Το Βινύλιο "επέστρεψε" - Υπάρχει κάτι που να σας ενοχλεί στην όλη μπίζνα;

Status
Not open for further replies.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.083
Αν ειναι κακα μηχανηματα θα ειναι και σε φροντισμενους και σε αφροντιστους χωρους,ειτε αν ειναι αναλογικα ειτε ψηφιακα.
Ναι, αλλά δεν θα μπορείς να το αντιληφθείς αν έτσι κι αλλιώς ο χώρος παίζει μάπα (όπως συνήθως)

Ισως να σου φανούν και καλά.

Reaction score
2.316
Το λεπον, το συμπερασμα ειναι το εξης,αν δεν μπεις στο κλειστο κλαμπ αυτων που εχουν ξοδεψει χρημτα και εχουν φτιαξει το χωρο τους (καλα κανανε) με πιθανες επιπτωσεις στο ΑΙΣΘΗτικο κομματι (δεν με νοιαζει δικος τους ειναι ο χωρος) δεν μπορεις να εχεις αποψη.Αυτο στην καλη βερσιον.Στην κακη εισαι ποζερας, χαϊεντας κλπ κλπ.

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.083
Το λεπον, το συμπερασμα ειναι το εξης,αν δεν μπεις στο κλειστο κλαμπ αυτων που εχουν ξοδεψει χρημτα και εχουν φτιαξει το χωρο τους (καλα κανανε) με πιθανες επιπτωσεις στο ΑΙΣΘΗτικο κομματι (δεν με νοιαζει δικος τους ειναι ο χωρος) δεν μπορεις να εχεις αποψη.Αυτο στην καλη βερσιον.Στην κακη εισαι ποζερας, χαϊεντας κλπ κλπ.
Ακριβώς :p

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι, αλλά δεν θα μπορείς να το αντιληφθείς αν έτσι κι αλλιώς ο χώρος παίζει μάπα (όπως συνήθως)

Ισως να σου φανούν και καλά.
Σωστο.Βεβαια αν καποια γνωστα καλα μηχανηματα δεν παιζουν τοτε ευκολα συμπεραινεις οτι ευθυνεται ο χωρος και οχι αυτα.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.032
Οι 'ακροατές' που λες στη πρώτη κατηγορία που απαιτούν το σύστημα να φτύνει τη μουσική όπως ακριβώς είναι γραμμένη, χωρίς καμμία μα καμμία αλλαγή (πράγμα αδύνατο ούτως ή άλλως) ΔΕΝ ακούνε μουσική. ακούνε μηχανάκια.
Μέγα λάθος.
Άλλοι ακούνε μηχανάκια, αλλά δεν έχει σημασία.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ολοι τελικα μηχανακια ακουμε.Διαφορετικα δεν θα ειμασταν εδω να κατηγορουμε ο ενας τα μηχανακια του αλλου :p
Φαινεται και απο την τροπη που ακομα μια φορα πηρε η συζητηση που δεν αφορα αμεσα μηχανακια...

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.083
Σωστο.Βεβαια αν καποια γνωστα καλα μηχανηματα δεν παιζουν τοτε ευκολα συμπεραινεις οτι ευθυνεται ο χωρος και οχι αυτα.
Ναι. Αλλά δεν είναι πιο εύκολο να έχεις μετρήσει τον χώρο απο πριν;

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.083
Ολοι τελικα μηχανακια ακουμε.Διαφορετικα δεν θα ειμασταν εδω να κατηγορουμε ο ενας τα μηχανακια του αλλου :p
Φαινεται και απο την τροπη που ακομα μια φορα πηρε η συζητηση που δεν αφορα αμεσα μηχανακια...
Εγώ πάντως δεν ακούω μηχανάκια, παρά μόνο για λίγο (κανένα 15μερο) μετά την αγορά τους.
[DOUBLEPOST=1529946425][/DOUBLEPOST]
Και που λέτε παιδιά, τα βινύλια πουλάνε η δεν πουλάνε?
Είπαμε, 5% του συνολικού τζίρου

8-)

T

Tadakis

Guest
Απαραίτητο. Στη θεωρία τουλάχιστον. Στη πράξη ομως δε θες σοβαρά μηχανήματα να παίζουν για να μετρήσεις και να φτιάξεις το χώρο; vicious circle.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.563
Και που λέτε παιδιά, τα βινύλια πουλάνε η δεν πουλάνε?

Ε?

Ε?
Δεν ξέρω εάν πουλάνε ή όχι, πάντως εγώ μια χαρά αυξάνω τη συλλογή μου, ακόμα και τώρα που δεν μπορώ να τα ακούσω.

Κάνω υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι, να φτιαχτεί ο χώρος ακρόασης και να ξεκινήσω να απολαμβάνω τη μουσική μου!:)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Πιο ευκολο σιγουρα ειναι και το πιο πιθανον ειναι να θελει φροντιδα.Εδω ακριβως ειναι που μπαινει στην εξισωση και το οικονομικο και οι προτεραιοτητες.
[DOUBLEPOST=1529948641][/DOUBLEPOST]
Δεν ξέρω εάν πουλάνε ή όχι, πάντως εγώ μια χαρά αυξάνω τη συλλογή μου, ακόμα και τώρα που δεν μπορώ να τα ακούσω.

Κάνω υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι, να φτιαχτεί ο χώρος ακρόασης και να ξεκινήσω να απολαμβάνω τη μουσική μου!:)
Αντε με το καλο να ελθουμε και μεις να μας ταρακουνησεις τα σωβρακα με κανενα death metal :D

TGD

Reaction score
10.618
Άλλο ένα νήμα καταστράφηκε και μετατράπηκε σε ψηφιακό εναντίον αναλογικού και βελτίωση χώρου. Και υπήρχαν πολλά πράγματα να συζητήσουμε -καλά αλλά κυρίως στραβά κατά τη γνώμη μου- για την νέα μπίζνα του βινυλίου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.101
Και υπήρχαν πολλά πράγματα να συζητήσουμε -καλά αλλά κυρίως στραβά κατά τη γνώμη μου- για την νέα μπίζνα του βινυλίου.
Για να μην τα αναφέρεις ούτε εσύ, πρέπει να είναι καλά κρυμμένα στα άδυτα της στοάς των βινυλιακών ιλουμινάτων... :p

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.083
Στη πράξη ομως δε θες σοβαρά μηχανήματα να παίζουν για να μετρήσεις και να φτιάξεις το χώρο;
Οχι απαραίτητα. Εννοείται πως με το φορητό κασετοφωνάκι που λέγαμε πριν δεν γίνεται.

Αλλά αν προσλάβεις επαγγελματία (που ενδείκνυται) θα είναι αυτός υπεύθυνος, και ίσως χρειαστεί να φέρει δικά του μηχανήματα αν τα δικά σου είναι ανεπαρκή.

Άλλο ένα νήμα καταστράφηκε και μετατράπηκε σε ψηφιακό εναντίον αναλογικού και βελτίωση χώρου.
:cry::cry::cry:

:lol:

A

AKARL

Guest
Οκ, το ίδιο. Όχι ...καλύτερα να μη τα βλέπεις!
Πάρτ'αλλιώς: οκ, το ίδιο, να κι αν φαίνονται, να κι αν δε φαίνονται, αδιάφορο, όχι ...καλύτερα να μη φαίνονται!

:lolsign::lolsign::lolsign:

Τες πα, προσωπικώς, και με το συμπάθειο δηλαδή, να κι αν σου αρέσει έτσι, να κι αν σου αρέσει αλλιώς. Είχα γω ένα καημό τι σκατά σ'αρέσει, τι να σου πω, έχασα τον ύπνο μου! :lol::lol::lol:
Εδώ ούτε τι αρέσει σε μένα δε δίνω σημασία, θα δώσω σε σένα; Γιατί 'σαι'ευαισθητούλης; :gotcha:
Όφου όφου ήντα μου 'πες εδά. Αφτό θα ξεπλυθεί με αίμα .... :hunter:

When we grew up and joined avsite
There were certain members who would
Hurt the others in any way they could

(Oof!)

By pouring their derision upon everything we liked
Exposing every weakness
However carefully hidden by the setup we were psyched

(Ahahahahahahaha!!!!)

But in the town, it was well known
When they got home at night, their flac and
Uncompressed files would thrash them
Within inches of their lives

Ooooooh, oooooh, ooooh, ooooooh
Ooooooh, oooooh, oooooooh

We don't need no R T sixty
We don't need no DSP control
No dark sarcasm of our setups
EAR leave them kids alone

Hey!

EAR, leave them kids alone!
All in all it's just another brick in the wall
All in all you're just another brick in the wall

[Verse: Kid Chorus]

We don't need no R T sixty
We don't need no DSP control
No dark sarcasm of our setups
EAR leave them kids alone

Hey!

EAR, leave them kids alone!

[Outro: Costas EAR]

Wrong! Do it again!
If you don't measure your RT60, you can't have any records!
How can you have any records if you don't measure your RT60?
You! Yes! You AKARL behind the bike sheds! Stand still laddie!

ΥΓ: υπάρχουν κάπχοια μουσικά ιδιώματα (π.χ. Blues, Punk, Frank Zappa - είδος από μόνος του, κ.λπ.) και τα παρακλάδια τους που αδυνατώ να φανταστώ κάποιον να τον ενδιαφέρει, έστω και στο παραμικρό, πως δγιάλο ακούγεται αφτό που ακούει. Αν η προσοχή του δεν είναι 150% στραμμένη στους στίχοι και στο τι παίζει η μπάντα τότε ... τζάμπα καίει η λάμπα. Καλύτερα να το ρίξει στο πσάρεμα. :sneaky:

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas