Χ! @!Χ&!@#*^%#.

Reaction score
1

Παναγιώτη πάλι Χ1 μου γράφει το imgburn τι γίνεται ρε γ@μ@το! δεν πείραξα τίποτα,
την μια μέρα 2Χ την άλλη 1Χ! @!Χ&!@#*^%#.

Ψυχραιμία. :126:

Καταρχήν σε ποια δισκάκια αναφέρεσαι, στα επανεγγράψιμα ή στα απλά; :118:

Αν αναφέρεσαι στα επανεγγράψιμα, κάνε ένα erase disk με το Image Burn και δοκίμασε ξανά.

Αν αναφέρεσαι σε απλά εγγράψιμα αλλάζει το θέμα και θέλει ψάξιμο... :121:

Reaction score
1

Δεν διαφωνώ "γενικά" (ειδικά αφού μιλάμε για δισκάκια) αλλά για παράδειγμα αν το e-shop έχει τα Printable Verbatim που αγοράζω 0.5€ και ο γείτονας (με τον οποίο βγαίνουμε και για ρετσίνες!) 0.55€ ε, τότε θα τα πάρω από τον γείτονα!

Το παράδειγμα βέβαια που ανέφερες δείχνει καθαρή αισχροκέρδεια (αν και δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως είναι έτσι)...

Ελπίζω να με καταλαβαίνετε...

Γιάννη, επειδή όπως θα είδες άνοιξα το θέμα πριν από εφτά μήνες και κατευθείαν αναφέρθηκα στα Traxdata printable των 25GB, όταν το e-shop δεν γνώριζε καν την ύπαρξή τους, θεωρώ ότι γνωρίζω το θέμα αρκετά καλά, μια και όλο αυτό το διάστημα παρακολούθησα στενά την πορεία που διέγραψαν τα συγκεκριμένα δισκάκια.

Από τον Απρίλιο λοιπόν, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα, ένας συγκεκριμένος Άγγλος προμηθευτής πουλούσε τα Traxdata φθηνότερα από τους υπόλοιπους στο αγγλικό e-bay, από άλλους είχε μεγάλη διαφορά τιμής ενώ από άλλους μικρότερη.

Καθώς λοιπόν μέλη από όλη την Ευρώπη αρχίσαμε να ψωνίζουμε τα Traxdata και να τα καίμε, φάνηκε γρήγορα ότι πρόκειται για εξαιρετικά δισκάκια, έτσι λοιπόν άρχισαν να συσσωρεύονται τα θετικά feedback κυρίως στον συγκεκριμένο Άγγλο προμηθευτή που πουλούσε φθηνότερα από τους υπόλοιπους (και οι υπόλοιποι όλοι Άγγλοι ήταν).

Εδώ είναι όλα τα λεφτά, το ζουμί της υπόθεσης που λέμε. Γιατί δείχνει ότι η νοοτροπία των ελληνικών καταστημάτων, δηλαδή «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ@λ@ς μας», υπάρχει σε κάποιον βαθμό και στο εξωτερικό.

Όταν λοιπόν ο συγκεκριμένος Άγγλος που πουλούσε φθηνότερα, άρχισε να ξεσκίζεται στις πωλήσεις των Traxdata, συνέχισε να κατεβάζει τη τιμή που τα πουλούσε. Και πολύ καλά και συνετά έκανε βέβαια ο άνθρωπος. Σου λέει έχω στα χέρια ένα πολύ καλό προϊόν που μπορεί να κάνει φοβερές πωλήσεις, άρα θα το εκμεταλλευτώ στο μάξιμουμ.

Από τα 3 ευρώ λοιπόν το ένα δισκάκι που πουλούσε τον Απρίλιο, άρχισε σταδιακά να κατεβάζει τη τιμή του, για να φτάσει τη σημερινή τιμή του που είναι 1,75 ευρώ το ένα. Το αποτέλεσμα: τους τσάκισε όλους τους υπόλοιπους Άγγλους πωλητές Γιάννη μου, τους άλλαξε κανονικά τα φώτα! :137:

Ένας ή δύο προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν στη τιμή αλλά δεν τα κατάφεραν, ο έξυπνος Άγγλος ήταν πάντα φτηνότερος, με αποτέλεσμα να ξεσκίζεται να πουλάει τα Traxdata και οι υπόλοιποι να παίρνουν το τρίτο το μακρύτερο! :126:

Ο άνθρωπος είχε από την αρχή την σωστή νοοτροπία του πωλητή, δηλαδή θα βγάλω κέρδος από τον μεγάλο αριθμό πωλήσεων με φτηνή τιμή όπως είναι και το σωστό, και όχι με ελάχιστες πωλήσεις με εξωφερνικό κέρδος και όποια κορόιδα πιάσω.

Τώρα απλά the game is over, σχεδόν όλοι στο e-bay από αυτόν αγοράζουμε τα Traxdata, γιατί απλά μας κέρδισε με την άψογη συμπεριφορά του. Πρόσεξε τώρα: πουλάει 1,75 ευρώ το ένα δισκάκι κομπλέ, δηλαδή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Πόσο πιστεύεις ειλικρινά ότι αγοράζει;! Εγώ δεν πιστεύω ότι αγοράζει πάνω ένα ευρώ το δισκάκι, άντε στην χειρότερη περίπτωση να αγοράζει 1,20 ευρώ.

Τα e-shop λοιπόν έφεραν τα Traxdata τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο η τιμή του Άγγλου είναι σταθερή στα 1,75 ευρώ το δισκάκι. Και μας βάζουν μια τιμή στα 4,7 ευρώ το δισκάκι!!!!! :111:

Δύο απλά πράγματα συμβαίνουν, δεν υπάρχουν άλλα σενάρια:

1. Τα e-shop με τον πολύ μεγάλο αριθμό σε δισκάκια που μπορούν να παραγγείλουν, αγόρασαν φυσικά στην τιμή που αγοράζει και ο Άγγλος, δηλαδή 1 με 1,2 ευρώ το πολύ, και θέλουν πολύ απλά να πουλήσουν με 390% ή 320% κέρδος αντίστοιχα!

Τι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν; Ότι ακόμα και σε αυτήν την εξωφρενική τιμή, τα Traxdata πάλι είναι τα φτηνότερα στην ελληνική αγορά. Αντί να τα βγάλουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή όπως θα μπορούσαν, και να πάρουν επιτόπου τα σώβρακα όλων των άλλων, μια και τα δισκάκια είναι όντως εξαιρετικά και θα ξεσκιστούν να πουλάνε, προσπαθούν απλά να βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι, συνηθισμένη άρρωστη νοοτροπία όλων σχεδόν των ελληνικών καταστημάτων.

2. Αγόρασαν τα Traxdata σε διπλή ή τριπλή τιμή από ότι ο Άγγλος, οπότε ο γενικός διευθυντής τους θέλει απλά απόλυση. Διαλέγεις και παίρνεις. :138:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Για τα επανεγγράψιμα μιλάω, το Νερο μου τα γράφει κανονικά Χ2! το imgburn X1! άλλο και τούτο πάλι! μηχανήματα του διαβόλου παιδί μου!!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Λάθος! ούτε το nero τα γράφει, λέει Χ2 αλλά ο χρόνος είναι 56 λεπτά! όσο δηλαδή το Χ1!
Συμπέρασμα! μάλλον δεν φταίει το software, τώρα τί? δεν ξέρω.

Reaction score
1

Λάθος! ούτε το nero τα γράφει, λέει Χ2 αλλά ο χρόνος είναι 56 λεπτά! όσο δηλαδή το Χ1!
Συμπέρασμα! μάλλον δεν φταίει το software, τώρα τί? δεν ξέρω.

Βρε χέσε το Nero, Image Burn και ξερό ψωμί... :116:

Την πραγματική ταχύτητα εγγραφής στη δείχνει μόνο το Image Burn, το Nero 8 τουλάχιστον που έχω εγώ, δείχνει μόνο τη ζητούμενη ταχύτητα του χρήστη και όχι την πραγματική ταχύτητα.

Anyway, δοκίμασε να κάνεις erase disk τα επανεγγράψιμα με το Image Burn, πιστεύω ότι θα διορθωθεί η κατάσταση.

Αλλά αν αναφέρεσαι στα δύο TDK επανεγγράψιμα που χρησιμοποιείς εδώ και καιρό, θα πρέπει να σκεφτείς ότι μπορεί και να κοντεύουν το τέλος της ζωής τους. :137:

Ειδικά το 25άρι πόσες φορές το έχεις γράψει και σβήσει Ηλία μου, καμμιά τριακοσαριά φορές ή μήπως παραπάνω;! :111: :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ακόμα δεν έφτασα τις 300! αλλά οσονούπω!!!:143::143::143:

Reaction score
1

Δυστυχώς, στην παρακάτω περίπτωση επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι το φτηνό κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά.

Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος γουλί!

Στο αγγλικό e-bay κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα κάποια no name printable Blu-ray δισκάκια των 25GB. Η τιμή τους πολύ δελεαστική όντως, με έβαλε σε πειρασμό να τα δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς την πάτησα άσχημα όπως θα δείτε.

Παράγγειλα συνολικά είκοσι δισκάκια, δύο δεκάδες δηλαδή, αφού τα κέρδισα στους αντίστοιχους διαγωνισμούς. Τα πρώτα δέκα κόστισαν 15 ευρώ, δηλαδή 1,5 ευρώ το ένα δισκάκι, ενώ τα άλλα δέκα κόστισαν ακόμη φτηνότερα στα 13 ευρώ, δηλαδή 1,3 ευρώ το ένα! :111:

Χτες μου ήρθαν από το Χονγκ Κονγκ τα πρώτα δέκα δισκάκια, και όλος χαρά πήγα να κάψω το πρώτο δισκάκι. Δυστυχώς, όπως βλέπετε, τα κ@λ@δισκάκια της Infome (έτσι αναγνωρίζονται από το Image Burn), με υπέβαλλαν στην απόλυτη ψυχρολουσία! :141:

Δοκίμασα και δεύτερο δισκάκι με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. :122:

Επικοινώνησα ήδη με τον πωλητή, που με διαβεβαίωσε ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα, αφού βεβαίως του ταχυδρομήσω πίσω τα είκοσι δισκάκια. Τι να κάνουμε, ας πρόσεχα... :203:

Αποφύγετέ τα όπως ο διάβολος το λιβάνι, στο αγγλικό e-bay ονομάζονται σαν δισκάκια της INF, ενώ το Image Burn τα αναγνωρίζει σαν Infome, όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτό, στην περιοχή που σας έχω κυκλώσει...

Reaction score
0
Δεν εισαι ο πρωτος αλλα και ουτε και ο τελευταιος μπορω να υποθεσω , ομως απο τα λαθη μαθαινουμε......traxdata!!!!!!παιζουν παντου , μεγαλη επιφανεια εκτυπωσης και αντοχη στο χρονο.....τα dvd τα εκτυπωσιμα πριν απο εξι χρόνια ειναι σαν καινουρια....εγω προτιμω και verbatim....οσοι ειναι στο αθλημα απο dos εποχη θα συμφωνησουν μαζι μου οτι καποια πραγματα δεν αλλαζουν ευκολα....οπως eizo οθονες ας πουμε....καλες γιορτες να εχουμε με υγεία ....τα υπολοιπα τα καταφερνουμε και μόνοι μας!!!!!

Reaction score
1

Δεν εισαι ο πρωτος αλλα και ουτε και ο τελευταιος μπορω να υποθεσω , ομως απο τα λαθη μαθαινουμε......traxdata!!!!!!παιζουν παντου , μεγαλη επιφανεια εκτυπωσης και αντοχη στο χρονο.....τα dvd τα εκτυπωσιμα πριν απο εξι χρόνια ειναι σαν καινουρια....εγω προτιμω και verbatim....οσοι ειναι στο αθλημα απο dos εποχη θα συμφωνησουν μαζι μου οτι καποια πραγματα δεν αλλαζουν ευκολα....οπως eizo οθονες ας πουμε....καλες γιορτες να εχουμε με υγεία ....τα υπολοιπα τα καταφερνουμε και μόνοι μας!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Απλά επειδή τα Traxdata έχουν ακριβύνει λόγω φυσικά της αυξημένης ζήτησής τους (παίζουν πια γύρω στα 2,5 ευρώ το ένα, ενώ είχαν κατέβει οριακά ακόμα και κάτω από τα 2 ευρώ στο e-bay), είπα να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα δισκάκια που έβγαιναν σε φοβερή τιμή. :121:

Να σας πω πάντως, ότι παρόλο το error που βγάζει τόσο το Image Burn όσο και το Nero 8 στα δισκάκια της Infome κατά το ξεκίνημα της εγγραφής, τα δισκάκια κατά έναν περίεργο τρόπο δεν φαίνεται να καταστρέφονται! :111:

Τα δύο δισκάκια που μου έβγαλαν το error τα ξαναβάζω στο drive και το Image Burn τα αναγνωρίζει σαν να είναι εντελώς άδεια και απείραχτα, λες και δεν έγινε απολύτως τίποτα... :111: :139:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Βρέ πάρτε TDK να ησυχάσετε λέω!!!

Reaction score
1

Δυστυχώς, στην παρακάτω περίπτωση επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι το φτηνό κρέας δεν το τρώνε ούτε τα σκυλιά.

Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος γουλί!

Στο αγγλικό e-bay κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα κάποια no name printable Blu-ray δισκάκια των 25GB. Η τιμή τους πολύ δελεαστική όντως, με έβαλε σε πειρασμό να τα δοκιμάσω, αλλά δυστυχώς την πάτησα άσχημα όπως θα δείτε.

Παράγγειλα συνολικά είκοσι δισκάκια, δύο δεκάδες δηλαδή, αφού τα κέρδισα στους αντίστοιχους διαγωνισμούς. Τα πρώτα δέκα κόστισαν 15 ευρώ, δηλαδή 1,5 ευρώ το ένα δισκάκι, ενώ τα άλλα δέκα κόστισαν ακόμη φτηνότερα στα 13 ευρώ, δηλαδή 1,3 ευρώ το ένα!

Χτες μου ήρθαν από το Χονγκ Κονγκ τα πρώτα δέκα δισκάκια, και όλος χαρά πήγα να κάψω το πρώτο δισκάκι. Δυστυχώς, όπως βλέπετε, τα κ@λ@δισκάκια της Infome (έτσι αναγνωρίζονται από το Image Burn), με υπέβαλλαν στην απόλυτη ψυχρολουσία!

Δοκίμασα και δεύτερο δισκάκι με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.

Επικοινώνησα ήδη με τον πωλητή, που με διαβεβαίωσε ότι θα μου επιστρέψει τα χρήματα στην πιστωτική κάρτα, αφού βεβαίως του ταχυδρομήσω πίσω τα είκοσι δισκάκια. Τι να κάνουμε, ας πρόσεχα...

Αποφύγετέ τα όπως ο διάβολος το λιβάνι, στο αγγλικό e-bay ονομάζονται σαν δισκάκια της INF, ενώ το Image Burn τα αναγνωρίζει σαν Infome, όπως ακριβώς βλέπετε στη φωτό, στην περιοχή που σας έχω κυκλώσει...

Ξεχάστε όλα σας έγραψα για τα δισκάκια της Infome! Καθαρά δικό μου φταίξιμο παιδιά, και ευτυχώς που το ανακάλυψα γιατί θα έδινα αρνητικό feedback στο e-bay για τα δισκάκια, και θα έκανα ζημιά στη δουλειά του φίλου από το Χονγκ Κονγκ. :120:

Ο άνθρωπος είχε γράψει ξεκάθαρα λοιπόν στο link του ότι τα δισκάκια ήταν δοκιμασμένα και γραφόντουσαν απροβλημάτιστα με το drive της LG GGW H20L που έχω κι εγώ, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να παραγγείλω τα δισκάκια. Ο άνθρωπος όμως είχε γράψει επίσης ξεκάθαρα ότι το firmware στο δικό του LG ήταν το τελευταίο, το YL05.

Εγώ πάλι, επειδή είχα φοβηθεί από τις πάμπολλες περιπτώσεις ανθρώπων που κατέστρεψαν τα drive τους στην διαδικασία αναβάθμισης του firmware, δεν είχα τολμήσει ποτέ να αναβαθμίσω το firmware στο LG. Σήμερα όμως το πήρα απόφαση, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είδα ότι φορούσα το YL02, ήμουν δηλαδή τρεις ολόκληρες αναβαθμίσεις πίσω από την τελευταία έκδοση! Αναβάθμισα λοιπόν το LG στο τελευταίο firmware, το YL05 και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Δοκιμάζω μετά να κάψω ένα δισκάκι της Infome και ΒΟΥΑΛΑ, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτό το δισκάκι κάηκε άψογα στη ταχύτητα 2x! :626:

Δεν είχα κάτι άλλο πρόχειρο εκείνη τη στιγμή, έτσι λοιπόν έκαψα το .iso αρχείο του Home. Τα πάντα μια χαρά, από έναν γρήγορο έλεγχο που έκανα, το δισκάκι παίζει άψογα!

Αργότερα σήμερα έκαψα και δεύτερο δισκάκι από τα Infome, και αυτό άψογο, μάλιστα δοκίμασα το ένα από τα δύο δισκάκια που μου είχαν παρουσιάσει το error με το παλιό firmware και γράφτηκε άψογα! Δηλαδή, τελικά το Image Burn είχε δίκιο, τα δύο δισκάκια δεν έπαθαν απολύτως τίποτε, παρόλο το error που παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της εγγραφής με το παλιό firmware! :111:

Τις επόμενες μέρες θα κάψω φυσικά και άλλα δισκάκια από τα Infome και θα σας ενημερώσω, αλλά με τα τωρινά δεδομένα φίλοι μου, έχουμε μπροστά μας πιθανόν, δισκάκια Blu-ray printable δισκάκια των 25GB που είναι πραγματικά κελεπούρια. Ιδιαίτερα εάν σκεφτείτε ότι μπορείτε να τα χτυπήσετε στο αγγλικό e-bay σε τιμές κοντά στο ένα ευρώ το ένα!!! Φθηνότερα δηλαδή από όσο πουλάνε κάποια dual layer dvd στην Ελλάδα!!! :204:

Ο μοναδικός συμβιβασμός που φαίνεται ότι απαιτούν σε σχέση με τα Traxdata είναι φυσικά η χαμηλότερη ταχύτητα εγγραφής, τα Infome γράφονται με μέγιστη ταχύτητα 2x, ενώ τα Traxdata γράφονται φυσικά σε ταχύτητα 4x

Reaction score
1

Εδώ μπορείτε να δείτε ακόμα κάποιες φωτό από τα δισκάκια της Infome. Συγχωρήστε με που είναι κάπως θολές οι φωτό, αλλά είναι από μία entry level φωτογραφική μηχανή της Nikon την οποία δεν γνωρίζω ακόμα αρκετά καλά... :120:

Τα δισκάκια της Infome έρχονται από το Χονγκ Κονγκ σε ένα κλασικό κεκάκι των 10 τεμαχίων που δεν γράφει απολύτως τίποτε στο εξωτερικό του... :135:

Εδώ μπορείτε να δείτε την επιφάνεια εκτύπωσης, η οποία σε πείθει αρκετά με την απόχρωση του λευκού που διαθέτει, :126: δεν κιτρινίζει ελαφρά δηλαδή, όπως είναι αυτή στα δισκάκια της Traxdata. Μόλις τυπώσω τα πρώτα δισκάκια θα σας ενημερώσω σχετικά με την ποιότητα εκτύπωσης...

Ενώ εδώ μπορείτε να δείτε την επιφάνεια εγγραφής...

Λοιπόν, τα δισκάκια ο τύπος τα βάζει στο αγγλικό e-bay σε ανοιχτούς διαγωνισμούς, οπότε μπορείτε να καθορίσετε εύκολα μέχρι ποια επίπεδα τιμής αξίζει να τα χτυπήσετε. :126:

Θεωρώ πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ότι μέχρι 1,3 ευρώ το ένα, δηλαδή στα δεκατρία ευρώ τη δεκάδα κομπλέ μαζί με τα μεταφορικά, τα δισκάκια αποτελούν πραγματικό κελεπούρι!...

Reaction score
1

Βρέ πάρτε TDK να ησυχάσετε λέω!!!

Βρε Ηλία μου, με τα τέσσερα σχεδόν ευρώ το ένα που κοστίζουν τα printable 25άρια δισκάκια της TDK, αγοράζεις ακριβώς τρία δισκάκια της Infome... :137: :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τελευταία παραλαβή 50 άδα 108 ευρώ! και βέβαια Χ4, και με την εγγύηση της TDK!
που τα είδες 4 ευρώ?

Reaction score
1

Τελευταία παραλαβή 50 άδα 108 ευρώ! και βέβαια Χ4, και με την εγγύηση της TDK!
που τα είδες 4 ευρώ?

Εσύ Ηλία μου αγοράζεις πια τα TDK σε ποσότητες χονδρικής, και σου κάνουν καλύτερες τιμές... :142:

Χωρίς πλάκα τώρα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι ότι τα TDK έχουν φτηνύνει τόσο πολύ, συναγωνίζονται δηλαδή στα ίσα τα Traxdata... :121:

Κάψτε τα όλα λοιπόν φίλοι μου, δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία. Με δισκάκια Blu-ray όπως τα Infome, σας έρχεται το ένα «αντίγραφο ασφαλείας» :137: κομπλέ με δισκάκι, θήκη Blu-ray, εκτύπωση σε καλό ματ χαρτί (όχι φωτογραφικό), ακόμα και κυριλέ εξώφυλλο και ετικέτα από το Customaniacs σε συνολική τιμή γύρω στα δύο ευρώ, δηλαδή την τιμή ενοικίασης ενός Blu-ray από τα ελληνικά video club... :204:

Reaction score
150
Λέω κι εγώ να μπω να δω που έχει φτάσει η κατάσταση αλλά απ'οτι βλέπω......τα 50αρια που είναι και τα μόνο που με ενδιαφέρουν ακόμα.......χάλια.

Λοιπόν ανακοινώνω και σημειώστε το ότι μέλλον το BDR δεν βλέπω να έχει και πρόσφατα μπήκε και η ταφόπλακα για όσους ασχολούνται με HTPC.

Μια φώτο από το σκληρό μου (τους σκληρούς)

Μπορεί κανείς να με πείσει γιατί να γράφω δισκάκια τι στιγμή που με την ξετίλα τιμή των σκληρώ σε λίγο τα BD Iso θα είναι mp3?

Εδώ μιλά με τα iso τα διαβάζει σφαίρα και με ένα κλικ αλλάζω τα δισκάκια σαν να γυρίζω σελίδα περιοδικου.

Τι σας προσφέρει το δισκάκι? Μήπως χάνω κάτι?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Το HTPC και οι σκληροί είναι για πρωσωπική χρήση, ενώ τα δισκάκια για γενική και απο όλους, μιά και BD player παίρνεις πιά με 100 ευρώ!
πχ. πήρα στα παιδιά μου απο ένα player και έχουν μια επιλογή απο 200 δισκάκια να διαλέξουν ποιό έργο θέλουν να δούν!
εάν χαλάση το δισκάκι χάνεις ένα έργο , εάν χτυπήση ο σκληρός έχασες 100! Αλλά αυτά είναι γούστα, ο καθένας με τις ανάγκες του, αυτή είναι η γνώμη μου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75