- Reaction score
- 114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD.
Ωραια.
Καλες τηλεθεασεις.:135:
Ωραια.
Καλες τηλεθεασεις.:135:
:145:Even MOD close with all his respect i have to answer...
After 12 months will be a lot of alternatives ....
USING CCcam ,NEWCAMD
or Same GIFT ....
The ways of God are Infinity...
The world do not finished in 2011 but 2012 lol
I will explain more in Rigt moment..
Εχει ανακοινωθει επισημα η δημιουργια του απο οτι ειδα.Τελικά ακούγεται τίποτα για 9000HD Combo version?
Εννοείς στην Αγγλία ή εδώ???Ειδα οτι ανακοινωθηκε πως θα γινει.
Απο Δευτερα γινεται ενας χαμος με τους 7000 HD που εφτασαν και παραδιδονται.
Εχει παρα πολυ δουλεια αλλα αυριο ισως να μιλησουμε.
Αν μαθω κατι συγκεκριμενο θα σας πω.
Εδω που να ξερω ???Εννοείς στην Αγγλία ή εδώ???
Έχεις ιδέα πόσο θα κοστίζει εδώ???
Πολυ συντομα θα εχουν καποια κομματια για τεστ και μετα θα βγουν στην αγορα.....Τελικά ακούγεται τίποτα για 9000HD Combo version?
Έχω ήδη τον Spider καθώς και τον Az premium συν τον ΤΜ6900HD συν 2 ΤΜ5400S συν 1 ΤΜ5300S,...οπότε μετά απο όλα αυτά αρνούμαι κατηγορηματικά να πάρω επιπρόσθετα επίγειο δεκτάκι, ... ο επόμενος θα είναι πάλι Spider και κατά προτίμηση Combo !!!ακομα τιποτα φιλε αλλα τι να το κανεις εχει γεμισει ο τοπος με δεκτακια παρε εκει ενα να κανεις την δουλεια σου:145:
αντε 50 euro να δωσεις
@ δεν αποκλιετε και ομως ετσι!!
@@ α θα βγει τελικα απο post JOHN 78 thanks
Other Good News for spider box owner
New Patch s/w Soon D+ Canal Digital SPAIN + HD channels
The TEAM is Working in same time in another Project ...as well...
This is The Second Announcement and we never will STOP...
COMING SOON ................
D+ Canal Digital SPAIN in ASTRA1 19east
BY DARKMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις προ ολίγου μου έφερε κάποιος φίλος μου από την Αυστρία μία κάρτα ORF HD !!!!!! Επίσης και ένα Irdeto Module στην οποία ηταν τοποθετημένη η κάρτα.
Ο Spiderbox9000HD εχει 1 smart card reader (θέση δεξιά επάνω) και 2 Common Interface (δεξιά στην μέση και δεξιά κάτω).
Ο φίλος μου ειπε πως η κάρτα εχει δουλευτεί και άρα έχει γίνει η ενεργοποιησή της, έχει όμως μείνει εκτός satellite receiver τους τελευταίους 3-4 μήνες (άρα θα χρειασθει να ξαναεπικοινωνήσει με τον σταθμό στον δορυφόρο πριν αρχίσει να ξαναδουλευει).
Θα παρακαλόυσα βοήθεια στα εξής:
1. Να βάλω την καρτα με το Irdeto cam στο common interface (σε ποιό ;;; μεσαίο η το κάτω ;;; πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;
2. Να βάλω την καρτα στο smart card reader (πως να κοιταει η κάρτα ;;;; το τσιπάκι προς τα επάνω η προς τα κάτω ;;.
3. Πρέπει να πάω στο ORF1 HD και να περιμένω εκει να ενεργοποιηθεί ;;;; Πόσον καιρό να το αφήσω εκει ;;;;
Ολες οι βοήθειες ειναι ευπροσδεκτες ....... ευχαριστώ και θα περιμένω βοήθεια.
Υ.Γ : Καλό μήνα και καλές θεάσεις.
Το 'another project' θα ενθουσιασει πολυ ,αρκει να πετυχει....Πολυ καλα νεα :116: