Z
Zdimis
Guest
Παραπάνω απαιτήσεις δηλαδή από το να μη σκουζει στο 1,5 μετρο απο his να έχουν γίνει επιμελημένα οι κολλήσεις για να μην τρεχεις κάθε τοσο,να παραλάβειςμε 2 ίδιας μάρκας λυχνίες κι όχι μια rca κ μια Sylvania επειδή...να ξεχάστηκε μωρέ ο Κώστας ,να επιλέγεις αγορά προ με χροιές at7 προενισχυτριας με εναλαγηax7 -δεν θες να αγοράσεις ρε παιδί μου με 6922 κι επειδή με ηχεία 92 και όχι 102 db το Χις εσπαγε όρχεις σταμ2 μέτρα να ...σου επισκευάζονται με αλλαγή κυκλώματος 6922 ..(και να τρως στοκ 12at7 250 ευρώ ψάχνοντας ησυχες.).γιατί αυτό είναι άλλο από αυτό που ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.Επίσης πληρωσα ότι μου ζητήθηκε χωρίς παζάρια όταν είχα αγοράσει ,θα πλήρωμα ευχαρίστως παραπάνω για να ήταν ...λιγότερες οι επισκέψεις μου για ζημιές και Χις στα 20 εκατοστά κι όχι στα 2 μέτρα.
[DOUBLEPOST=1447522999][/DOUBLEPOST]Επίσης φιλέ μου παλιε Νικ g72 από αυτά που λέμε εμείς πουν εσυ δεν ξερεις οπως λες μαθε ότι υπάρχει και ποιοτικός έλεγχος όταν γαμωπαραγεις κατι ,δεν τον καταργεις κι όπως βγει μωρέ....επειδή το κομματι σου βγήκε απροβληματιστο!
[DOUBLEPOST=1447522999][/DOUBLEPOST]Επίσης φιλέ μου παλιε Νικ g72 από αυτά που λέμε εμείς πουν εσυ δεν ξερεις οπως λες μαθε ότι υπάρχει και ποιοτικός έλεγχος όταν γαμωπαραγεις κατι ,δεν τον καταργεις κι όπως βγει μωρέ....επειδή το κομματι σου βγήκε απροβληματιστο!
Last edited by a moderator: