Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Reaction score
1.815
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

.... Εδώ η εισήγηση (για αλλαγές) που θα γίνει στους ιδιοκτήτες του φόρουμ!

Ευχαριστώ vs. Paypal!

Κι εγώ έχω PayPal, μπορώ να βάλω τα χρήματα στο τέλος του μήνα που θα πληρωθώ, ή θα φάω ban?:202:

Χμμμ εγώ λέω να μην ξαναμπώ για λίγες μέρες, μέχρι να ηρεμήσουν όλοι "οι ρυθμιστές του ήχου" και να παω να δω στο... ταπεινό μου home cinema το "Kill Bill":205:

Φαγωθείτε κι άλλο... κάνει καλό στα νεφρά!!:116:

Reaction score
4

....
Δεν αναιρω τιποτα φιλε μου ....και οχι για σενα αλλα για κανεναν ειλικρινα !!!
..
Όταν έχεις αυτή την θέση (πριν καν ακούσεις) πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσω να πάρεις πίσω κάτι ?

Το μήνυμα σου προσβάλει την κοινότητα αυτή - μέλη. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή...
(το αν είμαι εγώ μέσα σε αυτούς που περιγράφεις είναι αδιάφορο)-(εσύ, είσαι μέσα ?)

Tip:
a) Τα μέλη είναι "ίσα" και έχουν τα ίδια δικαιώματα - στην άποψη αλλά και στην συμπεριφορά.
b) Τα "κακομοιροι - ηλιθιοι - κτλ που έγραψες" μου φαίνονται για χαρακτηρισμοί που αν θυμάμαι δεν επιτρέπονται !!
Μπορώ να τους χρησιμοποιήσω και εγώ 'η μόνο οι συντονιστές ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

b) Τα "κακομοιροι - ηλιθιοι - κτλ που έγραψες" μου φαίνονται για χαρακτηρισμοί που αν θυμάμαι δεν επιτρέπονται !!

Οχι δεν μπορείς.
Τουλάχιστον με τον τρόπο που το εννοείς.

Reaction score
460
Απάντηση: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

:133:..............................:445::601:

Reaction score
460

Να ρωτησω κατι βρε παιδια,το "και ποιος εισαι εσυ ρε που θα μετρας χωρους"ποιος το εγραψε?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Όταν έχεις αυτή την θέση (πριν καν ακούσεις) πιστεύεις ότι αξίζει να προσπαθήσω να πάρεις πίσω κάτι ?

Το μήνυμα σου προσβάλει την κοινότητα αυτή - μέλη. Έτσι το βλέπω εγώ δηλαδή...
(το αν είμαι εγώ μέσα σε αυτούς που περιγράφεις είναι αδιάφορο)-(εσύ, είσαι μέσα ?)

Tip:
a) Τα μέλη είναι "ίσα" και έχουν τα ίδια δικαιώματα - στην άποψη αλλά και στην συμπεριφορά.
Αρχικα δεν δεχομαι με τιποτα να μου λες οτι με την ιδιοτητα του συντονιστη ειμαι σε θεση να χρησιμοποιω εκφρασεις η χαρακτηρισμους ...που ενοχλουν......προσπαθησε σε παρακαλω να θυμηθεις ποσες φορες το εχω κανει αυτο και ποσες φορες εχω προσβαλλει η μειωσει ανθρωπους .....

Σαφως και τα μελη ειναι ισα οπως γραφεις και ξαναθυμησε μου σε παρακαλω ποτε αυτο το εχω ξεχασει....... και εχω δειξει το αντιθετο σε καποιο μελος εδω μεσα......θα ελεγα οτι πολλες φορες το εχω παρακανει με την ανεκτικοτητα μου!!!
Μην ξεχναμε οτι οχι μονο οι συντονιστες-διαχειριστες αλλα και τα μελη φερουν την δικη τους ευθυνη.......απεναντι σε ολους!

Σαφως και ειμαι μεσα σε αυτα που γραφω....μιας και γνωρισα πολλους που οταν αναζητουσα καποια αληθεια μου πλασαραν το παραμυθι τους οπου ευκολα με λαθος κριση μπορουσα να το δεχτω.....μεγαλωνουμε ομως και προχωραμε και την μικροπρεπεια φτανουμε σε ενα σημειο να την καταλαβαινουμε.....

Ρωτας αν μπορεις να χρησιμοποιησεις τους χαρακτηρισμους που --χρησιμοποιησα--δηλαδη πιστευεις οτι επειδη εχω την αρμοδιοτητα του συντονιστη τους χρησιμοποιησα?κανω δηλαδη βρε φιλε καταχρηση μιας μου ιδιοτητας?δηλαδη πιστευεις οτι με αναλογους χαρακτηρισμους ΜΟΝΟ θα πειραχτει καποιος οταν πολλες φορες γινεται με ολοκληρες προσβλητικες εκφρασεις -προτασεις οπου μπορει ποιο ευκολα να θιχτουν αξιοπρεπειες -ιδιοτητες και υποληψεις....

Λυπαμαι που το θεμα πηρε αλλη τροπη και αισθανομαι οτι το χαλασαμε........πιστευω σε μας...πιστευω οτι μπορουμε να το ολοκληρωσουμε!!!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Να ρωτησω κατι βρε παιδια,το "και ποιος εισαι εσυ ρε που θα μετρας χωρους"ποιος το εγραψε?
Εγώ.

Reaction score
460

Κωστα καλησπερα,μεχρι σημερα πιστευα οτι οταν αναρταται ενας τιτλος σαν επικεφαλιδα,ειναι γραμμενος απο τον υπογραφοντα (στην συγκεκριμενη περιπτωση ο γραφων ειναι ο Κ.Παππας).
Απο οτι εχω παρακολουθησει ο Κωστας δεν εχει αναφερθει πουθενα με αυτον τον τιτλο.Τι ισχυει τελικα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κωστα καλησπερα,μεχρι σημερα πιστευα οτι οταν αναρταται ενας τιτλος σαν επικεφαλιδα,ειναι γραμμενος απο τον υπογραφοντα (στην συγκεκριμενη περιπτωση ο γραφων ειναι ο Κ.Παππας).
Απο οτι εχω παρακολουθησει ο Κωστας δεν εχει αναφερθει πουθενα με αυτον τον τιτλο.Τι ισχυει τελικα?

Απλά έγινε μεταφορά των off topic.
N αγιάσει το χέρι σου Κόγια!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

Μια χαρά είναι ο τίτλος. Αντιπροσωπευτικός του μηνύματος που ανοίγει το thread.

...

Reaction score
1.788

τι λετε να παμε σε διαλειμμα για να δουμε και το μεγαλο δελτιο ειδησεων;......................................................................η συνεχεια σε λιγο!!:623:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Λοιπόν παιδιά, κοιτάξτε να δείτε. Ο άνθρωπος εξεδήλωσε την πρόθεση να προσφέρει μια νέα υπηρεσία στην audio κοινότητα, και μάλιστα επ' αμοιβή, σαν επαγγελματίας που είναι. Σας παρακαλώ θερμά, να μη του το βγάλουμε απ' τη μύτη του ανθρώπου, ακόμα δεν άρχισε. Λήξτε το εδώ, κι ας αλλάξουμε θέμα γκρίνιας και ανταγωνιστο-μισαλλοδοξίας και δεν ξέρω τί άλλο. Αφήστε τον ChrisHat στην ησυχία του, και βάλτε τα μαζί μου. Αν δεν θέλετε ούτε αυτό, μην ποστάρετε πλέον εδώ, κι αφήστε το νήμα να περάσει στο παρελθόν.

Reaction score
4

Αρχικα δεν δεχομαι με τιποτα να μου λες οτι με την ιδιοτητα του συντονιστη ειμαι σε θεση να χρησιμοποιω εκφρασεις η χαρακτηρισμους ...που ενοχλουν......προσπαθησε σε παρακαλω να θυμηθεις ποσες φορες το εχω κανει αυτο και ποσες φορες εχω προσβαλλει η μειωσει ανθρωπους .....

Σαφως και τα μελη ειναι ισα οπως γραφεις και ξαναθυμησε μου σε παρακαλω ποτε αυτο το εχω ξεχασει....... και εχω δειξει το αντιθετο σε καποιο μελος εδω μεσα......θα ελεγα οτι πολλες φορες το εχω παρακανει με την ανεκτικοτητα μου!!!
Μην ξεχναμε οτι οχι μονο οι συντονιστες-διαχειριστες αλλα και τα μελη φερουν την δικη τους ευθυνη.......απεναντι σε ολους!

Σαφως και ειμαι μεσα σε αυτα που γραφω....μιας και γνωρισα πολλους που οταν αναζητουσα καποια αληθεια μου πλασαραν το παραμυθι τους οπου ευκολα με λαθος κριση μπορουσα να το δεχτω.....μεγαλωνουμε ομως και προχωραμε και την μικροπρεπεια φτανουμε σε ενα σημειο να την καταλαβαινουμε.....

Ρωτας αν μπορεις να χρησιμοποιησεις τους χαρακτηρισμους που --χρησιμοποιησα--δηλαδη πιστευεις οτι επειδη εχω την αρμοδιοτητα του συντονιστη τους χρησιμοποιησα?κανω δηλαδη βρε φιλε καταχρηση μιας μου ιδιοτητας?δηλαδη πιστευεις οτι με αναλογους χαρακτηρισμους ΜΟΝΟ θα πειραχτει καποιος οταν πολλες φορες γινεται με ολοκληρες προσβλητικες εκφρασεις -προτασεις οπου μπορει ποιο ευκολα να θιχτουν αξιοπρεπειες -ιδιοτητες και υποληψεις....

Λυπαμαι που το θεμα πηρε αλλη τροπη και αισθανομαι οτι το χαλασαμε........πιστευω σε μας...πιστευω οτι μπορουμε να το ολοκληρωσουμε!!!!!!!!
Αν αυτοί οι χαρακτηρισμοί είχαν γίνει από κάποιο μέλος, δεν θα είχε διαγραφεί το μήνυμα και θα είχε κυρώσεις για αντικανονική συμπεριφορά ? (δικαίως)

Αν δεις πιο πάνω ο Αρβανιτάκης λέει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου (και κάποιων άλλων). Αυτό σου δείχνει ότι τα δικαιώματά μας είναι τα ίδια ?

Το θέμα μου δεν είναι αυτό όμως, καθώς δεν αισθάνομαι λιγότερος ούτε από τον αξιωματικό, ούτε από τον επαγγελματία, ούτε από τον γνώστη. Να παίζουμε τίμια θέλω χωρίς να προσβάλει ο ένας τον άλλον.. Αυτό είναι εφικτό ?

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Και ποιος είσ' εσύ ρε που θα μετράς χώρους;

Μια χαρά είναι ο τίτλος. Αντιπροσωπευτικός του μηνύματος που ανοίγει το thread.

...
Φαντάζομαι τότε, ότι απευθύνεστε στον ίδιο και του ζητάτε να μας συστηθεί :137:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν δεις πιο πάνω ο Αρβανιτάκης λέει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λόγια σου (και κάποιων άλλων). Αυτό σου δείχνει ότι τα δικαιώματά μας είναι τα ίδια ?

Λες τα μισά!

Ο Βλάσης , δεν χαρακτήρισε κανέναν και έβαλε ερωτηματικό στο τέλος.

Reaction score
460
Απάντηση: Κάνετε μετρήσεις χώρων; Με ποια ιδιότητα;

Κωστα Κ, η κινηση που εκανες τιμαει τον χωρο και εσενα προσωπικα.
Νικ φιλαρακο ελπιζω να καλυφθηκες στην ερωτηση σου με αυτο που γραφω.

Reaction score
1.815

Λοιπόν παιδιά, κοιτάξτε να δείτε. Ο άνθρωπος εξεδήλωσε την πρόθεση να προσφέρει μια νέα υπηρεσία στην audio κοινότητα, και μάλιστα επ' αμοιβή, σαν επαγγελματίας που είναι. Σας παρακαλώ θερμά, να μη του το βγάλουμε απ' τη μύτη του ανθρώπου, ακόμα δεν άρχισε. Λήξτε το εδώ, κι ας αλλάξουμε θέμα γκρίνιας και ανταγωνιστο-μισαλλοδοξίας και δεν ξέρω τί άλλο. Αφήστε τον ChrisHat στην ησυχία του, και βάλτε τα μαζί μου. Αν δεν θέλετε ούτε αυτό, μην ποστάρετε πλέον εδώ, κι αφήστε το νήμα να περάσει στο παρελθόν.
Κωστή καλησπέρα! (είπα να δω το "Kill Bill" αλλά με τσιγκλάτε!:116:)
Σε εκτιμώ πολύ και πάντα διαβάζω τα γραφόμενά σου με μεγάλη προσοχή!
Εδώ θα μου επιτρέψεις όμως να κάνω ένα σχόλιο.

Όλοι οι επαγγελματίες του χώρου, μπορούν να διαφημίσουν τη δουλειά τους αλλά στο σωστό πόστ, δηλαδή στις αγγελίες των καταστημάτων. Κάποιος άλλος επαγγελματίας παρουσιάζοντας τη δουλειά του σε ποστ στο AVSite, σιγά σιγά "απομακρύνθηκε", για τους "γνωστούς" λόγους, δε θέλω να αναφερθώ παραπάνω, όλοι καταλαβαίνουμε.

Μετρήσεις χώρων κάνουν πολλές εταιρίες που ασχολούντε σοβαρά με τον ήχο. Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν η BOSE
είναι μια από αυτές. Μάλιστα, το τρισδιάστατο μοντέλο μέτρησης δεν είναι κάτι ...πρωτοπορειακό. Εδώ και περίπου 17 χρόνια η εταιρία έχει στα χέρια της τέτοιο προιόν από το οποίο μπορεί να ακούσει ο πελάτης το χώρο του πριν και μετά τη βελτίωση και μάλιστα με υπογραφή συμβολαίου που καλύπτει το 98% του αποτελέσματος! Το "συμβόλαιο" σημαίνει οτι αν αυτό που άκουσε ο πελάτης πριν την εγκατάσταση (από το σχεδιασμό δηλαδή) δε συμβαδίζει με το αποτέλεσμα, τότε έχει δικαίωμα να επιστρέψει πίσω τα προιόντα.
Το σύστημα πληροφοριακά ονομάζεται 'Auditioner" και είναι πέραν όλων των άλλων αξιόπιστο και εφαρμόσιμο μέχρι και σήμερα με πολλαπλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις.

Αν αρχίσει ο καθένας να διαφημίζεται μέσα από τα ποστ, τότε να μην ξανακοιτάμε τις αγγελίες καταστημάτων...:126:
Επίσεις καλό θα ήταν να υπάρχει δίκαιη και ίση αντιμετώπιση σε όλα τα μέλη..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης