Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
1
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

Για να κάνετε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο σας σε μορφή FAT 32 με το pc:109:
Προσοχή να επιλέξετε τον σωστό δίσκο γιατί το πρόγραμμα βλέπει όλους τους δίσκους που διαθέτετε στο σύστημα σας

Fat32FormatterEN.rar - 0.16MB

Reaction score
1

το σημερινι παιχν]ιδι το παρακολουθουμε απο τον astra 19E

Reaction score
114

Aυτη ειναι επισημη ανακοινωση απο τον υπευθυνο του ΑLSAT, DARKMAN.

"Amazing Development Breakthrough Imminent."
----------------------------------------------------------------

SpiderBox 9000 and New STB SpiderBox 7000
They are now absolute winner STBs and the most famous and popular in Europe..

Not only the UK has the SPIDERBOX...
There are now many customers in other countries ordering spiderboxes including..
IRELAND, FRANCE, ITALY, GREECE, ALBANIA, KOSOVO, POLAND, HUNGARY, BELGIUM, NETHERLANDS, GERMANY, SWEDEN, NORWAY
The Alsat Team - Spider Team has been working hard and will continue with new developments and is working to implement not only Client functions in the Spiderbox but SERVER functionality also...

^^^Alsat Team - Spider Team^^^

Reaction score
1

επισις για τη υποστιριξη του δεκτη μεταφερω και αυτο απο το εξωτερικο αντιπροσωπο

Even MOD close with all his respect i have to answer...

After 12 months will be a lot of alternatives ....

USING CCcam ,NEWCAMD

or Same GIFT ....

The ways of God are Infinity...

The world do not finished in 2011 but 2012 lol

I will explain more in Rigt moment..
:145:

αυτο συμαινει 2 χρονια !!! θα δουμε λοιπον τι ειναι αυτα τα 2 χρονια αν και δεν εχουμε κατι επισημο:117:

Reaction score
114

Για καποιους φιλους που ενδιαφερθηκαν για τον 7000 HD, θα ανεβασω φωτο και θα πω περισσοτερα απο Δευτερα.....

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD.

Τελικά ακούγεται τίποτα για 9000HD Combo version?
Εχει ανακοινωθει επισημα η δημιουργια του απο οτι ειδα.
Το μονο που απομενει ειναι η ημερομηνια κυκλοφοριας του στην αγορα.

Reaction score
1

ακομα τιποτα φιλε αλλα τι να το κανεις εχει γεμισει ο τοπος με δεκτακια παρε εκει ενα να κανεις την δουλεια σου:145:

αντε 50 euro να δωσεις

@ δεν αποκλιετε και ομως ετσι!!

@@ α θα βγει τελικα απο post JOHN 78 thanks

Reaction score
114

Ειδα οτι ανακοινωθηκε πως θα γινει.
Απο Δευτερα γινεται ενας χαμος με τους 7000 HD που εφτασαν και παραδιδονται.
Εχει παρα πολυ δουλεια αλλα αυριο ισως να μιλησουμε.
Αν μαθω κατι συγκεκριμενο θα σας πω.

Reaction score
0

Ειδα οτι ανακοινωθηκε πως θα γινει.
Απο Δευτερα γινεται ενας χαμος με τους 7000 HD που εφτασαν και παραδιδονται.
Εχει παρα πολυ δουλεια αλλα αυριο ισως να μιλησουμε.
Αν μαθω κατι συγκεκριμενο θα σας πω.
Εννοείς στην Αγγλία ή εδώ???
Έχεις ιδέα πόσο θα κοστίζει εδώ???

Reaction score
114

Εννοείς στην Αγγλία ή εδώ???
Έχεις ιδέα πόσο θα κοστίζει εδώ???
Εδω που να ξερω ???
Τηλεφωνο ειχα παρει στην Αγγλια για να παραγγειλω και περιμενα 10 λεπτα και ακουγα και τον χαμο.
Υπηρχαν προ παραγγελιες απο 3 βδομαδες πιο πριν.

Reaction score
114

Τελικά ακούγεται τίποτα για 9000HD Combo version?
Πολυ συντομα θα εχουν καποια κομματια για τεστ και μετα θα βγουν στην αγορα.....
Θα ζητησω και εγω ενα και θα ενημερωσω σχετικα......

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD.

ακομα τιποτα φιλε αλλα τι να το κανεις εχει γεμισει ο τοπος με δεκτακια παρε εκει ενα να κανεις την δουλεια σου:145:

αντε 50 euro να δωσεις

@ δεν αποκλιετε και ομως ετσι!!

@@ α θα βγει τελικα απο post JOHN 78 thanks
Έχω ήδη τον Spider καθώς και τον Az premium συν τον ΤΜ6900HD συν 2 ΤΜ5400S συν 1 ΤΜ5300S,...οπότε μετά απο όλα αυτά αρνούμαι κατηγορηματικά να πάρω επιπρόσθετα επίγειο δεκτάκι, ... ο επόμενος θα είναι πάλι Spider και κατά προτίμηση Combo !!!

Reaction score
1

:142: :143: ok γιατι οχι . Εγω τωρα πειρα για το 2010 δεκτη παλι να παρω !!
εγω λογο των καναλιων θα το ψαξω για καμια μοντουλα για δοκιμη αλλωστε εχει μια θυρα η τηλεοραση θα δουμε τι θα γινει !!!

Reaction score
32
Re: Spiderbox 9000HD.

Μόλις προ ολίγου μου έφερε κάποιος φίλος μου από την Αυστρία μία κάρτα ORF HD !!!!!! Επίσης και ένα Irdeto Module στην οποία ηταν τοποθετημένη η κάρτα.

Ο Spiderbox9000HD εχει 1 smart card reader (θέση δεξιά επάνω) και 2 Common Interface (δεξιά στην μέση και δεξιά κάτω).

Ο φίλος μου ειπε πως η κάρτα εχει δουλευτεί και άρα έχει γίνει η ενεργοποιησή της, έχει όμως μείνει εκτός satellite receiver τους τελευταίους 3-4 μήνες (άρα θα χρειασθει να ξαναεπικοινωνήσει με τον σταθμό στον δορυφόρο πριν αρχίσει να ξαναδουλευει).

Θα παρακαλόυσα βοήθεια στα εξής:

1. Να βάλω την καρτα με το Irdeto cam στο common interface (σε ποιό ;;; μεσαίο η το κάτω ;;; πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;;)

2. Να βάλω την καρτα στο smart card reader (πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;;).

3. Πρέπει να πάω στο ORF1 HD και να περιμένω εκει να ενεργοποιηθεί ;;;; Πόσον καιρό να το αφήσω εκει ;;;;

Ολες οι βοήθειες ειναι ευπροσδεκτες ....... ευχαριστώ και θα περιμένω βοήθεια.

Υ.Γ : Καλό μήνα και καλές θεάσεις.

Reaction score
0

Πολυ καλα νεα :116:

Other Good News for spider box owner
New Patch s/w Soon D+ Canal Digital SPAIN + HD channels

The TEAM is Working in same time in another Project ...as well...
This is The Second Announcement and we never will STOP...

COMING SOON ................

D+ Canal Digital SPAIN in ASTRA1 19east

BY DARKMAN

Reaction score
114

Μόλις προ ολίγου μου έφερε κάποιος φίλος μου από την Αυστρία μία κάρτα ORF HD !!!!!! Επίσης και ένα Irdeto Module στην οποία ηταν τοποθετημένη η κάρτα.

Ο Spiderbox9000HD εχει 1 smart card reader (θέση δεξιά επάνω) και 2 Common Interface (δεξιά στην μέση και δεξιά κάτω).

Ο φίλος μου ειπε πως η κάρτα εχει δουλευτεί και άρα έχει γίνει η ενεργοποιησή της, έχει όμως μείνει εκτός satellite receiver τους τελευταίους 3-4 μήνες (άρα θα χρειασθει να ξαναεπικοινωνήσει με τον σταθμό στον δορυφόρο πριν αρχίσει να ξαναδουλευει).

Θα παρακαλόυσα βοήθεια στα εξής:

1. Να βάλω την καρτα με το Irdeto cam στο common interface (σε ποιό ;;; μεσαίο η το κάτω ;;; πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;;)

2. Να βάλω την καρτα στο smart card reader (πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;;).

3. Πρέπει να πάω στο ORF1 HD και να περιμένω εκει να ενεργοποιηθεί ;;;; Πόσον καιρό να το αφήσω εκει ;;;;

Ολες οι βοήθειες ειναι ευπροσδεκτες ....... ευχαριστώ και θα περιμένω βοήθεια.

Υ.Γ : Καλό μήνα και καλές θεάσεις.

Η καρτα μπορει να παιξει κατευθειαν στο cardreader οποτε μπορεις να τη βαλεις εκει με το τσιπακι προς τα κατω.
Μεσα απο το μενου θα δεις την αναγνωριση ως irdeto και πατωντας θα παρεις και καποιες πληροφοριες.
Επισης,μπορεις να τη χρησιμοποιησεις στο irdeto cam,βαζοντας τη με το τσιπακι προς τα πανω αυτη τη φορα.
Το cam μπορεις να το βαλεις ειτε στην επανω θεση,ειτε στην κατω μεσα στο δεκτη.
Σιγουρα θα θελει καποια ωρα μεχρι να ενεργοποιηθει και αφου εισαι σε καποιο καναλι π.χ. ORF 1
Αν δεν γινει,ισως να πρεπει να επικοινωνησεις δινοντας serial number,κτλ. ωστε να γινει η ενεργοποιηση της απο τους υπευθυνους.

Reaction score
0

Πληροφοριες για το αλλο προτζεκτ υπαρχουν; Εχει να κανει με διαμοιρασμο εντος δικτυου;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4