Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Reaction score
25.408
Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Λοιπον μετα απο ακουσμα πανω 2 ωρες μ ε 2 διαφορετικους ενισχυτες εναν λαμπατο με 25watt ενα ενα σκαλισμενο τρανζιστορατο 50+ watt καταληγω.
Το ηχειο δεν ειναι βασεως.
ειναι ενα μεγαλο ηχειο.
μπορει να κανει τα παντα απο home cinema μεχρι λαμπατα ακουσματα.χαμηλες,χρειες,λεπτομερεια ,εμφανιση,ευκολα τοποθετειται στο χωρο (22 λιτρα)
Παρα πολυ καλο.
Μπραβο πετραν

22 λιτρα το εν λογω μεγαφωνακι το μονο που δεν μπορει να κανει ειναι να παιξει πολυ δυνατα.
αυτο και μονο.
ολα τα αλλα τα κανει και κατεβαινει πολυ χαμηλα.
ωραια καμπινα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Καποια στιγμη θα δωσεις μηπως περισσοτερα στοιχεια, οπως διαστασεις καμπινας, σωληνα ρεφλεξ, κροσοβερ κτλ, ωστε αν θελουμε να το σιαξουμε να μπορουμε?.
Τις διαστάσεις και τα λίτρα της καμπίνας τα έχω αναφέρει στο μήνυμα 6.

Ο σωλήνας του bass reflex έχει 5 εκατοστά διάμετρο και 15,5 εκατοστά μήκος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αρα εισαι Ολυμπιακος

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Μπααα ούτε κατά διάνοια.
Όταν με ρωτάνε δηλώνω ΑΕΚ ασχέτως αν δεν γνωρίζω ούτε τρεις παίκτες τις ενδεκάδας.:143::143::143:

Reaction score
5.878
Απάντηση: Re: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Μπααα ούτε κατά διάνοια.
Όταν με ρωτάνε δηλώνω ΑΕΚ ασχέτως αν δεν γνωρίζω ούτε τρεις παίκτες τις ενδεκάδας.:143::143::143:
Πετρο σαν και μενα εισαι!! Και εγω Ολυμπιακος,αλλα δεν ξερω ουτε εναν απο την ομαδα!:142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Γύρω στα χίλια ευρώ είναι το κόστος των υλικών μαζί με τις καμπίνες.

Reaction score
498
Γύρω στα χίλια ευρώ είναι το κόστος των υλικών μαζί με τις καμπίνες.
Πέτρο, οι καμπίνες μόνο με το φινίρισμά τους πόσο πήγανε?Custom παραγγελία έκανες υποθέτω?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Οι καμπίνες κοστίζουν 200 και κάτι ευρώ, στο περίπου πάντα.

Reaction score
498
Για τις καμπίνες υπολόγισε 200 και κάτι ευρώ περίπου.
Ρεαλιστικά δηλαδή, εάν τις παραγγείλω εγώ τις ίδιες στον Τζιάφη θα μου πάνε 250 Ευρώ?Με ενδιαφέρει για future reference..:126:..

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Με ρωτάς κάτι που δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω.

Reaction score
498
Σόρρυ Πέτρο αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά ειδικά με τις καμπίνες εάν τις κάνει κάποιος μόνος του μπορεί να βγούνε φτηνές - αλλά όχι "τέλειες" - κι αν τις πάει σε επαγγελματία μπορεί να πάει πάρα πολύ το μαλλί, και το κόστος του ηχείου να πάει τελείως αλλού..

Θα με ενδιέφερε να βρω κάπου μια ρεαλιστική αναφορά κόστους γιατί συνήθως είτε δεν αναλαμβάνει κανείς, είτε ζητάνε αστρονομικά ποσά είτε τις φτιάχνουν μόνο χαριστικά εάν είσαι φίλος κλπ κλπ...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Σόρρυ Πέτρο αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση, αλλά ειδικά με τις καμπίνες εάν τις κάνει κάποιος μόνος του μπορεί να βγούνε φτηνές - αλλά όχι "τέλειες" - κι αν τις πάει σε επαγγελματία μπορεί να πάει πάρα πολύ το μαλλί, και το κόστος του ηχείου να πάει τελείως αλλού..

Θα με ενδιέφερε να βρω κάπου μια ρεαλιστική αναφορά κόστους γιατί συνήθως είτε δεν αναλαμβάνει κανείς, είτε ζητάνε αστρονομικά ποσά είτε τις φτιάχνουν μόνο χαριστικά εάν είσαι φίλος κλπ κλπ...
Δεν με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αν είναι κάτι που μπορώ να δώσω απάντηση πολύ ευχαρίστως.

Γενικά πάντως ένας επαγγελματίας δεν είναι εύκολο να φτιάξει ένα και μόνο κομμάτι σε τιμή που να φαίνεται λογική γιατί θα πρέπει η γραμμή παραγωγής του να ασχοληθεί μόνο με αυτό.

Αν ας πούμε μια καμπίνα έχει κόστος 120 ευρώ στις είκοσι καμπίνες το κόστος θα πέσει στα 90 και μπορεί ακόμα λιγότερα αν αυξηθεί η ποσότητα και βέβαια θα συμφέρει τον επαγγελματία μια τέτοια δουλειά.
Δες τι συμβαίνει με τη μαζική παραγωγή όπως τον ΙΚΕΑ για παράδειγμα.

Από την άλλη ένας ξυλουργός της γειτονιάς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας κατασκευής.
Το έχω πάθει στο παρελθόν και το αναφέρω.

Reaction score
1.788

Πετραν συμφωνω!! εγω παραδειγμα οταν φτιαχνω τα σασι μου και καποια κοματια τα παω σε λειζερ ματωνω!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Να κρατας μαζυ σου τσιρωτα μην λερωσεις το πουκαμισο και με τα κοκκιναδια αντε να πεισεις την κυρα οτι δεν ειναι απο......αλλοτριες ενασχολησεις

Reaction score
1.788

Να κρατας μαζυ σου τσιρωτα μην λερωσεις το πουκαμισο και με τα κοκκιναδια αντε να πεισεις την κυρα οτι δεν ειναι απο......αλλοτριες ενασχολησεις
Kαι οι παντρεμενοι εχουν ψυχη!!!!!!!!!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Re: Απάντηση: Υψηλής Ποιότητας Ηχείο Βάσης.

Πετραν συμφωνω!! εγω παραδειγμα οταν φτιαχνω τα σασι μου και καποια κοματια τα παω σε λειζερ ματωνω!!!!
Φίλε Τάκη πέραν της αισθητικής πλευράς, που και αυτή μετράει, αν δεν στηριχτείς σε καλή βάση πράμα δεν γίνεται.:126:
Είμαι σίγουρος πως το γνωρίζεις καλά αυτό.

Reaction score
1.788

Πετρο εννοειται!!! απλα αναφερομαι σε αυτο που ειπες ως προς την γραμμη παραγωγης. και εγω αν εκοβα 100 κοματια σε λειζερ θα πληρωνα πχιο λιγα για το καθε τεμαχιο. το ενα ομως για να κανω το χομπι μου ποναει!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ματωνει...ποναει......αλλα μ'αρεσει

Μαζοχαααααααααααααα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members