- Reaction score
- 9.785
Στο 0.0045και το μαυρο μας σε τι επιπεδο ειναι ωστε να παρουμε το απαιτουμενο βαθος στις σκοτεινες σκηνες ;

Στο 0.0045και το μαυρο μας σε τι επιπεδο ειναι ωστε να παρουμε το απαιτουμενο βαθος στις σκοτεινες σκηνες ;

Εντάξει, σαν συντονιστής της κατηγορίας, ελπίζω να μη βρεθεί κανένας άμοιρος να πιστέψει αυτό το περιεκτικό και τεχνικά εμπεριστατωμένο κείμενο σου.....τα νουμερα δεν τα καταλαβαινει ο κοσμος οποτε ενα παραδειγμα μαυρου χρειαζεται...
το 0.0045 που λες ειναι σαν το μαυρο των dlp sharp - marantz πριν μια 10ετια
και μιλας για μαυρο jvc ....των sony ειναι ακομα χειροτερο![]()

εγω ξερεις δεν το κανω σαν μερικους αλλους που δινουν on/off και ο καταλωτης τσιμπαει και δεν ξερει τι βλεπειΕντάξει, σαν συντονιστής της κατηγορίας, ελπίζω να μη βρεθεί κανένας άμοιρος να πιστέψει αυτό το περιεκτικό και τεχνικά εμπεριστατωμένο κείμενο σου.
Λατρεμένος Κεφάλας, στα καλύτερα του!Εντάξει, σαν συντονιστής της κατηγορίας, ελπίζω να μη βρεθεί κανένας άμοιρος να πιστέψει αυτό το περιεκτικό και τεχνικά εμπεριστατωμένο κείμενο σου.
Εσύ γενικά δεν είσαι σαν κανέναν άλλον που ξέρω.εγω ξερεις δεν το κανω σαν μερικους αλλους που δινουν on/off και ο καταλωτης τσιμπαει και δεν ξερει τι βλεπει
αφου χρησιμοποιεις την ιδιοτητα σου θα πρεπει να πεις αν ισχυει αυτο που γραφω η οχι ......και με νουμερακια που σου αρεσουν
το να λες μην τον ακουτε αυτον επειδη ειμαι συντονιστης ριχνει πολυ το επιπεδο σου..
για κλαματα ειναι![]()
μιας και με ρωτας .....Εγώ θυμάμαι ότι το κορυφαίομαύρο των Kuro ήταν 0.0031 cd/m2. Για΄τι είναι για κλάματα;
Κώστα ο συγκεκριμένος jvc τα 16 fl σε οθόνη 106'' 16/9 τα έπιανε με τη λάμπα στο high. Για την ακρίβεια ο 30 που νομίζω ήταν πιο φωτεινός.μιας και με ρωτας .....
για να μην το πηγαινουμε γυρω-γυρω και πεταμε την μπαλα εξω απο το γηπεδο....
....δεν εχει καμια δουλεια εδω η kuro ειναι αλλο ζωο τελειως....!!!!!
..μηπως ειναι καλυτερα να μας πεις(θυμηθεις)για τον jvc x70(μιας και μιλαμε για μαυρο jvc) που ειναι μεσαιο μοντελο της jvc τι τιμη μαυρου δινει κοντα στα 16 FL φωτεινοτητα που ειναι και μια ιδανικη τιμη για θεαση hd ;
ο φακος ανεκαθεν ειναι και θα ειναι στα συν ενος προβολεα αν ειναι καλος....
Αλλά με μαύρο... γκρι.![]()
και 100.000e να δωσεις....το ιδιο μαυρο θα παρεις με dlp![]()
Σε λίγο θα μας πληρώνουν για να τους πάρουμε!![]()
πρωτη φορα θαναι...![]()

μιας και με ρωτας .....
για να μην το πηγαινουμε γυρω-γυρω και πεταμε την μπαλα εξω απο το γηπεδο....
....δεν εχει καμια δουλεια εδω η kuro ειναι αλλο ζωο τελειως....!!!!!
..μηπως ειναι καλυτερα να μας πεις(θυμηθεις)για τον jvc x70(μιας και μιλαμε για μαυρο jvc) που ειναι μεσαιο μοντελο της jvc τι τιμη μαυρου δινει κοντα στα 16 FL φωτεινοτητα που ειναι και μια ιδανικη τιμη για θεαση hd ;
ο φακος ανεκαθεν ειναι και θα ειναι στα συν ενος προβολεα αν ειναι καλος....

μην βιαστεις ομως...Προβλέπω να θυμόμαστε πολλά παλιά...![]()

βρε Κεφαλα παιζεις σκακι τωρα?