- Reaction score
- 1
και εδώ ένα βιντεάκι με το LED που θα χρησιμοποιηθεί (σε διπλάσια ισχύ βέβαια 100W)
Last edited by a moderator:
Απο την άλλη βέβαια αν με αυτά τα χρήματα μας δώσει τον προβολέα του ο Κεφάλας (βγαίνει και κερδισμένος απο τη συναλλαγή) τότε αλλάζει το πράμα..:116:
'Η που θα γίνουμε διάσημοι και θα κυκλοφορούμε με τον '50άρη' στα πέρατα της οικουμένης και στο τέλος αυτός θα καταλήξει σε κανά μουσείο της Sony Corporation(αν θέλω βέβαια:116Κάτσε να δούμε αν καρποφορήσει η προσφορά του nelson που είναι HD(σίγουρα ενδιαφέρει πιο πολλούς) και ερχόμαστε σε επαφή.
:135:Και αν ω μη γέννητω δεν πετύχει να γίνει Ledοπροβολέας(στην απίθανη περίπτωση λέμε τώρα:105να μου τον κάνεις τουλάχιστο DLP...:143:
'Ελα....με τα φτηνιάρικα,θα μας κοροϊδεύει ο Κεφάλας μετά....DC2, DC3, DC4, τι θα ήθελες σύντεκνε; :119:
Άμα βρεις τέτοια, θα έχεις παγκόσμια πρωτοτυπία. Δεν θα χρειάζεσαι πλέον τα led. :136:'Ελα....με τα φτηνιάρικα,θα μας κοροϊδεύει ο Κεφάλας μετά....
3 x 1.38" DC4K dark metal devices....και τελειώσαμε:137:
Χρήστο ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την προσφορά σου στο να υλοποιηθεί το πρότζεκτ. Επίσης είμαι χαρούμενος που το πνευματικό μου παιδί (ο JVD σου) έπαιξε πάλι και μπορέις και τον χαίρεσαι!Καλησπέρα,
επειδή είμαι "η αφορμή" που ξεκίνησε αυτό το προτζεκτ (ο νίκος έκανε τα μαγικά του στον JVC HD750 μου), και έτσι μπορώ να απολαμβάνω πάλι καλοκαιρινές προβολές, θέλω να συνεισφέρω και εγω μια μικρή βοήθεια για αγορά απαιτούμενου προβολέα (ή και εξαρτημάτων) μέχρι 200€.
good luck νικο.
X.
1)Το κύκλωμα για το οποίο μίλησα (το πιο δύσκολο κομάτι της μετατροπής για εμένα) θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον sony. Στο θέμα αυτό θα πρέπει να γίνει έλεγχος του συγκεκριμένου προβολέα πώς μιλάει η mainboard με τον controler της λάμπας. Με απλά λόγια σε κάποιους προβολείς ο controler κλείνει απλά κύκλωμα όταν ανάψει η λάμπα στέλνοντας 1 αντι για 0 στην mainboard ώστε να καταλάβει οτι η λάμπα άναψε και ο προβολέας ανοίγει και μένει ανοιχτός όσο διαρκεί αυτό το 1.Συνοψίζοντας λοιπόν κι αφού έχει επιλεχθεί το σενάριο του λευκού led αντί συμβατικής λάμπας έχεις να δεις κάποια θεματάκια:
1. Είπες για κύκλωμα που θα ξεπερνάει την απουσία λάμπας και θα επιτρέπει στον προβολέα να ανάβει. Το led θα ανάβει με άλλον διακόπτη ή παράλληλα όταν πατήσεις το on;
2. Ψύξη. Τι έχεις κατά νου για την σωστή ψύξη του led και την επαγωγή θερμότητας; Θα έχεις κάποια ένδειξη θερμοκρασίας; Θα φιλοξενείται μέσα στο σασί του προβολέα; Μιλάμε για ανεμιστηράκια;
3. Υπάρχει κάποιο προσχέδιο για τις μετατροπές, που σκοπεύεις να κάνεις, στο οπτικό μονοπάτι ;
Η ιδέα πάντως ακούγεται εξαιρετική!
'Ελα....με τα φτηνιάρικα,θα μας κοροϊδεύει ο Κεφάλας μετά....
3 x 1.38" DC4K dark metal devices....και τελειώσαμε:137:
'Οχι άλλη please....ένα τόνο έκοψα σήμερα:105:παρε μια φρεσκια.....
:618:
Αν κρίνουμε από το παρελθόν σίγουρα θα πάρω πρώτος 4Κ....αργείς λίγο με τις αλλαγές της τεχνολογίας....ας ξεμπερδέψεις πρώτα και με τις χρωμοδιαφορές:103:μου θελεις και 4κ.....
Κοίτα αυτό το προβολάκι που φοράει το παραπάνω Dark Chip.....ας το είχα και ποιος τα μαμάει το μαύρο που νομίζεις εσύ ότι έχει:116:ασε που απο κανα 500αρι ansi contrast θα πεσεις στο 300αρι max με 3 dmd
........για μαυρο το ξεχνας......χειροτερο κατα 50% απο αυτο που βγαζει ο benq σου σε native κατασταση......