Ανείπωτη τραγωδία σε πάρκινγκ, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

D

Deleted member 23222

Guest
Ορισμένα πράγματα στην καθημερινότητα του πολίτη, έχουν τις ρίζες τους στην εποχή της συναλλαγής.
Πάντα παράνομος, πάντα με την αίσθηση οτι τα πάντα ειναι αιρετά και προσπελάσιμα, αρκεί να ξέρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση...αλλιώς πας και στον βουλευτή σου...;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.219
Όντως, είναι αδύνατο να κινείται κάνεις τηρώντας στο ακέραιο τα όρια ταχύτητας στην Ελλάδα.

Reaction score
1.183
"Πραγματογνώμονας: Με 198 χλμ. έπεσε η Porsche στο άλλο Ι.Χ.!"
( http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=584401 )
H Porsche βρισκόταν σε επιβραδυνόμενη κίνηση (πλαγιολίσθηση). Για λόγους ευκολίας υποθέτωντας ότι η επιβράδυνση "γ" είναι σταθερή, έχουμε:
Code:
Uτελικη = Uαρχική - γ * t
Μετρώντας μόνο συνολικό χρόνο και απόσταση, υπολογίζουμε την μέση ταχύτητα που δεν παρέχει αρκετές πληροφορίες για την αρχική ή τελική ταχύτητα.
Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε όμως είναι ότι η αρχική ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη της μέσης και η τελική μικρότερη της μέσης.
Υπολογίζοντας και ένα τουλάχιστο ενδιάμεσο σημείο (από τα καρέ του βίντεο), μπορούμε να φτάσουμε σε σύστημα εξισώσεων με 3 αγνώστους (γ, Uαρχικό, Uτελικό) που να μπορεί να λυθεί.

Το 198Km/h είναι μια υπερβολικά απλοϊκή απάντηση
Code:
U=S/T => U = 0,044Km/(0,8/3600h=198Km/h

Reaction score
222
Περιστατικο προσφατο .Επιστρεφω αποο Ιωαννινα και ειμαι Πατρων-Κορινθου σε στενη λωριδα εργων γεματη πινακιδες ''60'' και μπλοκια πλαστικα και τσιμεντενια παντου. Προσπαθω να παω με το οριο ,αλλα δεν μπορω διοτι ολοι πανε με 90. Παω κι εγω με το ρευμα ,αλλα ο πισω μου 55αρης με το swift ,εχει αλλη γνωμη. Δεν του φτανουν τα 90 ,ειναι ''σπορτης'' ,θελει να παει με 150. Αναβει φωτα ,κορναρει σα τρελλος ,κανει κινηση προσπερασης (τι διαολο λεω ,θα με καβαλησει???!!!). Τι να κανω κι εγω ο ''ξενερωτος'' οικογενειαρχης με το station wagon ,κανω στην ακρη να περασει ο ''Ken Block''. Κολλαω το αμαξι με 20 κοντα στα μπλοκια και περνα κουνωντας χερια και προφανως βριζοντας που δεν τον αφησα να περασει πρωτος για αρκετα χιλιομετρα. Ειμαι ανθρωπος φιλησυχος γενικα ,αλλα ετσι κι εκανε κανα αστειο και σταματουσε δε θ'αντεχα. Θα το'δερνα.

Reaction score
1.294
Υπαρχουν τροποι να τιμωρισεις τετοιους οδηγους.... Μην ανησυχεις ομως, αργα η γρηγορα θα τιμωρηθει απο τον μεγαλο που τα βλεπει ολα !!!

Y

Yiannis_B

Guest
Υπαρχουν τροποι να τιμωρισεις τετοιους οδηγους.... Μην ανησυχεις ομως, αργα η γρηγορα θα τιμωρηθει απο τον μεγαλο που τα βλεπει ολα !!!
Ναι, ο μεγάλος τα βλέπει όλα και τιμωρεί τους κακούς. :rolleyes:

:roflmao: :laugh: :lol:

Reaction score
1.294
Δεν έχω σχέση με καμία θρησκεία !
Ο μεγάλος για άλλους έχει μεγάλο "μ" και τον πιστεύουν στις εκκλησίες.
Πριν τις θρησκείες, όμως και για πάντα , όποιος παίζει με την ζωή του στις πιθανότητες, αργά η γρήγορα θα χάσει.

Reaction score
181
Τον πούστη που πήγαινε ντίρλα αν τον είχα μπροστά μου θα έπερνα τηλ κατευθείαν την τροχαία να του την πέσει. Έτσι ίσως σώσουμε κάποιους συνανθρώπους μας.-

Y

Yiannis_B

Guest
:rolleyes:

Αυτός δεν έχει καν ελληνικές πινακίδες.

Αλλά μαθαίνει γρήγορα. :D

ika

News
Reaction score
17.135
:rolleyes:

Αυτός δεν έχει καν ελληνικές πινακίδες.

Αλλά μαθαίνει γρήγορα. :D
Το ότι οι πινακίδες δεν είναι Ελληνικές, δεν συνεπάγεται ότι ο οδηγός δεν είναι Έλληνας.
Τόσες Βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορούν στην χώρα.
Και πόσα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες κυκλοφορούν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.219
Last edited:

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Δυστυχώς, η συντήρηση του οχήματος είναι κάτι που δεν το παίρνουμε στα σοβαρά. Ενώ αλλάζουμε παπούτσια με τη πρώτη γλίστρα που θα φάμε, για τα ελαστικά του οχήματός μας λέμε ότι θα πηγαίνουμε αργά και προσεκτικά. Πας ρε φίλε πιο αργά απο πεζός που άμα σου χαλάσει η σόλα πέφτεις και σπας το κεφάλι σου; Ή μήπως πας να κάνεις και τζόγκινγκ ξέρω'γω; Επίσης, δεν βλέπω κεφάλια να κόβονται και ανησυχώ. Είναι μια τεράστια ευκαιρία τώρα που έχει θορυβηθεί ο κόσμος, να μπουν κάποια πράγματα σε μια σειρά, αλλά μια απο τα ίδια, όλα θα ξεχαστούν σε λίγο ( ήδη ξεχάστηκαν, αν κρίνω απο αυτά που βλέπω στους δρόμους καθημερινά ). Δεν βλέπω το κεφάλι του ελεγκτη του ΚΤΕΟ. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά δεν βλέπω κυρώσεις στον ιδιοκτήτη του οχήματος ( κλαίει τον γιο του μεν, αλλά έχει ευθύνες δε ). Ο πιτσιρίκος τη πλήρωσε με τη ζωή του, τι να του κάνουμε. Ο φίλος που έχασε την οικογένειά του, τι να πει ο δύσμοιρος που δεν φταίει σε τίποτα. Ας ξυπνήσουμε τις συνειδήσεις των άλλων πιτσιρικάδων τουλάχιστον. Και τέλος, δεν βλέπω ευθύνες να αποδίδονται σε αυτόν που σχεδίασε το δρόμο και ειδικότερα το χώρο στάθμευσης. Εμείς είμαστε πανίβλακες, μπορεί να είμαστε και μαχητές του ISIS, δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να είναι σε θέση να εισέλθει ένα όχημα σε χώρο στάθμευσης με αυτό το τρόπο. Έπρεπε να υπήρχε μπαριέρα αρκετά μέτρα νωρίτερα ούτως ώστε να έπρεπε να βγει πλήρως κάποιος απο το δρόμο και να συνεχίσει αρκετή πορεία μέχρι να φτάσει στο parking. Αντί τόσο η μητέρα και το βρέφος, όσο και ο πιτσιρίκος να γίνουν μάρτυρες για να αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά επιτέλους την οδική ασφάλεια, στις ειδήσεις είδαν ότι βαρέθηκε ο κόσμος το ζήτημα και το έριξαν στη μόδα. Πάλι. Επειδή και το δυστύχημα σαν μόδα το αντιμετώπισαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale