Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Πληροφοριακα να σου πω οτι broadcom cpu στα 600mhz δεν υπαρχει .Έχει κάποιος πληροφορίες γι αυτό;
http://www.alibaba.com/product-gs/1298921904/Factory_price_fast_speed_cloud_ibox.html
Ναι οπως στους dreambox μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτα που θες .Καλημερα.
Σκεφτομαι να παρω τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα εχω καποιες αποριες .
Επειδη δεν εχω ξαναπαρει λινουξ δεκτη- αλλα εχω μια μικρη ιδεα- θελω να ρωτησω αν δουλευει μεσω dcc οπως οι dream π.χ..
Επισης θελω να ρωτησω πως περναμε τις ετοιμες λιστες καναλιων (vhannibal ) .
Μεσω dreamboxedit γινεται η υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα ?
Και κατι ακομα... με το θεμα που διαβασα απο αρκετους σχετικα με τις υψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζει ο δεκτης υπαρχει καποια λυση ?
Αλλος λεει να τον γυρναμε αναποδα , αλλος να ανοιγουμε το καπακι του card reader , διαβασα διαφορα ... εγω τωρα αν τον παρω τι προτεινετε σαν την πιο ενδεδειγμενη λυση ?
Ευχαριστω.
Εχει κουμπι ON/OFF .Αυτο με το ανεμιστηρακι δεν μου αρεσε...
Αν ειναι λαθος το pass και χρησιμοποιεις το dcc, βγαζει incorrect telnet και δεν πρασινιζει το λαμπακι .Δοκιμασα την απαντηση του Γιαννη στο post 48 για να μου αναγνωρισει το στικακι αλλα δεν τα καταφερα (δεν βρισκει το blkid)
Στο telnet μου βγαζει pass solo πως μπορω να το αλλαξω (μηπως φταιει αυτο γιατι εχω αλλο pass)
Εχει να κανει με τους drivers .Γιατί η τελευταία έκδοση Blackhole 2.06 δεν δουλεύει (σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων, δεν την έχω δοκιμάσει) ενώ η 2.05 Galaxy δουλεύει; Τι ακριβώς συμβαίνει και συνίσταται η εγκατάσταση images που έχουν φτιαχτεί πριν από τα μέσα του Αυγούστου 2013; Δηλ. από δω και πέρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε Blackhole;
Για να σου πω ακριβως θα πρεπει να δοκιμασω το openpli .Tα ιδια κανει και το Openvix,τουλαχιστον με παλιοτερες εκδοσεις που ειχα δοκιμασει .
Δεν φταιει το pass .
Δοκιμασε το Blackhole 2.0.5
Αν θες να βλεπεις περισσοτερα καναλια τοτε παιρνεις Spiderbox HD6000johnny, θα μπορούσες να αναφέρεις σε παρακαλώ σε ποια σημεία υπερέχει και σε ποια μειονεκτεί αυτός ο δέκτης σε σχέση με τον spiderbox hd 6000 που παρουσιάζεις σε άλλο νήμα, όσον αφορά ποιότητα εικόνας και ευκολία χρήσης με ccam/mgcamd και αν αξίζει να δώσει ένας βασικός χρήστης τα περίπου 40 ευρώ επιπλέον για τον spiderbox;