Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Πιστεύω να κατέβασες την τελευταία έκδοση του twonky,αν όχι κατεβασέ τη από το site τους,δίνουν ένα μήνα free trial.

Reaction score
1

Την τελευταία έκδοση κατέβασα, την εγκατέστησα ξανά, αλλά κολλάει και δεν μπορεί ο σαφάρι να ανοίξει το localhost και συνεπώς δεν μπορώ να κάνω το configuration και να τρέξω την εφαρμογή...

Reaction score
1.458

Περίεργο,σε μένα σε 2 mac δουλεύει μια χαρά πάντως εδώ και καιρό.Δεν ξέρω δεν μου έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα και μάλλον δε μπορώ να βοηθήσω.
Μήπως να κάνεις repair permissions στο mac με το disk utility ή και καλύτερα ακόμη με Onyx,Snow Leopard Cash Cleaner κλπ μήπως φτιάξει?Τίποτα με firewall ή UPnP στο ρούτερ σου μήπως θέλει καμμιά ρύθμιση?

Reaction score
0
εντάξει το Twonky, αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι παραπάνω από το Tversity (που είναι και δωρεάν).

εγώ ήλπιζα να υπάρχει κάτι με ωραίο interface σαν το yadis, να δείχνει εξώφυλλα, να κάνει ένα ελκυστικό browsing τέλος πάντων...:110:

από ότι κατάλαβα όλοι χρησιμοποιούν το Dune για ταινίες μόνο

Reaction score
0
Καλημερα πριν λιγες μερες απεκτησα το dune prime θελω να μου πειτε αν μπορω και πως να βαλω διαφορες αλλες εφαρμογες πανω του..και απο που θα τις βρω ...ευχαριστω!

Reaction score
800

Aκουει κανεις internet radio μεσω prime?Πως το καταφερνετε?
Υπαρχει πουθενα καποια λιστα (αρχειων ? ) που να μπορουμε να χρησιμοποιησουμε?

Reaction score
0
Τι γινετε ρε παιδια σ αυτο το φορουμ εχω ρωτισει 2-3 φορες κανενας να φιλοτιμιθει να απαντησει....

Reaction score
403

Ξερει κανεις πως γινεται να μην κανει upscale το dune και να το κανει ο ενισχυτης ή ο προτζεκτορας;

στα video settings τι βαζετε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ξερει κανεις πως γινεται να μην κανει upscale το dune και να το κανει ο ενισχυτης ή ο προτζεκτορας;

στα video settings τι βαζετε;
Να υποθεσω πως-απο την στιγμη που αναφερεσαι σε upscale-
εννοεις σε DVD?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Τι γινετε ρε παιδια σ αυτο το φορουμ εχω ρωτισει 2-3 φορες κανενας να φιλοτιμιθει να απαντησει....
Φίλε Carpe_Diem_Rj,
Για να μην έχεις πάρει απάντηση, προφανώς δεν μπορεί κανείς να απαντήσει.
Εξάλλου με τον τρόπο που απαιτείς να απαντήσουμε, εγώ προσωπικά δεν θα απαντούσα ακόμα και αν το ήξερα. Κανείς σε "αυτό" το forum αλλά και σε κανένα άλλο δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων μελών. Τα forum είναι χώροι ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών και όχι τμήματα τεχνικής υποστήριξης προιόντων. Δοκίμασε το customer support του κατασκευαστή.

Reaction score
0
Χαιρετίζω την παρέα και κάνω την ερώτηση. Από πού μπορεί να αγοράσει κάποιος το Dune prime 3.0 και τι τιμές παίζουν;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Χαιρετίζω την παρέα και κάνω την ερώτηση. Από πού μπορεί να αγοράσει κάποιος το Dune prime 3.0 και τι τιμές παίζουν;
http://www.projecting-art.com/

Παράσχου 14
Ηλιούπολη
Αττική
Τηλ: 2109949071-072

Για τιμές πάρτε τηλέφωνο

Καλώς ήρθατε στο AVSite:107:

Reaction score
403

Να υποθεσω πως-απο την στιγμη που αναφερεσαι σε upscale-
εννοεις σε DVD?
ακριβως! εχω σχεδον ολη τη συλλογη της criterion και τωρα με τον προτζεκτορα ειναι ευκαιρια να τις ξαναδω..και επειδη ο hd750 πιστεω οτι θα εχει καλυτερο upscale

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Φίλε Carpe_Diem_Rj,
Για να μην έχεις πάρει απάντηση, προφανώς δεν μπορεί κανείς να απαντήσει.
Εξάλλου με τον τρόπο που απαιτείς να απαντήσουμε, εγώ προσωπικά δεν θα απαντούσα ακόμα και αν το ήξερα. Κανείς σε "αυτό" το forum αλλά και σε κανένα άλλο δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων μελών. Τα forum είναι χώροι ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών και όχι τμήματα τεχνικής υποστήριξης προιόντων. Δοκίμασε το customer support του κατασκευαστή.
Φιλε ηρεμισε λιγο.. ποιος ειναι δλδ ο τροπος και που φαινεται αοτι απαιτω απαντηση ειπα οτι εχω ρωτησει πολλες φορες και δεν απανταει κανεις ουτε οτι ξερει ουτε οτι δεν μπορει να βοηθησει...
Ειμαι μελος σε παρα πολλα φορουμ το να μην απανταει κατι κανεις τοσες μερες πρωτη φορα το βλεπω....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Καλημερα πριν λιγες μερες απεκτησα το dune prime θελω να μου πειτε αν μπορω και πως να βαλω διαφορες αλλες εφαρμογες πανω του..και απο που θα τις βρω ...ευχαριστω!
Ποιές εφαρμογές εννοείτε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

ακριβως! εχω σχεδον ολη τη συλλογη της criterion και τωρα με τον προτζεκτορα ειναι ευκαιρια να τις ξαναδω..και επειδη ο hd750 πιστεω οτι θα εχει καλυτερο upscale
Δοκιμασε το "auto" αλλα και την native αναλυση του δισκου...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489