Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
το οτι εχω ανοιξει την συσκευασια ομως?? :/
Φιλε μου οτι σου ειπαν οι παραπανω.Γεγονος ειναι οτι το live εχει δυνατοτερο τσιπακι , και προσωπικα σε μενα δεν εχει κανει κανενα κολλημα σε αντιθεση με το παλιο.Αυτο δεν σημαινει οτι το προβλημα σου δεν μπορει να οφειλεται σε κατι αλλο.υπαρχει περιπτωση αμα το κανω αναβαθμιση να μην εχω προβλημα?? εγω το συσκευασα οπως μπορουσα καλυτερα αλλα φενετε ακομα οτι εχει ανοιχτει... με εχει πιασει ενα αγχος,δεν ειναι κ λιγα τα 85€ που εδωσα και στο τελος δουλια δεν κανω!! σας μιλησα πριν κ για το οτι κολλαει η εικονα μερικες φορες.... ξερετε κατι πανω σαυτο?? ο δισκος μου ειναι ενας WD my book 320gb(οσο αφορα την παλαιοτητα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε τον πηρα αλλα τον ειχα παρει απο e-shop 115€ σε προσφορα αρα περιπου καταλαβενεται οτι εχει καμποσο καιρο) και ειναι σχεδον γεματος παρα 2-3 gb με ταινιες .mkv και ηχο dts!!! HELP ME!!
Παιδιά στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπορούμε να βάλουμε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο usb wifi ώστε να έχουμε και ασύρματο ίντερνετ και δικτύωση σε αυτό το μηχάνημα(Wd hd tv generation1).
Ευχαριστώ πολύ και χριστός ανέστη.