Μια φορά κι έναν καιρό...

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

weiss...ναναι...

αν ειναι τι κερδιζω?
Υπήρχε Weiss ναι, σε άλλο σημαίο του rack (φωτο), αλλά δεν μετείχε στη κόντρα...

Αλλη ιδέα για το μικρό που φαίνεται στη φωτο?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Scoring...

Λοιπόν, για να μην σας παιδεύω, το άλλο ζευγάρι ήταν το δικό μου Wadia 8 / Wadia 15 και το Benchmark με ένα transport. :126:

Συγκεκριμμένα (αντιγράφω σπό το http://aca.gr/event08-9.htm - το event εγινε τον Σεπτέμβριο του 2008)

The competitors:

- Vamp NOS1 CD Player (146 steps - RCA) with Nexus Gold bi-wire ic and Xaitas AC transfer bi-wire p.c, on stillpoints - total retail: 11,000 Euro.
- Emm Labs Cdsa Se-I player (74 steps - XLR) with PuristAudio Designs 20th anniversary ic and Purist Audio Designs Aether 3 p.c - total retail: 22,000 Euro.
- Cambridge Audio Azur 640C modified / Benchmark DAC-1 (133 steps - RCA) with Daras custom silver ic - total retail: 3,000 Euro.
- Wadia 8 / Wadia 15 modified (96 steps - XLR) with Dara custom silver ic and two dig ic's and Xaitas black sign. p.c, on Daruma rollerblocks - total retail: 11,000 Euro.

The results:

The score sheet used (with minor modifications) was the one we are filling up for our various listening meetings and after adding up the scores by Christos Simopoulos results were as follows:

- Wadia 8/15: 573 points and divided by the number of the questions scored (76) gave an average score of: 7.54 (first pair winner).
- Cambridge/Benchmark: 480 points and divided by the number of the questions scored (76) gave an average score of: 6.32.
- Vamp NOS1: 618 points and divided by the number of the questions scored (74) gave an average score of: 8.35 (second pair winner).
- Emm Labs Cdsa Se-I: 585 points and divided by the number of the questions scored (74) gave an average score of: 7.90.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
NM Sonic Purifiers... Αλλο ένα REVIEW !!!

Καλό και άγιο το σύστημα!!!Άλλα γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου με τα nm sonic purifiers??
Δεν είμαι φαν των παραφεναλίων αλλά αυτά τα σκατά με εντυπωσίασαν (review @ http://aca.gr/equip25.htm ).

Βάζω μερικές φωτο:

στα καλώδια...

στα τροφοδοτικά...

Στον ηλεκτρικό πίνακα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Μια φορά κι έναν καιρό...

Και εδώ, την στιγμή που τα πρωτοακούσαμε... :142:

Δεκέμβριος 2008, λίγο μετά την Εκθεση High End στην Αθήνα...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.178

- Wadia 8/15: 573 points and divided by the number of the questions scored (76) gave an average score of: 7.54 (first pair winner).
- Cambridge/Benchmark: 480 points and divided by the number of the questions scored (76) gave an average score of: 6.32.
- Vamp NOS1: 618 points and divided by the number of the questions scored (74) gave an average score of: 8.35 (second pair winner).
- Emm Labs Cdsa Se-I: 585 points and divided by the number of the questions scored (74) gave an average score of: 7.90.
γιατί δε καταλαβαίνω τα "σκορ" και το πχιο βρήκε πρώτο και δεύτερο?
να πάρω τη βοήθεια του κοινού? την κουρτίνα 2 ή θα πέσω στο ζογκ?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μεταξύ των 2 πρώτων βγήκε (ξεκάθαρα) το Wadia 8/15 (7,54 - 6,32)

Μεταξύ των 2 τελευταίων βγήκε το Vamp NOS1 (8,35 - 7,90)

Μεταξύ Vamp και Wadia δεν έγινε σύγκριση (τότε), αλλά πρόσφατα με ένα review που έκανα στο Vamp NOS2 με reference το δικό μου, το Wadia είναι τόσο μπροστά από το Vamp NOS2, οσο η διαφορά δύο interconnects... :126:

Να επαναλάβω ότι η δοκιμή ήταν τυφλή, απομνημονεύτηκαν οι ίδιες εντάσεις στον προενισχυτή εκ των προτέρων (υπάρχει αυτή η δυνατότητα στον προ μου) και συμπληρώθηκε ερωτηματολόγιο από 10 ακροατές.

Reaction score
10
Kοινώς ένα NOS DAC ακούστηκε καλύτερα σε κάποια αυτιά από το EMM LABS. :142:

Που να το πεις και να σε πιστέψουν...:143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Μεταξύ των 2 πρώτων βγήκε (ξεκάθαρα) το Wadia 8/15 (7,54 - 6,32)

Μεταξύ των 2 τελευταίων βγήκε το Vamp NOS1 (8,35 - 7,90)

Μεταξύ Vamp και Wadia δεν έγινε σύγκριση (τότε), αλλά πρόσφατα με ένα review που έκανα στο Vamp NOS2 με reference το δικό μου, το Wadia είναι τόσο μπροστά από το Vamp NOS2, οσο η διαφορά δύο interconnects... :126:

Να επαναλάβω ότι η δοκιμή ήταν τυφλή, απομνημονεύτηκαν οι ίδιες εντάσεις στον προενισχυτή εκ των προτέρων (υπάρχει αυτή η δυνατότητα στον προ μου) και συμπληρώθηκε ερωτηματολόγιο από 10 ακροατές.
Κι εδώ, ο αγαπητός πιλότος αθροίζει τις βαθμολογίες:

Λίγο πριν, και αφού τελείωσε το συγκριτικό των ψηφιακών μηχανών, έβαλα τα ίδια κομμάτια σε βινύλιο και αντί οι ακροατές να συνεχίσουν την βαθμολόγηση στα ερωτηματολόγια... τα πέταξαν στο πάτωμα... :143:

Reaction score
2.248

Κι εδώ, ο αγαπητός πιλότος αθροίζει τις βαθμολογίες:

Λίγο πριν, και αφού τελείωσε το συγκριτικό των ψηφιακών μηχανών, έβαλα τα ίδια κομμάτια σε βινύλιο και αντί οι ακροατές να συνεχίσουν την βαθμολόγηση στα ερωτηματολόγια... τα πέταξαν στο πάτωμα... :143:
Ο λόγος ?
Να υποθέσω ότι ορισμένοι είχαν βάλει 8-9 στο ψηφιακό και μετά είδαν ότι δεν υπήρχε 11-12 στη κλίμακα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τους είχα επισημάνει να είναι συγκρατημένοι στη βαθμολόγηση των ψηφιακών, γιατί μετά θα γινόταν σύγκριση μεταξύ του νικητή (Vamp) με το πικάπ.

Εν τούτοις, μάλλον δεν έφτανε η 10βαθμη κλίμακα αλλά ούτε και ενδιέφερε πλέον το ακροατήριο που ήθελε να απολαύσει... :126:

Να και μερικά βιντεάκια από την διαδικασία της αξιολόγησης των ψηφιακών:

- http://www.dailymotion.com/swf/k5jGr2n6oAIfidLDix
- http://www.dailymotion.com/swf/k2tVjBALntjZPvLDjz
- http://www.dailymotion.com/swf/k7tZbyKjEq8bnDLBrr
- http://www.dailymotion.com/swf/k5CJVWM1d6vltRLDkt

ΥΓ: Εγώ δεν ήμουνα στο ακροατήριο, αλλά εκτελούσα χρέη... DJ :142:

Reaction score
2.248

Τους είχα επισημάνει να είναι συγκρατημένοι στη βαθμολόγηση των ψηφιακών, γιατί μετά θα γινόταν σύγκριση μεταξύ του νικητή (Vamp) με το πικάπ.
Να ήταν νέοι στο άθλημα να πω...... αλλά και μέλη του ACA ; :135:
Νο κομεντς....

Reaction score
1.772

δηλαδη το wadia ειναι το καλυτερο απο ολα;

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

δηλαδη το Wadia ειναι το καλυτερο απο ολα;
Για να το πω αυτό, πρέπει να γίνει αντίστοιχο συγκριτικό, τυφλό κλπ... μεταξύ Wadia και Vamp. Στο πρόσφατο review του δευτέρου στο σύστημα μου, μου φάνηκε (εμένα) το Wadia λίγο πιό ξεκάθαρο και ταχύ στα άκρα, αλλά η διαφορά είναι αμφισβητήσιμη...

Nα γράψω και μια άλλη λεπτομέρεια:
Για λόγους τακτ, ο αρχικός σχεδιασμός ήταν σαν τέταρτο μηχάνημα να μην μετέχει το δικό μου αλλά η ναυαρχίδα της Ypsilon, του οποίου η άφιξη ακυρώθηκε τελευταία στιγμή, λόγω ταξιδιού του Δ. Μπακλαβα στη Κύπρο. Ετσι, ελλείψει τετάρτου, μπήκε στο παιγνίδι το Wadia...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Η μητέρα όλων των μαχών!!!

Οτι και να λέτε εσείς, με τίποτα δεν συγκρίνεται με το επόμενο review που θα σας βάλω... :139: :138: :136:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543