H επιλογη του να μενεις μονοφθαλμος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
βλέπεις
ποσο λαθος εισαι
και ποσο εκτίθεσαι.....

ο κεφαλας δεν είναι
καλιμπρειτορ -επαγγελματιας του χωρου,
νομιζω ημουν ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ
oταν εγραψα για
επαγγελματιες,
Εντάξει , είμαι λάθος..
Εξήγησέ μου σε παρακαλώ τι είναι όλες αυτές οι σάχλες που γράφεις στο θέμα του Zizik.
Tι θέλεις , να χαλάσεις το θέμα ή να τις σβήσουμε και να μας κατηγορείς για γομολάστιχα?

Reaction score
8.905
Το ίδιο λέμε,ιδρώσαμε να το καταλάβουμε.
Viva Παναγιώταινα λοιπόν αφού άλλη θεραπεία δεν υπάρχει...
Δεν λέμε το ίδιο....Η "Παναγιώταινα" είναι γιαυτό που ανέφερα παραπάνω.... όχι για την διάγνωση!

.... η "θεραπεία" είναι το δυσκολότερο κομμάτι!
...όσον αφορά τον ήχο!

Reaction score
30.455
Εγώ από όλα όσα έχω διαβάσει κατάλαβα οτι ο ερασιτέχνης είναι ομοιοπαθητικός καλιμπράτορας :focus:
Εγώ από όλα όσα έχω διαβάσει κατάλαβα οτι ο ομοιοπαθητικός είναι ερασιτέχνης καλιμπράτορας :focus:
Εγώ από όλα όσα έχω διαβάσει κατάλαβα οτι ο καλιμπράτορας είναι ερασιτέχνης ομοιοπαθητικός :focus:
:p

Reaction score
766
μεχρι ποιου σημειου ξεκιναει αυτη η "ενασχοληση" με το συστημα μας?

εχουμε πχ ενα δεδομενο...την αγορα ενως πολυ καλου ενισχυτη με το αντιστοιχο πολυ καλο συστημα ισοσταθμισης...

1.υπαρχει αυτος που θα φωναξει εξαρχης το "καλιμπρατορα", γιατι ειτε νομιζει οτι δε το "χει", ειτε βαριεται, ειτε γιατι εχει φραγκα και απλα τ αρεσει να αγοραζει και να παιζει αμεσως, χωρις να ασχολειται-και μετα παει σε αλλα χομπι-αγορες
2. υπαρχει αυτος που θα παει στον ενισχυτη, θα κανει ενα αυτοματο καλιμπραρισμα και θα αραξει μετα να δει-ακουσει ταινια-μουσικη
3. υπαρχει αυτος που θα κανει το αυτοματο καλιμπραρισμα, αλλα δε θα μεινει εκει και θα πειραξει λιγο καποιες ρυθμισεις, που ισως φερουν καλυτερο ή χειροτερο αποτελεσμα και θα μπει σε κανα φορουμ να ρωτηξει για να του πουν τι και πως (νομιζω η πλειοψηφια ειναι σε αυτη τη κατηγορια)
4. υπαρχει αυτος που θα κανει οτι κανει ο χομπιστας της 3 κατηγοριας, αλλα θα φωναξει μετα και ενα καλιμπρατορα για να δωσει το κατιτις παραπανω και να φταξει (αν εχει τη λιγκα και το χωρο) στο "reference" ναουμε:D
5. υπαρχει και αυτος που οχι μονο δε θα μεινει στο αυτοματο καλιμπραρισμα (δικο του ή του καλιμπρατορα), αλλα θα το φτασει μεχρι οπου μπορει να παει το πραμα, διαβαζοντας, ρωτωντας, χεριαζοντας, ξηλωνοντας ηχεια μετασχηματιστες και οτι δυναται να αλλαχτει στην αλυσιδα αναπαραγωγης, "παιζοντας" δλδ, αφου γνωριζει οτι οπως και στα αυτοκινητα, αν πειραξεις λιγο καποια πραγματακια (πχ καλυτερες αναρτησεις, καλυτερα φρενα ή κανα light προγραμματακι στον εγκεφαλο μπορεις να παρεις αποδοση ιδια ή και καλυτερη απ το αμεσως επομενο "αγριο gtκαικαλα" μοντελο που σου πασαρει η εταιρια, στο οποιο θα εχει κανει (η εταιρια), ακριβως αυτα που εκανες τωρα εσυ με το ηδη υπαρχον "απλο" και με λιγοτερα φραγκα απ οτι αν αγοραζες απευθειας το gt- δε ξερω αν με πιανετε :D)
6. υπαρχει τελος αυτος, που εφτασε ως εδω και εχει διαβασει ολα αυτα που εχω γραψει μεχρι τωρα:)...συγχαρτηρια ορε... εγω θα χα σβησει και τον υπολογιστη

λοιπον, ανηκω απο επιλογη στη 3η αντε και 4η κατηγορια...οπως δε θα παω ΠΟΤΕ να πειραξω ενα αυτοκινητο καλο και ακριβο (πεστε ενα ρε σεις για παραδειγμα), ας πουμε μια "μπεμπα" Μ3 Ε46 (τη παλια δλδ π με αρεσει ακομα), εστω και μεταχειρισμενη, ετσι δε θα παω ποτες να "πειραξω" πχ ενα ακριβο συστημα λιγκας μεχρι και 20 χιλιαρικα για το ολο πακετο (ενισχυτες-ηχεια-προβολια-καλωδια κλπ κλπ)..δε θελω να χεριαζω ρε παιδι μου..πως να το κανουμε?...για μενα ετσι και ανοιχτει πχ το κροσσοβερ του adam tensor (που γουσταρω ν αγορασω) για να βαλω αναβαθμισμενο παπατζηλικη μεσα, απλα παω για αλλο ηχειο...τι να του πεις τωρα τυπου σα τον Gkat, οτι αμα το τουιτερ στο adam, αλλαχτει με τουιτερ της αμεσως επομενης σειρας ΧΧΧΧΧ, θα παιζει καλυτερα?....αμα ηταν ετσι ρε φιλε θα σου πει θα πηγαινα αμεσως στη σειρα ΧΧΧΧ...."εκανα την ισοσταθμιση μου, ρωτηξα και λιγο κατιτις που ηθελα τα φιλαρακια στο φορουμ και τελος παντων ασχοληθηκα ορε...που λες οτι δεν...και τωρα καθομαι και το χαζευω και ακουω μουσικη & βλεπω ταινιες....μακρια τα χερια σου λοιπον απ το τουιτερ του tensor μη χεστουμε"...ειναι και ψυχολογικο λοιπον..αλλα χομπι δεν ειναι?...τη ψυχολογια μας δε θελουμε να σαξουμε?

οπως και με τη "μπεμπα" λοιπον, ισως αλλαζα κανα λαστιχο ή καμια ζαντα ή εστω φρενα, για λιγο καλυτερη αποδοση (ναι λες και θα την ετρεχα σε πιστα), ετσι και με το συστημα θα ασχολιομουν μεχρι σ ενα βαθμο...εκτος και το κανεις γιατι ψοφας για γνωσεις και σ αρεσει το ψαξιμο σε τετοιο βαθμο που τελικα δε θα σε λεω απλο χομπιστα, αλλα επαγγελματια χομπιστα ή καλιμπρατορα ή αιθεραρχο...και να μας δωσεις κανα τηλ να σε βρισκουμε αν θελουμε να κανουμε καμια ερωτηση εμεις της 3ης κατηγοριας

τελος, για οσους ασχολουνται περα της 4ης κατηγοριας, για μενα ανηκουν και σε μια αλλη λιγκα...αυτη του DIY

οριστε...καντε με μπαν τωρα:D

Last edited:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.614
Έπρεπε να περάσουν δυο ώρες από το πρώτο μήνυμα που ανέφερε πλύσιμο αυτοκινήτου για να εμφανιστεί επιτέλους μια σοβαρή φωτογραφία...κάποιοι έχουν χάσει τη φόρμα τους τελευταία...

Ναι οι κότες!

Φοβήθηκαν το χέρι που θα τους βάλει ο Argi για τις τσόντες!

και ασε να κοσμουν το χωρο σποιλερ με τσοντες...

Reaction score
677
Δεν λέμε το ίδιο....Η "Παναγιώταινα" είναι γιαυτό που ανέφερα παραπάνω.... όχι για την διάγνωση!

...όσον αφορά τον ήχο!
Αν η Παναγιώταινα κάνει την θεραπεία,δεν θέλω να ξέρω καν την συννυφάδα της που κάνει την διάγνωση κι είναι και παντελώς άγνωστη κι όχι φίρμα όπως η Pan.
Ψοφολαγάω κι από μόνος μου,δεν θέλω βοήθεια,:roflmao:.

Reaction score
15.548
μα ειναι δυνατον να δουλευω και να χανω τετοια σοου....!!!!:(
:roflmao:

Για να κάνω μια ερώτηση κρίσεως...

Ποιο είναι το ηχείο αναφοράς για τη ρύθμιση ενός πολυκανάλου συστήματος;

(Όποιος απαντήσει λάθος, είναι καραγκιοζέιτορ)...
Κωστη το avatar σου δεν υπαρχει.....μονο εσυ θα μπορουσες να βαλεις τετοιο avatar...:hi:

γιατι βαζεις τοσο δυσκολα ερωτηματα ;......:D

Reaction score
15.548
Το πρόβλημα θα λυθεί με μια ισοσταθμομαχία, σούρουπο σε συμφωνημένο χώρο.

Όποιος έχει το καλύτερο αποτέλεσμα θα λέει ό,τι θέλει και ο ηττημένος δε θα ξανασχολιάσει.

Διαλέξτε τόπο και μέρα, μπορούν να συμμετάσχουν και άλλοι επίδοξοι καλιμπράτορες.

PS. Προτιμάμε Απρίλιο, γιατί ο ichaltou μου είπε πως έχει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, δεν το χάνει με τίποτα. :D

βρε συ.....:roflmao:

Reaction score
15.548
Κάποιοι επιστήμονες εκεί έξω.... έβγαλαν ελεύθερα και μη (μετρητικά) προγράμματα και τα έδωσαν στον χομπίστα να τα εκμεταλλευτεί καταλλήλως.... πόσο ποιο απλά να το πω! ;)

ετσι.....οποιος θελει μπορει να ασχοληθει και να κανει 5 πραματακια για να ακουσει η να δει καπως πιο ορθα.

δεν ειναι για παραπανω μιας οι χωροι και το setup ειναι συνηθως λαθος.
.....τουλαχιστον ενα στα δυο......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αβγδ
σε παρακαλω πες μου σε ποια σελιδα του 2011
20140324_145301.jpg
, και πιθανο του αχ10 λεει κατι τετοιο
γιατι με μια προχειρη ματια δεν βρηκα κατι,όπως και ο κογιας ας δωσει ένα λινκ
περι ηχειου αναφορας ......
μην αφήνουμε πραμτα στην μεση

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.614
PDF σου κάνει Αργύρη; :whistling:

Δεν μπορώ να θυμηθώ που το έχω. Θα το ψάξω σε PDF και θα το ποστάρω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514