east electronics
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.212
oK Το κοιταω λιγο και ξαναμιλαμε Γενικα ειμαστε πολυ πνιγμενοι αυτες τις μερες και δεν ξερω τι χρονος υπαρχει αλλα θα το δω
Καλημέρα , μιας και είμαι ο επόμενος , με βάση τις αναρτήσεις, παρακαλώ όταν υπάρχει διαθέσιμο phono ας με ενημερώσετε κύριε Πετρόπουλε.Αρα ολοι οσοι θελουν να τα δοκιμασουν μπορουν να γραφτουν στο νημα και να ξεκινησουμε με μια σειρα προτεραιοτητας αναλογα με την σειρα που εχουν γραφτει στο νημα τα μελη μπορουν να διακινησουν τα phono stages αναμεσα τους κατοπιν συνενοησης για να κερδιζουμε χρονο .
το phono παραδόθηκε στον επόμενο ενδιαφερομενο (andreaswrx)καλησπερα..
εχω ακομη το phono, και μετα απο συνενοηση , μπορει να το παρει απο μενα ο επομενος τυχερος ..
ειμαι στη νεα σμυρνη
Υπάρχει κάποια σειρά νομίζω ή όποιος προλάβει ;το phono παραδόθηκε στον επόμενο ενδιαφερομενο (andreaswrx)
ευχομαι καλες γιορτες και χρονια πολλα σε ολους
ή βλέπουμε στο νήμα ποιός έχει δηλώση μετά από εμας !!!Υπάρχει κάποια σειρά νομίζω ή όποιος προλάβει ;
[DOUBLEPOST=1482082864][/DOUBLEPOST]Καλά θα είναι να μη αρχίσει το χέρι με χέρι γιατί θα γίνει μπάχαλο. Το πέρνουμε από τον Σάκη το πάμε στο Σάκη να έχουμε και μιά επαφή με τον άνθρωπο .
Οκ μηνυμα εληφθει γενικα λογω ημερων φανταζομαι το πραγμα παει πολυ αργα ...Ισως ηταν λαθος απο μερους μας να πεσουμε μεσα στις γιορτες ο κοσμος τωρα εχει αλλα πραγματα να φροντισει .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Ευχαριστώ , τα λέμε αύριο.Ειναι κοινη αποφαση και της διαχειρισης και δικιας μας να μεταθεσουμε την κληρωση για εναν μηνα ...>Εχουμε πεσει πανω στις γιορτες και αρα ο κοσμος εχει αλλα πραγματα να κανει και δεν υπαρχει χρονος για ακροασεις Οποτε ναι συνεχιζουμε οσο γινεται εφικτο απο τα μελη ειναι ενα phono που παει επαρχια για ακροαση και αλλο ενα για το μελος karajak ( εαν δεν εχω κανει καποιο λαθος στην σειρα )
karajak απο αυριο και μετα παραλαμβανεις οτι ωρα θελεις .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Αναμένουμε στη σειρά αλλά να είμαστε και λίγο σύντομοι !!!!!Παρέλαβα το phono stage χθες, νεότερα κι ακουστικές εντυπώσεις εντός των ημερών.
Next yearΑναμένουμε στη σειρά αλλά να είμαστε και λίγο σύντομοι !!!!!
Είσαι σίγουρος ότι θες να περιμένεις το phono stage να επιστρέψει από την Κύπρο για να το ακούσεις;Αναμένουμε στη σειρά αλλά να είμαστε και λίγο σύντομοι !!!!!
Δεν αναφέρομαι σε σας ρε παιδιά της Ανατολής . Στα υπόλοιπα των Αθηνών αναφέρθηκα προφανώς ....... καλές γιορτές !!!Είσαι σίγουρος ότι θες να περιμένεις το phono stage να επιστρέψει από την Κύπρο για να το ακούσεις;Χάθηκαν τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν εντός Αθηνών/Ελλάδος;
Πάντως, ο PURETONE ήταν ακριβής: Το phono stage, αφού το ακούσουμε κι οι δύο, θα επιστραφεί στον Σάκη με το νέος έτος.
Κεκτημένη ταχύτητα μετά είδα το wizzy . Ελπίζω να μη μαστιγωθώ γι αυτό .......Ε, ας μην με έκανες quote, τότε!