- Reaction score
- 11.750
52 αν θυμάμαι καλά.
Ελπίζω να σε βοήθησαΜε το αζιμούθιο εννοούσα την κλίση αριστερά-δεξιά της κεφαλής.:412: AΠ: το σωστό είναι η κλίση της ακίδας
Τελικά όσο ακούω το ένα κανάλι να περνάει στο άλλο, ακούω και το δεύτερο. Με ακουστικά πάντα και δυνατά. ΑΠ: Channel separation ονομάζεται και όσο μεγαλύτερη τιμή έχει τόσο ισχνότερα ακούγεται
Επίσης νομίζω ότι ακούω μια φωνή στο πολύ βάθος, λίγο πριν ξεκινήσει η κανονική φωνή του ομιλητή.ΑΠ: Groove echo ονομάζεται το φαινόμενο
Επίσης παίζοντας με την ρύθμιση ύψους του βραχίονα δεν είδα διαφορά. Παρατήρησα όμως έναν μικρό τζόγο σε όλο το σύστημα, καθώς γύριζα αριστερά-δεξιά το δακτυλίδι ρύθμισης ύψους. Φαίνεται πιο καλά αν δοκιμάσεις να κουνήσεις το σύστημα από το antiskating.
-Το πλατό σταματημένο με ένα δίσκο επάνωΣυγγνώμη αν κουράζω, αλλά να ρωτήσω κάτι επιπρόσθετα, για την συγκεκριμένη ρύθμιση ο cue lever που λέει το manual σε ποιά θέση πρέπει να είναι; Γιατί μου φαίνεται ότι όταν τον έχω σηκώσει υπάρχει αλλαγή στη ρύθμιση του ύψους.
Η μόνη μου απορία είναι ότι ενώ ο βραχίονας δεν κουνιέται (δεν έχει τζόγο στις αρθρώσεις ή αλλού - τον κούνησα πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά), αλλά κουνιέται όλο το σύστημα από το δακτυλίδι ρύθμισης ύψους (μιλάμε για τζόγο, όχι ελεύθερη κίνηση). Μήπως το lock δεν λειτουργεί σωστά?Ελπίζω να σε βοήθησα
Το τελευταίο πως το πιστοποιώ?Φυσιολογικό δεν μπορεί να είναι... Όχι φυσικά!
Εάν το lock δεν λειτουργεί σωστά μάλλον το δακτυλίδι θα μπορεί να στρέφει ακόμα και εάν είναι κλειδωμένο. Το κάνει!
Είσαι σίγουρος ότι ο βραχίονας δεν έχει λασκάρει από την στηριξή του στο πλατό?
Johhny, γι'αυτό έλεγα και γω ότι μου φαίνεται περίεργο να φταίει ο βραχίονας.Γιώργο αυτό που εχει λίγο τζόγο είναι ολο το assembly του δαχτυλιδιού , αυτό είναι φυσιολογικό , αν το κουνήσεις ολο μαζί.Το αν το lock δεν κλειδώνει καλά είναι άλλο θέμα.Μπορεί το Lock να μην πάει τέρμα δε και να κουνάει λίγο , απο την αχρησία , δεν είναι τίποτα αυτό.
Μην τον τρελαίνεις τον άνθρωπο. Εχω mk2 πολλά χρόνια.(μην ανησυχείς.....δεν κολλάει η τρέλα, εξάλλου έχω νοσήσει παλαιότερα και έχω αντισώματα!:114:
Αυτό δεν ξέρω... εάν μαζί με αυτό έχει τζόγο και ο βραχίονας. Από ότι κατάλαβα δεν έχει τζόγο στα bearings αλλά έχει τζόγο από το ring και πάνω.Ο βραχίονας πρέπει να είναι ακλόνητος. Αυτό που μπορεί να εχει λίγο τζόγο είναι το σύστημα έδρασης του βραχίονα επάνω στο δακτυλίδι.
Bingo, καλά άκουγα το γνωστό "κλιτς" του ξεραμένου γράσου, χώρια που το δακτυλίδι θέλει λίγο ζόρι για να κουνηθεί.Ορθόν.Αλλά μόνο αν το κουνήσεις αρκετά , με αρκετή δύναμη εννοώ.
Αλλιώς υπο κανονικάς συνθήκας , δεν τρέχει τίποτα.Τον τζόγο αυτό τον ελαχιστοποιεί το χοντρό γράσσο που έχουν βάλει απο το εργοστάσιο. Οταν όμως φρακάρει το δακτυλίδι λόγω πηξίματος του γράσσου, και χρειαστεί να λυθεί και να πλυθεί , επαναγρασσαριστεί , τότε εμφανίζεται ελαφρά ο τζόγος.Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Το είδαμε και με τον Παππά όταν λύσαμε το δικό μου για να κάνουμε αυτήν την δουλειά.
Θα το δοκιμάσω αν και το lock δεν δουλεύει καλά!Για να το ξεφρακάρεις σε πρώτη φάση βάλε πιστολάκι μαλιών σε μέτρια θερμοκρασία και φύσσα το γύρω γύρω, θα ξεφρακάρει.Δούλεψέ το κάμποσες φορές , και μετά μια κάθε τρείς μέρες ολο πάνω κάτω και θα είσαι εντάξει.
Όχι, πήγα να το γυαλίσω λίγο με κρέμα αυτοκινήτου και πανάκι σε τρυπάνι μπαταρίας, όλα καλά. (Ο προηγούμενος το είχε ταλαιπωρημένο, κάπου το είχε τρίψει με ντουκόχαρτο και είχε θαμπώσει, κάπου είχε και βαθιές χαρακιές κτλ.). Μετά για πιο γρήγορα πήρα το dremel (για τις βαθιές χαρακιές) και από βιασύνη έβαλα πολλές στροφές ..... οπότε καταλαβαίνεις, έγινε χειρότερο από πριν! (Κοινώς του γ@μησ@ τα ράμματα!:609Τι του έριξες ασετόν? η μήπως μεκ?(μεθυλ αιθυλο κετόνη)