AVSite εφ' όλης της ύλης...

Reaction score
777
Το πάτε στο άλλο άκρο...Κανείς δέν είπε να σταματήσει η γνώση και να αρχίσουν οι αρλούμπες.
Είπαμε ο άνθρωπος που μπαίνει και λέει μου αρέσει το βινύλιο να μή πέφτει θύμα χλευασμών και κοροϊδίας.

Δεν καταλαβαίνω πια σε αυτή τη χώρα.Λές σε κάποιον πάς δεξιά πήγαινε ευθεία και σου απαντάει "οκ θα πάω αριστερά".

Αμάν πχια...:142:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

το ποστ αυτο ειναι χαρακτηριστικο και επιβεβαιωνει αυτους που μιλανε για χλευασμους κλπ κλπ
Χλευάζω κάποιον και δεν το κατάλαβα;
Απλά συνέχισα το αστείο του Κώστα Κόγια...
Μήπως χρησιμοποιείς τον όρο "χλευασμός" κάπως εύκολα;

Μήπως θέλεις να σου δείξω δικά σου post, όπου εσύ ειρωνεύεσαι ανέξοδα (δηλαδή χωρίς επιχειρήματα επί της ουσίας) εμένα;
Π.χ. εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=78261

Είσαι σίγουρος γι' αυτό που μόλις έγραψες;

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Στην κατηγορία των βιντεοπροβολέων τουλάχιστον όπου και κυρίως συμμετέχω, είναι απλώς αστείο να ισχυριστεί κάποιος φίλε μου ότι υπάρχει... γραμμή.

Αν διαβάζεις έστω και ελάχιστα την κατηγορία, θα έχεις διαπιστώσει πολύ εύκολα ότι έχω θάψει απλώς... τα πάντα! :137:

Έχω θάψει αλύπητα και τους δύο προβολείς που έχω στο σπίτι μου. Έχω θάψει χωρίς κανένα έλεος την υποτιθέμενη ναυαρχίδα της Sony, τον VPL200. Έχω θάψει με όλη μου την άνεση τα παλαιότερα μοντέλα της JVC, κυρίως τον HD1. Έχω θάψει χωρίς κανένα έλεος επίσης τον Marantz VP11S2.

Γενικώς έχω θάψει περίπου τα πάντα, τονίζοντας με έμφαση τα αρνητικά τους σημεία που εντοπίζω στην εικόνα τους. Ούτε που διανοήθηκε ποτέ ο Σκαφάτος να μου πει το παραμικρό, και προς τιμήν του δεν ανακατεύτηκε ποτέ, ακόμα και τις στιγμές που έθαψα αλύπητα με μηνύματά μου προϊόντα εικόνας μεγάλης αξίας που εμπορεύεται η PSA.

Είμαι πολύ περήφανος για την κατηγορία των προβολέων του AVsite. Μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μας και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε για τις μετρήσεις μας, θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν υπάρχει καμία λύπηση για κανέναν αντιπρόσωπο... :126:
Αυτό που λές φίλε πραγματικά σε τιμάει.Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι keep walking.
Βέβαια ντάξ...και κεί κάτι καλό θα έχει...δέν μπορεί...
Επίσης ξαναεπαναλαμβάνω οτι στην εικόνα θα δημιουργηθεί σύντομα κύμα παρανοήσεων σωστών αλλα και λαθεμένων.Το παρατήρησα και με την ψηφιακή τηλεόραση...Ο καθείς λέει την βλακεία του...:108:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Χλευάζω κάποιον και δεν το κατάλαβα;
Απλά συνέχισα το αστείο του Κώστα Κόγια...
το ποστ αυτο ειναι χλευαστικο προς ολους αυτους οι οποιοι πιστευουν στα καλωδια ρευματος. Μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας επειδη λεει στυλος. νεα ηθη και εθιμα παρακαλω...

D

deleted user 10898

Guest

Μήπως θέλεις να σου δείξω δικά σου post, όπου εσύ ειρωνεύεσαι ανέξοδα (δηλαδή χωρίς επιχειρήματα επί της ουσίας) εμένα;
Π.χ. εδώ:
σαφως και ειναι χλευαστικο το δικο μου ποστ.
και ειρωνευεται σαφεστατα την μονολεκτικη και χωρις επιχειραματα απαντηση σου στο παραπανω νημα. αλλα αυτα επι του προσωπικου δεν εχουν θεση εδω. οτι θες με πμ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.925
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Οκ. Εγώ δεν ξαναμιλάω, το υπόσχομαι δημοσίως. Κάντε ό,τι θέλετε. Φέρτε τους όλους πίσω, να γίνει το φόρουμ audiogon. Πάω να στρώσω το στύλο της γειτονιάς μου, μπας και έρθει το ρεύμα πιο εύκολα και μαλακώσουν τα πρίμα...
ρε συ! δε μας λυπάσαι καθόλου δηλαδή? :140::139::140:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
AVSite εφ' όλης της ύλης...Ο Αριστοφάνης ΄΄ζει΄΄, αυτός μας οδηγεί;

Οκ. Εγώ δεν ξαναμιλάω, το υπόσχομαι δημοσίως. Κάντε ό,τι θέλετε. Φέρτε τους όλους πίσω, να γίνει το φόρουμ audiogon. Πάω να στρώσω το στύλο της γειτονιάς μου, μπας και έρθει το ρεύμα πιο εύκολα και μαλακώσουν τα πρίμα...
Παρεμπιπτόντως, σε τι γωνία πρέπει να είναι στημένος ο στύλος για να έχεις "μουσικά" πρίμα;
Έχω την εντύπωση πως αν ο στύλος είναι εντέλώς κάθετος, ο "χαρακτήρας" του συστήματος γίνεται "σκληρός" και "επιθετικός".
το ποστ αυτο ειναι χαρακτηριστικο και επιβεβαιωνει αυτους που μιλανε για χλευασμους κλπ κλπ
Χλευάζω κάποιον και δεν το κατάλαβα;Απλά συνέχισα το αστείο του Κώστα Κόγια...
Μήπως θέλεις να σου δείξω δικά σου post, όπου εσύ ειρωνεύεσαι ανέξοδα (δηλαδή χωρίς επιχειρήματα επί της ουσίας) εμένα;Π.χ. εδώ:
σαφως και ειναι χλευαστικο το δικο μου ποστ και ειρωνευεται σαφεστατα την μονολεκτικη και χωρις επιχειραματα απαντηση σου στο παραπανω νημα. αλλα αυτα επι του προσωπικου δεν εχουν θεση εδω. οτι θες με πμ...
...Kι αν ΄ναι΄,ευρωπαϊκό δίπλωμα ΄΄οδήγησης΄΄ έχει βγάλει;:142:
Εφόσον δεν δοξάζουμε ούτε την απομόνωση αλλά ούτε και την ηγεμονία οποιουδήποτε ΄΄χαϊενδικού κηρύγματος΄΄,το (σατιρικό) χιούμορ αναδύεται σαν απαραίτητη μέθοδος υπερπήδησης τούτων...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.925

οι απόψεις τετρα-ίστανται.

άποψη Νο2:
επιβεβαιώνει αυτούς που μιλάνε για αντιμετώπιση των καταστάσεων με χιούμορ.

άποψη Νο3:
επιβεβαιώνει αυτούς που μιλάνε για την παρουσία όλων των απόψεων.

άποψη Νο4:
επιβεβαιώνει αυτούς που μιλάνε για τη λεπτή σχέση μεταξύ εννοιών, που ερμηνεύονται κατά το δοκούν, πράγμα που χρήζει διαχειριστικού ελέγχου - επεξήγησης - εξομάλυνσης

D

deleted user 10898

Guest

οι απόψεις τετρα-ίστανται.
συμφωνω. ειναι αληθεια πως και οι 4 οπτικες γωνιες υπαρχουν.
αυτο που δεν ξερω ειναι εαν ειμαστε ικανοι να αποφασισουμε απο ποια γωνια θα τα βλεπουμε τα πραγματα. και ακομη ποιο δυσκολο, εαν καποιος τα βλεπει απο διαφορετικη, τι θα επακολουθει..
αλλα εμεις και εμεις συζηταμε....
κανεις ΜΕΓαλλος?
μονο τα "μπολυμπριζα" μας κοφτουν?

Reaction score
4.250

Παντως προσωπικα βλεπω οτι η ουσια του νηματος εδω και 4-5 σελιδες εχει χαθει. Οιβπερισσοτερες συζητησεις αφορουν ζητηματα επι προσωπικου. Αν οι προτασεις εχουν στερεψει πλεον, οτιδηποτε αλλο να το συζητησουμε στην κατηγορια που πραγματικα ανηκει.

Αυτοι που κατηγορουν οτι οταν μιλανε για βινυλιο χλευαζονται απο του καποιους αλλους ειναι οι ιδιοι που με παθος υπερασπιζονται την υπεροχη του μεσου που ακουνε και οταν ακουν διαφορετικη αποψη βγαζουν σπυρακια. Αυτο ειναι ομως ενα θεμα που πρεπει να μπει στην κατηγορια High Fidelity και μιας και δεν υπαρχουν αλλες προτασεις αυτοι που θα παρουν αποφασεις να ξερουν οτι επραξαν το σωστο. Δηλαδη ακουσαν και την γνωμη των μελων. Απο κει και περα αν μας αρεσουν η οχι οι αποφασεις τους ειναι ξεχωριστο ζητημα.

Reaction score
0

1. Δεν είμαι έμπορος, δεν είμαι παραέμπορος, ούτε φυσικά εγκάθετος κανενός. Αυτή είναι η λογική σας, η ποιότητά σας, η μόνιμη συμπεριφορά σας σε ό,τι δεν σας αρέσει. Φασιστοειδή τυπάκια.

2. Εχω υποστεί χρόνια την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των "επαγγελματιών" του χώρου, την έχω πληρώσει μάλιστα κι ακριβά, τους γνωρίζω σχεδόν όλους, δεν τους χρειάζομαι όμως πλέον.

3. Αναφέρομαι μόνον στην κατηγορία του hi-end, δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα, αντίθετα μόνον καλά λόγια έχω να πω και πολλές φορές κι εξαιρετικές εντυπώσεις έχω αποκομίσει από τις υπόλοιπες κατηγορίες του avsite. To επίπεδο δε, των διαχειριστών και συγκεκριμένων ατόμων είναι υψηλό.

4.Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και είμαι και προσεκτικός στην έκφρασή μου, ώς και στα σημεία στίξης. Ξέρω οτι οι πιό πολλοί συμφωνούν με την άποψή μου και μάλιστα όσοι είναι περισσότερο "βαθιά" στο hi-end.

5. Bαρέθηκα τόσο καιρό να μου επιβάλουν την άποψή τους, δήθεν για να σώσουν ανύποπτους από λάθη επιλογές, αυτόκλητοι σωτήρες που προφανώς ούτε επαρκή ακούσματα έχουν ενώ επιπλέον κινούνται από ιδιοτέλεια.
Και δεν θα ήταν πρόβλημα απλώς να υπήρχαν και να λέγανε ό,τι θέλουν, το πρόβλημα είναι οτι εμφανίζονται ως καθεστηκυία άποψη σε ένα τόσο πολυμελές φόρουμ, που έχει μάλιστα την κάλυψη και την ασυλία της διαχείρισης, είτε γιατι ό ένας είναι αδελφός, είτε για οποιονδήποτε άλλον λόγο. Μία παρεϊτσα δηλαδή που προσπαθεί να καπελώσει οτιδήποτε.

6. Και με ποιό υπόστρωμα πίσω τους εμφανίζονται ως αυθεντίες? Ο ένας έγραφε αποτυχημένα κείμενα στον Ηχο, κ.Κόγια λυπάμαι, αλλά τα κείμενά σου μάπα ήταν όλα και κανένας δεν τα έδινε σημασία, άρα επαγγελματικά απέτυχες, όσο δε για την εκφορά του λόγου σου ...διαολόστειλες κάποιον που σε αμφισβητεί, Μπράβο!!!
Ο δε άλλος, παγκόσμιος μετατροπέας (sic) των Magnepan, κατασκευαστής πρωτόγονου ψηφιακού ενισχυτή που πουλούσε πανάκριβα σε αδαείς, γιατρέ ακούω για σένα και τα επαγγελματικά σου, ξέρεις οτι ξέρω, η υγεία είναι σημαντικότερη από τον ήχο, μη καλύπτεις με λάθος τρόπο τις ανεπάρκειές σου.

7. ΟΥΦ

Reaction score
4

....

3. Αναφέρομαι μόνον στην κατηγορία του hi-end, δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα, αντίθετα μόνον καλά λόγια έχω να πω και πολλές φορές κι εξαιρετικές εντυπώσεις έχω αποκομίσει από τις υπόλοιπες κατηγορίες του avsite. To επίπεδο δε, των διαχειριστών και συγκεκριμένων ατόμων είναι υψηλό.
....
Χμμμ...., "από τι ακούς" ?? :422:

...(ξέχασες να το γράψεις)

-Εντιτ-
Από περιοδικό είσαι ή φόρουμ ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.925

Δεν θα ασχοληθώ με όλα όσα γράφεις, δεν αξίζει-αξίζεις τον κόπο.

Αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την προσφορά σου στο φόρουμ μας.

Είναι όντως ιδιαίτερα σημαντική. Έσωσες στην κυριολεξία κόσμο και κοσμάκη, όχι αστεία. Πραγματικά, πολύ σημαντική η βοήθειά σου. Τέτοια κείμενα, τέτοιες αναλύσεις, τόσος διάλογος, μπράβο, τι να πω, ξανά μπράβο.

Γι αυτό κι έχεις δίκιο και δε μπορείς να συγκριθείς με τον Κόγια. Σε καμιά των περιπτώσεων. Σιγά την προσφορά του Κόγια δηλαδή, μη χε...

Και πάλι, σας ευχαριστούμε θερμά για όλα τα 3 ποστ σας. Το κακό τρίτωσε, το χρέος σας το κάνατε. Ελπίζω να μην επανέλθετε.

ΥΓ
οι μετατροπές των magnepan δεν είναι sic, άλλα είναι sic. οι "ψηφιακοί" ενισχυτές δεν είναι πρωτόγονοι, άλλοι ενισχυτές είναι πρωτόγονοι. όσο για τα επαγγελματικά μου, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σε έχουν παραπληροφορήσει κάποιοι, έλα να σε εξετάσω στο ιατρείο μου, έχω πάρει το νεότερο μοντελάκι υπερήχων στον πλανήτη, το πρώτο που ήρθε εν ελλάδι, πανάκριβο μεν, το πηρα κας δε, δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως, πολλοί μου χρωστάνε. έλα, θα σου κάνω καλή τιμή, και με απόδειξη, όχι μαύρα. κι αν βρεις οποιονδήποτε που μπορεί να σου κάνει καλύτερη εξέταση από μένα, ακόμα και στας αμέρικας, σου χαρίζω το στέρεό μου. να σε ενημερώσω πάντως, πως για εξετάσεις που έχω κάνει κι έχουν πάει και σε ιδιαίτερα εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα στο εξωτερικό οι ασθενείς, έχω βγεί λίγο παραπάνω από ασπροπρόσωπος. θενκς πάντως για το ενδιαφέρον....

Reaction score
4

...
3. Αναφέρομαι μόνον στην κατηγορία του hi-end, δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα, ....
....
....εντωμεταξύ κατηγορία "Hi-End" δεν υπάρχει....:137:

Reaction score
59
giorgospapadop με 3 μόνο ποστς μέχρι τώρα, δύσκολα βλέπω να μας πείθεις. Ύποπτος μου φαίνεσαι! Όντας και ηλικίας 49 ετών, δηλαδή στα πρόθυρα της κώφωσης, τα πράγματα γίνονται ακόμα δυσκολότερα για σένα και η αναξιοπιστία σου αυξάνει. ΑΛΛΑ καλού-κακού πες μας και 'από τι ακούς'!
Λ.Σ. κουφός 59 ετών!!!

Reaction score
4.250

Εδω εχουμε μια χρησιμη ζωντανη περιπτωση πανω στο θεμα μας ενδιαφερει. Μπαινει καποιος σε μια συζητηση και αποκαλει καποιους "φασιστοειδη τυπακια". Το ολο κειμενο ειναι προσβλητικο και επιθετικο. Λοιπον πως το χειριζονται οι διοικουντες? Το αφηνουν να συνεχιζει και να γελαει το υπολοιπο φορουμ με αυτα που διαβαζει? Τα παιρνει καποιος στο κρανιο και απανταει πεφτοντας σε αναλογο υφος στο δικο του επιπεδο? Η γινεται πρωτα η προειδοποιηση? Απο ποιον? Ανεξαρτητως ομως του πειθαρχικου θεματος ενα ειναι σιγουρο, οτι οταν ξεκιναει μια συζητηση και υπαρχουν αναλογα κειμενα σε φορουμ η οποιαδηποτε προεκταση της συζητησης μονο θα κανει.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

....εντωμεταξύ κατηγορία "Hi-End" δεν υπάρχει....:137:
Τελικά giorgospapadop όχι μόνο δεν ακούς ΑΛΛΑ και δεν βλέπεις επίσης!!! Εγώ φοράω γυαλιά, ευτυχώς Λ.Σ.

Reaction score
4

Τελικά giorgospapadop όχι μόνο δεν ακούς ΑΛΛΑ και δεν βλέπεις επίσης!!! Εγώ φοράω γυαλιά, ευτυχώς Λ.Σ.

Το μήνυμα έχει περισσότερη πλάκα αν το δεις έτσι.....:137:

....
4.Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και είμαι και προσεκτικός στην έκφρασή μου, ώς και στα σημεία στίξης.
....

Reaction score
59
Vastsar πέραν της παρατήρησής σου, θα ήθελα να επισημάνω μήπως κάτι ακόμα σου έχει διαφύγει σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο; Έχω 'πλαγίως' αναφερθεί σχετικά. Λ.Σ.

Reaction score
4.250

Παντως Λουκα πρεπει να παραδεχτουμε οτι "ο νεος" εκανε το πιο εντυπωσιακο μπασιμο στην ιστορια του φορουμ. Εντυπωσιακο!! Απλα λιγο μπερδευτηκε κι αντι να βαλει την μπαλλα στο καλαθι, με την φορα που πηρε εβαλε το κεφαλι του σ αυτο :142: :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef