Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

το οτι εχω ανοιξει την συσκευασια ομως?? επισης τα κολληματα που κανει τι ειναι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.639

το οτι εχω ανοιξει την συσκευασια ομως?? :/

Αν δεν έχεις πετάξει τίποτα και φτιάξεις τη συσκευασία όπως το πήρες,

είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν.

Τώρα το eshop δεν φημίζεται για την εξυπηρέτησή του...:121:

Καλή τύχη.

Reaction score
108
Προσπάθησε να σου το αλλάξουν με το LIVE αν σε ενδιαφέρει το δίκτυο ή το Generation 2 σκέτο. Πρέπει και οι δύο συσκευασίες να έχουν πάνω το λογότυπο DTS. Έχουν και πολύ καλύτερο chipset και διαβάζουν και τα πιό δύσκολα αρχεία. Το generation 1 πλέον πρέπει να θεωρείται stock.
Αλλίώς πρέπει να μετατρέψεις τον ήχο σε AC3.
Τι δίσκο έχεις συνδέσει πάνω στο μηχάνημα; Μερικοί εξωτ. δίσκοι δημιουργούν τα κολλήματα και δεν φταίει η συσκευή. Πάρε το τελευταίο firmware update από την σελίδα της WD αν πρόκειται να το κρατήσεις.

:109:

Reaction score
0

υπαρχει περιπτωση αμα το κανω αναβαθμιση να μην εχω προβλημα?? εγω το συσκευασα οπως μπορουσα καλυτερα αλλα φενετε ακομα οτι εχει ανοιχτει... με εχει πιασει ενα αγχος,δεν ειναι κ λιγα τα 85€ που εδωσα και στο τελος δουλια δεν κανω!! σας μιλησα πριν κ για το οτι κολλαει η εικονα μερικες φορες.... ξερετε κατι πανω σαυτο?? ο δισκος μου ειναι ενας WD my book 320gb(οσο αφορα την παλαιοτητα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε τον πηρα αλλα τον ειχα παρει απο e-shop 115€ σε προσφορα αρα περιπου καταλαβενεται οτι εχει καμποσο καιρο) και ειναι σχεδον γεματος παρα 2-3 gb με ταινιες .mkv και ηχο dts!!! HELP ME!!

Reaction score
1.213

υπαρχει περιπτωση αμα το κανω αναβαθμιση να μην εχω προβλημα?? εγω το συσκευασα οπως μπορουσα καλυτερα αλλα φενετε ακομα οτι εχει ανοιχτει... με εχει πιασει ενα αγχος,δεν ειναι κ λιγα τα 85€ που εδωσα και στο τελος δουλια δεν κανω!! σας μιλησα πριν κ για το οτι κολλαει η εικονα μερικες φορες.... ξερετε κατι πανω σαυτο?? ο δισκος μου ειναι ενας WD my book 320gb(οσο αφορα την παλαιοτητα δεν θυμαμαι ακριβως ποτε τον πηρα αλλα τον ειχα παρει απο e-shop 115€ σε προσφορα αρα περιπου καταλαβενεται οτι εχει καμποσο καιρο) και ειναι σχεδον γεματος παρα 2-3 gb με ταινιες .mkv και ηχο dts!!! HELP ME!!
Φιλε μου οτι σου ειπαν οι παραπανω.Γεγονος ειναι οτι το live εχει δυνατοτερο τσιπακι , και προσωπικα σε μενα δεν εχει κανει κανενα κολλημα σε αντιθεση με το παλιο.Αυτο δεν σημαινει οτι το προβλημα σου δεν μπορει να οφειλεται σε κατι αλλο.

Επεστρεψε το , και ζητα αν γινεται να γινει αλλαγη με το καινουργιο , που στο κατω κατω ειναι και πιο ακριβο.Σιγουρα δεν χανεις τιποτα αν δοκιμασεις..:126:

Reaction score
108
Ψυχραιμία!!!
Δοκίμασε όπως είπαμε να τον αλλάξεις. Το μηχάνημα δεν είναι άχρηστο απλά το generation 2 είναι πολύ καλύτερο.
Αν δεν σου το αλλάξουν τα λέμε πάλι. Έχεις δικαίωμα αλλάγής βάση του νόμου χωρίς να τους δώσεις καν λογαριασμό για πιό λόγο.
Εσύ βέβαια πες τους με ήρεμο τρόπο ότι ήθελες αυτό με το DTS και έκανες λάθος.
Ο δίσκος που έχεις WD είναι OK. Ίσως χρειαστείς να τον αδειάσεις λίγο. Προχώρα όμως στην διαδικασία της αλλαγής και τα λέμε.

:109:

Reaction score
0

επεστρεψα... τον αφησα και μου ειπε τριτη τεταρτη θα ειναι εδω ο καινουριος που λεγαμε... νομιζω οτι ολα πηγαν καλα!! ελπιζω να μην χαλασει τιποτα στην πορεια και να με παρουν τηλεφωνο κ να μου πουν οτι τελικα δεν γινεται!! :)

Reaction score
3

Παιδιά στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπορούμε να βάλουμε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο usb wifi ώστε να έχουμε και ασύρματο ίντερνετ και δικτύωση σε αυτό το μηχάνημα(Wd hd tv generation1).

Ευχαριστώ πολύ και χριστός ανέστη.

Reaction score
4

Χαιρετω ολα τα μελη χρονια πολλα και Χριστος ανεστη.Εχω και γω το συγκεκριμενο(μηχανακι)στην κατοχη μου περιπου εναν(1)χρονο τωρα.Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος και δε θα πω για το τι προσφερει με την τιμη του διοτι για να υποστηριζει την ελληνικη γραμματοσειρα-υποτιτλους επρεπε να κοστιζει π.χ 50 ευρω επιπλεον?Οχι θα μου πειτε οποτε εχουμε θεματακι.Οπως καταλαβατε εννοω τους υποτιτλους που περιεχονται στα αρχεια MKV και DivX ξεχωριστοι και οχι ενσωματωμενοι.Τελικα μπορουμε να απολαυσουμε τις ταινιες μας με την ποιοτητα για την οποια φορτωνουμε τους δισκους μας?Εγω τουλαχιστον αγαπητοι μου δε μου αρεσει να κανω παραχωρηση στην υψηλη ευκρινεια.Κατα τα αλλα το WD TV HD Media Player το εχω συνδεσει μεσω οπτικης ινας με το ολοκληρωμενο συστημα οικιακου κινηματογραφου Sony DAV-DZ810W οπου αποδιδει το DTS μια χαρα.Ο ηχος ειναι γεματος και δυναμικος χωρις ασκοπες εξαρσεις και κρυσταλινος.Πως μπορει να συμβαινει αυτο μπορει καποιος να αναρωτηθει απο ενα μικρων διαστασεων μηχανημα σαν το WD?Ας ειναι καλα και η επεξεργασια του ψηφιακου ενισχυτη S-Master της Sony.Μη σας φαινεται παραξενο πρεπει να ακουσετε για να καταλαβετε.Εχει μεγαλη διαφορα συστημα με συστημα.Τελικα θελω να πω οτι ο ηχος DTS ακουγεται μια χαρα μεσω ενισχυτη διοτι διαβασα νωριτερα καποια προβληματακια με καποια παιδια.Οντως καποια σπασιματα στην εικονα και στον ηχο εχω διαπιστωσει και εγω στο DTS στα 1080p ομως.Στα 720p το μηχανακι δουλευει ρολοι χωρις κομπιασματα.

Reaction score
4

Εαν απαντας σε εμενα φιλε mr.Vox ισως να μην εκφραστηκα εγω καλα γραφοντας -γραμματοσειρες- για τους υποτιτλους τους SRT (/?."ο?::?|)με ενδιαφερει αν μπορω να κανω κατι.Ευχαριστω.

Reaction score
108
1) Kατεβάζεις το τελευταίο firmware από εδώ. Έαν ήδη δεν το έχεις:

http://www.wdc.com/en/products/wdtv/

2) Στο menu μετά πηγαίνεις:

Settings system> Additional encoding support και επιλέγεις Greek (Windows-1253)

Τώρα οι Ελληνικοί srt εξωτ. υπότιτλοι διαβάζονται κανονικά.
(Ενοείται ότι ο φάκελος των υποτίτλων έχει το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας πχ. Terminator1.mkv. Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι Terminator1.srt)

3) Αν θέλεις τώρα να τους μεγενθύνεις και να τους κάνεις πιό χοντρούς πηγαίνεις.

Settings Video> Επιλέγεις: Subtitle font size>40
και : Subtitle border>Thick

Με αυτές τις ρυθμίσεις το Player αποδίδει τα μέγιστα.

:119:

Reaction score
4

Το firmware το εχω περασει εδω και καιρο το 1.03.01 εννοεις.Να κανω και τις αλλες διαδικασιες απο το Menu-settings και θα σου πω.Το ονομα ομως οπως το γραφεις δεν ειναι το ιδιο ετσι δεν ειναι?Δηλαδη αλλο Term1.mkv και αλλο Term1.srtΕυχαριστω πολυ παντως

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Παιδιά στο συγκεκριμένο μηχάνημα μπορούμε να βάλουμε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο usb wifi ώστε να έχουμε και ασύρματο ίντερνετ και δικτύωση σε αυτό το μηχάνημα(Wd hd tv generation1).

Ευχαριστώ πολύ και χριστός ανέστη.

ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Reaction score
4

Θελω να σε ευχαριστησω παρα πολυ mr.Vox διοτι το προβλημα μου λυθηκε σε γρηγορο ελεγχο που εκανα αυτο διαπιστωσα.Χαρηκα πολυ τα ξαναλεμε.

Reaction score
0

ΠΡΟΒΛΗΜΑ: πηρα το WD live που ειχαμε πει και πιο πανω, συνδεω τον δισκο μου παιζει μια χαρα, τον κλεινω και τον ξανα ανοιγω κ δεν μου τον βλεπει. Παιρνω τον δισκο τον συνδεω στον υπολογιστη και βλεπω οτι εχει δημιουργηθει ενας φακελος ".wd_tv" ο οποιος εχει τα εξης αρχεια μεσα "edid" , "ph" , "wdtv.cas" και "wdtv.cas.md5". Αμα σβησω αυτο τον φακελο και συνδεσω τον δισκο παλι στο wd live τοτε κομπλε μου τον ξανα βλεπει. αν τον κλεισω παλι τα ιδια.... μπορω να κανω κατι πανω σε αυτο??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis