Cloud-Ibox Linux Enigma 2 !!!

Reaction score
2
Δοκίμασε κανείς να περάσει τη καινούργια έκδοση Blacklole 2.0.6 να μας πει εντυπώσεις σε ότι αφορά επιδόσεις, βελτιώσεις που τυχόν υφίστανται;

Reaction score
114
Μου ειπε ενας φιλος που το περασε οτι δεν λειτουργουσε τελικα .
Παντως οτι εχει και απο οτι φαινεται απο εδω και περα οσα βγαινουν θα αφορουν τους VU+ Solo2 & DUO2

Reaction score
0
Καλημερα.

Σκεφτομαι να παρω τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα εχω καποιες αποριες .
Επειδη δεν εχω ξαναπαρει λινουξ δεκτη- αλλα εχω μια μικρη ιδεα- θελω να ρωτησω αν δουλευει μεσω dcc οπως οι dream π.χ..
Επισης θελω να ρωτησω πως περναμε τις ετοιμες λιστες καναλιων (vhannibal ) .
Μεσω dreamboxedit γινεται η υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα ?

Και κατι ακομα... με το θεμα που διαβασα απο αρκετους σχετικα με τις υψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζει ο δεκτης υπαρχει καποια λυση ?
Αλλος λεει να τον γυρναμε αναποδα , αλλος να ανοιγουμε το καπακι του card reader , διαβασα διαφορα ... εγω τωρα αν τον παρω τι προτεινετε σαν την πιο ενδεδειγμενη λυση ?
Ευχαριστω.

Reaction score
114
Καλημερα.

Σκεφτομαι να παρω τον συγκεκριμενο δεκτη αλλα εχω καποιες αποριες .
Επειδη δεν εχω ξαναπαρει λινουξ δεκτη- αλλα εχω μια μικρη ιδεα- θελω να ρωτησω αν δουλευει μεσω dcc οπως οι dream π.χ..
Επισης θελω να ρωτησω πως περναμε τις ετοιμες λιστες καναλιων (vhannibal ) .
Μεσω dreamboxedit γινεται η υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα ?

Και κατι ακομα... με το θεμα που διαβασα απο αρκετους σχετικα με τις υψηλες θερμοκρασιες που ανεβαζει ο δεκτης υπαρχει καποια λυση ?
Αλλος λεει να τον γυρναμε αναποδα , αλλος να ανοιγουμε το καπακι του card reader , διαβασα διαφορα ... εγω τωρα αν τον παρω τι προτεινετε σαν την πιο ενδεδειγμενη λυση ?
Ευχαριστω.
Ναι οπως στους dreambox μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτα που θες .
Εγω τον εχω αναποδα η' ορθιο γιατι ετσι βολευουν και οι συνδεσεις των HDMI & ethernet .
Το αρνητικο ειναι οτι στο standby το ανεμιστηρακι συνεχιζει να δουλευει .

Reaction score
0
Δοκιμασα την απαντηση του Γιαννη στο post 48 για να μου αναγνωρισει το στικακι αλλα δεν τα καταφερα (δεν βρισκει το blkid)
Στο telnet μου βγαζει pass solo πως μπορω να το αλλαξω (μηπως φταιει αυτο γιατι εχω αλλο pass)

Reaction score
114
Δοκιμασα την απαντηση του Γιαννη στο post 48 για να μου αναγνωρισει το στικακι αλλα δεν τα καταφερα (δεν βρισκει το blkid)
Στο telnet μου βγαζει pass solo πως μπορω να το αλλαξω (μηπως φταιει αυτο γιατι εχω αλλο pass)
Αν ειναι λαθος το pass και χρησιμοποιεις το dcc, βγαζει incorrect telnet και δεν πρασινιζει το λαμπακι .
Ποιο image χρησιμοποιεις ?

Reaction score
2
Γιατί η τελευταία έκδοση Blackhole 2.06 δεν δουλεύει (σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων, δεν την έχω δοκιμάσει) ενώ η 2.05 Galaxy δουλεύει; Τι ακριβώς συμβαίνει και συνίσταται η εγκατάσταση images που έχουν φτιαχτεί πριν από τα μέσα του Αυγούστου 2013; Δηλ. από δω και πέρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε Blackhole;

Reaction score
0
Συνδεση γινεται σωστα ,πρασινο το telnet
αλλα οταν παω να συνδεθω με telnet μου φραφει
root@vusolo:~#
εγω δεν εχω συνδεθει με pass vusolo (εχω openpli 3.0)
γιαυτο λεω μηπως δεν μου αναγνωριζει την εντολη blkid

Reaction score
114
Για να σου πω ακριβως θα πρεπει να δοκιμασω το openpli .Tα ιδια κανει και το Openvix,τουλαχιστον με παλιοτερες εκδοσεις που ειχα δοκιμασει .
Δεν φταιει το pass .
Δοκιμασε το Blackhole 2.0.5

Reaction score
114
Γιατί η τελευταία έκδοση Blackhole 2.06 δεν δουλεύει (σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων, δεν την έχω δοκιμάσει) ενώ η 2.05 Galaxy δουλεύει; Τι ακριβώς συμβαίνει και συνίσταται η εγκατάσταση images που έχουν φτιαχτεί πριν από τα μέσα του Αυγούστου 2013; Δηλ. από δω και πέρα δεν θα μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση σε Blackhole;
Εχει να κανει με τους drivers .
Απο οτι φαινεται οχι αλλα τα updates απο εδω και περα θα αφορουν τους Solo2 ,Duo2

Reaction score
0
Για να σου πω ακριβως θα πρεπει να δοκιμασω το openpli .Tα ιδια κανει και το Openvix,τουλαχιστον με παλιοτερες εκδοσεις που ειχα δοκιμασει .
Δεν φταιει το pass .
Δοκιμασε το Blackhole 2.0.5

/dev/sda1 /media/hdd auto defaults 0 0

θα μου πεις σε ποια γραμη θα το βαλω ?
το fstab μου ειναι ετσι

rootfs / auto defaults 1 1
proc /proc proc defaults 0 0
devpts /dev/pts devpts mode=0620,gid=5 0 0
usbdevfs /proc/bus/usb usbdevfs noauto 0 0
tmpfs /var/volatile tmpfs defaults 0 0

ευχαριστω για τις απαντησεις σου

Reaction score
114
Στο Blackhole υπαρχουν αυτα, δοκιμασε :

rootfs / auto defaults 1 1
proc /proc proc defaults 0 0
devpts /dev/pts devpts mode=0620,gid=5 0 0
usbdevfs /proc/bus/usb usbfs defaults 0 0
/dev/mtdblock2 /boot jffs2 rw 0 0
tmpfs /var/volatile tmpfs mode=0755 0 0
tmpfs /dev/shm tmpfs mode=0777 0 0
/dev/sda1 /media/hdd auto defaults 0 0

Reaction score
0
johnny, θα μπορούσες να αναφέρεις σε παρακαλώ σε ποια σημεία υπερέχει και σε ποια μειονεκτεί αυτός ο δέκτης σε σχέση με τον spiderbox hd 6000 που παρουσιάζεις σε άλλο νήμα, όσον αφορά ποιότητα εικόνας και ευκολία χρήσης με ccam/mgcamd και αν αξίζει να δώσει ένας βασικός χρήστης τα περίπου 40 ευρώ επιπλέον για τον spiderbox;

Reaction score
114
johnny, θα μπορούσες να αναφέρεις σε παρακαλώ σε ποια σημεία υπερέχει και σε ποια μειονεκτεί αυτός ο δέκτης σε σχέση με τον spiderbox hd 6000 που παρουσιάζεις σε άλλο νήμα, όσον αφορά ποιότητα εικόνας και ευκολία χρήσης με ccam/mgcamd και αν αξίζει να δώσει ένας βασικός χρήστης τα περίπου 40 ευρώ επιπλέον για τον spiderbox;
Αν θες να βλεπεις περισσοτερα καναλια τοτε παιρνεις Spiderbox HD6000
Στο επομενο patch θα εχει & IPTV .
Η ποιοτητα εικονας ειναι καλη και για τους δυο, ευκολια χρησης & linux δεν πανε μαζι .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.123
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead