Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Reaction score
1.815
Ο Καράβελλας κατά κόσμον Χρηστάρας έλαμψε δια της απουσίας του από τη συνάντηση! Αν και μου είπε οτι αδυνατούσε να έρθει λόγω υποχρεώσεων, η θέση του ήταν κρατημένη...
Άρχοντα την επόμενη θα αναβάλεις τα πάντα! Σε περιμέναμε με μια αρμαθιά προσπέκτους και παρουσιάσεις ειδικού τύπου αλλά δεν μπόρεσες! Να σαι καλά δεν πειράζει.. Στημένη σου την έχω για τη δεύτερη συνάντηση!:608:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ο Καράβελλας κατά κόσμον Χρηστάρας έλαμψε δια της απουσίας του από τη συνάντηση! Αν και μου είπε οτι αδυνατούσε να έρθει λόγω υποχρεώσεων, η θέση του ήταν κρατημένη...
Άρχοντα την επόμενη θα αναβάλεις τα πάντα! Σε περιμέναμε με μια αρμαθιά προσπέκτους και παρουσιάσεις ειδικού τύπου αλλά δεν μπόρεσες! Να σαι καλά δεν πειράζει.. Στημένη σου την έχω για τη δεύτερη συνάντηση!:608:
Φίλε Σταμάτη καλημέρα!

Σε ευχαριστώ και δημόσια για την, (τιμητική), πρόσκλησή σου!

Χαίρομαι που περάσατε τόσο καλά, και που, (μεταξύ μας), το ΜΚ2 έδειξε τα δόντια του! Μπορεί το "έτερο" να είχε κατώτερη κεφαλή, αλλά έχει και κατώτερες προδιαγραφές, οπότε, έτσι η αλλιώς, δεν είχε ελπίδα. Άλλωστε τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και σε πολύ βαρύτερες και ακριβότερες κατασκευές, που όμως δεν μπόρεσαν, κατά την γέννησή τους, να έχουν την "ευλογία" ενός πανίσχυρου, σε όλα τα επίπεδα, δημιουργού!

Ελπίζω και εγώ την επόμενη φορά να τα πούμε. Ίσως, αν όλα πάνε καλά στα θέματα που αντιμετωπίζω, να σε προλάβω!

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Καλή χρονιά!

:107:

Reaction score
1.815
Την καλησπέρα μου Αρχοντα!
Χρόνια σου Πολλά και καλή Χρονιά να έχεις εσύ και η οικογένειά σου!
Θα ήθελα πραγματικά να μοιραζόσουν κι εσύ την όμορφη παρέα μας, τις συζητήσεις και τα πειράγματα αυτής της βραδιάς, καθώς και το συγκριτικό τέστ.
Εύχομαι να περάσεις μια όμορφη Πρωτοχρονιά και του χρόνου όταν να το επαναλάβουμε να είσαι κοντά μας!:615:

Reaction score
2.248
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Να πω ότι ΔΕΝ θα ξανακούσουμε chuck mangione από το βινύλιο του John για τα συγκριτικά μας :104:
Με το που έμαθε ότι έχει τον ΠΡΩΤΟ τίτλο του '78 (Αμερικάνικης κοπής παρακαλώ) άρχισε να ιδρώνει και να μετράει τα περάσματα τις βελόνας :204:

Μάλλον θα το βάλει σε βιτρίνα το βινύλιο :410:

Reaction score
11

Να πω ότι ΔΕΝ θα ξανακούσουμε chuck mangione από το βινύλιο του John για τα συγκριτικά μας :104:
Με το που έμαθε ότι έχει τον ΠΡΩΤΟ τίτλο του '78 (Αμερικάνικης κοπής παρακαλώ) άρχισε να ιδρώνει και να μετράει τα περάσματα τις βελόνας :204:

Αν διάβαζε με 1 gr. δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα...

Reaction score
1.815
Ούτως ή άλλως η Denon διαβάζει με 1,2 gr οπότε μια χαρά είναι δε νομίζω να έχει πρόβλημα.:116:
Ας του κάνει καλού κακού κι ένα ευχέλαιο....:138:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ούτως ή άλλως η Denon διαβάζει με 1,2 gr οπότε μια χαρά είναι δε νομίζω να έχει πρόβλημα.:116:
Ας του κάνει καλού κακού κι ένα ευχέλαιο....:138:
Με ελλειπτική, (και άνω), βελόνα, δεν υπάρχει φθορά με 1,2 gr.!

Πιο πολύ φθείρεται το cd με το "χάδι" του laser!
(Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι σε cd των '80s, που μπορεί να μην τα έχει φθείρει το laser, όπως είπα αστειευόμενος, σημασία όμως έχει ότι δεν ακούγονται πλέον. Αντίθετα, παλιά βινύλια η δίσκοι των 78 στροφών, είναι καταδικασμένοι να ακούγονται για πάντα, και χωρίς απώλειες, αν φυλαχθούν κατάλληλα).

Reaction score
1.685

Μην μου λετε ρε παιδια τετοια...
Εγω που διαβαζω με 1.8 gr τι να πω?

Γιωργο και ολοι σας ελατε να ακουσετε το Feels so good του Chuck Mangione σε αμεσης κοπης του 1977 made in England....τα σαγονια στο πατωμα.....μη χε.... τα ψηφιακα τους...

Reaction score
29.556

Είσαι μεγάλος μούργος, αλλά σε αγαπάω.
Πότε είπα εγω ρε κάτι τέτοιο?
Ισα ισα που το ήξερα οτι είναι αμερικάνικος, και ορίτζιναλ, απλά δεν ήξερα οτι είναι πρώτης κοπής.Αλλά και πάλι αυτό αναιρείται απο μόνο του αφού τον έφερα στου σταμάτη.Αρα με συκωφαντείς με δόλο , και αδίκως, μούργο γιώργαρε.:142:

Reaction score
2.248

Μην μου λετε ρε παιδια τετοια...
Εγω που διαβαζω με 1.8 gr τι να πω?

Γιωργο και ολοι σας ελατε να ακουσετε το Feels so good του Chuck Mangione σε αμεσης κοπης του 1977 made in England....τα σαγονια στο πατωμα.....μη χε.... τα ψηφιακα τους...
Μέσα!!!
Μόλις είσαι έτοιμος με VDH θα έρθω να το απολαύσω.:102:

Καλή χρονιά να έχουμε

Reaction score
2.248

Είσαι μεγάλος μούργος, αλλά σε αγαπάω.
Πότε είπα εγω ρε κάτι τέτοιο?
Ισα ισα που το ήξερα οτι είναι αμερικάνικος, και ορίτζιναλ, απλά δεν ήξερα οτι είναι πρώτης κοπής.Αλλά και πάλι αυτό αναιρείται απο μόνο του αφού τον έφερα στου σταμάτη.Αρα με συκωφαντείς με δόλο , και αδίκως, μούργο γιώργαρε.:142:
Καλά θα σε δω την επόμενη φορά που θα κάνουμε ακροάσεις αν τον φέρεις.... :136:

Καλή χρονιά να έχουμε Γιάνναρε, με υγεία :102:

Reaction score
1.685

Καλη χρονια παιδια,,,

Ε ρε και να εβγαινε γαλακτομπουρεκο σε μεγεθος βινυλιου...
Το καλυτερο .....ακουσμα..

Reaction score
11

Reaction score
1.685

Για την ακριβεια, 1.83 η Benz LP , 1.55 η VDH Colibri, κατα τον κατασκευαστη...
Κεφαλες των 5.000 ευρω η καθε μιας τους...

Reaction score
11

Για την ακριβεια, 1.83 η Benz LP , 1.55 η VDH Colibri, κατα τον κατασκευαστη...
Κεφαλες των 5.000 ευρω η καθε μιας τους...
Ας κάνουν και 55.000 ! Οι νόμοι της φυσικής ισχύουν πάντα!

Εκτός και αν το εμβαδόν της επιφάνειας επαφής η το δικαιολογεί.

Reaction score
1.685

Δεν ξερω φιλε μου, κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω. Εδω οι clearaudio δουλευουν στα 2.

Reaction score
29.556

Καλά θα σε δω την επόμενη φορά που θα κάνουμε ακροάσεις αν τον φέρεις.... :136:

Καλή χρονιά να έχουμε Γιάνναρε, με υγεία :102:
οχι ρε θα το φέρω !!!! ετσι για να μην μου την λες...
Μούργο ....:142:

Reaction score
11

Δεν ξερω φιλε μου, κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω. Εδω οι clearaudio δουλευουν στα 2.
Αν ήταν έτσι όλοι θα έβγαζαν τέλεια προϊόντα.

Μαζί με τα προϊόντα τους παράγουν και...οικονομοτεχνικούς συμβιβασμούς.

Reaction score
29.556

Κωστάκη το οτι οι clearaudio δουλεύουν με 2 γραμμάρια , δεν αποδεικνύει τίποτα .Εκτός ισως απο το γεγονός οτι έχουν καοσχηματισμένες ακίδες...:142:
Οι πολύ παλιές mc ήθελαν μεγάλο βάρος. Ολες οι σύγχρονες και σοβαρές θέλουν λιγότερο .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut