XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Reaction score
2
Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ok!το διαπίστωσα!καλα ειναι φοβερό το xtreamer! αλλα απότι είδα,αν το έπαιρνα από το επισημο site, με 30 ευρώ παραπάνω θα έπαιρνα το pro.anyway...

Reaction score
2

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που μπορείς να ταξινομήσεις αλφαβητικά τις ταινίες?

Reaction score
20.771

Γιατί να το κάνεις, αφού αλφαβητικά εμφανίζονται έτσι κι αλλιώς στον browser του Xtreamer.

Reaction score
2

οι HD ταινίες μου κολλανε όταν τις αναπαραγάγω μέσω δικτύου!Μήπως επειδή είναι σε 1024 p και όχι σε 720?

Reaction score
2

Επίσης, απο τότε που έκανα αναβάθμιση στην 2.3.1, μου βγάζει error 404 και στο xtreamer live αλλα kai sta movie trailers?γιατι???

Reaction score
20.771

Σε ασύρματο δίκτυο η αναπαραγωγή των 1080p είναι προβληματική, δοκίμασε με 720p. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε να ξαναπεράσεις το τελευταίο πακέτο με τα script στον σκληρό δίσκο.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=180&t=12253

Reaction score
2

δεν έχω ενσωματωμένο δίσκο!τα βάζω σε ένα usb stick,το συνδέω και κάνει κάτι τρελά!μου λεει''push wpa server αλλα τρέχει συνέχεια και δεν μαφηνει!πρέπει να έχω εσωτερικό δίσκο?

Reaction score
2

ο παραπάνω οδηγός μου λεει να κάνω overwrite τα αρχεία του scripts στα παλιά!που τα βρίσκω για να το κάνω?

Reaction score
20.771

Δεν τα βρίσκεις, διότι από ότι καταλαβαίνω δεν τα έχεις! Μάλλον εννοούσες τις default επιλογές που υπάρχουν στο "Διαδίκτυο" (Youtube, Internet TV, movies, κλπ). To script προσθέτει ακόμα μία, το "Xtreamer Live!". Για το στικάκι που βάζεις είναι περίεργο να σου ζητάει να πατήσεις το WPA! Αυτό αφορά ασύρματη σύνδεση, είναι ένα είδος ασφάλειας (WEP, WPA, WPA2), δεν έχει σχέση με στικάκια USB για αποθήκευση δεδομένων...

Reaction score
2

αυτό το κάνει αφού είμαι ήδη ασύρματα συνδεδεμένος!αν δεν ειναι συνδεδεμένος ασύρματα,βάζω το στικάκι με τα σκριπτς και που πάω?ποια αρχεια ακριβως τρέχω και από που?στο μενου μου δείχνει xtreamer live αλλα μου βγαζει error 404.οποτε τι κανω τώρα?ευχαριστώ!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

αυτό το κάνει αφού είμαι ήδη ασύρματα συνδεδεμένος!αν δεν ειναι συνδεδεμένος ασύρματα,βάζω το στικάκι με τα σκριπτς και που πάω?ποια αρχεια ακριβως τρέχω και από που?στο μενου μου δείχνει xtreamer live αλλα μου βγαζει error 404.οποτε τι κανω τώρα?ευχαριστώ!
Eμένα η συμβουλή μου είναι να βάλεις ένα εσωτερικό δίσκο...Εναν 120gb που είναι και φθηνός. Θα γλυτώσεις και θα ξενοιάσεις....

Reaction score
20.771

Μπορείς είτε να συνδέσεις το στικάκι στον Mac και να κάνεις extract τον φάκελο scripts στο root του stick, ή να το δεις από τον Finder > Go > Network του Mac όταν είναι συνδεμένο πάνω στο Xtreamer, και να κάνεις το ίδιο πράγμα.

Πάντως γενικά με εξωτερικά στικάκια υπάρχουν αρκετές φορές προβλήματα να δουλέψουν τα script, αφού πρέπει να είναι πάντα σε δίσκο που το Xtreamer βλέπει ως sda1 (αν διαβάσεις το τόπικ στο λινκ θα δεις αναφορές). Καλύτερα με εσωτερικό δίσκο (υπόψη όμως ότι με τα τελευταία firmware μπορεί να υπάρχουν προβλήματα να γίνει format)

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Eμένα η συμβουλή μου είναι να βάλεις ένα εσωτερικό δίσκο...Εναν 120gb που είναι και φθηνός. Θα γλυτώσεις και θα ξενοιάσεις....
Με τον εσωτερικό σκληρό, θα μπορώ μέσω δικτύου να μεταφέρω τις ταινίες?ποια τα οφέλη να βάλω εσωτερικό δίσκο?ή είναι προτιμότερο να πάρω αλλο ένα εξωτερικό φορμαρισμένο σε fat32 ή ntfs, να αντιγράφω εκεί τις ταινίες που κατεβάζω από τον imac, kai να τον συνδέω μετα στο xtreamer?γιατί ο εξ. δίσκος που έχω τώρα ειναι φορμαρισμένος για mac και δεν το βλέπει το xtreamer! τι γλιτώνω ουσιαστικά αν βάλω εσωτερικό?

Reaction score
2

Μπορείς είτε να συνδέσεις το στικάκι στον Mac και να κάνεις extract τον φάκελο scripts στο root του stick, ή να το δεις από τον Finder > Go > Network του Mac όταν είναι συνδεμένο πάνω στο Xtreamer, και να κάνεις το ίδιο πράγμα.

Πάντως γενικά με εξωτερικά στικάκια υπάρχουν αρκετές φορές προβλήματα να δουλέψουν τα script, αφού πρέπει να είναι πάντα σε δίσκο που το Xtreamer βλέπει ως sda1 (αν διαβάσεις το τόπικ στο λινκ θα δεις αναφορές). Καλύτερα με εσωτερικό δίσκο (υπόψη όμως ότι με τα τελευταία firmware μπορεί να υπάρχουν προβλήματα να γίνει format)
σε μένα όταν μπαινω μεσα στον φάκελο xtreamer που δείχνεις στην φωτο, ειναι κενός.και αν πάω να κάνω επικόλληση τα σκριπτς μου λεει και καλα πως ειανιμεγάλος και δεν εχει τόσο χώρο...

Reaction score
20.771

Πρέπει να έχεις το στικάκι πάνω στο Xtreamer (διαμορφωμένο σε fat32), ή εσωτερικό δίσκο (προτιμότερο) και να τον βλέπει ως sda1 (όπως στην δεύτερη στήλη δηλαδή).

Reaction score
2

Πρέπει να έχεις το στικάκι πάνω στο Xtreamer (διαμορφωμένο σε fat32), ή εσωτερικό δίσκο (προτιμότερο) και να τον βλέπει ως sda1 (όπως στην δεύτερη στήλη δηλαδή).
το έκανα.πρέπει να ειναι μόνιμα δηλαδή το στικάκι επάνω για να λειτουργώ την εφαρμογή?και δευτερον, αν βάλω εσωτερικό σκληρό, θα μπορώ μεσω δικτύου να επιλέγω τον εσωτερικό δισκο ως μοναδα απευθείας αποθήκευσεις των ταινιών όταν τις κατεβάζω?

Reaction score
20.771

Ναι και στα δύο, αν το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για το κατέβασμα δίνει δυνατότητα για αλλαγή φακέλου σε δίσκο που βρίσκεται σε δίκτυο, ίσως κάποια να μην το δέχονται.

Reaction score
2

Σε ασύρματο δίκτυο η αναπαραγωγή των 1080p είναι προβληματική, δοκίμασε με 720p. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος, δοκίμασε να ξαναπεράσεις το τελευταίο πακέτο με τα script στον σκληρό δίσκο.

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=180&t=12253
Επίσης και σε 720 κολλαει!Σίγουρα πάντως δεν φταίει η ταχύτητα της σύνδεσής μου γιατι είναι πάρα πολύ καλή!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Επίσης και σε 720 κολλαει!Σίγουρα πάντως δεν φταίει η ταχύτητα της σύνδεσής μου γιατι είναι πάρα πολύ καλή!
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην ταχύτητα σύνδεσης στο Ιντερνετ γιατί δεν έχει καμμία σχέση αυτό......

Reaction score
0

Και σε μένα ενώ έπαιζε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα τα 720, όταν άλλαξα router άρχισε τα κολλήματα. Τελικά διορθώθηκε με ένα πολύ απλό τρόπο.
Άλλαξα το κανάλι εκποκπής του wifi και όλα οκ. Προφανώς υπήρχε και κάποιο άλλο router κοντά και έκανε παρεμβολή.
Μπές μέσα στην σελίδα του router σου και άλλαξε κανάλι στο wifi μπας και κάνει δουλειά έτσι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.835
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos