Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Για αγορά το silver (ανοξείδωτο) μόνο, δυστυχώς όλα τα άλλα με την χρήση ξεβάφουν... κατά τα άλλα κορυφαία αγορά!

EDIT: Έκτος από την κοπέλα του Γιαννάκη μας... το είχα προτείνει και στον Μάνο να το αγοράσει...:D

Reaction score
5.880
Δεν υπαρχει διαθεσιμη στον προμηθευτη η chemco. Aυτη που εστειλαν στον φαρμακοποιο μου ειναι τελικα αυτη.Εψαξα ολα τα κοντινα φαρμακεια και δεν εχουν. Μου ειπαν οτι γνωριζουν γιατι την θελω και στους πελατες τους δινουν αυτη,οπου ειναι και αυτη του Συνδεσμου.

IMG_20160407_202948.jpg

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Πάρτην μωρέ...
αμα δεν σου κάνει την περνάς με 80αρι γυαλόχαρτο :gotcha:
:lolsign:

η παράγγειλε την στο φαρμακείο που πόσταρε ο Μη στο Μπραχάμι και πάνε πάρτην από κει

Reaction score
8.905
Δεν δεν έχω πρόσβαση (εύκολη) γιατί είμαι Κρήτη... Γιάννη δεν την ξέρω την συγκεκριμένη, δηλαδή εάν είναι "άοσμη κλπ" καλύτερα να σου απαντήσει ο rosey.athens που είναι και του επαγγέλματος... αλλά από ότι είδα και αυτός πήρε τις ίδιες με τις δικές μου.

Βρε Μάνο δεν πιστεύω να αγόρασες τούτο το πράμα... δώρο στον έκαναν εεε από το Leroy Merlin ? :prankster:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Παρελήφθησαν σήμερα τα ανωτέρω δοχεία που πόσταρε ο φαρμακέμπορας .
10 έουρα αμφότερα και τα 2 μαζί .Βάλε και 14 € 12αρα 50-50 πάμε στα 24 για 400 ml 3%
Οικονομικά βγαίνει :)

ΥΓ 24 αρα είναι η βάση .Λάθος θυμόμουνα ...αρα 24 για 800 ml 3%
πολύυυυυυυυυυυ καλά βγαίνει

Last edited:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Παρελήφθησαν σήμερα τα ανωτέρω δοχεία που πόσταρε ο φαρμακέμπορας .
10 έουρα αμφότερα και τα 2 μαζί .Βάλε και 14 € 12αρα 50-50 πάμε στα 24 για 400 ml 3%
Οικονομικά βγαίνει :)
Έρχεσαι περίπου στα επίπεδα τιμής γνωστού καταστήματος που παρέχει "φτιαχτή" βάση με 7€/100ml για 4.5mg/ml νικοτίνη. Εκεί που θα δεις οικονομικό όφελος είναι αν υπολογίσεις τη τελική ποσότητα που μπορείς να βγάλεις απο τη μηδενική που πήρες και τις νικοτινούχες. Σε 4 μέρη βάσης, βάζεις 3 μηδενικής και 1 νικοτινούχας ( 12mg/ml ). Με 2lt μηδενικής, μπορείς να βγάλεις ~2.7lt βάσης 3mg/ml, οπότε θα έχεις ένα συνολικό κόστος κοντά στα 94€/27 μπουκαλάκια των 100ml, 3.5€ / 100 ml. Αν μπορούσες να χρησιμοποιούσες και νικοτινούχα μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε νικοτίνη θα το έριχνες αρκετά ακόμα ( αλλά αν θυμάμαι καλά δεν καταναλώνεις τόσο πολύ, οπότε ίσως και να καταλήξει στον νεροχύτη αφού θα φτάσεις στην ημερομηνία λήξης.
Όπως και να'χει, μια χαρά βγαίνει ( περιμένω τη δική μου νικοτινούχα για να αρχίσω τις αναμείξεις ).

Reaction score
5.880

Attachments

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Last edited:

Reaction score
5.880
Ωραια δουλεια εκανε ο τυπος!!
Βασιλη αυριο θα πεταχτω για τους μαγνητες. Θα παρω αυτους http://magnitech.gr/shop/neodymium-magnets/magnitis-neodimiou-f10x5x3/
Το προβλημα που μολις σκεφτηκα ομως ειναι οτι για αναδευσεις 200ml βαση ο ανεμιστηρας πρεπει να ειναι δυνατος.
Εχω κανα δυο,αλλα δεν πιστευω να τα καταφερουν σε αυτη την δουλεια. Ο ανεμιστηρας δεν πρεπει να εχει μεγαλη ροπη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas