LG 47LH9000

Reaction score
18
Απάντηση: LG 47LH9000

Παιδια βλεπω οτι η τηλεοραση αυτη εχει μεγαλο κοινο!!
Να ρωτησω τι ειναι αυτο που σας εκανε να αγορασετε την τηλεοραση?? Ακομα και να περιμενετε τοσο καιρο για να την αποκτησετε!
Υπαρχει καποιος τομεας που ξεχωριζει? Ειμαι τοσο καιρο με Crt και αν την αγορασω θα απογοητευτω στην θεαση καναλιων? για χρηση και σαν monitor htpc για λιγο internet δν εχει προβλημα φανταζομαι ε?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλες οι κριτικές που έχω διαβάσει στο internet μιλάνε για καταπληκτική τηλεόραση...

Η δε τιμή της απίστευτη!!!

Το κακό είναι ότι μόλις πριν ένα χρόνο πήρα την lg μου και δεν μπορώ να την αλλάξω τόσο γρήγορα...

Reaction score
0
Δυσκολα τα πραγματα σε τριήμερη απεργία από 16 Φεβρουαρίου οι τελωνειακοί μας βλεπω να μην παιρνουμε ουτε την επομενη βδομαδα την τηλεοραση :110:

Reaction score
0

Τι να πώ βρέ παιδιά και εγώ απο τις 21-01 την έχω παραγγείλει.......αλλά όλα συνωμοτούν εναντίων μας!!!!!!!

Reaction score
0
Εγω τι να πω δλδ πουλησα 10/1 την 47scarlet που ειχα ,και απο τοτε ειμαι χωρις τηλεοραση ,κοντευω να ξεχασω τι ειναι :428:

Reaction score
6
Ότι είναι να γίνει θα γίνει ξαφνικά.
Εκεί που θα έχετε ακόμα μια εβδομάδα στο περίμενε ακόμα, θα σας πάρουν τηλέφωνο ότι ήρθε.

Υπομονή σύντροφοι... . :116:

Reaction score
8

Τελικά πρέπει να περιμένουμε από Παρασκευή να εκτελωνίσουν. Οπότε από βδομάδα και αν.....
Τώρα βρήκαν να απεργήσουν οι τελωνιακοί!!!

Reaction score
0

Παιδια βλεπω οτι η τηλεοραση αυτη εχει μεγαλο κοινο!!
Να ρωτησω τι ειναι αυτο που σας εκανε να αγορασετε την τηλεοραση?? Ακομα και να περιμενετε τοσο καιρο για να την αποκτησετε!
Υπαρχει καποιος τομεας που ξεχωριζει? Ειμαι τοσο καιρο με Crt και αν την αγορασω θα απογοητευτω στην θεαση καναλιων? για χρηση και σαν monitor htpc για λιγο internet δν εχει προβλημα φανταζομαι ε?
Η τηλεόραση προσφέρει πολύ περισσότερα απ' ότι στοιχίζει. Πολύ καλή ποιότητα μαύρου και χρωμάτων. Η εικόνα είναι καταπληκτική ακόμα και στα μη ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια. Ταινίες από internet (.mkv) είναι απολαυστικές. Ο ήχος θέλει να βρεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Τιμή δεν βρίσκεις αλλού ίδια με τις ίδιες δυνατότητες.

Reaction score
0

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργια TV, πιστεύετε ότι η 42LH9000 είναι καλύτερη από την 42SL9000. Ευχαριστώ

Reaction score
0

Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργια TV, πιστεύετε ότι η 42LH9000 είναι καλύτερη από την 42SL9000. Ευχαριστώ
H σειρά LH9000 είναι γενικά καλύτερη σε τεχνικά χαρακτηριστικά και κατ' επέκταση και σε ποιότητα εικόνας από την SL8000 αλλά και από την SL9000, απλά οι 2 τελευταίες προσφέρουν καλύτερη (Slim) σχεδίαση.

Reaction score
0
Εγω θα περιμενω και την επομενη βδομαδα ,μετα απο εκει παω για ακυρωση και επιστροφη των χρηματων μου :108:

Reaction score
8

Eπικοινώνησα σήμερα με τον dealer και με ενημέρωσε πως τους είχαν πει από την αντιπροσωπεία ότι μέσα Φλεβάρη θα κάλυπταν όλες τις παραγγελίες. Τώρα λόγω τις απεργίας των τελωνειακών, οι παραδόσεις θα γίνουν προς το τέλος του μήνα.
Πάντως έμαθα ότι στη σειρά παραγγελίας του καταστήματος είμαι 6ος!
Λίγο υπομονή λοιπόν και την επόμενη εβδομάδα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: LG 47LH9000

Eπικοινώνησα σήμερα με τον dealer και με ενημέρωσε πως τους είχαν πει από την αντιπροσωπεία ότι μέσα Φλεβάρη θα κάλυπταν όλες τις παραγγελίες. Τώρα λόγω τις απεργίας των τελωνειακών, οι παραδόσεις θα γίνουν προς το τέλος του μήνα.
Πάντως έμαθα ότι στη σειρά παραγγελίας του καταστήματος είμαι 6ος!
Λίγο υπομονή λοιπόν και την επόμενη εβδομάδα.
Απο Perfectshop την εκλεισες ?

Reaction score
0
εμενα μου ειπαν οτι απο βδομαδα θα αρχισουν τις παραδοσεις!!
απο σημερα θα ξκινουσαν παραλαβες.απότι ακουσα οι απεργιες τους σταματησαν.

Reaction score
0

Οντος οι καινούργιες LG τα σπάνε ! φαίνεται οτι έχουνε περάσει καθαρά μπροστά για την ώρα με αυτά τα μοντέλα οχι μόνο σε τιμή αλλά πλέον και σε απόδοση που βλέπω οτι υπερτερεί αν δεν είναι τουλάχιστον ισάξια με πολύ ακριβότερες :615:

Reaction score
0
Ενημέρωση από perfectshop.gr

Καλησπέρα σας

Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί στην LG στις 25/1/2010 και η ενημέρωση που έχουμε από την αντιπροσωπεία μόλις τώρα είναι ότι το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη και ότι αναμένεται παραλαβή της αντιπροσωπείας στο τέλος του μήνα – αρχές του Μαρτίου και επομένως 2-3 ημέρες μετά θα παραλάβετε και εσείς την τηλεόραση σας. Μια ημέρα πριν παραλάβετε θα υπάρξει και ανάλογη ενημέρωση και από εμάς. Σαν παραγγελία στην LG έχουμε καλή σειρά προτεραιότητας και θα εξυπηρετηθούμε σε αυτές τις ημερομηνίες.

Ευχαριστούμε

Οπότε 15 μέρες σίγουρα ακόμα, και την έχω παραγγείλει από 25-01-2010 όπως είδατε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.422
Members
38.696
Νεότερο μέλος
Spiromag