πρότζεκτ LED

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.367
Απάντηση: πρότζεκτ LED

:142:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: πρότζεκτ LED

UP !!!

Βρε Νίκο δεν μου τον στέλνεις όπως είναι να τον κάνω stacked με τον Μπενεκιού να βλέπω τουλάχιστον 3D...4-5 f.l θα τα έχουν μαζί και είναι υπεραρκετά για αυτήν την χρήση...

Εκτός κι αν είναι πλέον με LED οπότε πάμε για μεγάλα ψάρια:105:
ευχαρίστως ,άλλα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Δεν θα μπορείς αν έχεις αναμμένο τον benq να ρυθμίσεις τον sony....διότι δεν θα τον βλέπεις...:105:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Μίλησα νωρίτερα τηλεφωνικά με τον 'tegonik' και μου είπε ότι ο Sony vpl-vw50 παίζει πλέον χωρίς συμβατική λάμπα UHP αλλά με LED.

Δυστυχώς δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα,λόγω χαμηλής φωτεινότητας.Του πρότεινα να τον κρατήσει όσο εκείνος επιθυμούσε για περαιτέρω έρευνα αγοράς φωτεινότερου led η' οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν αλλά δεν δέχτηκε.Λόγω ανεργείας και οικονομικής στενότητας όπως ο ίδιος έχει πει και εδώ στο site είναι αδύνατο να συνεχίσει.

Αυτό που με χαροποίησε είναι ότι πλέον (με τις τροποποιήσεις που έχει κάνει) μπορώ να βάλω οποιαδήποτε λάμπα θέλω αν τον ξαναχρησιμοποιήσω...(η λάμπα του IN83 κάνει δηλαδή Νίκο;:105:)

Για ό,τιδήποτε που αφορά το τεχνικό μέρος του εγχειρήματος μόνο αυτός μπορεί να μας πει...αλλά βλέπω όμως...''tegonik Banned''

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.367

Τι αgλήτης Θεέ μου! :204:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.803

Μην ανοίξουμε κι αλλο θέμα με μέτρηση φωτεινότητας, θα έχουμε πρόβλημα...:114:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Ποιος είναι πιο φωτεινός ο Benq ή ο Sony-led?
'Οταν θα αλλαχτούν οι λάμπες και στους δύο,θα το καταλάβεις-θα το δεις από κει που είσαι
Στις ώρες που έχουν παίξει,ο 'Επσονας όχι μόνο θα χάσει εντελώς τα χρώματά του,θα έχει εξαϋλωθεί...άσε που θα τον έχεις καλιμπράρει καμιά εικοσαριά φορές 'για νά'ρθει'...τον '1000άρι της Sony θα αγόραζες,βιάστηκες

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.538
Ο προβολέας βρίσκεται στο σπίτι μου εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν τον έχω ανάψει ακόμη.

Περιμένω μέσα στην εβδομάδα τον Μανώλη Καστρουνή και τον Κώστα Κεφάλα για μετρήσεις.

Reaction score
15.548

εχω κατι δειγματα απο οθονες stewart σε 16/9 καδρο......να τις φερω να δουμε εαν μπορει τις καλυψει σε φωτεινοτητα ?

....ειναι οσο ενα laptop νορμαλ

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.538
Σταμάτα ρε σάχλα, θα μετρήσουμε σε πόσες ίντσες βγάζει 12fL.

Reaction score
15.548

ααααα....ετσι γινετε ? :136:

καλιμπραρισμενος η ακαλιμπραριστος ? :116:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αναμένουμε με ενδιαφέρον...βέβαια την άλλη εβδομάδα θα είμαι και εγώ Αθήνα οπότε πιστεύω να μπορέσω να τον δώ...

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED

Ο προβολέας βρίσκεται στο σπίτι μου εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν τον έχω ανάψει ακόμη.

Περιμένω μέσα στην εβδομάδα τον Μανώλη Καστρουνή και τον Κώστα Κεφάλα για μετρήσεις.
Ωωωωωωωωωω !!!!!:607:

Επιτέλους,η μεγάλη στιγμή των αποκαλυπτηρίων πλησιάζει,μπράβοοοοοο !!!

nelson θαρθεις ?
Το σωστό και πρέπων είναι να έρθουμε με τον tegonik τον αρχιμάστορα και εμπνευστή της ανεπανάληπτης αυτής προσπάθειας...και φυσικά να μην λείψουν και οι φίλτατοι 'rose athens' και ο σύντεκνος 'max headroom' που βοήθησαν τα μέγιστα για την υλοποίησή της:107:

Αναμένουμε με ενδιαφέρον...βέβαια την άλλη εβδομάδα θα είμαι και εγώ Αθήνα οπότε πιστεύω να μπορέσω να τον δώ...
Μην βιαστείς να παραγγείλεις καινούργιο προβολέα...μπορεί να είναι ο βέλτιστος προβολέας για την 'firehawk' σου...όσοι κι αν μου το ζητήσουν,θα τον δώσω σε σένα....για να είμαι σωστός οφείλω να πω ότι η πρώτη επιλογή μου ήταν ο 'abcd' αλλά με πρόδωσε με την αγορά του lcd σου, πληγώνοντας με ανεπανόρθωτα....

Υ.Γ Βρε παιδιά μήπως να του βάλουμε και e-Shift να κοντράρει στα ίσια τα τζί-βια...μην θεωρηθεί το μόνο του μειονέκτημα δηλαδή...ξέρω γω;

:143:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito