- Reaction score
- 12.181
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρότζεκτ LED
Ο tegonik δε χρειάζεται πλέον τον W20000. Ύποπτο! :114:
Ο tegonik δε χρειάζεται πλέον τον W20000. Ύποπτο! :114:
ευχαρίστως ,άλλα θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Δεν θα μπορείς αν έχεις αναμμένο τον benq να ρυθμίσεις τον sony....διότι δεν θα τον βλέπεις...:105:UP !!!
Βρε Νίκο δεν μου τον στέλνεις όπως είναι να τον κάνω stacked με τον Μπενεκιού να βλέπω τουλάχιστον 3D...4-5 f.l θα τα έχουν μαζί και είναι υπεραρκετά για αυτήν την χρήση...
Εκτός κι αν είναι πλέον με LED οπότε πάμε για μεγάλα ψάρια:105:
'Οταν θα αλλαχτούν οι λάμπες και στους δύο,θα το καταλάβεις-θα το δεις από κει που είσαιΠοιος είναι πιο φωτεινός ο Benq ή ο Sony-led?
Ποιος είναι πιο φωτεινός ο Benq ή ο Sony-led?
ο Γιαννης σου εκανε μια ερωτηση σοβαρηΤι αgλήτης Θεέ μου! :204:
Ωωωωωωωωωω !!!!!:607:Ο προβολέας βρίσκεται στο σπίτι μου εδώ και μερικές μέρες, αλλά δεν τον έχω ανάψει ακόμη.
Περιμένω μέσα στην εβδομάδα τον Μανώλη Καστρουνή και τον Κώστα Κεφάλα για μετρήσεις.
Το σωστό και πρέπων είναι να έρθουμε με τον tegonik τον αρχιμάστορα και εμπνευστή της ανεπανάληπτης αυτής προσπάθειας...και φυσικά να μην λείψουν και οι φίλτατοι 'rose athens' και ο σύντεκνος 'max headroom' που βοήθησαν τα μέγιστα για την υλοποίησή της:107:nelson θαρθεις ?
Μην βιαστείς να παραγγείλεις καινούργιο προβολέα...μπορεί να είναι ο βέλτιστος προβολέας για την 'firehawk' σου...όσοι κι αν μου το ζητήσουν,θα τον δώσω σε σένα....για να είμαι σωστός οφείλω να πω ότι η πρώτη επιλογή μου ήταν ο 'abcd' αλλά με πρόδωσε με την αγορά του lcd σου, πληγώνοντας με ανεπανόρθωτα....Αναμένουμε με ενδιαφέρον...βέβαια την άλλη εβδομάδα θα είμαι και εγώ Αθήνα οπότε πιστεύω να μπορέσω να τον δώ...
+1 IMHOΤο σωστό και πρέπων είναι να έρθουμε με τον tegonik τον αρχιμάστορα και εμπνευστή της ανεπανάληπτης αυτής προσπάθειας...