Crown vs hifi

Reaction score
782
Εγω μπορω να πω εμπειρικα πως αν το ενισχυτικο εχει καλα ρευματα (μετασχ,τροφοσιες κτλ) και 80-90 βατακια κανουν δουλεια και μάλιστα καλη.
Τα 90βατακια τα σωστα ειναι υπεραρκετα για έναν μεσαίο χώρο.
Εχω ακουσει και μηχανηνατα με 200 και άνω και τα έψαχνα να δω που ειναι.Ακομα δεν τα βρηκα :p

Reaction score
1.832
παίδες η φτηνή σειρά της crown xls είναι μια εξαιρετική value επιλογή που υπο προϋποθέσεις μπορεί να "παίξει" σε πολλαπλάσια αξία συστήματος με πολύ καλά αποτελέσματα.
Αλλά ας μη τα συγκρίνουμε με ιερά τέρατα όπως τον accuphase τελικό που παρουσίασε πριν ο φίλος, θα μας πάρουνε με τις πέτρες! χαχαχα
Στο ερώτημα "ποια η διαφορά" θα απαντήσω: "εξαρτάται".
Μπορεί η διαφορά να είναι πολύ μικρή αλλά μπορεί να είναι και...χάος.
Είναι τόσο πολυπαραγοντικό το χόμπι μας αυτό που...όλα παίζουν!
[DOUBLEPOST=1513278869][/DOUBLEPOST]
Εγω μπορω να πω εμπειρικα πως αν το ενισχυτικο εχει καλα ρευματα (μετασχ,τροφοσιες κτλ) και 80-90 βατακια κανουν δουλεια και μάλιστα καλη.
Τα 90βατακια τα σωστα ειναι υπεραρκετα για έναν μεσαίο χώρο.
Εχω ακουσει και μηχανηνατα με 200 και άνω και τα έψαχνα να δω που ειναι.Ακομα δεν τα βρηκα :p
Συμφωνώ σε αυτό, φέτος στην έκθεση ακούσαμε τον hungary audio με 50 βατ να οδηγεί τα ληθουανικά θηρία σε εντάσεις εκκωφαντικές με...άνεση.
Και παρόλο που το δωμάτιο ήταν μικρό η άνεση της οδήγησης ήταν προφανής!

Reaction score
138
Ωραία να το πάρουμε αλλιώς,τι να προσέχω το s/n το damping factor το διπλασιασμό στα ohm τα κιλά τους πυκνωτές;;;;;;

Reaction score
91
Μην περιμένετε να πάρετε οριστική απάντηση!Πάντως η σειρά έχει ως εξής: πηγή, χώρος και μετά τα υπόλοιπα ενισχυτής κτλ.Η ποιότητα είναι υποκειμενική ως προς της χροιές αλλά τα βαττ και το ρεύμα είναι αντικειμενικά.Οποτε πάρε κάτι οικονομικό με δύναμη και είσαι μια χαρά.

Reaction score
1.064
"Οποτε πάρε κάτι οικονομικό με δύναμη και είσαι μια χαρά.[/QUOTE]"
...με αυτο που λες καταληγεις στον crown !
Καποιος θα υπαρχει στο forum να εχει και high end τελικο και crown να μας πει τη γνωμη του.

Reaction score
782
"Οποτε πάρε κάτι οικονομικό με δύναμη και είσαι μια χαρά.
"
Καποιος θα υπαρχει στο forum να εχει και high end τελικο και crown να μας πει τη γνωμη του.[/QUOTE]

Απλα να παρει τον xtz που ανεφερε ο φιλος πιο πριν και καθάρισε.
Και οικονομικός και μουσικος και σε περίπτωση που δεν του φτάνουν τα βατ αργότερα παιρνει αλλον εναν και κανει μονομπλοκια και πυροβολαει.

Reaction score
6.609
O xtz ειναι καλυτερος με μικροτερη ισχυ ομως.
Εχει λαθος σχεδιαση αερισμου ή λαθος τοποθετημενα ποδαρακια διαλεχτε και παρτε ..
Εαν τον εχεις χαλαρο, δεν υπαρχει θεμα, αλλα τοτε δεν τον περνεις καθολου:D μπερδεμα ετσι?

Reaction score
782
O xtz ειναι καλυτερος με μικροτερη ισχυ ομως.
Εχει λαθος σχεδιαση αερισμου ή λαθος τοποθετημενα ποδαρακια διαλεχτε και παρτε ..
Εαν τον εχεις χαλαρο, δεν υπαρχει θεμα, αλλα τοτε δεν τον περνεις καθολου:D μπερδεμα ετσι?
Μα ποσα βατ να αντέξουν τα ηχεια του φιλου?
Τα 150 στα 8 και τα 300 στα 4 του χτζ δεν πρόκειται ποτε να του χρειαστούν.
Συν οτι ειναι δ δεν εχει θερμοκρασιες.

Και εχει μεταπωληση-μεγαλυτερο κοινο.
Και ειναι ωραιος και λιτός σε εμφανιση.
Γενικα για τα χρηματα του πιστευω οτι αξίζει.
Βαλε και την εγγύηση που εαν διαβασα καλα ειναι 10ετες σαν προσφορά εαν τον παραγγείλεις μεχρι τελος του χρονου.

Τι αλλο να θελει κανεις απο εναν οικονομικο τελικό :D

Reaction score
1.832
"Οποτε πάρε κάτι οικονομικό με δύναμη και είσαι μια χαρά.
"
Καποιος θα υπαρχει στο forum να εχει και high end τελικο και crown να μας πει τη γνωμη του.[/QUOTE]

Υπάρχουν αρκετοί που έχουν ακούσει και τις δυο "εκδοχές", ας μη γράφω πάλι εγώ...

Reaction score
1.064
Γι'αυτό ρωτάω,αξίζει η αγορά του 1502 η να κοιτάξω προς hifi;
Επειδη απο οτι βλεπω ξεφευγει η κουβεντα και παει σε αλλο θεμα οι προδιαγραφες σου ενισχυτης - ηχεια
ειναι θεωρητικα μια χαρα και δεν χρειαζεσαι κατι αλλο Δεν μας εχεις πει σε ποσο μεγαλο χωρο παιζουν , σε τι αποσταση απο εσενα και τι σε κανει να πιστευεις οτι θελεις ενα τελικο?Τι πιστευεις οτι σου λειπει ηχητικα?

Reaction score
6.609
Μα ποσα βατ να αντέξουν τα ηχεια του φιλου?
Τα 150 στα 8 και τα 300 στα 4 του χτζ δεν πρόκειται ποτε να του χρειαστούν.
Συν οτι ειναι δ δεν εχει θερμοκρασιες.

Και εχει μεταπωληση-μεγαλυτερο κοινο.
Και ειναι ωραιος και λιτός σε εμφανιση.
Γενικα για τα χρηματα του πιστευω οτι αξίζει.
Βαλε και την εγγύηση που εαν διαβασα καλα ειναι 10ετες σαν προσφορά εαν τον παραγγείλεις μεχρι τελος του χρονου.

Τι αλλο να θελει κανεις απο εναν οικονομικο τελικό :D
Δεν ειναι ενας απλος d, λεγεται και ice οποτε ,κακως ανοιξαν και τις τρυπες πλαι, ειναι και χειμωνας καλο ειναι να μπει και καμια φλοκατη να μην κρυωσει, εχει και την εγγυηση γιατι εχει και καποιες ''θερμικες'' προστασιες μαλλον για το πολυ κρυο θα ειναι οποτε με το σκεπασμα δεν θα ενεργοποιηθουν ποτε:gotcha:

Reaction score
138
Λοιπόν παιδια.
Ο χώρος μου είναι 14 τετραγωνικά όμως αργότερα θα μεταφερθεί στα 35 τετραγωνικά,ακούω στα 3 μέτρα και θα πάει ακόμα ποιο κοντα.καταλαβαινω ότι ο χώρος είναι μικρός όμως μην με πάρετε στο ψιλό ακούω αυτόν τον συνδιασμό av -zenzor3 ενα χρόνο τώρα ούτως ή άλλως στο 40-50%της εντάσεις ο χώρος δεν με (μπουμαρει )θα ήθελα ποιο πολύ διαφάνεια διαχωρισμό και να μην λεπτενει η χροιά του ηχείου μετά το 70%της εντάσεις και επεισεις μου ακούγεται θολό το άκουσμα στις μεγάλες εντάσεις.
Ξέρω θα πείτε για τον χώρο ότι είναι μικρός και αφροντιστος εν γνώση μου τα πήρα και απολαμβάνω σε νορμάλ εντάσεις.
Μιλάω καθαρά για το σύστημα όχι για το δωμάτιο από το ηχειο-av καταλαβενω ότι το ηχείο αλλάζει τη χροιά του σε μεγάλες εντάσεις δεν παίζει το ίδιο καθαρά και γεμάτα όπως στο 40-50%τις εντασεις

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Καλώς η κακώς, ένα ηχείο της χρηματικής αξίας του sensor 3, και Krell να του βάλεις για τελικό ενισχυτή, πάλι για ηχείο αυτής της αξίας θα ακούγεται αλλά με διαφορετικό ηχητικό αποτέλεσμα.
Βάζοντας τον ενισχυτή της xtz, εξασφαλίζεις πως η οδήγηση θα είναι αυτή που πρέπει να είναι και όπως πρέπει να είναι.
Εάν από εκεί και πέρα, το αποτέλεσμα δεν είναι αρεστό στο αυτί μας, σίγουρα δεν φταίει ο τελικός...

Reaction score
138
Μάλλον θα διαλέξω τον xtz θα ακούσω και άλλους με την πρώτη ευκαιρία αλλά μάλλον εκεί θα πάω λόγο χρηματων

Reaction score
782
Αυτό με τον χώρο το καταλαβαίνω όμως δεν θα είναι η μόνιμη θέση του
Για μενα 2 είναι οι λύσεις.
Η μενεις ως εχει και δεν παιρνεις τιποτα μεχρι να μετακομίσεις στα 35τμ

Η πας σε xtζ τωρα για να φυγει η καψα και μολις πας στα 35 πας και για ηχεια γιατι αυτα που εχεις δεν θα σε καλύπτουν,οπως κατάλαβα ακους σε μεσαίες και υψηλές εντάσεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67