Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Status
Not open for further replies.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

...το πιάσαμε το υπονοούμενο…. μόνο που off topic εννοείτε όλα αυτά που χαλάνε την εικόνα σας…. ….θα μείνουν μόνο τα δικά σας μελιστάλαχτα posts…. είπαμε το μαγαζί είναι του ιδρυτή….
Σταμάτα επιτέλους τις ανοησίες. Τρολάρεις ασύστολα, γράφεις ότι ασυναρτησία σου έρθει και κανείς δεν σου έχει κάνει το παραμικρό. Πως μπορείς να μιλάς για λογοκρισία; Γιατί προκαλείς την υπομονή μας; Τι σκ@τά θέλεις επιτέλους;

...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.658
Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

...το πιάσαμε το υπονοούμενο…. μόνο που off topic εννοείτε όλα αυτά που χαλάνε την εικόνα σας….

….θα μείνουν μόνο τα δικά σας μελιστάλαχτα posts…. είπαμε το μαγαζί είναι του ιδρυτή….
Βρε UFO...συγνώμη...λάθος μέλος, αν χάλαγε την εικόνα μας θα το κλειδώναμε από την πρώτη στιγμή

και δεν θα αφήναμε να γραφτούν 160+ μηνύματα!

Μήπως δεν την χαλάει όμως, για σκέψου!

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Σταμάτα επιτέλους τις ανοησίες. Τρολάρεις ασύστολα, γράφεις ότι ασυναρτησία σου έρθει και κανείς δεν σου έχει κάνει το παραμικρό. Πως μπορείς να μιλάς για λογοκρισία; Γιατί προκαλείς την υπομονή μας; Τι σκ@τά θέλεις επιτέλους;

...
...βάζοντας στην άκρη τον παροξυσμό σου...που για ένα απλό μέλος θα ήταν ban με την μία, σου έχω ήδη απαντήσει :

NA MHN ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.658
Απάντηση: Re: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

Έχεις φάει μαγιάτικο ρε;

...
Μήπως θα ήταν καλύτερα να τον έτρωγε το μαγιάτικο; :405:

Reaction score
1.560
Εγω με την σειρα μου θελω να πω οτι ειμαι στο αγρινιο για δουλεια και εχει 37 βαθμους,εχω λιωσει και σε 2 μερες γυρναω πισω στο ομορφο σπιτακι μου
πιστευω οτι θα μπορεσουμε να μαζευτουμε το σαββατο να πιουμε ενα καφεδακο και να μιλησουμε για πολλα και διαφορα οπως
alessandra_ambrosio_367x.jpg andriana_lima_312x.jpg

Τελος ευχομαι ολοι να καταλαβετε συντομα οτι τα προβληματα της ζωης ειναι αρκετα ωστε πηγαινοντας σε διαφορα φορα να ξεφευγουμε παρα να κουβαλαμε μεσα εκει τα προβληματα μας

ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τζιοβάνης: ΑΝΤΙΟ!!

...βάζοντας στην άκρη τον παροξυσμό σου...που για ένα απλό μέλος θα ήταν ban με την μία, σου έχω ήδη απαντήσει :

NA MHN ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ και ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Αν στο έλεγε απλό μέλος , εγώ θα του έλεγα μπράβο.

Οκ δεν λογοκρίνουμε το νήμα, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να κατηγορεί αστήριχτα , γιατί αυτό δείχνει προσωπικό μένος και οχι συμπέρασμα που θα βοηθήσει την κοινότητα.

Y

Yiannis_B

Guest

...αν στο πει το απλό μέλος Giovanni Dimitropoulos....θα την σεβαστείς την επιθυμία του?

...δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω, τις απόψεις μου τις έγραψα, καλή συνέχεια.....

Reaction score
3.513

...που το καταστρέψατε εσύ και μερικοί ακόμη, με off topic.
Γιώργο συγνώμη αλλά προσπαθώ να βρω που εχεις γράψει την γνώμη σου για το δέμα

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.658

Τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα!

Reaction score
1
Η απόφαση ανακαλείται.
Δεχθήκαμε αρκετά μηνύματα από μέλη που θέλουν να πούνε την άποψή τους οπότε το θέμα ξανα-ανοίγει.
Καλό είναι να γίνει ένα ξεκαθάρισμα των άσχετων post.

...
μια απορία ,τα μέλη που σου έστειλαν πμ ,που είναι να εκφράσουν τις απόψεις τους??

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Γιώργο συγνώμη αλλά προσπαθώ να βρω που εχεις γράψει την γνώμη σου για το δέμα
Δέμα ή θέμα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
μια απορία ,τα μέλη που σου έστειλαν πμ ,που είναι να εκφράσουν τις απόψεις τους??
Μια (διπλή) απορία: Δεν έχεις άλλη δουλειά; Τι άλλο θέλεις από αυτό το thread;

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.028

Δεν θα πάρω θέση καθώς δεν γνωρίζω τίποτα.

Από κει και πέρα αισθάνομαι μεγάλη χαρά για άλλη μια φορά που είμαι σε ένα site που επιτρέπει να συζητείται ένα τέτοιο θέμα στον "αέρα".
όντως! νομίζω πως αυτό είναι το "μεγαλείο" του φόρουμ μας, όπως ταυτόχρονα και η "αχίλλειος πτέρνα" του!

πάντως είναι κάτι που το χαρακτηρίζει, και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό, κι όσο κρατήσει δηλαδή...

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut