Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Να υποθεσω πως-απο την στιγμη που αναφερεσαι σε upscale-Ξερει κανεις πως γινεται να μην κανει upscale το dune και να το κανει ο ενισχυτης ή ο προτζεκτορας;
στα video settings τι βαζετε;
Φίλε Carpe_Diem_Rj,Τι γινετε ρε παιδια σ αυτο το φορουμ εχω ρωτισει 2-3 φορες κανενας να φιλοτιμιθει να απαντησει....
http://www.projecting-art.com/Χαιρετίζω την παρέα και κάνω την ερώτηση. Από πού μπορεί να αγοράσει κάποιος το Dune prime 3.0 και τι τιμές παίζουν;
ακριβως! εχω σχεδον ολη τη συλλογη της criterion και τωρα με τον προτζεκτορα ειναι ευκαιρια να τις ξαναδω..και επειδη ο hd750 πιστεω οτι θα εχει καλυτερο upscaleΝα υποθεσω πως-απο την στιγμη που αναφερεσαι σε upscale-
εννοεις σε DVD?
Φιλε ηρεμισε λιγο.. ποιος ειναι δλδ ο τροπος και που φαινεται αοτι απαιτω απαντηση ειπα οτι εχω ρωτησει πολλες φορες και δεν απανταει κανεις ουτε οτι ξερει ουτε οτι δεν μπορει να βοηθησει...Φίλε Carpe_Diem_Rj,
Για να μην έχεις πάρει απάντηση, προφανώς δεν μπορεί κανείς να απαντήσει.
Εξάλλου με τον τρόπο που απαιτείς να απαντήσουμε, εγώ προσωπικά δεν θα απαντούσα ακόμα και αν το ήξερα. Κανείς σε "αυτό" το forum αλλά και σε κανένα άλλο δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων μελών. Τα forum είναι χώροι ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών και όχι τμήματα τεχνικής υποστήριξης προιόντων. Δοκίμασε το customer support του κατασκευαστή.
Ποιές εφαρμογές εννοείτε;Καλημερα πριν λιγες μερες απεκτησα το dune prime θελω να μου πειτε αν μπορω και πως να βαλω διαφορες αλλες εφαρμογες πανω του..και απο που θα τις βρω ...ευχαριστω!
Δοκιμασε το "auto" αλλα και την native αναλυση του δισκου...ακριβως! εχω σχεδον ολη τη συλλογη της criterion και τωρα με τον προτζεκτορα ειναι ευκαιρια να τις ξαναδω..και επειδη ο hd750 πιστεω οτι θα εχει καλυτερο upscale