Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.498
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

...ή κοιτάμε την ημερομηνία λήξης! :136:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

πηγες κ πηρες το piranha ??? ή στο εδωσαν μαζι με τα αλλα 4 που πηρες απτο ΜΜ?? και δε φτανει που το πηρες το ειδες κιολας??

κ σου χω πει τα χαπια τα περνουν το πρωι

Βάλε το μυαλό σου λίγο να δουλεύει ρε γαύρε :142: το νοίκιασα δεν το αγόρασα φαντάζομαι κάποιον να δίνει 30 ευρώ και να μην έχει τίποτα μέσα το δισκάκι :142: ...αγορές από εδώ, μόνο κάτω από 10 ευρώ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Δηλαδή Νίκο, δεν έχει φοβερή πλάκα, όπως διάβασα σ' ένα review?

Σαν ταινία είμαι φαν του είδους και το πάω με χίλια :126: τρομερή σπλατεριά :137: αλλά πολύ φτωχό δισκάκι Δημήτρη δεν αξίζει για αγορά.Από εξωτερικό καλύτερα...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Σαν ταινία είμαι φαν του είδους και το πάω με χίλια :126: τρομερή σπλατεριά :137: αλλά πολύ φτωχό δισκάκι Δημήτρη δεν αξίζει για αγορά.Από εξωτερικό καλύτερα...

Αυτό εννοείται!!! :142:

Και αφού πέσει η τιμή κάτω από 9 ευρώ.

Reaction score
152
το πιρανχας,αν δεν κανω λαθος,βραβευτηκε ως το χειροτερο b-movie στα scream awards...
ή τουλαχιστον ηταν υποψηφιο....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Κοψε κ λιγο για μας.. :143::135:

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

φτου σου!
μα γιατι αφου αυτη ειναι η αποδειξη οτι οι ηθοποιοι της ταινιας εχουν πλουσιο ψυχικο κοσμο !!!:138:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

μα γιατι αφου αυτη ειναι η αποδειξη οτι οι ηθοποιοι της ταινιας εχουν πλουσιο ψυχικο κοσμο !!!:138:

Και είναι πλέον βέβαιο ότι μιλάμε γιά ταινιάρα, με σπουδαία κινηματογραφική ματιά! :114:

Ordered! :143:

Reaction score
1

Σχετικά με το Piranha 3D ένα από τα 36 μηνύματα που έχω στο δίπλα φόρουμ είναι και δική μου άποψη για την ταινία όταν παιζόταν ακόμα στα σινεμά...

Ένας ακόμα cult τίτλος των 70s επιστρέφει ως μία καλογυαλισμένη, προσεγμένη παραγωγή και μάλιστα σε 3D μορφή. Ο παριζιάνος Alexandre Aja, που έχει σκηνοθετήσει και το remake του The hills have eyes, υπογράφει ένα από τα πιο ακραία gore υπερθεάματα των τελευταίων χρόνων. Γνωστά ονόματα στο cast (Elisabeth Shue, Richard Dreyfuss, Ving Rhames, Jerry O'Connell), 'καυτές' παρουσίες (Jessica Szohr, Kelly Brook) και super guest-star ο Eli Roth επιστρατεύονται σε ένα άγριο μείγμα φρίκης και σάτιρας που αποζημιώνει στο έπακρο τους αμετανόητους οπαδούς του είδους. Όντας απροκάλυπτα fun και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό, το Piranha 3D εμφανίζεται άριστα διαβασμένο σε όσα προσμένουμε να δούμε από αυτό: καταιγιστική δράση, αίμα, αμέτρητα πετσοκομμένα πτώματα, άπειρα ακρωτηριασμένα μέλη και αρκετό γυμνό. Υπό το πρίσμα αυτό είναι ό,τι καλύτερο στο είδος του. Τα ψηφιακά ψάρια μπορεί να μη γεμίζουν και τόσο το μάτι σε πρώτη θέα, τη δουλειά τους όμως την κάνουν και με το παραπάνω τα υπόλοιπα ειδικά εφέ και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον τομέα των προσθετικών μελών και του μακιγιάζ.Στο σενάριο το μόνο βάθος που υπάρχει είναι εκείνο του νερού! Είναι αυτονόητα προσχηματικό και βασίζεται σε δύο σκέλη, τη γυμνή σάρκα και το gore θέαμα, με τη σοβαροφάνεια να έχει πολύ σοφά εγκαταλειφθεί. Το κυρίως βάρος σηκώνει η δράση, η οποία κορυφώνεται σταδιακά ώστε το τελευταίο μισάωρο να εξελίσσεται σ' ένα ακατάπαυστο μακελειό για γερά κι ενήλικα στομάχια. Όσοι, συνεπώς, το επιλέξουν, οφείλουν να ξέρουν πού πηγαίνουν και να μην ξεγελαστούν από τα παραπλανητικά soft trailers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Συνεπώς τέτοιες ταινίες εμένα μου αρέσουν σαν φαν του σπλάτερ που είμαι, περνάω δυό ωρίτσες ευχάριστα και θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά που περιμέναμε τέτοια έργα για να δούμε λίγο βυζί :142: ...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Μπράβο Νικολάκη, πολύ ωραία γραμμένο το review! :444:

Και θέλω να δω την ταινία ΤΩΡΑ!!! :114:

Reaction score
20
Μ'αρεσουν οι ποιοτηκες ταινιες σαν το Piranha 3D !!!:143: - We have a major problem - those are the babies. - Then where are the par...:135: ahahahahahahahahaha:143:

Reaction score
130

Καλημέρα.
Να ρωτήσω θέλω το εξής: επειδή 3D ακόμα δεν μπορώ να δω, η έκδοση σε 2D (υποθέτω ότι θα περιέχεται και αυτή στο δίσκο), έχει το DTS-HD MA;

Reaction score
1

Καλημέρα.
Να ρωτήσω θέλω το εξής: επειδή 3D ακόμα δεν μπορώ να δω, η έκδοση σε 2D (υποθέτω ότι θα περιέχεται και αυτή στο δίσκο), έχει το DTS-HD MA;
Και το 2D στον ίδιο δίσκο είναι, σε ρωτάει όταν πατάς να δεί την ταινία.Και DTS MA έχει.

Reaction score
130

Και το 2D στον ίδιο δίσκο είναι, σε ρωτάει όταν πατάς να δεί την ταινία.Και DTS MA έχει.
Εντάξει τότε. Το ρώτησα διότι αγόρασα το "BOLT" και στο 2D έχει απλά dolby digital, πιθανόν όμως επειδή εκεί έχει το 2D σε ξεχωριστό δίσκο.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.538
Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Εντάξει τότε. Το ρώτησα διότι αγόρασα το "BOLT" και στο 2D έχει απλά dolby digital, πιθανόν όμως επειδή εκεί έχει το 2D σε ξεχωριστό δίσκο.

Το δικό μου Bolt 2D έχει DTS-MA, περίεργο να μην έχουν όλα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss