Κλήρωση Phono stage ECHO

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
oK Το κοιταω λιγο και ξαναμιλαμε Γενικα ειμαστε πολυ πνιγμενοι αυτες τις μερες και δεν ξερω τι χρονος υπαρχει αλλα θα το δω

Reaction score
1.121
Θα ήθελα και εγώ να το ακούσω ..
Ελπίζω θα είναι ήσυχο, για μένα το Α και το Ω :)
Thorens TD 166 MkΙV / Rega RB 300 / Jico SAS
Rotel RC-995 Phono

Σάκη είμαι αυτος στο αεροδρόμιο..
Ή όποιο παιδί θέλει να το στείλει , σε pm διευθυνσή μου,
έξοδα αποστολής δικά μου φυσικά.
Ευχαριστώ !

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Οκ μηνυμα εληφθει γενικα λογω ημερων φανταζομαι το πραγμα παει πολυ αργα ...Ισως ηταν λαθος απο μερους μας να πεσουμε μεσα στις γιορτες ο κοσμος τωρα εχει αλλα πραγματα να φροντισει .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
1.147
Αρα ολοι οσοι θελουν να τα δοκιμασουν μπορουν να γραφτουν στο νημα και να ξεκινησουμε με μια σειρα προτεραιοτητας αναλογα με την σειρα που εχουν γραφτει στο νημα τα μελη μπορουν να διακινησουν τα phono stages αναμεσα τους κατοπιν συνενοησης για να κερδιζουμε χρονο .
Καλημέρα , μιας και είμαι ο επόμενος , με βάση τις αναρτήσεις, παρακαλώ όταν υπάρχει διαθέσιμο phono ας με ενημερώσετε κύριε Πετρόπουλε.

Reaction score
1.391
καλησπερα..
εχω ακομη το phono, και μετα απο συνενοηση , μπορει να το παρει απο μενα ο επομενος τυχερος ..
ειμαι στη νεα σμυρνη
το phono παραδόθηκε στον επόμενο ενδιαφερομενο (andreaswrx)

ευχομαι καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους

Reaction score
330
το phono παραδόθηκε στον επόμενο ενδιαφερομενο (andreaswrx)

ευχομαι καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους
Υπάρχει κάποια σειρά νομίζω ή όποιος προλάβει ;
[DOUBLEPOST=1482082864][/DOUBLEPOST]Καλά θα είναι να μη αρχίσει το χέρι με χέρι γιατί θα γίνει μπάχαλο. Το πέρνουμε από τον Σάκη το πάμε στο Σάκη να έχουμε και μιά επαφή με τον άνθρωπο .

Reaction score
330
Υπάρχει κάποια σειρά νομίζω ή όποιος προλάβει ;
[DOUBLEPOST=1482082864][/DOUBLEPOST]Καλά θα είναι να μη αρχίσει το χέρι με χέρι γιατί θα γίνει μπάχαλο. Το πέρνουμε από τον Σάκη το πάμε στο Σάκη να έχουμε και μιά επαφή με τον άνθρωπο .
ή βλέπουμε στο νήμα ποιός έχει δηλώση μετά από εμας !!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.461
Οκ μηνυμα εληφθει γενικα λογω ημερων φανταζομαι το πραγμα παει πολυ αργα ...Ισως ηταν λαθος απο μερους μας να πεσουμε μεσα στις γιορτες ο κοσμος τωρα εχει αλλα πραγματα να φροντισει .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Πάντως, για να υπερθεματίσω το συμπέρασμα του Σάκη, είχαμε μια κατ' ιδίαν επικοινωνία για το θέμα κι αποφασίστηκε να μετατεθεί η κλήρωση για ένα μήνα μετά τις γιορτές (κάπου προς τα τέλη Ιανουαρίου) για να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερα μέλη να ακούσουν το phono stage, να γράψουν τις εντυπώσεις τους και να συμμετάσχουν με αυτόν τον τρόπο στην κλήρωση.

Επειδή θα συμμετάσχω στην όλη διαδικασία (ένα από τα phono stages θα βρει το δρόμο του για την Κύπρο λίαν συντόμως), θα συνεννοηθώ με κάποιον άλλον από τη συντονιστική ομάδα για να αναλάβει την κλήρωση - όταν έρθει η ώρα.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Ειναι κοινη αποφαση και της διαχειρισης και δικιας μας να μεταθεσουμε την κληρωση για εναν μηνα ...>Εχουμε πεσει πανω στις γιορτες και αρα ο κοσμος εχει αλλα πραγματα να κανει και δεν υπαρχει χρονος για ακροασεις Οποτε ναι συνεχιζουμε οσο γινεται εφικτο απο τα μελη ειναι ενα phono που παει επαρχια για ακροαση και αλλο ενα για το μελος karajak ( εαν δεν εχω κανει καποιο λαθος στην σειρα )
karajak απο αυριο και μετα παραλαμβανεις οτι ωρα θελεις .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
569
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ το ενδιαφέρον μου για ακρόαση. Βρίσκομαι Αθήνα Χολαργό.

Σάκη συγχαρητήρια για την κίνηση.

Ευχαριστώ και πάλι καλές γιορτές σε όλους.

Reaction score
1.147
Ειναι κοινη αποφαση και της διαχειρισης και δικιας μας να μεταθεσουμε την κληρωση για εναν μηνα ...>Εχουμε πεσει πανω στις γιορτες και αρα ο κοσμος εχει αλλα πραγματα να κανει και δεν υπαρχει χρονος για ακροασεις Οποτε ναι συνεχιζουμε οσο γινεται εφικτο απο τα μελη ειναι ενα phono που παει επαρχια για ακροαση και αλλο ενα για το μελος karajak ( εαν δεν εχω κανει καποιο λαθος στην σειρα )
karajak απο αυριο και μετα παραλαμβανεις οτι ωρα θελεις .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Ευχαριστώ , τα λέμε αύριο.

Reaction score
443
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε ολους

Παρέλαβα το phono την Κυριακή από τον Δημήτρη αλλα καταφερα να το ακούσω για λίγο χτες
και σήμερα περισσότερο.

Το phono είναι ντυμένο με μαύρο πλαστικό καλής ποιότητας ,αρκετά ωραίο εξωτερικα.
Η απουσία on off δεν με χάλασε αν και θα το προτιμούσα.
Το πικαπ με το οποίο έπαιξε είναι ένα παλιο JVC jla20 με ortofon 2m blue καθως και μια φθηνότερη όμως τιμια audio technica at95.
Άκουσα αρκετους δίσκος απο ατμοσφαιρικές εγγραφές jazz (Ascenseur pour l echafaund) μεχρι δισκους ηχορυπανσης(D.R.I - 4 of a kind)

Το echo παίζει πολύ ωραία με ζεστο και ξεκούραστο ήχο σε οτι και αν ακουσα με πολυ καλό διαχωρισμό καναλιων και αρκετα μεγαλο βαθος σκηνης .
Είναι ήσυχο ,έχει πολύ καλά δυναμικα με σωστό μπασο ,γλυκες μεσαιες και καθαρες υψηλες και γενικά είναι μηχάνημα που βοηθάει,όπως προαναφέρθηκε στο να ακούς ωρες.
Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ ειναι το βάθος που μου έδωσε παραπάνω από ότι έχω συνηθισει να ακουω ενώ δεν μπορώ να πω ότι κάτι δεν μου άρεσε.

Πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτα του και μπραβο στον κυριο Πετροπουλο για την υλοποιηση καθως και για την ευκαιρια που μας δινει.

wizzy

Reaction score
22.461
Παρέλαβα το phono stage χθες, νεότερα κι ακουστικές εντυπώσεις εντός των ημερών.

wizzy

Reaction score
22.461
Αναμένουμε στη σειρά αλλά να είμαστε και λίγο σύντομοι !!!!!
Είσαι σίγουρος ότι θες να περιμένεις το phono stage να επιστρέψει από την Κύπρο για να το ακούσεις;:D Χάθηκαν τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν εντός Αθηνών/Ελλάδος; :)

Πάντως, ο PURETONE ήταν ακριβής: Το phono stage, αφού το ακούσουμε κι οι δύο, θα επιστραφεί στον Σάκη με το νέος έτος.

Reaction score
330
Είσαι σίγουρος ότι θες να περιμένεις το phono stage να επιστρέψει από την Κύπρο για να το ακούσεις;:D Χάθηκαν τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν εντός Αθηνών/Ελλάδος; :)

Πάντως, ο PURETONE ήταν ακριβής: Το phono stage, αφού το ακούσουμε κι οι δύο, θα επιστραφεί στον Σάκη με το νέος έτος.
Δεν αναφέρομαι σε σας ρε παιδιά της Ανατολής . Στα υπόλοιπα των Αθηνών αναφέρθηκα προφανώς ....... καλές γιορτές !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef