Νέα ηχεία για σαλόνι αντί των dali zensor 1 που έχω

Reaction score
11.680
Για την κρυσταλιέρα δεν θα πω τίποτα σήμερα.
Μα καλά, 82 ποστς αργότερα και είναι ακόμα εκεί αυτή;:laugh:

1) Ο φιλος μας θελει να τα αλλαξει τα ηχεια και σωστα κατοπιν της κοινη γνωμης
2) ειναι λαθος να τα τοποθετησει εκει που εχει τωρα τα zensor
Και τα καλύτερα ηχεία του κόσμου να πάρει, άμα τα βάλει στην ίδια θέση με αυτά, πάλι δεν θα ακούει καλά.

Reaction score
1.057
Μα καλά, 82 ποστς αργότερα και είναι ακόμα εκεί αυτή;:laugh:

Και τα καλύτερα ηχεία του κόσμου να πάρει, άμα τα βάλει στην ίδια θέση με αυτά, πάλι δεν θα ακούει καλά.
+1

Reaction score
1.121
Να πάρεις ένα όμορφο (που να αρέσουν και στο θηλυκό !)
ζεύγος δαπέδου και είσαι ΟΚ.
Ούτε sub ούτε τίποτα άλλο δεν θα χρειαστείς.
Πηγαινε σε μεταχειρισμένα, με 200-300 ευρω θα βρεις ωραία πράματα για την ..
περίπτωσή σου. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς παραπάνω.

Reaction score
1.057
Να πάρεις ένα όμορφο (που να αρέσουν και στο θηλυκό !)
ζεύγος δαπέδου και είσαι ΟΚ.
Ούτε sub ούτε τίποτα άλλο δεν θα χρειαστείς.
Πηγαινε σε μεταχειρισμένα, με 200-300 ευρω θα βρεις ωραία πράματα για την ..
περίπτωσή σου. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς παραπάνω.
....που να αρέσουν και στο θηλυκό !
Να εχεις και υπομονη . Το θηλυκο μου 6 μηνες τωρα δεν εχει βρει κατι ( μεταξυ μας ουτε προκειται να βρει )
Πρεπει να γινει μαχη δεν υπαρχει αλλη λυση

Timaras

Reaction score
2.153
Παιδιά,
Αν βάζεται τις συζύγους να ψάχνουν ηχεία που τους αρέσουν για να πάρετε εσείς και να τα τοποθετήσετε εκεί που θέλουν εκείνες,δεν θα πρέπει μετά να ασχολείστε με το πως παίζουν.
Πάρτε σαν δεδομένο ότι δε θα σας ικανοποιούν!

Εφόσον λοιπόν αυτό δεν αλλάζει,κοιτάξτε τουλάχιστον να βάλετε κανένα equalizer,από κείνα τα κλασικά του παλιού καιρού που όλοι γνωρίζουμε ή από αυτά τα καινούρια που πιάνουν και λιγότερο χώρο και κάνουν και άλλα πράγματα για να φτιάξετε λίγο τον ήχο τους!

Έχετε υπ'όψιν σας ότι πάντα μπορείτε να προσθέσετε ένα subάκι μικρό μανιτζέβελο στο σύστημά σας,κάπου κρυμένο με high level inputs για να γεμίσει λίγο παραπάνω ο χώρος με χαμηλές που συνήθως δε φτάνουν!
sub-amp-connex.jpg

Timaras

Reaction score
2.153
Δεν κάνει γιατί έχει rca βύσμα για είσοδο που σημαίνει ότι πρέπει ο ενισχυτής σου να βγάζει αντίστοιχο rca pre out sub βύσμα.Εσύ πρέπει να κοιτάξεις για sub με high level inputs όπως αυτές που έβαλα στο spoiler πιο πάνω.
Οι έξοδοι των ηχείων θα συνδεθούν στα high level inputs και απ'τα high level outputs θα πας στα ηχεία.

Reaction score
375
Ok παιδιά. Τα δεδομένα άλλαξαν! Θέλω προτάσεις για ηχεία δαπέδου στην τιμή των 400€ πάνω κάτω (το πολύ 500, αρκεί να δω τεράστια διαφορά από τα ηχεία που έχω τώρα).

Προσοχή: Με ενδιαφέρει η ποιότητα και ΟΧΙ οι εντάσεις.

Να υπενθυμίσω ... ενισχυτής Yamaha r-n402d και παίζω αποκλειστικά μέσω Spotify premium μουσική!!!

Επίσης να υπενθυμίσω πως είμαι νέος στο χώρο, άσχετος σε σχέση με τους περισσότερους από εσάς και τα ηχεία που έχω είναι τα Dali sensor 1 τα οποία δεν με ικανοποιούν στους χαμηλούς ήχους!

Reaction score
1.057
Απο οτι καταλαβα κερδισες μια μαχη ! . Θεωρητικα για μενα ειναι μια καλη σκεψη ηχεια δαπεδου
Επειδη ειμαι ασχετος και εγω στο χωρο και τα 2 τελευταια χρονια εχω κανει καποιες αγορες συστηματων ηχου
και εχω πεταξει χρηματα στα σκουπιδια , υποθετω και πολλοι αλλοι εδω θα σε ρωτησω τα εξης:
1)Πως εχεις καταληξει στο συμπερασμα οτι η ποιοτητα του ηχου ειναι τα ηχεια?
2)Εχεις δοκιμασει τον ενισχυτη σε αλλα ηχεια?
3)Εχεις δοκιμασει αλλο dac απο τον ενσωματωμενο που εχει ο ενισχυτης σου?
4) Τι μουσικη ακους απο το το Spotify ? Κι εγω απο εκει παιζω
Θα σου δωσω ενα παραδειγμα . Τα ζενσορ 1 τα ειχα αλλα επρεπε να τα δωσω. Ο αγοραστης που ηρθε να τα παρει ειχε ενα Yamaha rxv 379 ( τον οποιο ειχα και εγω και τον εδωσα) και τα dali zensor 3 . Οταν τα ακουσε μου ειπε οτι ακουγοταν καλυτερα απο τα ζενσορ 3. Αυτο ομως εγινε γιατι ειχα αλλον ενισχυτη, αλλο dac απο τα δικα του
Ολα ειναι δυστηχως μια αλυσιδα
Οποτε βρες ενα ευαισθητο ηχειου δαπεδου που το εχει ενα καταστημα προς ακροαση
Παρε τον ενισχυτη σου και πηγαινε εκει να τ ακουσεις .
Απο αυτο που θα ακουσεις και παλι θα εχεις μια μικρη γευση ,αισθηση του τι μπορει να κανει ο ενισχυτης και αυτο δυστηχως παλι γιατι εκει που θα το ακουσεις ειναι αλλος χωρος , χρησιμοποιουν αλλα cd /dac μετατροπεις
και υψηλης αναλυσης αρχεια που δινουν διαφορετικο ηχο τελειως
Για μενα χρειαζεται εφοσον θελεις ενα ηχοσυστημα και μια αγορα ενος dac πρωτα απο ολα
Εγω θα εκανα τα εξης εφοσον δεν εχεις αρχεια υψηλης αναλυσης ουτε cd's απο οτι καταλαβα
Ενα all in one system : Sonos play 5 , B&W zeppelin wireless (το εχω). Λυνεις προβλημα χωρου, ειναι υπεραρκετα σαν ενταση
και συγχωρουν κακες ηχογραφησεις. Αν θελεις για τηλεοραση μια μικρη ηχομπαρα .Πιστεψε με θα σου στοιχισει το 1/3 των χρηματων που θα δωσεις . Πηγαινε να τα ακουσεις και αυτα .Υπαρχουν προς ακροαση και μην βιαζεσαι Κερδισες μια μαχη
μην χασεις τον πολεμο!
Ελπιζω να βοηθησα λιγο

Timaras

Reaction score
2.153
Ενα all in one system : Sonos play 5 , B&W zeppelin wireless
+1000
Τα συστήματα αυτά λύνουν πολλά προβλήματα όπως έχουν αρχίσει να λένε κάμποσοι εδώ μέσα!
Μπαίνεις σε άλλο mode από αυτό που είσαι με τα ξεχωριστά κομμάτια που σκέφτεσαι τί να αλλάξεις για να παίξει καλύτερα το σύστημα!

Timaras

Reaction score
2.153
Θέλω προτάσεις για ηχεία δαπέδου στην τιμή των 400€ πάνω κάτω (το πολύ 500, αρκεί να δω τεράστια διαφορά από τα ηχεία που έχω τώρα).
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ένα υπογούφερ στο χώρο σου και όχι να αλλάξεις ηχεία!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.297
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris