- Reaction score
- 78.672
Εγώ. Είμαι ήδη εκεί με σημαίες και mods που θέλω να μου υπογράψουν.
Oχι,δεν ηταν Kertus.Μηπως αυτη που εστειλαν ηταν Kertus ? την θεωρουν καλύτερη απο του συνδέσμου.
Παντως για νικοτίνη παίρνω την 40αρα του zerobacco 50-50 %
Έρχεσαι περίπου στα επίπεδα τιμής γνωστού καταστήματος που παρέχει "φτιαχτή" βάση με 7€/100ml για 4.5mg/ml νικοτίνη. Εκεί που θα δεις οικονομικό όφελος είναι αν υπολογίσεις τη τελική ποσότητα που μπορείς να βγάλεις απο τη μηδενική που πήρες και τις νικοτινούχες. Σε 4 μέρη βάσης, βάζεις 3 μηδενικής και 1 νικοτινούχας ( 12mg/ml ). Με 2lt μηδενικής, μπορείς να βγάλεις ~2.7lt βάσης 3mg/ml, οπότε θα έχεις ένα συνολικό κόστος κοντά στα 94€/27 μπουκαλάκια των 100ml, 3.5€ / 100 ml. Αν μπορούσες να χρησιμοποιούσες και νικοτινούχα μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε νικοτίνη θα το έριχνες αρκετά ακόμα ( αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταναλώνεις τόσο πολύ, οπότε ίσως και να καταλήξει στον νεροχύτη αφού θα φτάσεις στην ημερομηνία λήξης.Παρελήφθησαν σήμερα τα ανωτέρω δοχεία που πόσταρε ο φαρμακέμπορας .
10 έουρα αμφότερα και τα 2 μαζί .Βάλε και 14 € 12αρα 50-50 πάμε στα 24 για 400 ml 3%
Οικονομικά βγαίνει![]()
Το προβλημα που μολις σκεφτηκα ομως ειναι οτι για αναδευσεις 200ml βαση ο ανεμιστηρας πρεπει να ειναι δυνατος.Ωραια δουλεια εκανε ο τυπος!!
Βασιλη αυριο θα πεταχτω για τους μαγνητες. Θα παρω αυτους http://magnitech.gr/shop/neodymium-magnets/magnitis-neodimiou-f10x5x3/