AVSite εφ' όλης της ύλης...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Διαβάζοντας το παρόν thread, κατάλαβα πως το βασικό πρόβλημα της πλειονότητας των συμμετεχόντων είναι η ύπαρξη κάποιων άλλων μελών που τους «ενοχλούν». Αν μπορούσαν με έναν υποτιθέμενο μαγικό τρόπο να αλλάξουν το forum (οι συμμετέχοντες), σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια, θα εξαφάνιζαν τα προβληματικά γι’ αυτούς μέλη. Ακόμα και κάποιες νέες διαχειριστικές προτάσεις που αναφέρθηκαν , έχουν επιλεχτεί έχοντας ως αφορμή τον περιορισμό της δράσης των εκάστοτε «ενοχλητικών».

Αυτό βέβαια, δεν είναι αποκλειστικότητα του AVSite. Σε όλα τα fora παγκοσμίως υπάρχουν «ανεπιθύμητα» πρόσωπα για κάποια μέλη. Εδώ μέσα όμως έγινε εντονότερα αντιληπτό γιατί δημιουργήθηκε αυτό το thread διαλόγου, που δεν είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στις διαδικτυακές κοινότητες.

Μπορεί κατά καιρούς να γίνονται λάθη και από τις δύο πλευρές (υπεύθυνοι και μέλη), μικρά ή μεγάλα, και ενδεχομένως υπάρχουν αλλαγές που ίσως βελτιώσουν κάποιους επιμέρους τομείς του forum. Δεν γίνεται όμως να αποφευχθούν οι προσωπικές συγκρούσεις από τη στιγμή που κάποια μέλη τα βλέπουμε σαν κόκκινο πανί .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

...πρεπει να παραδεχτουμε οτι "ο νεος" εκανε το πιο εντυπωσιακο μπασιμο στην ιστορια του φορουμ. Εντυπωσιακο!! Απλα λιγο μπερδευτηκε κι αντι να βαλει την μπαλλα στο καλαθι, με την φορα που πηρε εβαλε το κεφαλι του σ αυτo:142: :143:
Λες άραγε η οικονομική κρίση των τελευταίων μηνών να έχει και τα συνεπακόλουθά της,αν κρίνω από κάποια αφοριστικά ΄΄νέα΄΄ γραφόμενα;:135::126:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

1. Δεν είμαι έμπορος, δεν είμαι παραέμπορος, ούτε φυσικά εγκάθετος κανενός. Αυτή είναι η λογική σας, η ποιότητά σας, η μόνιμη συμπεριφορά σας σε ό,τι δεν σας αρέσει. Φασιστοειδή τυπάκια.

2. Εχω υποστεί χρόνια την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των "επαγγελματιών" του χώρου, την έχω πληρώσει μάλιστα κι ακριβά, τους γνωρίζω σχεδόν όλους, δεν τους χρειάζομαι όμως πλέον.

3. Αναφέρομαι μόνον στην κατηγορία του hi-end, δυστυχώς εκεί είναι το πρόβλημα, αντίθετα μόνον καλά λόγια έχω να πω και πολλές φορές κι εξαιρετικές εντυπώσεις έχω αποκομίσει από τις υπόλοιπες κατηγορίες του avsite. To επίπεδο δε, των διαχειριστών και συγκεκριμένων ατόμων είναι υψηλό.

4.Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και είμαι και προσεκτικός στην έκφρασή μου, ώς και στα σημεία στίξης. Ξέρω οτι οι πιό πολλοί συμφωνούν με την άποψή μου και μάλιστα όσοι είναι περισσότερο "βαθιά" στο hi-end.

5. Bαρέθηκα τόσο καιρό να μου επιβάλουν την άποψή τους, δήθεν για να σώσουν ανύποπτους από λάθη επιλογές, αυτόκλητοι σωτήρες που προφανώς ούτε επαρκή ακούσματα έχουν ενώ επιπλέον κινούνται από ιδιοτέλεια.
Και δεν θα ήταν πρόβλημα απλώς να υπήρχαν και να λέγανε ό,τι θέλουν, το πρόβλημα είναι οτι εμφανίζονται ως καθεστηκυία άποψη σε ένα τόσο πολυμελές φόρουμ, που έχει μάλιστα την κάλυψη και την ασυλία της διαχείρισης, είτε γιατι ό ένας είναι αδελφός, είτε για οποιονδήποτε άλλον λόγο. Μία παρεϊτσα δηλαδή που προσπαθεί να καπελώσει οτιδήποτε.

6. Και με ποιό υπόστρωμα πίσω τους εμφανίζονται ως αυθεντίες? Ο ένας έγραφε αποτυχημένα κείμενα στον Ηχο, κ.Κόγια λυπάμαι, αλλά τα κείμενά σου μάπα ήταν όλα και κανένας δεν τα έδινε σημασία, άρα επαγγελματικά απέτυχες, όσο δε για την εκφορά του λόγου σου ...διαολόστειλες κάποιον που σε αμφισβητεί, Μπράβο!!!
Ο δε άλλος, παγκόσμιος μετατροπέας (sic) των Magnepan, κατασκευαστής πρωτόγονου ψηφιακού ενισχυτή που πουλούσε πανάκριβα σε αδαείς, γιατρέ ακούω για σένα και τα επαγγελματικά σου, ξέρεις οτι ξέρω, η υγεία είναι σημαντικότερη από τον ήχο, μη καλύπτεις με λάθος τρόπο τις ανεπάρκειές σου.

7. ΟΥΦ
Εάν -λέω, εάν! - ξέρεις δυό δράμια ελληνικά, δηλαδή ελληνικά επιπέδου Β' Δημοτικού, ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις ότι σε διαολόστειλα για άλλο λόγο, όχι επειδή αμφισβητείς εμένα. Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω άλλη ώρα, τώρα έχω σοβαρότερη δουλειά. Κατεβάζω Santa Esmeralda.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Εάν -λέω, εάν! - ξέρεις δυό δράμια ελληνικά, δηλαδή ελληνικά επιπέδου Β' Δημοτικού, ξαναδιάβασε και θα καταλάβεις ότι σε διαολόστειλα για άλλο λόγο, όχι επειδή αμφισβητείς εμένα. Για τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω άλλη ώρα, τώρα έχω σοβαρότερη δουλειά. Κατεβάζω Santa Esmeralda.
Εάν -λέω, εάν! - η Γη είναι επίπεδη πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσεις...

Reaction score
10
Αποφασισα να γραψω και γω τη γνωμη μου και τις προτασεις μου, σχετικα με το τι θα συμβει απο δω και περα και οχι με το τι εγινε και βρεθηκαμε να γραφουμε εδω.
Αποτελει τη προσωπικη μου και μονο αποψη και δεν θα διαφωνισω ουτε θα αντιπαρατεθω σε οποιδηποτε αλλη γνωμη.
Επιπλεον, θα δεχτω τις τελικες αποφασεις των συντελεστων του φορουμ χωρις καμια αντιρηση.
Μ αρεσει καθομαι...δε μ αρεσει φευγω. Κανενας δεν αναγκαζει κανεναν να βρισκεται εδω.
Ενα μπραβο στους συντελεστες του φορουμ που μας δινουν το δικαιωμα να φιαξουμε δημοκρατικα, οσο καλυτερα γινεται αυτο το χωρο.
Αυτο ειναι το ευκολο. Το δυσκολο ειναι στη συνεχεια να ακολουθησουμε τους κανονες που εμεις φιαξαμε.
Εδω σας θελω...

Δεν βριζουμε : τι μαλακα, τι μακακα, τι μ@λ@κ@. Οποιος και να το διαβασει, παιδι η ενηλικας ενα πραγμα θα καταλαβει.
Καλο ειναι να χρησιμοποιουμε καλυτερες εκφρασεις, οπως το ιδιο προσπαθουμε να κανουμε παρουσια των παιδιων μας.
Μια παρατηρηση / υποδειξη απο οποιοδηποτε μελος, οπως κανουμε και στα greeklish, νομιζω οτι θα αποδωσει : "η φωτο που εβαλες μπορει να ειναι προκλητικη" ποστ η πμ που δινει στο χρηστη το διακαιωμα να κανει edit και να τη σβησει, πριν πλακωσει η αστυνομια...
Αν οχι, το μπαν ειναι απολυτα δικαιολογημενο και αποδεκτο απο ολους.

Πονηρες φωτο : αλλο πουριτανισμος, αλλο ηθικη, αλλο ξεφραγο αμπελι.
Το να ξεκινησει ενα τοπικ, κουτσομπολιστικο για την ταδε, του ταδε που φοραει τα εξης ολιγα, συνοδεια πονηρων φωτο, θεωρω οτι δεν ανηκει εδω, οχι μονο ηθικα αλλα και θεματολογικα.
Το οτι στελνουμε στο βλαση κανενα μωρο στη γιορτη του δεν το θεωρω ασεβια ουτε προσβολη. Το μεχρι σημερα περιεχομενο τους δεν ηταν αξιο ευθυξιας απο κανεναν, πιστευω.
Παρ ολα αυτα το φορουμ μας δεν ειναι adults only. Μη βαλουμε τη διαχειρηση να κανει photo rating σε ΧΧΧ η μη ΧΧΧ, μεγαλα παιδια ειμαστε, αυτο το ξερουμε απο μονοι μας.

Εμποροι / καταστηματα κλπ
Ολοι οι εμποροι του χωρου μας, να ειναι υποχρεωμενοι να δηλωνουν την ταυτοτητα τους στην υπογραφη τους. Ο αντμιν εχει τη δυνατοτητα να δει διπλα ΙΡ και να μας πει οτι ο ταδε ειναι αυτο το μαγαζι. Μπαναρισμα , ψηφιζω ναι.
Ο εμπορος που κρυβει τη ταυτοτητα του, για οποιοδηποτε λογο, καθε αλλο παρα καλο κανει στον καταναλωτη.
Να μην επιτρεπεται σε κανεναν να βαζει λινκ καταστηματων, πχ βρηκα αυτο το προιον εκει κλπ.
Ετσι δεν επιτρεπεις ουτε στα κρυφα μαγαζια να προβαλονται εμεσα και παραπλανητικα ουτε στους σπονσορες τους. Διαγραφη του λινκ με την αναλογη παρατηρηση / υποδειξη η αντικατασταση του με το λινκ της μαμας εταιρειας.
Ο εμπορος αφου δηλωνει τη ταυτοτητα του λογικο ειναι να μπορει να υποδειξει το προιον στη σελιδα του η τη σελιδα της μαμας. Σωστο δεν ειναι και χρηζει παρατηρησης, το να μπαινει σε καποιο τοπικ και να λεει αυτο δεν ειναι καλο, παρε το δικο μου που ειναι σουπερ.
Θεωρω οτι εμπορος η εργαζομενος σε εταρεια του χωρου να ειναι και συντονιστης δεν νοειται για ευνοητους λογους.
Να γινεται παρατηρηση οταν καποιο μελος παρακινει η υποδεικνυει τροπους αποφυγης δασμων-φορων-ΦΠΑ κλπ σε περιπτωση αγορας ενος προιοντος απο το εξωτερικο ( τριτη χωρα ).........φοροδιαφυγη.

Συντονιστες και μελη :
Ο συντονιστης δεν ειναι απαραιτητο να εχει πληρη γνωση του χωρου που συντονιζει. Οριζοντας ομως η διαχειρηση καποιους με γνωση στο αντικειμενο ως special members, το απλο μελος θα γνωριζει οτι η απαντηση που πηρε ειναι απο καποιον που γνωριζει .
Γνωση δεν ειναι να σερφαρουμε ολη μερα και να ανοιγουμε τοπικ με λινκ ,ουτε να λεμε διαβασε εδω τι λεει αυτος και μετα να το παιζουμε γκουρου...
Κακο δεν ειναι αλλα δεν ειναι γνωση. Οι κατα φαντασια γκουρου τις πιο πολλες φορες ειναι οι κυριοι υπευθυνοι για τις αντιπαραθεσεις/καβγαδες.

Επισης σε ενα τοσο μεγαλο φορουμ, ενας συντονιστης δεν ειναι δυνατο να αντιδρασει αμεσα σε κατι που μπορει να μη ειναι καλο/σωστο. Εμεις οι ιδιοι μπορουμε να το αναφερουμε αντι να μπουμε και να το κανουμε μπαχαλο. Καποιος διαχειριστης που ειναι online εκεινη την ωρα μπορει να δωσει λυση. Το κουμπακι με το θαυμαστικο διπλα στο online/offline καλο ειναι να μαθουμε να το δουλευουμε, πριν το θεμα παρει αλλες διαστασεις.

Δεν ειναι ωραιο να λεμε τη γνωμη μας η να λεμε παρε αυτο το μηχανημα οταν δεν ειμαστε κατοχοι του η δεν το εχουμε δει η ακουσει, απλα και μονο επειδη ειμαστε φαν. Οδηγουμε τον αλλο, ισως, σε λαθος επιλογη, κατι που δεν θα θελαμε να συμβει σε εμας αν ειμαστε στη θεση του.
Δεν ειναι ωραιο να χαλαμε ενα τοπικ με αντιπαραθεσεις χωρις νοημα που πολλες φορες οδηγουν σε καβγαδες και αφαιρεση των ποστ απο το συντονιστη για να μπορεσει να σταθει το τοπικ στο υψος του.
Η οργανωση απο τα μελη με τη βοηθεια του φορουμ η και αντιστροφα, μιας παρουσιασης- τεστ-συγκριτικου ειναι οτι καλυτερο για να πλουτισει με γνωση η παρεα μας. Εγω πρωτος διαθετω το μικρο μου χωρο η και μηχανηματα για τετοιου ειδους εκδηλωσεις που τοσο εχουν λειψει απο το φορουμ.

Προταση αλλαγης θεσης ολων των κατηγοριων που δεν εναι τεχνικες.
Οτι δεν εχει να κανει με audio/video να παει σε ενα μεγαλο λοιπα , οπου θα μπαινουν μονο τα μελη. Ναι στα πολιτικα, κοινωνικα, αθλητικα, αγγελιες, λοιπα κλπ αλλα μονο για τα μελη. Να μην επιτρεπεται ουτε καν διαβασμα απο μη μελη.
Το avsite ειναι πρωτα avsite και μετα ολα τα αλλα. Σιγουρα οι διαχειριστες εχουν δει μελη που μπαινουν μονο σε τετοιες κατηγοριες. Νομιζω οτι δεν ανηκουν στη παρεα μας.

Μπαν : να γινεται ζωντανη παρατηρηση ωστε να τη βλεπουμε και να ξερουμε και μεις οτι αυτο δεν ειναι σωστο. Αν υπαρξει συνεχεια η μη διορθωση νομιζω οτι το μπαν επιβαλεται. Το να αναφερεται η αιτια ειναι καλο για ολους.

Με αγαπη,
Αποστολος....η οπως αλλιως θελετε.....:116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Λ.Σ. κουφός 59 ετών!!!
όχι τίποτ'άλλο, αλλά επειδή σε συμπαθώ, σου αφιερώνω αυτό το site κι εύχομαι να το μελετήσεις το θέμα.

κι επειδή μου αρέσει να σε πειράζω (τι να κάνουμε, χούγια είναι αυτά) το διάγραμμα που σε ενδιαφέρει είναι εδώ, και αναλυτικές πληροφορίες στα ελληνικά εδώ.

Κουφός δεν είσαι. Όχι ακόμα δηλαδή...:136:

Reaction score
1.077

Οχι και έτσι... σιγά μην μας "πέσουν" τα 6Κ απο τώρα... αυτός γράφει ότι υπάρχει διαφορά απο τα 20 χρόνια....για μπουζουκσούδες ή κομπρεσεράδες μιλάει; (αθόρυβο περιβάλλον και καλά...χα)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.991

όχι τίποτ'άλλο, αλλά επειδή σε συμπαθώ, σου αφιερώνω αυτό το site κι εύχομαι να το μελετήσεις το θέμα.

κι επειδή μου αρέσει να σε πειράζω (τι να κάνουμε, χούγια είναι αυτά) το διάγραμμα που σε ενδιαφέρει είναι εδώ, και αναλυτικές πληροφορίες στα ελληνικά εδώ.

Κουφός δεν είσαι. Όχι ακόμα δηλαδή...:136:
Ρε συ, ποιος σκάρωσε αυτόν το όρο; Πρεσβυακοΐα; Τί έγινε, χάθηκαν οι γιατροί που ξέρουν ελληνικά; Πρεσβηκοΐα. Όπως ευήκοος, βαρηκοΐα...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Έλα τώρα.Το βίντεο της Τζούλιας κατεβάζεις...:142:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

παιδια η τυπισσα ειναι αγγουρι σκετο... Φιλος περιπτερας ηρθε με το υλικο χτες το βραδυ και δεν μου μεινε αντερο απ το γελιο..

Reaction score
10
Απτο παραδειγμα προβληματισμου τα 5 τελευταια ποστ με συμμετοχη και συντονιστη... Ε ρε Τζουλια που σας χρειαζεται!!!:143::143:

Edit
Εσυ απο πανω, ναι καλε, εσυ, κανονισε γιατι εφτακα ματια!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Για να σπάσει η κατήφια ήταν αυτό το διάλειμα:137:

Συνεχίζουμε..

Ενδιαφέροντες μέχρι στιγμής μερικές προτάσεις,πχ για δημιουργία ''κυτίου παραπόνων'',αναφοράς και αιτιολόγησης ποινής,ζήτηση περισσότερης αυστηρότητας στα θέματα τεχνολογικού περιεχομένου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Οι συμπεριφορές των χρηστών του Internet αλλάζουν...

Τα τελευταία 2 χρόνια περάσαμε από το "μιλάω" στο Internet στο "μιλάω" στους φίλους μου...

Δείτε το και αυτό λίγο και πως επηρεάζονται τα φόρα...

Γίναμε όλοι πιο προσεχτικοί αλλά και πιο εγωιστές... πως αντιμετωπίζεται αυτό; πως αξιοποιείται;

Reaction score
0

....

Γίναμε όλοι πιο προσεχτικοί αλλά και πιο εγωιστές... πως αντιμετωπίζεται αυτό; πως αξιοποιείται;
Ούτε αντιμετωπίζεται, ούτε αξιοποιείται, κατά την ταπεινότατη άποψή μου. Δεν χρειάζεται να αντιμετωπισθεί, ούτε να αξιοποιηθεί. Κάτι τέτοιο γίνεται αυτόματα, όπως περίτρανα αποδείχθηκε με το μπανάρισμα του Κώστα Τσαρουχά. Οι άνθρωποι ήταν και θα παραμείνουν άνθρωποι. Δηλαδή, με εγωϊσμούς, φοβερούς εγωϊσμούς. Κάποιοι τους διαχειρίζονται, κάποιοι όχι.

Στο περίφημο εκείνο νήμα των 62 σελίδων και 619 δημοσιεύσεων ειπώθηκαν και αναλύθηκαν τα πάντα, και μάλιστα εν βρασμώ ψυχής, άρα ειλικρινά. Οι αποδέκτες (ιδιοκτησία - διοίκηση της σελίδας) είδαν και κατάλαβαν. Το παρών αποτελεί "μια πολιτισμένη ομορφοποίηση" της συζήτησης που έχει ήδη γίνει, γι' αυτό και δεν "βγάζει" και πολλά πράγματα.

Δεν χρειάζεται, πλέον, η γνώμη μας. Χρειάζεται η γνώμη σας και οι αποφάσεις σας (οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα έχουν ήδη ληφθεί) μ' ένα sticky κλειδωμένο μήνυμα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Μας...κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη

Ρε συ, ποιος σκάρωσε αυτόν το όρο; Πρεσβυακοΐα;Τί έγινε, χάθηκαν οι γιατροί που ξέρουν ελληνικά; Πρεσβηκοΐα.Όπως ευήκοος, βαρηκοΐα...
Εκτός από σοκολατάκια,οι πρέσβεις κερνάνε και...πρεσβυακουσία:612:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef