Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
228
Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
+1

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
:thumbsup:

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
+1000
ακόμα κ ένα κακό subwoofer μπορεί άνετα να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Reaction score
2.482
Τελικά ο χώρος δεν είναι τόσος, έτσι;
Δεν πρέπει να περναει τα 25. Οι φωτογραφίες είναι πανοραμικες, οποτε μπορει να σε μπερδευουν.

Απο τον τοιχο του καναπε, μεχρι τον τοιχο του συνθετου είναι 3,80 περιπου, αλλα 4 να είναι απο καλοριφερ μεχρι το δεξι μπροστινο: Ε, και η κουζινα ΜΑΞΙΜΟΥΜ 9-10 τετραγωνικα, απο τοιχο-τοιχο αν μετρησεις. Εχει ψυγεια, ντουλαπια, καναπεδες, κλπ.

Σε μισω, καθώς και όλους τους συμφορουμίτες που συμφωνουν μαζί σου. Να σε γνωρίσω στη γυναίκα μου να κάνετε παρέα! :D

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Να μου φιλήσεις τη σοφή κυρία σου! :p

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πάρεις το PB13, να σε σκίσει, να το βάλεις για πούλημα και να το πάρουμε φθηνά. :roflmao::roflmao:

Reaction score
2.482
Xαχαχα! Και να με σκισει, η επιστρόφη είναι 99€ του "45 days try & buy", οποτε δεν νομιζω να μπορείτε να το τσιμπησετε απο μένα πιο φτηνα απο αυτο το ποσό! Τώρα βεβαια, αν τα κανετε πλακακια με τη συζυγο και τηw πειτε να τσαντιστει την 46η μέρα, τοτε όντως θα παρετε φτηνα ενα sub!

Πάντως όντως έχω κλίσει προς το PB12, αν και τώρα πάλι αντι να δουλευω κοιταω το PB-2000!

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Να με συγχωρέσετε αλλά δεν έχω διαβάσει το όλο θέμα διεξοδικά από την αρχή.
Έχοντας μια άποψη για το σπίτι θα ήθελα να πω ότι ένα svs SB-2000 θα παίξει καλύτερα. Κλειστό κουτί (ακουστικής ανάρτησης) καλό rolloff. Πιστεύω ότι δεν θα μπουμάρει στον χώρο ούτε θα χρειαστούν χωροταξικές επεμβάσεις.
Ένα μεγαλύτερο sub θα χρειαστεί και καλύτερα ηχεία για να δέσουν μεταξύ τους. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια και την χρήση καλύτερου ενισχυτή κ.λ.π.
Δεν ξερω εαν τώρα ο φίλος είναι έτοιμος σε αυτόν τον χώρο να διαθέσει τόσα χρήματα.

Reaction score
2.482
Λοιπον, τελικα ο προφορικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, ο κος. Καστρουνής μου ειπε βασικά αυτα που πολυ σωστα μου λεγατε εσεις και θέλατε να με προστατεψετε.

Συνεπώς, αγαπητοι κύριοι δεν θα σας πουλησω δευτερο χέρι, ουτε PB13, ούτε PB12, ούτε κάν PB-2000. Αποφασίσα λοιπόν να πάρω αυτο το sub: Koda SW-1000. :D

Βασικά, θα πάρω τελικα και τον ενισχυτη που με ενδιέφερε, τον Yamaha A2030, παρέα με το SB-2000. Και μονο που σκέφτομαι το ότι ΔΕΝ θα ακουσω γκρίνια για το μεγεθος του sub, με χαροποιεί το γεγονός!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.268
Ζizik, ελπίζω να μη μου ζητήσεις να αλλάξω τον τίτλο του θέματος. :D

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.018
Λέμε τώρα, αλλά αν θέλεις μπορούμε να τον κάνουμε:

Με κάνει ό,τι θέλει, αλλα θα πατήσω πόδι! (EDIT: Τελικά δεν πάτησα.)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.268
Λέμε τώρα, αλλά αν θέλεις μπορούμε να τον κάνουμε:

Με κάνει ό,τι θέλει, αλλα θα πατήσω πόδι! (EDIT: Τελικά δεν πάτησα.)
Μου αρέσει!!!! Τρέχω να τον αλλάξω! :laugh:

Reaction score
2.482
Χαχαχαχαχα!

Πάντως το σηριαλ δεν έχει τελειωμό...

Αρχιζω την κουβέντα με τον Jan απο Lsound, λέγοντας τελικά να πάρω το SB-2000 και παρεα τον Yamaha A2030, Αυτο έπρεπε να γίνει χειροκίνητα, για να κοπει τιμολόγιο. Ολα καλα, μου βγαζει και σε pdf το χαρτι της παραγγελίας, το στέλνει και με αρχιζει...

"Γιατι ο installer σου πρότεινε το SB-2000 και όχι το PB-2000?".

Και αρχισε μια στιχομυθια, που δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε, διοτι στο τελος μου λεει ότι παει να παρει τα παιδια απο τον παιδικο και ότι θα μιλησουμε το βραδυ. Μουρλια λεμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.335
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g