- Reaction score
- 5.360
http://m.oneman.gr/pop-code/t/cinem...rs-me-ellhnes-hthopoious-twn-80s.5175612.html
Και ως thor.... ο Καλοου ρε φιλε...
Και ως thor.... ο Καλοου ρε φιλε...

Δεν μας είπες?ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

ΟΧΙΕπειδή αποκλείεται να πάω αυτό το ΣΚ που είναι πήχτρα, θέλει κανείς να πάμε στο Mall Μαρούσι σε 2D, απόγευμα μέσα στην εβδομάδα;

Στα Village @ The Mall που ξέρω: Αίθουσα 4, Dolby Atmos, σειρές E,FΓια πειτε για αιθουσες που αξιζει, ποιες θεσεις σειρες ,για ηχο κυρια και μετα για εικονα...![]()
Στην sphera στην 7 (g) είναι καλα....Στα Village @ The Mall που ξέρω: Αίθουσα 4, Dolby Atmos, σειρές E,F
Αίθουσα 7 (V Max, ανακαινισμένη*), Dolby Atmos + 3D, σειρές δεν ξέρω, δεν έχω πάει πρόσφατα
![]()
Αν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.Στην sphera στην 7 (g) είναι καλα....
Kαι γω έτσι νόμιζα αλλά σε αυτή την αίθουσα αξίζει , είχα δεί το Justice League.Αν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.
. Δεν βαριέσε με αποζημίωσε η ταινία όμως, πολύ καλή και δεν είμαι και φανατικός της marvel.και εγω εκει θα πηγαινα, αλλα της ωρες που μπορω εγω δεν το παιζει εκει. απ'οτι μου εχει πει ο σταθης καμια σχεση το 3d εκει με αλλου. ξαναπαω τεταρτη στης 23:30 στο μπραχαμι πεμπτη σειρα E Θ10Αν δεν ήταν 3D, εκεί θα πήγαινα τρέχοντας.
Το Fast 8 πόσες φορές το είδες σινεμά είπαμε;και εγω εκει θα πηγαινα, αλλα της ωρες που μπορω εγω δεν το παιζει εκει. απ'οτι μου εχει πει ο σταθης καμια σχεση το 3d εκει με αλλου. ξαναπαω τεταρτη στης 23:30 στο μπραχαμι πεμπτη σειρα E Θ10να το δω και σε ατμος
![]()

3Το Fast 8 πόσες φορές το είδες σινεμά είπαμε;![]()
Είμαι στην ουρά, περιμένω να αγοράσω μαλακιούλες και μετά...it's movie time!

That makes two of us!
Εγώ θα ξαναπάω μες στη βδομάδα![]()

That's...Not Entertainment.